29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky...
Evi tak to si potřeseme, taky nic nestíhám
Soutěž jsem nedala a když jsem viděla ty vaše nádhery, úplně jsem zírala, co jste z toho kitu dokázaly udělat, já zkoušela, ale nevedlo se mi, pak už jsem nestihla opravu.
Maličké scrapíky na obr papíru jsou fakt vtipn a volant mě rozesmál
Topi, no ty máš teda opravdu smůlu....Já bych na všechny prděla, ať si každej myslí a dělá co chce...stejně jako u tchánů v domě, Kika s babí se projedou výtahem nahoru a dolů a tchán šílí hrůzou, co na to sousedi, že výtah rozbijou a že se nesmí vozit a co tomu řeknou lidi v baráku a když Kika hlučně přiběhne ke dveřím, už jí tiší, aby náhodou nic žádný soused neslyšel
No ještě že bydlíme sami v domě, tady nám nikdo nic říct nemůže
Moc krásně tvoříte
Já ani nevím, kdy budu mít nějaký ten čas si v klidu sednout a něco si pro radost sobě nebo někomu jinému scrápnout, začínám být i líná si pak k tomu pc sednout, ještě tak něco pročíst, ale něco udělat...
Za chvilku razíme na očkování s Kikou, tak jsem zvědavá, jak to zvládne...snažíme se jí na dr připravit, tak doufám, že bude ječet až při pigáru a ne hned při vstupu do ordinace....
Hezký den všem
Není tady
Ahojenky babušky milé,
tak u nás byla včera navečer hrozná bouřka a od tý doby net kaput, ted konečně jde, ale taaaak pomalu, to je děs.
V rychlosti jsem vás dočetla, předně moooc děkuji za návod na blikačku, zkusím
Otapetkovali jste to tu nádherně MOOOOOOOC děkuji Topi za ráčka , je nádhernej
Není tady
Ahojki,
jen si odlozim jeden restik -
Není tady
Teda Sillwi to se Ti povedlo, moc pěkný LO
Štěpánko krásný dílka,, prosím Tě jak jsi udělala tu Šárinku na tom dole, to je udělaný nějak jako kresba, ale jak? To je moc pěkný
Není tady
Stepanko, to druhe locko je naprosta bomba, moc se mi libi, jak si upravila fotky Sarinky!!!
Chvalim i ostatni locka, ale omlouvam se, ze hromadne, Tomasek me taha skladat autobus - jak jsem psala minuly tyden, ze jsem objednala tu stavebnici LaQ, tak dnes dosla a je skvela. zatim tedy pro Tomaska tezka, takze spise bude jen pomahat, ale je to naprosta pecka, takze pro starsi ditka doporucuji, pisou, ze je od 4 let. A je fak uzasna, objednala jsem hned velkou sadu a nelituji.
Rano jsme byly na ortopedii, ale nastesti dobry... Evajsku, vy uz jste byly v tom Motole s Kaci?
Kindle, ja nechtela vubec zas vyvolat polemiku, klidne to muze byt mensi, jen kdyz je ten motiv drobnejsi, musi se vice vyvazit kompozice, kdyz je to ucupene dole v rohu, tak to vypada jeste mensi, nez to je.. Mnohem vyvazeneji cela kompozice, byt je drobna, pusobi, kdyz to posunes malinko po uhlopricce ke stredu
Jinak ja nemam s drobnymi motivy problem, libi se mi. Volant jsem tedy nevidela, snad odpoledne doctu poctiveji
Topi, to je snad z blata do kaluze, vid? My si taky uzily, kdyz jsme se sem nastehovali... Domovnice nam hazela do schranky listky a ja tehotna z toho furt brecela - predelavaly jsme byt, zustaly puvodni jen obvodove zdi a nosne pricky a ona porad remcala a hazela listky typu "Pred ODCHODEM z bytu si vycistete obuv" a pod. Nebo jsem odchazela ven, slysela jsem, ze za mnou nekdo jde, tak jsem nezamkla vchod ( z venku je koule). Kdyz jsem se vratila, tak ve schrance bylo: "Pani doktorko, dnes o te a te hodine jste nezamkla vchod". To jsem si jeste nechala vse libit, tak jsem se jen postezovala muzi a vybrecela. Dnes bych ji obrazne receno "dala do drzky".
Tak zatim...
Upravil(a) sillwan (25. 5. 2010 12:49)
Není tady
Sillwy - ty si tvrdá
Hele, já si dělám legraci, dobře děláš, že si nenecháš sr. na hlavu. Ono totiž, když je člověk mírnej stále se omlouvá, nikdy se nezavděčí a babky vymejšlej další a další věci. Topi - asi seš taky moc mírná . Nenechte si to líbit. Jaképak servítky - oni babky daj pokój, když jim řeknete pěkně od plic.
Sillwy - nádherná dílka
Není tady
Dusi, ja bych to nenazvala, ze jsem tvrda. Ja to nazyvam SEBEUCTOU... Vem si to, to vse se odehralo pred tremi lety, kdyz jsem cekala Tomaska, takze ne tak davno jsem byla mekota mekka, ke ktere si kazdy dovoloval. A ja si rekla dost, nepasly jsme spolu husy, aby si na mne nekdo, kdo me vubec nezna dovoloval... Asi tak... Jak by se na mne divaly moje deti, kdybych po sobe nechala plivat?
Není tady
Silvinko já jsem to nebrala špatně, naopak, jsem ráda, když se na to n ěkdo mrkne a řekne jak by to bylo lepší. Já to myslela spíše v tom duchu, že mi Jirka kolikrát napsal, že mám malou fotku, což opravdu asi byla, a nevím co by řekl na tyhle minipidi. Jinak za každou kritiku jsem ráda od kohokoli. Beru to jako posun dál-
Upravil(a) kindle (25. 5. 2010 12:48)
Není tady
zdravím po obědě, Julinka mi spí, tak tu u počítače relaxuju....
soutěžní kit stahuju... je pěkně velkej... už se mi to jednou přerušilo, tak zkouším znova, snad se mi to povede...
Štěpánko - pěkně sis vyhrála.. a fotky upravuješ hezky, to mně to vůbec nejde...
Silwi - tvoje LOčko je úžasné hodně se mi líbí jak tvoříš...
a s tím co píšeš máš recht! Slušnost ano, ale nechat se urážet, to ne! Už jsem se to taky naučila....
Upravil(a) Jiruska (25. 5. 2010 13:03)
Není tady
ahoj holky. zdravím při úterku .
já jsem líná jak veš.. vůbec nic se mi nechce, tak tady jen tak sedím a čučím . asi to bude tím počasím furt
. dneska ráno bylo krásně, tak už jsem jásala a zas prd, kolem oběda liják.. pořád dokola
jinak ločka samo nádherná! taky se mi hodně líbí to druhé štěpánky
jo a duši, gratuluju k hostování u lotty, ty její kity vypadají fakt báječně
Ahojky
dneska se mě taky nechce nic dělat mám tady haldy nádobí, sice mám myčku, ale ani do té myčky se mě to nechce naskládat
a u nás počasí stejné jako všude už mě to neba ... to bude léto jak vyšité
a mám úspěšně stáhnuto na jednokitovku
Není tady
Silwi parááádní
Jsem ted nějak unavená, ne tělesně, ale duševně. Volali mi ze školy od toho mýho pubertáka, že se porval na záchodě, kluk mu sprostě nadával, tak mu vlepil a on narazil obličejem na sušák či co, má ulomenej zub, samo že ředitelskou důtku a prej budem hradit veškeré ošetření v poslední době je hroznej, drzej a mě docházej síly .
ještě že mám vás a scrap, to se odreaguju.
nová Kittyscrap
Není tady
Lentilko, at je zase lip... Potrebovala bys nekam povyrazit a nabrat silu...
Gabko Jsem se pobavila na prupovidce s myckou
Upravil(a) sillwan (25. 5. 2010 14:37)
Není tady
Stahla jsem si soutezni
Není tady
Lentilko, drž se!Mylsím, že u kluků je to normální, že se rvou...Já se už na pubertu připravuju, můj osmiletý "miláček" se pere už teď...neustále píše tresty, stojí v koutě apod.
Myslím, že byste ale hradit ošetření nemuseli, to by Vás museli o tu náhradu soudit...a to je blbost...jedině, kdybste to chtěli uhradit jako kompenzaci tomu klukovi dobrovolně.
Není tady
ahojda, jedna novinka od Marty... a přidávám se, že tohle počasí se mi ale vůbec nelíbí a do ničeho se mi nechce...
Není tady
Lenti, to ti teda nezávidím. Kolikrát je to děcko vyprovokované a jen se brání a doplatí na to. Se rvaním na puberťáky platilo, že mají hodně energie a ať sami navrhnou, jak s ní užitečně naloží. A remcala jsem já, že co vymysleli , že udělají, je málo a nestačí . Byli z toho tak otrávení, že raděj sekali dobrotu. Jen jsem jim vždycky připoměla, že trest , který bych dala já , se jim vždycky zdál blbý a nespravedlivý. Tak si ho museli vymyslet sami. To byla makačka na bednu, mělas vidět. A byl chvilku klid. Ale květen červen je pro rodiče i kantory za trest. Mě se nechce taky nic. Ale šiju si kalhoty ze sárí a myslím, že se celkem daří. Uvidíme v závěru. Ločka máte krásná. Kit k soutěži mám stažený a je zajímavý. Uvidím, co z něj vymyslím
Není tady
Ahoj holky, já jsem dneska taky nějaká unavená a bez nálady. Byli jsme pěšky s kočárem na očkování, M. spal asi 15 min. pak jsem ho musela probudit a už neusnul, tak doufám, že odpadne brzo večer.
Nic se mi nechce ani komentovat ločka, tak si to nechám na později.
Mějte pěkný večer.
Není tady
Přeju krásný podvečer všem, ločkujete nádherně, je radost se dívat, jak vám to jde od ruky
Není tady
Holky mooooc děkuji
Tak oni se ani nepoprali, ten mu nadával sprostě, Lukáš do něj strčil a on si to udělal o ten sušák a bylo to. Konec školního roku je opravdu za trest. Maminka toho druhýho mi telefonovala a dost hlučně a sprostě na mě vylítla,ani mi neřekla jak dopadli u doktora, ale asi dobrý. Ten zub bedem platit, korunku nebo co s tím budou dělat.
Jsem zralá na panáka, ještě že doma nic nemám. A Lukáš ? Ten je ok, se přece nic tak hroznýho nestalo , a jemu je to jedno, teda navenek má takový postoj a už mě s tím štve. Ještě že mám na potěšení Dendu, ten se pomuchluje a hned mi je líp.
Jo a u nás celkem pěkně, sice dvakrát přehánka, ale jinak teplo a sluníčko.
Není tady
Lentil
Ja mam na muchlani Danecka. Nebo spise on mne. Dnes byl pres den u prsa asi 4 hodiny A to neprehanim ani trochu.
Hned jak budeme zdravi, jdu na to
To bude ocistec snad jeste horsi nez to, ze nemuzeme ven.
Není tady
ahoj babuny
tak žádná změna, furt se mi nic nechce
spirulko, ločko nádherné . a lenti taky
- můj oblíbenec
lenti, to mě mrzí . ale taky si nejsem jistá, zda byste měli něco platit.. vždyť kluci se prostě občas požduchají, a nic tak hrozného se nestalo, ne? teda, já se fakt děsím toho, co mě čeká
Jůůůůůůůůůů, Dagísku ten avatar je božíííííííí
Není tady
jé, andrejko, děkuju . hrozně obdivuju podpisy, co si někeré holky z týmů tvoří, tak jsem to chtěla taky zkusit
Ahojky,
tak my jsme byli celé odpoledne venku. Kamarádka mi volala, že jsou na hřišti aby jsme přišli, tak se Matýsek vyspinkal a šli jsme a domu jsme přišli kolem 6. No vyblbli se s Nikolkou jako blázni, že měli písek až za teplákama a špinavý jako prasátka.
Zítra si jedu pro opravený mobil, hurááá!!! Manža si vzal volno, tak si zase vyjedeme do Prahy.
No u nás ráno hnusně. Vyrazili jsme do krámu a v půli cesty šílená přeháňka, že jsme to otočili a jeli domu a sotva jsme se svlékli, tak jako by nepršelo. Vylezlo sluníčko a bylo krásně celý den.
Lentil, to je mi líto, že máš takové trápení s pubošem. Taky se hrozím toho, co mě jednou čeká.
Soutěžní kit mám taky stažený tak se pokusim něco vymyslet, ale nevím co, na mě je strašně málo barevný, no o něco se pokusím.
Není tady