|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
spunt napsal(a):
Floranko, ono totiž dáváte heslo tam kam dávám já své pro editaci fotek
A to mám jinééééé
Klikni si na složku(balíček fotek), pak se otevře nové okno které se ptá na heslo
Špunti, prosím dej znovu adresu a vysvětli polopatě co a kam. Já mám fotky na podobném albu, ale bez názvu a hesla se dál nedostanem.
Není tady
Floranko, tady je link na fotky v albu
http://fotoalba.centrum.cz/unewest.php? … e=panimama
Tam si klikni na popisek pod modrou knížkou, třeba "2010/1" nebo rovnou na tu modrou jakobyknížečku a objeví se nové okno, které chce heslo ( to je stále stejné, které je v mailu...)
všechna písmena jsou malá a pak už jen dáš odeslat nebo enter 
Není tady
Ahojda
Kindl-Krásnej ráček!!!!! Prosím pošleš mi tu s tou mojí prťkou? V původní kvalitě, vytiskla bych si to. A ta druhá holčička je mimi gab od nás z chlívku-ty to určitě taky udělá radost, když jí to pošleš.
Já přidávám jednu z dnešního focení-už se těším k moři
tak si to aspoň barvím v aťasu
Silw - pěkné-koukám, že další novinka po 365-ce
Není tady
ahoj holky, pěkný podvečer přeji 
Silwi - ráček z Rakusie je super, skvělé barvičky, moc se mi líbí
no a tvůj první WOL je parádní.. mám takovou radost, že jsi do toho šla!
ty skvěle fotíš, to je vždycky výhoda, budeš tam hvězda! Fakt parádní, těším se na další...
Leni35 - ty jsi hodná na mě... děkuju... ten week taky zkus, uvidíš, že tě to chytne!
Spuntiku - ty jedeš! krása veliká, jsi šikulka, všechno máš super
a také přeji vše NEJ k svátku 
Není tady
Ledus, krasa!! Jo a ten objektiv je nepouzitelnej
Skoda... uz jsem brousila zoubky 
Jirusko 
Není tady
mi tady v bouřce blbne net....
Ledo - super fotka!
Floranko - krásný ráček, ty to tak umíš vždycky hezky podat
Upravil(a) Jiruska (24. 5. 2010 20:05)
Není tady
sillwan napsal(a):
Ledus, krasa!! Jo a ten objektiv je nepouzitelnej
Skoda... uz jsem brousila zoubky
Jirusko
Japa to?
Není tady
Pěkný večer....
Všem Janičkám vše nej k svátku..... 

Jedné nesu čertstvého ráčka........ a sama jí ještě jednou mocmoc děkuju za krásného ráčka z nového CT pro mě...
Je opravdu nádherný...
Zároveň jí k tomuto CT moooc blahopřeji..!! 
Moc chválím všechna díla... je na co koukat.....
Jejda.... abych nezapomněla.....velká gratulace Věrušce k vítězství v jednokitovce.... krásně jsi se tu uvedla...!! 

Sillwan perfektně odstartovala svůj týden...... Krásná dokumentace..!! 

Blahopřeji k CT u u Moniccy..
Zaujal mě RAK pro Andrejku od Floranky... moc krásné....

A jak to tak procházím..... ony jsou všechny ráčky pro Andrej nádherné.....
Lentil... Silvi....

Petra Muka je mi moc líto..... ale neodsuzuji... Deprese bolí....
Jak jsem psala již na FC... přeji jen šťastnou cestu...
RAK pro Janičku
Upravil(a) Štěpánka.Š (24. 5. 2010 19:49)
Není tady
ledo, supr jako vždy 
floranko, tobě jsem ouplně zapomněla pochválit ten krásný ráček pro andrejku 
a sillwi se do wol taky pustila - paráda 
a já nesu taky něco pro andrejku a kačenku 

kredit: let´s celebrate od kasii

krásný večer přeji,
koukám, že než jsem se sem dostala, tak špuntík poslala návod jak na její fotky, tak to je super, zrovna jsem to sem chtěla dát. Jani díky moc 
Sillwan Tvůj den je krásně poskládanej 
Ráčci a LO nádherné jako vždycky, já už ani nevím jak Vám je mám chválit, abych se pořád neopakovala 
Dagi tvarožník vyoadá dooooost dobře, asi na něj dojde o víkendu
Leduš, krásná fotečka a ráčka pošlu Tobě a té druhé holčině nevím jak, nevím ol koho jde a nemám na ní kontakt
Není tady
Špuntí, děkuji ti za ráčka
.
Taky budu must spíchnout nějakého ráčka, mám ráčkový skluz.
Není tady
leni, ještě k tomu tvarožníku - do té tvarohové vrstvy ještě přidám vanilkový nebo vanilinový cukr (můžeš i dva, jestli to máte rádi sladší
)
pár šuplíčkových

a pádím vás dočíst 
Není tady

dagi napsal(a):
leni, ještě k tomu tvarožníku - do té tvarohové vrstvy ještě přidám vanilkový nebo vanilinový cukr (můžeš i dva, jestli to máte rádi sladší
)
jj díky, možná ho zkusím i v týdnu
, tvaroh já ráda
Není tady
Dagi, já nevím, mě jen zarazilo co k tomu jako na Praise mám napsat za pochvalu. Když napíšu pravdu, že je to hodně malé a skoro nic není vidět, tak to pochvala není...........
Silwi, krásný WOL 
Jiruško, ty mě snad udoláš :-) normálně o tom už začínám i přemýšlet. Ale jen na zkoušku.......nevím zda to někam budu dávat. A musí se to vydržet minimálně týden, jo?
Štěpánko, Dagi nádherný ráčci 
Svaji, pěkná dílka 
Není tady
kindle napsal(a):
krásný večer přeji,
koukám, že než jsem se sem dostala, tak špuntík poslala návod jak na její fotky, tak to je super, zrovna jsem to sem chtěla dát. Jani díky moc
Sillwan Tvůj den je krásně poskládanej
Ráčci a LO nádherné jako vždycky, já už ani nevím jak Vám je mám chválit, abych se pořád neopakovala
Dagi tvarožník vyoadá dooooost dobře, asi na něj dojde o víkendu
Leduš, krásná fotečka a ráčka pošlu Tobě a té druhé holčině nevím jak, nevím ol koho jde a nemám na ní kontakt
TAk mi klidně pošli obojí-já to Gab přepošlu s tím, že je od tebe 
Není tady
Spunti, chtěla jsem taky nějaké fotky na ráčky, ale asi jsem nepochopila to heslo
protože to co je v mailu mi nefunguje.
Není tady
Ahoj holky
já vás poslední dobou moc nestíhám
tvoříte parádně 
Silvi wol máš super
jen tak dál 
Janičkám vše nej 
Verulince gratulace k jednokitovce
a už stahuji nové zadání 
a tvarožník vypadá super 

Není tady

Lenka_35 napsal(a):
Spunti, chtěla jsem taky nějaké fotky na ráčky, ale asi jsem nepochopila to heslo
protože to co je v mailu mi nefunguje.
Leni, špuntík mi napsala toto mailem:
"Nicméně je tu trošku jiný systém, heslo nepíšeš vpravo nahoře
co je políčko vedle hesla, tam píši heslo já pro editaci fotek.
Když se chceš dostat do nějakého mého alba, tak na něj klikneš
a objeví se okno kam se teprve napíše heslo."
Není tady
Leni, zkus ho vložit až když klikneš na vybraný soubor s fotkama.
TO heslo se nesmí vkládat do pravého horního rohu.
Byla jsem tam a vkládala nové fotky, takže funguje 
Svajo, super kousky 
Štěpánko, děkuji moc za ráčka, je super ! Dokonce i manžel chválí 
A děkuji i za blahopřání k CT, jsem moc ráda, kity má opravdu pěkný, jen šílené tempo cca 2 kitů do týdne 
Dagi, moc pěkný ráček pro Andrejku 
Není tady
no to jsem ale udělala, vybrala jsem si to posledni album 2010 - březen (nebo tak nějak) a po kliknutí na něj se mi objevilo pole pro heslo.
Není tady
Lenka_35 napsal(a):
Dagi, já nevím, mě jen zarazilo co k tomu jako na Praise mám napsat za pochvalu. Když napíšu pravdu, že je to hodně malé a skoro nic není vidět, tak to pochvala není...........
leni, pokud se mi něco vyloženě nelíbí nebo narazím na něco takového, nenapíšu nic.. přece nebudu psát, jak je to krásné ločko, když si to nemyslím 
kindle napsal(a):
dagi napsal(a):
)
jj díky, možná ho zkusím i v týdnu
, tvaroh já ráda
no ten já taky můžu
. a ten tvarožník mi příjde i docela dietní 

Leni, teď jsem zkoušela se dostat špuntíkovi do fotek a mě to jde. a zrovna to album co chceš ty. Jen dáš heslo babinet a je to.
Není tady
ahoj kočky
jen jsem Vás lehce přelítla... dnes jsem zralá leda tak do pelechu... krásně tvoříte... jste prostě šikulky... všechny 
ŠTěpánko... ráček pro Spuntíka úžasný... ta fotka je kouzelná
má to šťávu 
Pak jsem ještě poskočila u ráčka od Daginky pro Andrejku... ta Kasia má boží kity... já už jsem je měla tolikrát v košíku, ale pak jsem si to vždycky nějak rozmyslela... jestli to je to, co myslím Dagi
... tak fakt smekám
Sillwy... první WOL úžasnej... povedl se
já se do toho snad taky pustím... 
Upravil(a) EvaR (24. 5. 2010 21:00)
Není tady