18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezký den, no teda Sillwi!!!!!!!!!!! Já jen zírám!!!!!!!!!!!!! Ovečka je naprosto dokonalá, parádní, úasná!!! Ani se nedivím, e měla u Tomáka takový úspěch!!!
Lenko ráček je parádní!
My se teď taky vrátily z oslavy Kristinky kamarádky sousedky, protoe bylo karedě, oslava se konala v klubovně na úřadě a bylo to fajn, děti soutěili, teda Kika fandila Do toho!!! , taky měla úraz, řádila a bouchla se do rtu o schod..., ochutnala co mohla...no radi jsme li dom tak jsem zvědavá, jak to za 14 dní zvládneme u nás...hlavně, aby bylo hezké počasí, jinak snad taky poprosím starostku o půjčení klubovny...
Neprí, tak jdeme sázet rajčata, hezký víkend vem!!!!!!!!
Není tady
holky zdravím ze slovenska, musela jsem se znovu zaregistrovat,abych se sem dostala, ale nepochybuji, e jste mě poznaly. \silWi fakt nádhera obrovská a Lenky pohotový ráček je fantastický.je dobře, Silwi, e ses ovečkou zavděčila. já bych ji jako oila,aby ho hlídala, dívala se jak se chová, jak má rád bratříčka.Prostě udělala bych si z ní svou pomocnici.Někdy to funguje
Přijeli jsem na suchých pneumatikách a zatím neprí, hurá.Jsem krásně prohřátá, zítra mám koupel a super masá u naeho bezva kamaráda.Můete mi záiděět, bude mě hladit krásný mladý kluk. A mám udělané obočí a řasy
Ale ubytování na léto zatím nemáme.Snad se nám to podaří zítra.
Doufám, e se nebudu muset znovu registrovat, to by mě kleplo
Není tady
EviR - krásná fotka srdíček
Silwi - vidí, e jsme Ti to říkaly... nebyla to zbytečná práce, stálo to za to... mám úplně radost s Tebou
Leni35 - teda tvůj ráček pro Silwi, no to je pecka! Jak jsi rychlá a nápaditá... fakt super... taky mám jednu shaun v nějakém kitu.. u nás v rodině na tom ujídí ségra, brácha i můj táta....
Floranko - no jasně, e Tě poznáváme... a moc Ti přeju, e si takhle uívá... zaslouí si to a krásnej mladej kluk, jo?? aspoň nám ho vyfo...
a hurá, jede DST!
Není tady
ahojky babuny.
My byli cedlé dopoledne v Praze, prolezli jsme obchody, byli jsme v Metropoli a v Globusu nakoupit a pak taky v Datartu vyreklamovat ten telefon a pak v KFC na obědě. Jsem, celá uondaná, přili jsme a mě tak bolela hlava, e jsem si la lehnout. Jetě, e je Matýsek a do zítra u babičky jinak by to nebylo moné.
Sillwi, jsem ráda za Tebe. Chápu jaké to je, kdy má tvoje dítko jiskřičky v očích z radosti. Ovečka se Ti opravdu povedla, je krásná a Lenka Ti udělala moc pěkný ráček.
Leni35 ráček pro Sillwan je moc pěknej, i jsi sehnala elementy, to je super
Floranko, ahooooj na Slovensko. Nějak mě uniklo co tam dělá??????
Holky dneska měl vyjít kit od GT? Jetě nikde není!!!! Co s tím!!!!
A jetě mám dotaz. Kdy si chci doplnit na slide ráčky od Vás, tak to tam musím dávat vechny fota znovu nebo to jde jen doplnit o ty nové?
A souzění mám hotové, ale nějak z toho nejsem odvázaná, nemůu najít nějaký free kit, který by se mi tam hodil, no uvidím moná jetě něco seenu:lol:
Dagi, ta kytička se jmenuje Srdcovka nádherná - Dicentra spectabilis
Upravil(a) kindle (15. 5. 2010 18:42)
Není tady
Leni, tak to je tedy pecka peckovita!!!! Too musim ukazat Tomaskovi, bude se mu to libit!!! dekuji, dekuji!!! Nadhera! Prosim, posly posly
Není tady
sillwi, no to se vůbec nedivím, e byl tomáek nadený, vak se ti to taky báječně povedlo . tohle já bych rozhodně nesvedla, má můj obdiv!
a lenka si hned střihla parádního ráčka.. ten je fakt úasný!
floranko, to zní báječně! závidím, ale moooc ti to přeju
leni, moc díky za info, u si to značím. a do slidu, pokud jsi registrovaná, stačí dohrát jen ty nové
ahoj vem
Sillwy - moc moc se ti ovečka povedla - obdivuju tě
Leni - ráček pro Tomáka - boí
Dagi - template parádní
Já jednokitovku mám, ale takovou nějakou ulítlou, či přeplácanou. Nevím, ale u předělávat nebudu.
Není tady
Holky, ovečky nejsou z kitu, to jsou fotky. A jsem ráda, e se líbí, ale teď pádíme na kouzelnický galavečer. Máme volňásky a já u 3 roky po sobě nebyla, tak to musím napravit. Dělám pro ně diplomy, vstupenky a plakáty.
Pak vás dočtu, zatím pá.
Není tady
zdravím vás při večeru... máme děti v postýlkách, sice jetě nespí, ale u to tady utichá...
Kindle - tak tys takhle vejletila... to je fajn, e jsi sama, sis mohla odpočinout.. já to znám, já kdykoliv takhle někam jedu, tak mám pak tak bolavou hlavu... fakt skoro vdycky... je to nápor... jinak s GT u jsem se ptala taky, protoe taky vim, e to mělo dneska být...
se soutěí jsem na tom taky tak.. mám to hotové, ale oproti minule, kdy jsem byla hodně spokojená, tak tentokrát tak furt nevim, hodně jsem to měnila... a u nevim jak to vylepit, nechám to... ale nadení z toho necítím, co mě mrzí, baví mě to dost.. ale sehnat nějaký výrazný kit, to je problém... já mám samé takové jemné a to vůbec nevynikne. take trochu odvaz, no ukrutně se těim na vae...
dneska jsem si naordinovala, e jdu spát brzo, nějak to na mě leze, mám teplotu a celkově nic moc... take se loučím a přeji dobrou noc.
Není tady
jeden ráček pro Spirulku
Není tady
Holky,zas nestíhám, jdu vám jen popřát dobrou noc a pochválit dílka- ÚASNÝ !!!
My byli u tchyně a ted jsem se pustila do větropláků na zítra a jetě musím naloit pětilitrovou sklenici utopenců
Není tady
Holky, odkládám si sem první pokus o kalendář, nějak se mi zachtělo template - mě začalo bavit. Tak nevím nevím, jetě nějaký číselník´a udělat to na a4
kredit u mě na blogu
Není tady
Silvi, tak to je úasný, e dort měl úspěch
Leni, ten ráček pro Tomáka je úasnej, moc se ti povedl
kindle, krása
dui, jde ti to template, zajímavý nápad na kalendář
já mám udělanou jednokitovku, uplíčkový
Není tady
Tu srdcovku mám moc ráda, v dětství byla na kadé zahrádce.
zajiujem v Trenčankách ubytování na léto. Zatím nic nemáme. Snad se nám to zítra povede. Ale jinak dobrý.
Jak jste chtěl někdo vidět fotku toho maséra, tak mrkněte na floranku, záloka města a místa a fotka z názvem na rybách.Je moc ikovný, mě teda nemasíroval ale manel a chlapi si ho chválí. O víkendu je to veselé,chodí se do bazénu společně,chlappi, zabalení v plachetce a eny v zástěrce.Ta voda ji nadnáí,mám ji co dret,je mi velká, no paráda.Svlékám ji směrem dolů výstřihem.Jak jsem čím dál mení,chodím v bazénu po palcích nohou,přítí rok u se budu topit, nebo budu muset chodit po schůdku na okraji
Zítra jestlli to vyjde,tak chci jít na zumbu.Teda ne koukat,ale tančit.Tak jsem zvědavá.Zase napíu záitky.Mějte se a tvořte
Upravil(a) floran (15. 5. 2010 22:34)
Není tady
Není tady
A já jetě nakoukla a dobře jsem udělala... a předně musím poděkovat za super ráčka, Leni díííky moc udělalas mi radost
A Dui,tvoje templatové pokusy jsou super, nejen e tě to baví, ale jetě ti to i náramně jde, fakt lahoda...
no moje soutění, mám něco rozdělané, ale nějak mi chybí vhodné kity, take moc spokojená nejsem...
A zdravím floranku, jsem ráda, e si to uívá
Upravil(a) spirula (15. 5. 2010 22:33)
Není tady
Není tady
Krásně tvoříte. Hóóóódně se mi líbil ráček od Lenky.
Soutění mám tři verze, ani jedna není dodělaná. Vůbec mi to nejde. To minulé se mi dělalo úplně samo. Tak nevím nevím, jestli to dodělám.
Sillwan, dort je naprosto úasnej
Není tady
dagi napsal(a):
holkýýý, mohl by mi prosím někdo poradit, jak v ps vyříznu do papíru kolco? chci udělat takové qp.. myslela jsem si, e jsem na to přila, ale akorát mám bílé kolo na papíru a ne kulatou díru v něm .
prosím prosím, smutně koukám, naveďte mě někdo
Na bílé kolčo můe kliknout kouzelnou gumou a mělo by to být nebo dát pod papír průhlednou stránku udělat kolčo a vygumovat.
Není tady
Ahojky.
Tak si jdu něco dočíst já nestíhám
Jednokitovku mám rozdělanou ale nemám jetě staený kity tak nevím dočtu vás troku pospátku a jsem zvědavá na Silwanin dort asi u tu někde je jdu hledat.
Tak čtu e Floranka si uívá na slovensku,tak to je dobře ivot se má ít
A vidím nováčka Verulinko vítej
těpánko pro Mélii úasný LO kam ny ty nápady chodí ?
Evi srdíčka jsou nádherná ale jak jinak fotí skvěle
Leni velmi aktuální ráček pro Silwan
Evajsku bez vím jaké to je bez PC týden jsem tu také trpěla tak at o nic nepřijde a nedopadne jako já
Dagi tvůj postřeh e výchova není jednoduchá věc se mi líbí alespoň vidíte jak to vai rodiče měli těké to vdycky říkám Hance,je přísnějí ne jsem byla já a to mi vdy říkávala jak jsem hustá a co můou ti druzí a ona ne
Topi dává krásný LOčka
Paci krásný LO a děkuju a to dorazí dám vědět
Annave nestěuj si LO pro Azur se ti povedlo jsi ikulka
Evi na svíčky zírám s otevřenou pusou
Tamtadá tamtadá právě jsem se dočkala Silwaniny ovečky ta je boííííííííííííííííí kvůli ní dočítám i kdy pozpátku.Silwanko jsi neskutečně ikovná to bych asi nesvedla a přispěvek kde píe jaký měla úspěch jsem u četla a docela mě to dojalo.To muselo být krásný a dojemný. Koukám na ní a přemýlím jak jsi udělala ty krásné bílé kudrlinky (A jetě jednou moc děkuji jsi zlatíčko )
A srazík ach jo a v Ostarvě ach jo já tu Andrejku snad nikdy neuvidím taaaaaaaaaaaaak daleko děvčata uijte si to a závidím vám e se uvidíte.
Andrejko kujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
A dneska jsme pekli s Nikčou mufiny tak se pochlubím kdy neločkuju alespoň foto.
A jdu se jetě kouknout do starého domečku.
Není tady
Lentil, Topi, těpánko, pěkná ločka.
Paci, krásné ločko to zelené
Evi, krásné fotky
Leni, krásný ráček pro Spirulku
Dui, moc pěkný kalendář .......já jak jsem rychle začala, tak jsem rychle s kalendářem skončila
Hani, parádní mufiny! Já si konečně koupila koíčky a chystám se na Sillwanin recept.
Jiruko, přeji Ti a se dá brzo do kupy
Jo a taky aby Tě Natali vzala do CT. Mě teda jetě neodpověděla ohledně kitů, take je asi zaneprázdněná.
A holky, jsem hrozně zvědavá na vae soutění, to zase budou vechno pecky.
....já jsem se svým hrozně spokojená
A na kouzelnickým večeru jsem si vzpomněla na Floranku. Byla tam v rámci představení s fakírem jeho partnerka tanečnice..........bylo to moc pěkný.
Tak mau spinkat...........přitulit se k tomu mýmu malýmu koblíkovi
Není tady
Dobré ráno vem, já se snaím rozlepit oči u kafe a nějak se mi to nedaří Jednokitovku jasně, e jetě nemám, nevíte někdo, proč mám momentálně pocit, e vůůbec nic nestíhám Potřebuju nějak nakopnout, a se zvednu z toho dna, ale sakri nevím jak.
Haničko, já na to taky furt myslím, e Tě chci vidět..si snad budu muset udělat moderátorské turné po republice Jo a ty mufínky, ty jsou teda mňááááááááááááááám
Ločko nenesu, jediné, co jsem v poslední době dělala, to byly ty ločka z koncertu, no a tam jasně nevím kredity, kdo by to taky psal, kdy je to směs jak blázen, tak nevím, nevím, co s tím teď.
Chjooo, u se zase perou, ty moje dvě děti, to je taky síla
Není tady
Hezké ránko holčiny, tak soutění mám, no ale nějak mi to nelo
Topi
Čarodějko mnammmmm
Není tady
Ahojky holky .
Přeji hezkou neděli, u nás je pořádně větrno, ale natěstí neprí .
Není tady
pěkné ránko holky,
tak mám odzpíváno... sice v krku stále nic moc, ale cítila jsem se líp, tak jsem la... navíc v sopránu, který zpívám, chybělo dost holek, tak to bylo potřeba... snad si ty hlasivky takhle nezrasim...
Kindle - tak pro Spirulku, to se Ti hodně povedlo! Jsi váně dobrá
Dui - tak tu máme dalí teplatovou borkyni... super ten leden, to bude luxusní kalendář
Floranko - ty si uívá, to je fajn... maséra Petra jsem u Tebe viděla... je to sympaák, to bych si taky nechala líbit...
Topi - krásné Ločko... takové veselé, pozitivní... to se hodí do těhle dní... a druhé taky pěkné
Hani - hezky jsi tu ve napsala... a na závěr sladká tečka v podobě mufin... mňam! Vypadají úasně, jsi dobrá.
Andreo - bude líp... nakopne nás vechny a to počasí bude stát za něco.. mně fakt hodně ovlivňuje... a takhle hnusně je u docela dlouho... take hlavu vzhůru, nadechnout se zhluboka a bojovat.
Není tady