29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krásnou sobotu:hjarta:
Silwi no to je úúúúžasné,Tomášek bude nadšený.Já tě chci za maminkůůůů
Není tady
Jů Sillwy... to je nádhera
jako živá .... opravdu mistrovský kousek... ty bys mohla dělat i do sochařství... takhle to vymodelovat... fakt paráda... to bude snad i škoda sníst
Jiruško.. ráčka pošli prosím tam, odkud by ti měl za chvíli dorazit můj ráček pro tebe ... díky
Není tady
Pěkné sobotní ráno,
dnes jsem si přispala:D
Sillwi, tak to´s mě dostala, to je ohromný, to se Tomáškovi musí líbít!!! Jsi prostě jednička:supr:
Evajsku díky za přivítání, taky jsem si všimla, že jsme spolu u popiny. Tak ať máš brzy počítač v pořádku! Abstinuješ už celý týden, to je dlouhá doba.
Paci to tvoje ločko na dobrou noc, to je tak nádherný, jsem z toho nadšená.
Jiruska, snad ti šalvěj pomůže. Já vždycky kloktala slanou vodu, ale nikdy jsem nezpívala
Evi ta fotka se svíčkama se mi moc líbí, já fotit neumím.
Anni, nevím jaký Azur dělá kity, ale ty sis poradila náramně.
Topi krása!!
A málem bych zapomněla na šnečky, Štěpánko jsou náramný!
Není tady
Pěknou sobotu...
Silvi....všechny čest....!! Máš můj ooobrovský obdiv...!!!
EviR... krásná fotka...!!
Všem moc chválím krásná díla...!
Dílko Paci na dobrou noc....
Běžím ještě s jedním lo pro Mélii... Kit je týden zdarma... Odkaz na blogu.
Upravil(a) Štěpánka.Š (15. 5. 2010 10:29)
Není tady
Štěpánko - kit vypadá moc hezky... skvěle jsi tam Šárinku zapasovala...
Věrko - to spaní závidim....Julinka dneska vstávala v 5.20... ale teda šel s ní manža, já dospala a teď spí zase on...
holky, co dáváte do karbanátků?? já nemám fantazii... ochucený to mám, vejce a strouhanku v tom... a co ještě?? dává se tam cibule?
Není tady
Hezký den holky,
Ani , Ta Azur se ti povedla
Štěpánko parááááda
No Silwi ten se ti teda povedl, Tomášek bude mít obr radost určitě
Není tady
Jiruska napsal(a):
Štěpánko - kit vypadá moc hezky... skvěle jsi tam Šárinku zapasovala...
Věrko - to spaní závidim....Julinka dneska vstávala v 5.20... ale teda šel s ní manža, já dospala a teď spí zase on...
holky, co dáváte do karbanátků?? já nemám fantazii... ochucený to mám, vejce a strouhanku v tom... a co ještě?? dává se tam cibule?
Jiruško já dávám ještě cibuli, česnek, koření a někdy třeba šunku nebo sýr tvrdý a nasekam tam třeba magi nebo petrželku
Není tady
Lentilko - díky, už mám hotovo, děti karboše milujou....
jinak mi nejede DST, jestli to bude taky na dlouho, to je fakt na palici...
Není tady
EvaR napsal(a):
Jů
Sillwy... to je nádhera
jako živá .... opravdu mistrovský kousek... ty bys mohla dělat i do sochařství... takhle to vymodelovat... fakt paráda... to bude snad i škoda sníst
Jiruško.. ráčka pošli prosím tam, odkud by ti měl za chvíli dorazit můj ráček pro tebe... díky
Evi, nemáš ještě jinej mail? Mně to totiž na ten tvůj stále hlásí chybně zadaná adresa... a to jsem dala odpovědět, na ten tvůj původní... nechápu proč to nejde... už včera jsem to právě zkoušela a myslela jsem si, že je chyba v tom seznamu, co dělala Kindle... to je fakt divný
Není tady
Tý brďooooo, Silvi, ta ovečka je úžasná... já dnes nakoukla vyloženě jen kvůli tomuhle a výsledek tedy stojí za to fakt bomba,máš můj obdiv
Není tady
Holky, dekuji. Jsem ruda az za usima, jak me tu chvalite
Za chvili to vypukne, uz me boli hlava z foukani balonu... Hrozne rada bych vse zdokumentovala, ale fotit bude asi manzel... Musim ted Tomaska nejak zamestnat a udelat vyzdobu
Není tady
Verulinka76 napsal(a):
Evi ta fotka se svíčkama se mi moc líbí, já fotit neumím.
Veru... já taky ne... ale móc mě to baví Jinak tě tady taky vítám
máš kouzelný blog... krásně tvoříš
Štěpi... to je krása ... moc povedená tapetka a v mých oblíbených podzimních tónech
Jirušku... už ho mááám... díky
Není tady
ahoj babule
chválím vás i vaše dílka hromadně! jedním slovem prostě nádhera . a evičky foto a sillwi ovečka shaun.. úžo a já se jdu zahrabat
zrovinka nahrávám jednu novinku, páč konečně funguje shop, ale pro změnu zase nejde dst, no to je fakt paráda.. se snad všichni domluvili nebo co
Silwi - však si užij svojí chvíli slávy, zasloužíš si to! Ta ovečka je vážně skvělá, já bych tohle nesvedla.
EviR - to jsem ráda, že na ten druhý mail to šlo... nevim, jestli se mu nelíbí ty pomlčky nebo co...
Dagi - to je teda zase krása a ta DST to je fakt blbý... co se to děje, se hroutí svět nebo co?
Není tady
jiruško děkuju
joo, už to tak vypadá.. alespoň teda ten scraperský svět
Ahoj holky
jdu nakouknout na ovečku od Silwi a
je úžasná
moc se ti povedla a jsem zvědavá, jak proběhne oslava
štěpánko krásné lo
Topi, Paci, Anni, Dagi skvělé kousky
Evi, krásná fotečka
u nás konečně neprší, tak jsme dopoledne pracovali na dvorku, Any řádila na motorce (odrážedle), na oběd jsme šli ke tchýni a ted odpočívám, musím udělat šuplíčkový a Any už chrupká
a DST nejede jo
Není tady
holkýýý, mohl by mi prosím někdo poradit, jak v ps vyříznu do papíru kolco? chci udělat takové qp.. myslela jsem si, že jsem na to přišla, ale akorát mám bílé kolo na papíru a ne kulatou díru v něm .
prosím prosím, smutně koukám, naveďte mě někdo
Dagi... to je nádhera ... krásný kousek ... musím ti juknout na blog kam ty na ty úžasné template chodíš
A mááám soutěžní.... nejradši bych Vám ho sem hodila už teď ... mám z toho radost
... tak aspoň jedny srdíčka... v bílé variantě
Není tady
evi, to je náherná fotka! nevíš, jak se ty srdíčka jmenují odborně? měli jsme je hrozně dlouhou dobu na zahrádce, ještě po babičce, ale bohužel se letos už nechytly, takže sháníme nové. tyhle bílé jsou nádherné! my měli bílo růžové
a zrovna tohle template je placené, novinka od berry sweet designs.. ale pohledám ti nějaké odkazy
no a to kolečko mám právě bílé v papíru.. myslela jsem, že je to ta spodní bílá vrstva, kterou když umažu, zůstanou čtverečky, ale houbeles
Ahojky holky, přeji hezké odpoledne .
Dnes sice neprší, ale je pořádná zima, ale i tak jsme si udělali menší výlet. Jeli jsme na pouť a na prohlídku hradu.
Do karbanátků dávám kapustu, takhle máme karbanátky nejraději.
Dílka máte pěkná .
A taky ni nejde DST a DSA už nejde několik dní
.
Sillwan, dortík je moc pěkný, jsi šikulka .
Upravil(a) topazio (15. 5. 2010 16:06)
Není tady
Baby, tak Tomasek, kdyz spatril ovecku, byl uplne nadsenej. Ja ji nachystala v obyvaku a rikam mu, pojd, podivame se jeste ne ovecku Shaun a pujdeme si odpocinout. Prisli sme a rikam, podivej se na stul... Rozbehl se k ni, a hned se do ni pustil, svicky jsme zapalovali snad 8x... drzela jsem slzy na kraji, jak byl stastnej, ani darky si neotevrel, jen jednu lokomotivu Ani mi pak neusnul, tak jsem ho vypravila s tatinkem ven, byl z toho vseho celej hin.
Není tady
Dagi, tak to nevím...
Silvi, tak vidíš nedivím se, že byl nadšený...
Není tady
Ahoj Sillwi, sice má Tomášek narozky až za 3 dny, ale když slavíte dneska, tak tady má Tomášek k narozeninám jednoho divokého ráčka A přeji mu vše nej nej a hodně zdarví
A ovečka se Ti moc povedla, super jsi šikulka
ale jsem ostuda, kredit musím nějak teprve dát dohromady
Upravil(a) Lenka_35 (17. 5. 2010 20:24)
Není tady