21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Krásnou sobotu:hjarta:
Silwi no to je úúúúasné,Tomáek bude nadený.Já tě chci za maminkůůůů
Není tady
Jů Sillwy... to je nádhera
jako ivá .... opravdu mistrovský kousek... ty bys mohla dělat i do sochařství... takhle to vymodelovat... fakt paráda... to bude snad i koda sníst
Jiruko.. ráčka poli prosím tam, odkud by ti měl za chvíli dorazit můj ráček pro tebe ... díky
Není tady
Pěkné sobotní ráno,
dnes jsem si přispala:D
Sillwi, tak to´s mě dostala, to je ohromný, to se Tomákovi musí líbít!!! Jsi prostě jednička:supr:
Evajsku díky za přivítání, taky jsem si vimla, e jsme spolu u popiny. Tak a má brzy počítač v pořádku! Abstinuje u celý týden, to je dlouhá doba.
Paci to tvoje ločko na dobrou noc, to je tak nádherný, jsem z toho nadená.
Jiruska, snad ti alvěj pomůe. Já vdycky kloktala slanou vodu, ale nikdy jsem nezpívala
Evi ta fotka se svíčkama se mi moc líbí, já fotit neumím.
Anni, nevím jaký Azur dělá kity, ale ty sis poradila náramně.
Topi krása!!
A málem bych zapomněla na nečky, těpánko jsou náramný!
Není tady
Pěknou sobotu...
Silvi....vechny čest....!! Má můj ooobrovský obdiv...!!!
EviR... krásná fotka...!!
Vem moc chválím krásná díla...!
Dílko Paci na dobrou noc....
Běím jetě s jedním lo pro Mélii... Kit je týden zdarma... Odkaz na blogu.
Upravil(a) těpánka. (15. 5. 2010 10:29)
Není tady
těpánko - kit vypadá moc hezky... skvěle jsi tam árinku zapasovala...
Věrko - to spaní závidim....Julinka dneska vstávala v 5.20... ale teda el s ní mana, já dospala a teď spí zase on...
holky, co dáváte do karbanátků?? já nemám fantazii... ochucený to mám, vejce a strouhanku v tom... a co jetě?? dává se tam cibule?
Není tady
Hezký den holky,
Ani , Ta Azur se ti povedla
těpánko parááááda
No Silwi ten se ti teda povedl, Tomáek bude mít obr radost určitě
Není tady
Jiruska napsal(a):
těpánko - kit vypadá moc hezky... skvěle jsi tam árinku zapasovala...
Věrko - to spaní závidim....Julinka dneska vstávala v 5.20... ale teda el s ní mana, já dospala a teď spí zase on...
holky, co dáváte do karbanátků?? já nemám fantazii... ochucený to mám, vejce a strouhanku v tom... a co jetě?? dává se tam cibule?
Jiruko já dávám jetě cibuli, česnek, koření a někdy třeba unku nebo sýr tvrdý a nasekam tam třeba magi nebo petrelku
Není tady
Lentilko - díky, u mám hotovo, děti karboe milujou....
jinak mi nejede DST, jestli to bude taky na dlouho, to je fakt na palici...
Není tady
EvaR napsal(a):
Jů
Sillwy... to je nádhera
jako ivá .... opravdu mistrovský kousek... ty bys mohla dělat i do sochařství... takhle to vymodelovat... fakt paráda... to bude snad i koda sníst
Jiruko.. ráčka poli prosím tam, odkud by ti měl za chvíli dorazit můj ráček pro tebe... díky
Evi, nemá jetě jinej mail? Mně to toti na ten tvůj stále hlásí chybně zadaná adresa... a to jsem dala odpovědět, na ten tvůj původní... nechápu proč to nejde... u včera jsem to právě zkouela a myslela jsem si, e je chyba v tom seznamu, co dělala Kindle... to je fakt divný
Není tady
Tý brďooooo, Silvi, ta ovečka je úasná... já dnes nakoukla vyloeně jen kvůli tomuhle a výsledek tedy stojí za to fakt bomba,má můj obdiv
Není tady
Holky, dekuji. Jsem ruda az za usima, jak me tu chvalite
Za chvili to vypukne, uz me boli hlava z foukani balonu... Hrozne rada bych vse zdokumentovala, ale fotit bude asi manzel... Musim ted Tomaska nejak zamestnat a udelat vyzdobu
Není tady
Verulinka76 napsal(a):
Evi ta fotka se svíčkama se mi moc líbí, já fotit neumím.
Veru... já taky ne... ale móc mě to baví Jinak tě tady taky vítám
má kouzelný blog... krásně tvoří
těpi... to je krása ... moc povedená tapetka a v mých oblíbených podzimních tónech
Jiruku... u ho mááám... díky
Není tady
ahoj babule
chválím vás i vae dílka hromadně! jedním slovem prostě nádhera . a evičky foto a sillwi ovečka shaun.. úo a já se jdu zahrabat
zrovinka nahrávám jednu novinku, páč konečně funguje shop, ale pro změnu zase nejde dst, no to je fakt paráda.. se snad vichni domluvili nebo co
Silwi - vak si uij svojí chvíli slávy, zaslouí si to! Ta ovečka je váně skvělá, já bych tohle nesvedla.
EviR - to jsem ráda, e na ten druhý mail to lo... nevim, jestli se mu nelíbí ty pomlčky nebo co...
Dagi - to je teda zase krása a ta DST to je fakt blbý... co se to děje, se hroutí svět nebo co?
Není tady
jiruko děkuju
joo, u to tak vypadá.. alespoň teda ten scraperský svět
Ahoj holky
jdu nakouknout na ovečku od Silwi a
je úasná
moc se ti povedla a jsem zvědavá, jak proběhne oslava
těpánko krásné lo
Topi, Paci, Anni, Dagi skvělé kousky
Evi, krásná fotečka
u nás konečně neprí, tak jsme dopoledne pracovali na dvorku, Any řádila na motorce (odráedle), na oběd jsme li ke tchýni a ted odpočívám, musím udělat uplíčkový a Any u chrupká
a DST nejede jo
Není tady
holkýýý, mohl by mi prosím někdo poradit, jak v ps vyříznu do papíru kolco? chci udělat takové qp.. myslela jsem si, e jsem na to přila, ale akorát mám bílé kolo na papíru a ne kulatou díru v něm .
prosím prosím, smutně koukám, naveďte mě někdo
Dagi... to je nádhera ... krásný kousek ... musím ti juknout na blog kam ty na ty úasné template chodí
A mááám soutění.... nejradi bych Vám ho sem hodila u teď ... mám z toho radost
... tak aspoň jedny srdíčka... v bílé variantě
Není tady
evi, to je náherná fotka! neví, jak se ty srdíčka jmenují odborně? měli jsme je hrozně dlouhou dobu na zahrádce, jetě po babičce, ale bohuel se letos u nechytly, take sháníme nové. tyhle bílé jsou nádherné! my měli bílo růové
a zrovna tohle template je placené, novinka od berry sweet designs.. ale pohledám ti nějaké odkazy
no a to kolečko mám právě bílé v papíru.. myslela jsem, e je to ta spodní bílá vrstva, kterou kdy umau, zůstanou čtverečky, ale houbeles
Ahojky holky, přeji hezké odpoledne .
Dnes sice neprí, ale je pořádná zima, ale i tak jsme si udělali mení výlet. Jeli jsme na pou a na prohlídku hradu.
Do karbanátků dávám kapustu, takhle máme karbanátky nejraději.
Dílka máte pěkná .
A taky ni nejde DST a DSA u nejde několik dní
.
Sillwan, dortík je moc pěkný, jsi ikulka .
Upravil(a) topazio (15. 5. 2010 16:06)
Není tady
Baby, tak Tomasek, kdyz spatril ovecku, byl uplne nadsenej. Ja ji nachystala v obyvaku a rikam mu, pojd, podivame se jeste ne ovecku Shaun a pujdeme si odpocinout. Prisli sme a rikam, podivej se na stul... Rozbehl se k ni, a hned se do ni pustil, svicky jsme zapalovali snad 8x... drzela jsem slzy na kraji, jak byl stastnej, ani darky si neotevrel, jen jednu lokomotivu Ani mi pak neusnul, tak jsem ho vypravila s tatinkem ven, byl z toho vseho celej hin.
Není tady
Dagi, tak to nevím...
Silvi, tak vidí nedivím se, e byl nadený...
Není tady
Ahoj Sillwi, sice má Tomáek narozky a za 3 dny, ale kdy slavíte dneska, tak tady má Tomáek k narozeninám jednoho divokého ráčka A přeji mu ve nej nej a hodně zdarví
A ovečka se Ti moc povedla, super jsi ikulka
ale jsem ostuda, kredit musím nějak teprve dát dohromady
Upravil(a) Lenka_35 (17. 5. 2010 20:24)
Není tady