Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 5. 2010 10:14

pacina1
♥♥♥♥♥--
Místo: Havířov

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.47

Krásnou sobotu:hjarta:

Silwi no to je úúúúžasné,Tomášek bude nadšený.Já tě chci za maminkůůůů godlikegodlikegodlikegodliketummenupptummenupptummenupp

Nebohatneme hmotnými statky,ale bohatneme našimi dětmi!!
http://pacinyblog.blogspot.com/
http://www.tickerclub.com/cache/8c4fc7a4f0.png
http://www.tickerclub.com/cache/9f6a1a3797.png

Není tady

#27 15. 5. 2010 10:19

EvaR
Babinet Klub
Web

va Sillwy... to je nádhera tummenupp jako živá .... opravdu mistrovský kousek... ty bys mohla dělat i do sochařství... takhle to vymodelovat... fakt paráda... to bude snad i škoda sníst wink

Jiruško.. ráčka pošli prosím tam, odkud by ti měl za chvíli dorazit můj ráček pro tebe lol ... díky stolt

Není tady

#28 15. 5. 2010 10:26

Verulinka76
♥♥-----
Místo: Teplice

Pěkné sobotní ráno,
dnes jsem si přispala:D
Sillwi, tak to´s mě dostala, to je ohromný, to se Tomáškovi musí  líbít!!! Jsi prostě jednička:supr:tummenupptummenuppgodlike
Evajsku díky za přivítání, taky jsem si všimla, že jsme spolu u popiny. Tak ať máš brzy počítač v pořádku! Abstinuješ už celý týden, to je dlouhá doba.
Paci to tvoje ločko na dobrou noc, to je tak nádherný, jsem z toho nadšená.
Jiruska, snad ti šalvěj pomůže. Já vždycky kloktala slanou vodu, ale nikdy jsem nezpívala wink
Evi ta fotka se svíčkama se mi moc líbí, já fotit neumím.
Anni, nevím jaký Azur dělá kity, ale ty sis poradila náramně.
Topi krása!!
A málem bych zapomněla na šnečky, Štěpánko jsou náramný!

Není tady

#29 15. 5. 2010 10:27

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Místo: Nejdek
Web

Pěknou sobotu...

Silvi....všechny čest....!! Máš můj ooobrovský obdiv...!!! vavavava hjartapussa

EviR... krásná fotka...!! tummenupptummenupp

Všem moc chválím krásná díla...! tummenupptummenupp
Dílko Paci na dobrou noc....tummenupptummenupp

Běžím ještě s jedním lo pro Mélii... Kit je týden zdarma... Odkaz na blogu.

http://i.mimibazar.cz/h/bc/6/100515/10/f2890709.jpg

Upravil(a) Štěpánka.Š (15. 5. 2010 10:29)

Není tady

#30 15. 5. 2010 10:43

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Web

Štěpánko - kit vypadá moc hezky... skvěle jsi tam Šárinku zapasovala...tummenupp
Věrko - to spaní závidim....Julinka dneska vstávala v 5.20... ale teda šel s ní manža, já dospala a teď spí zase on... smile

holky, co dáváte do karbanátků?? já nemám fantazii... ochucený to mám, vejce a strouhanku v tom... a co ještě?? dává se tam cibule?

Není tady

#31 15. 5. 2010 11:32

lentilkayes
♥♥♥♥♥--
Místo: Třebíč

Hezký den holky,
Ani , Ta Azur se ti povedla tummenupptummenupp
Štěpánko parááááda tummenupptummenupp
No Silwi ten se ti teda povedl, Tomášek bude mít obr radost určitě tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp

Není tady

#32 15. 5. 2010 11:34

lentilkayes
♥♥♥♥♥--
Místo: Třebíč

Jiruska napsal(a):

Štěpánko - kit vypadá moc hezky... skvěle jsi tam Šárinku zapasovala...tummenupp
Věrko - to spaní závidim....Julinka dneska vstávala v 5.20... ale teda šel s ní manža, já dospala a teď spí zase on... smile

holky, co dáváte do karbanátků?? já nemám fantazii... ochucený to mám, vejce a strouhanku v tom... a co ještě?? dává se tam cibule?

Jiruško já dávám ještě cibuli, česnek, koření a někdy třeba šunku nebo sýr tvrdý a nasekam tam třeba magi nebo petrželku big_smile

Není tady

#33 15. 5. 2010 12:31

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Web

Lentilko - díky, už mám hotovo, děti karboše milujou....
jinak mi nejede DST, jestli to bude taky na dlouho, to je fakt na palici... dumbom

Není tady

#34 15. 5. 2010 12:39

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Web

EvaR napsal(a):

va Sillwy... to je nádhera tummenupp jako živá .... opravdu mistrovský kousek... ty bys mohla dělat i do sochařství... takhle to vymodelovat... fakt paráda... to bude snad i škoda sníst wink

Jiruško.. ráčka pošli prosím tam, odkud by ti měl za chvíli dorazit můj ráček pro tebe lol ... díky stolt

Evi, nemáš ještě jinej mail? Mně to totiž na ten tvůj stále hlásí chybně zadaná adresa... a to jsem dala odpovědět, na ten tvůj původní... nechápu proč to nejde... už včera jsem to právě zkoušela a myslela jsem si, že je chyba v tom seznamu, co dělala Kindle... to je fakt divný

Není tady

#35 15. 5. 2010 12:43

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Tý brďooooo, Silvi, ta ovečka je úžasná... já dnes nakoukla vyloženě jen kvůli tomuhle a výsledek tedy stojí za to tummenupp fakt bomba,máš můj obdiv tummenupp

Není tady

#36 15. 5. 2010 13:18

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, dekuji. Jsem ruda az za usima, jak me tu chvalite smile rodna rodna Za chvili to vypukne, uz me boli hlava z foukani balonu... Hrozne rada bych vse zdokumentovala, ale fotit bude asi manzel... Musim ted Tomaska nejak zamestnat a udelat vyzdobu smile

Není tady

#37 15. 5. 2010 13:21

EvaR
Babinet Klub
Web

Verulinka76 napsal(a):

Evi ta fotka se svíčkama se mi moc líbí, já fotit neumím.

Veru...  já taky ne... ale móc mě to baví stolt Jinak tě tady taky vítám hjarta máš kouzelný blog... krásně tvoříš tummenupp

Štěpi... to je krása ... moc povedená tapetka godlike a v mých oblíbených podzimních tónech godlike

Jirušku... už ho mááám... díky pussa

Není tady

#38 15. 5. 2010 13:28

dagi
Host

ahoj babule hjarta

chválím vás i vaše dílka hromadně! jedním slovem prostě nádhera godlike. a evičky foto a sillwi ovečka shaun.. úžo a já se jdu zahrabat big_smile

zrovinka nahrávám jednu novinku, páč konečně funguje shop, ale pro změnu zase nejde dst, no to je fakt paráda.. roll se snad všichni domluvili nebo co dumbom

http://i.mimibazar.cz/h/bc/6/100515/12/f2890868.jpg

#39 15. 5. 2010 13:32

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Web

Silwi - však si užij svojí chvíli slávy, zasloužíš si to! Ta ovečka je vážně skvělá, já bych tohle nesvedla.
EviR - to jsem ráda, že na ten druhý mail to šlo... nevim, jestli se mu nelíbí ty pomlčky nebo co...
Dagi - to je teda zase krása tummenupp a ta DST to je fakt blbý... co se to děje, se hroutí svět nebo co? dumbom

Není tady

#40 15. 5. 2010 13:42

dagi
Host

jiruško děkuju pussa

joo, už to tak vypadá.. alespoň teda ten scraperský svět big_smile

#41 15. 5. 2010 13:48

Gabka
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky hjarta
jdu nakouknout na ovečku od Silwi a va stolt je úžasná tummenupp moc se ti povedla a jsem zvědavá, jak proběhne oslava wink storstark

štěpánko krásné lo storstark tummenupp

Topi, Paci, Anni, Dagi skvělé kousky tummenupp tummenupp

Evi, krásná fotečka wink

u nás konečně neprší, tak jsme dopoledne pracovali na dvorku, Any řádila na motorce (odrážedle), na oběd jsme šli ke tchýni a ted odpočívám, musím udělat šuplíčkový a Any už chrupká smile

a DST nejede jo dumbom

http://lbyf.lilypie.com/Fg4Gp2.png

Není tady

#42 15. 5. 2010 14:25

dagi
Host

holkýýý, mohl by mi prosím někdo poradit, jak v ps vyříznu do papíru kolco? chci udělat takové qp.. myslela jsem si, že jsem na to přišla, ale akorát mám bílé kolo na papíru a ne kulatou díru v něm dumbom.
prosím prosím, smutně koukám, naveďte mě někdo hjarta

#43 15. 5. 2010 14:27

EvaR
Babinet Klub
Web

Dagi... to je nádhera tummenupp ... krásný kousek ... musím ti juknout na  blog kam ty na ty úžasné template chodíš wink

A mááám soutěžní.... nejradši bych Vám ho sem hodila už teď ... mám z toho radost wink

... tak aspoň jedny srdíčka... v bílé variantě

http://resize.like.cz/images/1273925488B.jpg

Není tady

#44 15. 5. 2010 14:31

EvaR
Babinet Klub
Web

Dagi... a když vymažeš to úplně nejspodnější bílé pozadí... tak se ti to bílé kolečko nezmění na kostičkované ... průhledné pozadí ?

Není tady

#45 15. 5. 2010 14:42

EvaR
Babinet Klub
Web

...ale teď mně napadlo... že ty nejedeš v Gimpu... takže to fáákt netuším... hmm

Není tady

#46 15. 5. 2010 15:43

dagi
Host

evi, to je náherná fotka! nevíš, jak se ty srdíčka jmenují odborně? měli jsme je hrozně dlouhou dobu na zahrádce, ještě po babičce, ale bohužel se letos už nechytly, takže sháníme nové. tyhle bílé jsou nádherné! my měli bílo růžové stolt

a zrovna tohle template je placené, novinka od berry sweet designs.. ale pohledám ti nějaké odkazy wink

no a to kolečko mám právě bílé v papíru.. myslela jsem, že je to ta spodní bílá vrstva, kterou když umažu, zůstanou čtverečky, ale houbeles hmm

#47 15. 5. 2010 16:02

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahojky holky, přeji hezké odpoledne smile.

Dnes sice neprší, ale je pořádná zima, ale i tak jsme si udělali menší výlet. Jeli jsme na pouť a na prohlídku hradu.

Do karbanátků dávám kapustu, takhle máme karbanátky nejraději.

Dílka máte pěkná big_smile .

A taky ni nejde DST sad a DSA už nejde několik dní sad.

Sillwan, dortík je moc pěkný, jsi šikulka big_smile.

Upravil(a) topazio (15. 5. 2010 16:06)

Není tady

#48 15. 5. 2010 16:28

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Baby, tak Tomasek, kdyz spatril ovecku, byl uplne nadsenej. Ja ji nachystala v obyvaku a rikam mu, pojd, podivame se jeste ne ovecku Shaun a pujdeme si odpocinout. Prisli sme a rikam, podivej se na stul... Rozbehl se k ni, a hned se do ni pustil, svicky jsme zapalovali snad 8x... drzela jsem slzy na kraji, jak byl stastnej, ani darky si neotevrel, jen jednu lokomotivu smile Ani mi pak neusnul, tak jsem ho vypravila s tatinkem ven, byl z toho vseho celej hin. smile

Není tady

#49 15. 5. 2010 16:34

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Dagi, tak to nevím...

Silvi, tak vidíš tummenupp nedivím se, že byl nadšený...

Není tady

#50 15. 5. 2010 17:16

Lenka_35
♥♥♥♥---
Web

Ahoj Sillwi, sice má Tomášek narozky až za 3 dny, ale když slavíte dneska, tak tady má Tomášek k narozeninám jednoho divokého ráčka smile A přeji mu vše nej nej a hodně zdarví storstark
A ovečka se Ti moc povedla, super tummenupp jsi šikulka

http://3.bp.blogspot.com/_GRmMV4fbP0M/S_GJcdQSENI/AAAAAAAAAU8/McjZKyPBz20/s1600/Sillwan_3.jpg

ale jsem ostuda, kredit musím nějak teprve dát dohromady smile

Upravil(a) Lenka_35 (17. 5. 2010 20:24)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí