21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak zakládám nový domeček, a pro jistotu s dovolením zkopíruju jetě svůj příspěvek o narozeninách z minulého domečku, a to máme na očích
Hezký večer, holky moje , mám tady jednu super novinku - důleité sdělení, aneb Babinet slaví deset let a jetě jedna velká novinka, která bude i právě tam probírána, tak v prvé řadě se to týká Ostravaček a blízkého okolí, v druhé pak Brna a okolí, přičem následující týdny budou v pořadí dalí okresní města...
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=42909#p2475817
Tak doufám, e se sejdeme v hojném počtu, straně moc se na vás těím, bude narozeninový mejdan s Jirkou a Jurajem
Zatím se tedy přihlásila Pacinka a Dagísek Holky, já se na vás tak těím
Není tady
Zdravím do nového domečku a at je tu tolik nádherných dílek jako v těch předelých.
A jedna moje Violett
Není tady
Zdravím v novém domečku a hlásím, e chci na srazík!!!!!! Andrejko, počítej se mnou!!!! Jo a chci hrneček, čepici i tričko
Není tady
Ahoj holky,
celý den jsem nic nedělala. Jen jsem uklidila pokojíček, ale to je zbytečnost. A se kluci vrátí, tak tam do 3 minut bude zase bordel jako v tanku.
Musím pochválit vae ločka.
Paci - to je nádera
Lentil - krása, obzvlá ta první Lilibule se mi moc líbí
Topi - moc pěkný, jako vdycky
Jirusko - tak to nemám slov, to je tak krásně něný a jemný a přeju ti a se ti Vendula ozve. Super. A co kadeřník, jsi spokojená, sekne ti to?
Kindle - krásný ráček
Sillwi tak na dort jsem moc moc zvědavá, jak psala svarapaja, je to napínavý, ale pěkně se to rýsuje. Jsi ohromně ikovná.
Floranko ty má tak báječný postřehy, tvoje slova vdy zahřejí
Není tady
Deborah napsal(a):
Zdravím v novém domečku a hlásím, e chci na srazík!!!!!! Andrejko, počítej se mnou!!!! Jo a chci hrneček, čepici i tričko
píu si Tě, ale dárek jen jeden a jetě musí přijít včas
Není tady
Rychlovka pro Mélii - tento kit je po dobu jednoho týdne zdarma, jukněte na blog
Není tady
Hotovoooooooooooooooooooooooo
Není tady
sillwan napsal(a):
Hotovoooooooooooooooooooooooo
Ukázat, ukázat, ukázat !!!!!!!!!!
Není tady
AHoj babunky
Jůůů,Andrejko,srazík zááávidím,snad bude i v Praze Do Ostravy dorazím a v červenci,tak snad u se konečně srazíme
Jinak hlásím,comp furt v opravně,něco dalidokupy,na to,proč padá při spoutění her pořád nepřili,take u skoro týden nescrapuju,boe,to bude skluz!!!
Jinak jdu dočíst starej domek a zkouknout vae nádhery
Jo a koukám nová tvář
Veru, zdravím a vítám, koukala jsem na tvý úasný Ločka akorát na MMb,pač jsem si vimla,e jsme spolu u MaryPop (já říkám u popiny
) Tak a se ti tu líbí
těpánko,hezký, akorát mi vadí ta fotka neka s rukou a teniskou Udělala bych raději nečí detail
Upravil(a) evajs (14. 5. 2010 21:49)
Není tady
ahoj holky, přeji pěkný večer... a zdravím do nového... a se nám pěkně povídá a jsou tu krásné věci...
Lentilko - prvně musim pochválit tvoje dílka pro Dagi a pro Mali... teda holka, Ty jsi váně dobrá
Kindle - pro Silwi se Ti to povedlo... a ona si to dneska zaslouí!
Věrko - díky za pochvalu, od kadeřnice jsem spokojená.. ale nemám fotku, vdycky se nechám vyfotit, ale dneska jsem to vechno zkomplikovala... měla jsem vrátit auto tátovi (nae původní, který si on vzal jen na pojíďky po městě) jene jsem nechala svítit světla a tam je baterka původní, take jsem zůstala před Tescem a u jsem nenastartovala... musel přijet brácha a pomocí kabelů mě nastartovat... no a táta s bráchou a vagrem dneska večer odjídějí na 14 dní do Itálie na dovolenou, take vichni na nervy a já tele jetě udělám tohle.. no jsem pako.. take na focení fakt nebyla nálada.. ale odjeli, tak snad dojedou v pohodě... já mám vdycky nervy, jak mám takhle rodinu pryč.. oni berou kola a 14 dní makaj a jezdí... no jsem se rozepsala...
těpánko - nečí LO se mi líbí... to je koukám i nečí kit... tak to se hodí skvěle
Silwi - umírám zvědavostí na tvůj dort... tak up fotku
Evajsku - no to chápu týden bez pořádnýho kompu... a to má brzo v cajku
Není tady
Si scrapuji a průběně chodím do domčku nakukovat a rozčiluji se co e je v TV,e nikdo nepíe a on nový domeček.
Silwi jsem tak zvědavá u se těím na foto.Má tam u rodiče viď,to bude super.
Evajsku,má tam ode mne ráček,jetě jsem neposlala posly. U a´t máte ten komp v cajku.
Andrej jojo jsem přihláená i doma nahláeno,prý chlapi tam nesmí,tak jsem rázně odpověděla ne.Tak se prý spojí s Panem Spirulákem a zaloí ten chlapinec.cz:D
Hani zásilka odeslána.
těpánko to je krásný krásný fotky
Lentil moc hezký jó a hoď na rajčátko nějaký nový fotky má??
Není tady
Paci, chlapinec.cz je boí No a jinak chlapi tam můou, nejlépe na konec, takový odvoz se Ti bude hodit
Není tady
Jiruko díky mám pro tebe v uplíku zas ráček, má nádherný fotky
Paci jo jo něco mám jen jsem lajdák no a u se jdu polepit
těpánko nečci se mi líbí
Není tady
tak nic babulky dobrou noc
Upravil(a) pacina1 (14. 5. 2010 22:28)
Není tady
holky čáááu
jetě načumuju, ne se odeberu do věčných spacích lovi.. ločka parádní, jak jinak..
a sillwi dortík, ten bude mňamózní! těím se na finální foto . a e tomík dostal výprask? no vak co, určitě si ho zaslouil, jinak by jsi to nedělala, tak si to sillwi nevyčítej
. u nás je teď nějaký ten plácanec bohuel na denním pořádku, a to je filda zatím jedináček.. no holt kdy u to jinak nejde..
ale vdycky mě to potom mrzí, kdy se přitulí.. chjoo, není ta výchova vůbec jednoduchá záleitost
floranko, to mě hrozně mrzí, e nedojede.. tak ráda bych tě poznala osobně.. tak teda snad přítě, ju?
a já u to předeslala i doma a není proti. moc ráda vás holky uvidím! jen koda, e nás nebude víc.. chtěla bych vás poznat vechny.
LENTI, moc a moc děkuju za ráčka.. poli prosím mejlíkem, ju?
Holky, já bych Vás vechny taky ráda osobně poznala. Tu Ostravu určitě dáme nějak dohromady třeba začátkem prázdnin. Domluvíme se s Andrejkou. Děti můete vzít s sebou, budu ráda , e je poznám.
Zítra na mě myslete, a po cestě neplavem a nemusíme chodit po láznách v holinách a s detníkem.
A jen tak mimochodem .U mám nabalené kalhoty , triko a cvičky, kdy nebude v neděli nikde kloudná muzika v baru , tak jdu v podvečer na ZUMBU a mue nechám koukat na hokej. No nejsem já babky bláznivá? ale a...aspoň se protáhnu , ne? docela mě to láká.
Není tady
Není tady
Paci nádhera!!!!!!!!!!!! a Topi taky!!!!!!!!!!! To jsou tak úasný dílka
Do Ostravy bohuel nejedu i kdy bych vás moc ráda osobně poznala, za tu chvíli, co jsem tu s váma, jste mi přirostly k srdíčku
Snad to vyjde jindy
Na rajče jsem konečně dala nový fotky, ale nic moc, s tím mým fotáčkem toho moc nesvedu a nebo to není jen fotákem, ale rukama?
Není tady
Není tady
Dobré sobotní ráno v novém domečku.
U nás teda pořád leje a včera lilo celý den S Vojtou sem se radovala předčasně, rýma se mu pěkně usadila v krku
A tady je jedna Azur. Původně jsem myslela, e tenhle kit vůbec nebudu dělat. Je fakt dost divokej, no ale kdy jsem viděla, e ho nedělal skoro nikdo, tak jsem vyměkla. Měl být v shopu u včera, no ale asi nejsem jediná, kdo na to zapomněl
Paci, já ty tvoje ločka prostě miluju
Topi, to poslední ločko je super
A Mlas u funguje
Upravil(a) annave (15. 5. 2010 7:35)
Není tady
Ahoj kočky zdravím po pracovním týdnu
poslední stránky jsem jen obrazově prolétla... jako vdy nádherně tapetujete .... jste neskutečné
Jaruce moc moc děkuji za krásného ráčka
... Natali ti váně sedí ... je to pohádka... prosím do mailíku a jetě jednou moc moc díky
Sillwy... dokumentační fotky z výroby dortu alá ovečka jsou super... já nemám v tomto směru moc představivost... take na finálovou fotku jsem váně zvědavá... a Tomákovi vechno neej... a se oslavička vydaří !!!
My jsme včera s Emčou taky plácali dort pro manu... měl 33cátiny... ale udělali jsme rychlovku... nepečenou klasiku .... jablečno pikotový dortík...tady jedna upravená svíčková
...vem krásný víkend...
Upravil(a) EvaR (15. 5. 2010 8:38)
Není tady
Dobre rano a preji krasnou sobotu... Vsechny vas moz zdravim a dovolte, abych se predstavil. Jmenuji se Shaun a jsem Tomaskuv kamarad
Drzte palce, at se Tomaskovi libim
Evi, ta fotka se svickama je uzasna... a locka, co vidim na strance paradni... omlouvam se, vic nestiham
Paaaaaaaaa...
Není tady
Ty fóóóóóóóóle , Sillwan
Náááááádhera !!!!!!!!!!!!
Není tady
pěkné sobotní ráno, holky...
tak to vypadá, e u jsem se taky nakazila od dětí a manela... a to máme zítra zpívat při bohoslubě v kostele... no to nevim, jestli s tím krkem do zítra něco udělám... udělala jsem si alvěj, tak půjdu kloktat
Paci - dílko na dobrou noc je super, jednoduché, jemné, přesně to, co se mi líbí.
Topi - krásně tvoří, líbí se mi to.
Annave - tak to z té Azur je super, takové pohádkové...
EviR - fotka moc hezká, ty to prostě umí.... jinak jsem ráda, e se Ti rak líbí... já se Ti ho snaila poslat, ale hlásí mi to adresu chybnou... prosím, jakej má mail?
Silwi - a to nejlepí na konec! To je bomba, jak se Ti to povedlo.. i ten výraz krásnej... teda má můj velký obdiv, je vidět, e jsi opravdu multifunkční ena a na co sáhne Ti jde... rozhodně to za to stálo to dělat i kdy to nebylo asi jednoduchý... kluci budou nadení... fakt Ti tleskám
Není tady