29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak zakládám nový domeček, a pro jistotu s dovolením zkopíruju ještě svůj příspěvek o narozeninách z minulého domečku, ať to máme na očích
Hezký večer, holky moje , mám tady jednu super novinku - důležité sdělení, aneb Babinet slaví deset let a ještě jedna velká novinka, která bude i právě tam probírána, tak v prvé řadě se to týká Ostravaček a blízkého okolí, v druhé pak Brna a okolí, přičemž následující týdny budou v pořadí další okresní města...
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=42909#p2475817
Tak doufám, že se sejdeme v hojném počtu, strašně moc se na vás těším, bude narozeninový mejdan s Jirkou a Jurajem
Zatím se tedy přihlásila Pacinka a Dagísek Holky, já se na vás tak těším
Není tady
Zdravím do nového domečku a at je tu tolik nádherných dílek jako v těch předešlých.
A jedna moje Violett
Není tady
Zdravím v novém domečku a hlásím, že chci na srazík!!!!!! Andrejko, počítej se mnou!!!! Jo a chci hrneček, čepici i tričko
Není tady
Ahoj holky,
celý den jsem nic nedělala. Jen jsem uklidila pokojíček, ale to je zbytečnost. Až se kluci vrátí, tak tam do 3 minut bude zase bordel jako v tanku.
Musím pochválit vaše ločka.
Paci - to je nádera
Lentil - krása, obzvlášť ta první Lilibule se mi moc líbí
Topi - moc pěkný, jako vždycky
Jirusko - tak to nemám slov, to je tak krásně něžný a jemný a přeju ti ať se ti Vendula ozve. Super. A co kadeřník, jsi spokojená, sekne ti to?
Kindle - krásný ráček
Sillwi tak na dort jsem moc moc zvědavá, jak psala svarapaja, je to napínavý, ale pěkně se to rýsuje. Jsi ohromně šikovná.
Floranko ty máš tak báječný postřehy, tvoje slova vždy zahřejí
Není tady
Deborah napsal(a):
Zdravím v novém domečku a hlásím, že chci na srazík!!!!!! Andrejko, počítej se mnou!!!! Jo a chci hrneček, čepici i tričko
píšu si Tě, ale dárek jen jeden a ještě musíš přijít včas
Není tady
Rychlovka pro Mélii - tento kit je po dobu jednoho týdne zdarma, jukněte na blog
Není tady
Hotovoooooooooooooooooooooooo
Není tady
sillwan napsal(a):
Hotovoooooooooooooooooooooooo
Ukázat, ukázat, ukázat !!!!!!!!!!
Není tady
AHoj babunky
Jůůů,Andrejko,srazík zááávidím,snad bude i v Praze Do Ostravy dorazím až v červenci,tak snad už se konečně srazíme
Jinak hlásím,comp furt v opravně,něco dalidokupy,na to,proč padá při spouštění her pořád nepřišli,takže už skoro týden nescrapuju,bože,to bude skluz!!!
Jinak jdu dočíst starej domek a zkouknout vaše nádhery
Jo a koukám nová tvář
Veru, zdravím a vítám, koukala jsem na tvý úžasný Ločka akorát na MMb,pač jsem si všimla,že jsme spolu u MaryPop (já říkám u popiny
) Tak ať se ti tu líbí
Štěpánko,hezký, akorát mi vadí ta fotka šneka s rukou a teniskou Udělala bych raději šnečí detail
Upravil(a) evajs (14. 5. 2010 21:49)
Není tady
ahoj holky, přeji pěkný večer... a zdravím do nového... až se nám pěkně povídá a jsou tu krásné věci...
Lentilko - prvně musim pochválit tvoje dílka pro Dagi a pro Mali... teda holka, Ty jsi vážně dobrá
Kindle - pro Silwi se Ti to povedlo... a ona si to dneska zaslouží!
Věrko - díky za pochvalu, od kadeřnice jsem spokojená.. ale nemám fotku, vždycky se nechám vyfotit, ale dneska jsem to všechno zkomplikovala... měla jsem vrátit auto tátovi (naše původní, který si on vzal jen na pojížďky po městě) jenže jsem nechala svítit světla a tam je baterka původní, takže jsem zůstala před Tescem a už jsem nenastartovala... musel přijet brácha a pomocí kabelů mě nastartovat... no a táta s bráchou a švagrem dneska večer odjíždějí na 14 dní do Itálie na dovolenou, takže všichni na nervy a já tele ještě udělám tohle.. no jsem pako.. takže na focení fakt nebyla nálada.. ale odjeli, tak snad dojedou v pohodě... já mám vždycky nervy, jak mám takhle rodinu pryč.. oni berou kola a 14 dní makaj a jezdí... no jsem se rozepsala...
Štěpánko - šnečí LO se mi líbí... to je koukám i šnečí kit... tak to se hodí skvěle
Silwi - umírám zvědavostí na tvůj dort... tak šup fotku
Evajsku - no to chápu týden bez pořádnýho kompu... ať to máš brzo v cajku
Není tady
Si scrapuji a průběžně chodím do domčku nakukovat a rozčiluji se co že je v TV,že nikdo nepíše a on nový domeček.
Silwi jsem tak zvědavá už se těším na foto.Máš tam už rodiče viď,to bude super.
Evajsku,máš tam ode mne ráček,ještě jsem neposlala posly. Už a´t máte ten komp v cajku.
Andrej jojo jsem přihlášená i doma nahlášeno,prý chlapi tam nesmí,tak jsem rázně odpověděla ne.Tak se prý spojí s Panem Spirulákem a založí ten chlapinec.cz:D
Hani zásilka odeslána.
Štěpánko to je krásný krásný fotky
Lentil moc hezký jó a hoď na rajčátko nějaký nový fotky máš??
Není tady
Paci, chlapinec.cz je boží No a jinak chlapi tam můžou, nejlépe na konec, takový odvoz se Ti bude hodit
Není tady
Jiruško díky mám pro tebe v šuplíku zas ráček, máš nádherný fotky
Paci jo jo něco mám jen jsem lajdák no a už se jdu polepšit
Štěpánko šnečci se mi líbí
Není tady
tak nic babulky dobrou noc
Upravil(a) pacina1 (14. 5. 2010 22:28)
Není tady
holky čáááu
ještě načumuju, než se odeberu do věčných spacích lovišť.. ločka parádní, jak jinak..
a sillwi dortík, ten bude mňamózní! těším se na finální foto . a že tomík dostal výprask? no však co, určitě si ho zasloužil, jinak by jsi to nedělala, tak si to sillwi nevyčítej
. u nás je teď nějaký ten plácanec bohužel na denním pořádku, a to je filda zatím jedináček.. no holt když už to jinak nejde..
ale vždycky mě to potom mrzí, když se přitulí.. chjoo, není ta výchova vůbec jednoduchá záležitost
floranko, to mě hrozně mrzí, že nedojedeš.. tak ráda bych tě poznala osobně.. tak teda snad příště, ju?
a já už to předeslala i doma a není proti. moc ráda vás holky uvidím! jen škoda, že nás nebude víc.. chtěla bych vás poznat všechny.
LENTI, moc a moc děkuju za ráčka.. pošli prosím mejlíkem, ju?
Holky, já bych Vás všechny taky ráda osobně poznala. Tu Ostravu určitě dáme nějak dohromady třeba začátkem prázdnin. Domluvíme se s Andrejkou. Děti můžete vzít s sebou, budu ráda , že je poznám.
Zítra na mě myslete, ať po cestě neplavem a nemusíme chodit po láznách v holinách a s deštníkem.
A jen tak mimochodem .Už mám nabalené kalhoty , triko a cvičky, když nebude v neděli nikde kloudná muzika v baru , tak jdu v podvečer na ZUMBU a muže nechám koukat na hokej. No nejsem já babky bláznivá? ale ať...aspoň se protáhnu , ne? docela mě to láká.
Není tady
Není tady
Paci nádhera!!!!!!!!!!!! a Topi taky!!!!!!!!!!! To jsou tak úžasný dílka
Do Ostravy bohužel nejedu i když bych vás moc ráda osobně poznala, za tu chvíli, co jsem tu s váma, jste mi přirostly k srdíčku
Snad to vyjde jindy
Na rajče jsem konečně dala nový fotky, ale nic moc, s tím mým fotáčkem toho moc nesvedu a nebo to není jen fotákem, ale rukama?
Není tady
Není tady
Dobré sobotní ráno v novém domečku.
U nás teda pořád leje a včera lilo celý den S Vojtou sem se radovala předčasně, rýma se mu pěkně usadila v krku
A tady je jedna Azur. Původně jsem myslela, že tenhle kit vůbec nebudu dělat. Je fakt dost divokej, no ale když jsem viděla, že ho nedělal skoro nikdo, tak jsem vyměkla. Měl být v shopu už včera, no ale asi nejsem jediná, kdo na to zapomněl
Paci, já ty tvoje ločka prostě miluju
Topi, to poslední ločko je super
A Mlas už funguje
Upravil(a) annave (15. 5. 2010 7:35)
Není tady
Ahoj kočky zdravím po pracovním týdnu
poslední stránky jsem jen obrazově prolétla... jako vždy nádherně tapetujete .... jste neskutečné
Jarušce moc moc děkuji za krásného ráčka
... Natali ti vážně sedí ... je to pohádka... prosím do mailíku a ještě jednou moc moc díky
Sillwy... dokumentační fotky z výroby dortu alá ovečka jsou super... já nemám v tomto směru moc představivost... takže na finálovou fotku jsem vážně zvědavá... a Tomáškovi všechno neej... ať se oslavička vydaří !!!
My jsme včera s Emčou taky plácali dort pro manžu... měl 33cátiny... ale udělali jsme rychlovku... nepečenou klasiku .... jablečno piškotový dortík...tady jedna upravená svíčková
...všem krásný víkend...
Upravil(a) EvaR (15. 5. 2010 8:38)
Není tady
Dobre rano a preji krasnou sobotu... Vsechny vas moz zdravim a dovolte, abych se predstavil. Jmenuji se Shaun a jsem Tomaskuv kamarad
Drzte palce, at se Tomaskovi libim
Evi, ta fotka se svickama je uzasna... a locka, co vidim na strance paradni... omlouvam se, vic nestiham
Paaaaaaaaa...
Není tady
Ty fóóóóóóóóle , Sillwan
Náááááádhera !!!!!!!!!!!!
Není tady
pěkné sobotní ráno, holky...
tak to vypadá, že už jsem se taky nakazila od dětí a manžela... a to máme zítra zpívat při bohoslužbě v kostele... no to nevim, jestli s tím krkem do zítra něco udělám... udělala jsem si šalvěj, tak půjdu kloktat
Paci - dílko na dobrou noc je super, jednoduché, jemné, přesně to, co se mi líbí.
Topi - krásně tvoříš, líbí se mi to.
Annave - tak to z té Azur je super, takové pohádkové...
EviR - fotka moc hezká, ty to prostě umíš.... jinak jsem ráda, že se Ti rak líbí... já se Ti ho snažila poslat, ale hlásí mi to adresu chybnou... prosím, jakej máš mail?
Silwi - a to nejlepší na konec! To je bomba, jak se Ti to povedlo.. i ten výraz krásnej... teda máš můj velký obdiv, je vidět, že jsi opravdu multifunkční žena a na co sáhneš Ti jde... rozhodně to za to stálo to dělat i když to nebylo asi jednoduchý... kluci budou nadšení... fakt Ti tleskám
Není tady