|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jani - no já si říkala, že je mi nějak povědomý a tak jsem pak koukla na jméno a bylo mi to hned jasné!!!
Takže z tvého může je mediální hvězda!!! 

Na výsledky držím palečky!
Upravil(a) Žanet (7. 6. 2010 20:54)
Není tady
Oslaveneckum vse nej 

Není tady
bre ranko,
take bychom chteli poprat vsem oslaveneckum - dnes specialne Fildovi Paulinovemu, ktery ma svuj prvni rok za sebou
!!!
Opet nestiham, jak jinak, ale i tak jsem vas chtela moc pozdravit...
doufam, ze u Libundu se situace nehorsi 
Zanet, mate krasny pokojik pro holky a video chodici Simci je uzasne!!! 
Jani, ten Tobikuv "prujem" mi pripomina ty caste stolice, jak mel nas Stepula - pamatujes? Vytery mu delali dvakrat a pokazde negativni...
luli, gratuluji k dalsim zubakum ;o)
Tiffi, drzim palce, at je mala brzy fit!!!
Jinak u nas ani nic noveho, konecne uz je pekne, tak se da chodit poradne ven, v sobotu jsme byli po ctyrech letech na in-linech (a hned deset kilacku), odpoledne na Kosti a v nedeli brusle Nymburk-Podebrady-Nymburk :p ....pekne to bylo, Honzik byl s babickou v Podebradech na vylete vlackem a na parnicku, tak prijel nadseny a spinavy
No a jinak nas Stepula je desnej kombajn, nic se pred nim nesmi jist, protoze ihned prileze a mrciiiiii 
Není tady
dobré , krásné slunečné ráno
Filípkovi přejeme taky vše nejlepší k prvnímu roku 
Tinuš ani nevíš jak jsem na Vás vzpomínala s těmi průjmy
jinak už máme procházku za sebou, ztrátu dudlíku taktéž
, tak musím koupit nový
ted je venku krásně příjemně , tak si to užijte
Není tady
Krásný den 
Filipkovi všechno nej k narozeninám 
Tady je nádherně
To je super 
Přejeme marůdkům brzské uzdravení!
Tiffi, co malá? Už máte výsledky?
Jani, vám ať taky dopadnou dobře 
Tak a Terinka včera udělala první opravdový krůčky 
Ona už se pustila jednou asi před měsícem, ale to bylo jenom kousek v rohu, teď jsem jí postavila, že se chytne a ona se nechytla a místo toho vyrazila ke mě a hrozně se tomu smála
beruška moje
Pak to udělala ještě jednou odpol, ale jinak taky hned padne na kolena a leze 
Tak my jdeme papat, to bude zas o nerv, ona nevydrží chvilku sedět na zadku

hezký den všem!
Není tady
Holky - tedááá - vy máte všechny takové rychlíky!!!! Terezce gratulace k prvním krůčkům!!!
Filípkovi všechno nejlepší k prvním narozeninkám!!!
Simča mi teď chrní, jak se vzbudí, tak půjdeme hned ven -je tam opravdu nádherně - kdyby už to tak vydrželo!!! Zase se má od víkendu ochlazovat - chjoooo 
Není tady
tak kde jste ? my jsme už od 7 venku , přes poledne, ale nevystčímé nos z domu, to už bude opravdu hic a to já zas nemusím
teda až vymyjeme bazén a dnes budem napouštět
Tobíkovi už asi taky vyndáme bazének ven
jak se máte ?
Není tady
Ahojky!!
Přeji vše nej Filípkovi k narozeninám!!
A Terince Lulance gratuluji k prvním krůčkům...
Žani, né všichni jsou rychlíci...
Jonášek jen tak brzy chodit nebude, ale za to si úspěšně všude stoupá a stoupá a dnes v postýlce už udělal asi dva krůčky do boku, tak třeba během měsíce se rozchodí kolem nábytku...Už se naučil jakž takž padat na zadek a kolínka, tak ty pády nejsou tak hrozné, jak bývávaly, kdy padal celým tělem...
Dnes mě Jonášek pěkně vypekl
, než jsem mu stačila udělat svačinku, stoupl si ke květináči a vyházel mi z něj polovinu hlíny a tu měl úplně všude - na rukách, nohách, ve vlasech a dokonce i v puse...
Doufám, že to neochutnal...
Jinak bazének jsem ráno napustila, voda se v něm právě ohřívá a odpolko se chystáme s Jonáškem koupat..dnes jdeme ještě do poradny, tak jak se vrátíme...i když tady teď trošku fouká, tak to asi nebudem moc přehánět. Zítra a v pátek má být až 33 stupňů, to se budem koupat určitě...
Není tady
Ahojky, tak jsme se dneska vrátili z nemocnice. Vanessce se ta uzlinka pořádně zanítila a bylo to čim dál tim horší, až to vypadalo, že praskne. Okamžitě ji vezli na sál aby jí to vyndali, prý tam měla 10ml hodně hustýho hnisu. Zjistilo, že v tom měla stafilokoka a bylo to prý za 5min 12
Teď už je ale v pořádku. Jen jsme si užili, na dětskym bylo plno a tak jsem tam tu první noc nemohla být s ní. No stejně byla na JIP, ale i tak mohla bych aspoň chodit se na ní dívat, takhle jsem doma trnula hrůzou, co se tam děje, jestli nepláče atd. Aspoň že mi jí ukázali po operaci. Bylo hrozný ji vidět jak je na přístrojích a má přivázaný ručičky
Prý spala celou noc, ale ráno když jsme za ní ráno přišli, slyšeli jsme až na chodbu jak pláče. No fakt si malá užila, ale už je dobrá.
Není tady
pardon, že vám sem lezu... Tiffi, ted jsem to dočetla, no to jste si užili... hlavně že už je malá ok 
Není tady
Tiff, pane bože, to jste si teda zkusily...to je hrozné...hlavně že se na to přišlo a dalo se to odstranit a i přes ty komplikace to dobře dopadlo...malé přeji brzké uzdravení a tobě hodně síly...

Není tady
Tiffi, to je mi moc líto
Chudinka malinká, hlavně, že už je dobře 
Holky na pár dní se loučím, jedeme do Alp, tak se opatrujte a mějte se fajn!
Papa
Není tady
Holky díky, bylo to strašný, hrozná bezmoc :garter: strašně jsem v noci trpěla, tim že nevim co se s ní děje, to fakt bylo šílený, nemohla jsem vůbec spát, pořád jsem brečela. Teď už je ale v pořádku a budeme chodit jen na převazy.
Lulan, užij si dovču 
Není tady
Ahojík,
tak dneska konečně je po příjmačkách, tak na vás budu mít po večerech zasejc čas
no a výsledek, no nevim, uvidíme 23.6.
jinak počasí super, užíváme si to s Kristýnkou moc,
ale držíme, že od půl 12 tak do tří jsme doma, když sme byli na zahradě, tak sem jí aspoň držela ve stínu.
Opožděně vše nejlepší k prvním narozeninkám Filípkovi, ať přináší mamince i tatínkovi samou radost
Luli, vám letí gratulace k prvním krůčkům.
Keksi, Joník je taky číslo
šikula!! ještěže doma nemáme kytky, mě Týnka v nestřežené chvíli ochutnala pampelišku, jinak jednou sme jí venku kytičku utrhli a teď musíme pokaždý
moc se jí to líbí.
dny trávíme venku na pískovišti, Kristýnka lítá a já za ní, včera si od jedný holčičky vypůjčila golfky pro panenky a běhala s nima, docela jí zaujal písek, tak máme kyblík a lopatku, tak si nabírá a chvilinku u toho spolu vydržíme.
Bazének jsme zkusili o víkendu na zahradě, bavilo jí cákat a házet tam věci, ale vlézt dovnitř to neee, ona moc na koupání není, malinkej máme i na balkoně, krásně vyhřátej, tak tam chodíme alespoň ochladit nožičky.
Doma lítá jenom v plíně nebo nahatá, venku v šatičkách. jak chodíme ven, tak je ale spotřeba šatstva obrovská
spací scény u nás pominuli jak přišli tak odešli, jediný co mě napadá proč by to mohlo být je, že jsme kvůli dešti nebyli vůbec venku. Jinak režim měla stejný a byla doma ve svém prostředí.
chodí spát už jen jednou po obědě kolem jedné a dává tak hodinku maximálně, večer usíná kolem půl osmý.
Tím pádem jsme i ubrali i jedno denní kojení, takže už jen 3x + v noci.
Zase je u nás období nejedení, ale já už se tím netrápím jen mě neba vařit, když to pak jí kočka nebo to letí do koše.
Tak jsem tu měla rozepsanou zprávu už od odpoledního spánku, ale přišla nám teta, takže se vracím až teď.
A čtu o Tiffi, je mi to moc líto, co jste zkusili, muselo to být hrozný
Přeju aby všechno bylo už jen v pořádku a Vanessce pusu na čelíčko
chtěla jsem se zeptat, jak sou ty vedra o kolik by se měl zvýšet příjem tekutin u prcků? Týnka pije tedy o trochu víc, tj. asi půl litru denně + moje mlíko, tak snad jí to stačí.
Není tady
Tiffi, chudinka mala, hlavne ze je OK 
Pro tebe to muselo byt taky strasny 
My jsme ted porad venku, kluci se machaji v bazenku, ale me to pocasi fakt utaha (je ne, nechapu...), uz jsem psala na FB, co mi Davidek vcera provedl, asi se ze nich zblaznim...
Zitra jdu asi po 1,5 roce do divadla s kamoskama a zrovna ma byt takove horko a navic jsem zvedava, co si vezmu na sebe, kdyz se urcite do niceho nevejdu 

Není tady
Ahojky slunicka
Moc vsem dekujeme za pranicka k narozeninam, nejvic si Filik uzival dort, rochnal se v nem a byl od nej az za usima. Dnes odjeli tchanovci, tak oddychuju, byla jsem v jednom kole.
Tiffi-posilam velike pohlazeni Vanessce, at je beruska v poradku a rychle se bolistka zahoji 
Luli-hezkou dovcu preju a gratuluju k prvnim kruckum 
Není tady
Pauli, jakej jsi nakonec dělala dort?
My jedeme až zítra, jsem to nějak pomotala 
Není tady
Luli-dort jsem delala z jogurtu, na dno o po stranach piskoty z DM, dovnitr banan a nahore ozdobila jahodama a dokola oloupane tresne. Casem hodim fotky..
Jani-mamka mu tajne davala bramborove knedliky se svestkama. Jako pomalu mu chci davat ruzna jidla, ale stve me, jak to mamka dela tajne, a pak to kazdemu vitezne rika, jak mu chutnalo. Mmch jsme byli u Dr na rocni prohlidce a rikala, ze uz muze jist uplne vsechno, akorat vynechat sojovou omacku a ostra koreni
Si pripadam jak krkavci matka, ktera odpira svemu ditku taaaakove dobrutky 
Není tady
Pauli no tak zas taková hrůza to není, ale jde o to , že to dělá za tvými zády - proč ? aby si něco dokázala ?
no fakt je mi to líto za Vás obě, protože takhle se dom moc těšit asi nebudeš , chjo
no je fakt, že časem po tom roce by pomalu asi měli začít papat rozmanitější stravu a zvykat si postupně na jídelníček dospělých, ale to neznamená, že do nich člověk bude prát párky a zmrzlinu
já myslím, že na čokolády a uzeniny mají času dost
takže já myslím, že bude Tobi po roce třeba náš vývar a třeba z něj vařené maso s brambory, my doma solíme skoro minimálně ( ale sladkosti dávat nebudu, my se už odnaučili kuovat i slazené jogurty, radši koupím bílý a do něj nakrájím ovoce a chutná mi to víc)
resp. teď jak měl ty řidší stolice jsem mu zkusila trochu toho vývaru dát - protože mi jinak odmítal tekutiny a byl hic - a kupodivu mu šmakoval, ale měl ho jen 2 lžíce - byla jsem ráda, že jsem do něj dostala aspoň něco
jinak dnes mi Tobi vypil 750 ml čaje
Luli užijte si dovču
a už ani nevíc co víc jsem chtěla
Není tady
Jsme se vratila z divadla, holky, uplne super, hry od Prochazky jsou jedinecne, sranda od zacatku do konce a vite, co jsou smisene pocity: kdyz stara tchyne sjede s novym autem ze skaly 

Ja jsem taky krkavci matka, co Davidkovi nic neda, ale Martik mu prilepsuje, dneska mu dal lzicku zmrzliny a povida: uz vic nemuzes, jsi jeste malej, az vyrostes, tak se rozdelime
uplne me to dojalo;)
Dneska byl teda parak a zitra bude zas, tak musime uzit slunicka...opatrujte se 

Není tady
Ahojky!!
Adulko, Davídkovi vše nej k narozeninám 
Teda sem tam dám Jonáškovi taky ochutnat, co by neměl
...zmrzku už ode mě jednou měl - ale jen tak dvě malé lžičky...párkama ani řízkama ani čokoládou ho však teda krmit nehodlám...
Není tady