18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tobík řádí jako zdravý, ale pořád dýchá trochu rychleji ne by měl, tak uvidíme v úterý u dr.
mě u je líp, nevím, jak to zvládnu, nevím, jak budu dělit lásky apod, nevím nic, jen, e nějak bude, jak to otázka
Není tady
to jsem ráda, e to vypadá líp, v úterý určitě dopadnete dobře!
náhodou to e nějak bude je dobrý přístup...
a jak to časem přijde
Toho dělení lásky bych se nebála, prostě vím, e ve svým srdci najde 2x tolik lásky pro obě dítka stejně
Není tady
Gall, dalí příběhy by mě taky zajímaly prosím taky o SZ třeba
Mě HP nezasáhl, kdy byla ta první mánie a to ílenství kolem toho tehdy. Viděla jsem 2.film a nic moc.
Pak a na vejce jsme začli číst kníky a teď jsme velký fanouci
To byly večery u vínka a Harryho
Já čtu moc ráda, ale není moc co a ani čas, tak jen po večerech místo spánku
Chystám se u dlouho na tu Prekopovou, ale víte jak do knihovny je to moc daleko...
Adul, to je hrozný s těmi auty
Není tady
Lusi já čtu teď cestopisy - momentálně toto http://www.knihycz.cz/jizni-amerikou-pr … ku--P17764
pak mám od stejných autorů jetě dalí kníky, u se na ně těím,ale u nemůu číst tak jako dřív, za noc kníku, byla bych dalí den nepouitelná
naposledy jsem takhle četla o dovolené ztracený symbol, to byla oddechovka
Není tady
Já teď čtu Bajky barda Beedleho - ale moc mě to neba, je to útlá kníečka a u jí čtu 3dny.
Cestopis vypadá dobře.
Mám slíbený půjčit Famfrpál v průběhu věků a Dějiny čar a kouzel
Jinak jsem předtím četla naposled Annu Kareninovou a Nanu.
Není tady
pěkný večer přeji, nebo spíe u noc :-)
pár dní se tu neukáu a ted čtu takové zprávy ... no vůbec mi z toho není dobře a nebudu přispívat
nikde jsem nenala jestli chcete nový chlíveček nebo ne, tak ho projistotu udělám a vy se rozhodněte jestli tu chcete pokračovat.
U nás asi nic nového není. Jůlinka je ted zdravá tak jsem ráda. U sem toho měla dost. Tuhle poslední nemoc ale zvládla celkem dobře, v noci se ani moc nebudila. A zvládly sme to bez ATB.
Já sem si půjčila od vagrové nějakou magnetickou podloku do postele a je naprosto super. Musim se vám pochlubit, e sem se po 3 letech bolestí konečně vyspala. Mám jí pod prostěradlem u 2 noci a fakt bomba. Na dneek jsem dokonce spala i na zádech a vpoho. A ani přes den mě záda moc nebolí. Bohuel se na ní můe spát jen 8 dní a pak zase a po 30 dnech. Jsem tedy zvědavá jaké bude spaní mezi tou dobou, ale zatím si libuju.
Jůlince pořád ádné zuby nerostou, stále jsme na 6. Sice dolní 2jky by mohly, ale pořád nic nic.
Moc ráda maluje, tak sem jí k jeíku koupila takouvou tu tabulku s tukou, jak se to pak jedním tahem smae.
Včera jsme byli na tuning výstavě, byly tam i nějaké stánky. Koupila sem oboum holkám mikinu s kapucí a koňskou hlavou přes celý záda :-))
Jani, Tobíka je mi moc líto, snad bude brzy v pořádku. Dýchání se taky časem upraví. Přejeme hodně zdravíčka vem.
A taky vem ostatním marůdkům posíláme pusinku pro rychlé uzdravení.
Není tady