29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, uz jsem u nasich na Morave, Filik dnes usnul az ve 23:30 hod. No byl plny dojmu, dostal od babicek nove hracky, kazdy s nim delal blbiny, tak byl rozdovadeny, porad se smal. Dopolko jsem byla na masazi-Dornova metoda a to byl relax, chvilkama jsem i na ditko prestala myslet. Chlidala babicka a nastesti se zabavil hrackama, a pak usnul.
Angi-vitej doma at dopadne KO na vybornou
Libu-doporucuju si neco o PO precist, jinak je to bez efektu...
Není tady
ahoj kocky,
tak uz vas opet nestiham ... tak doufam, ze se mate prima
jen jsem si precetla, ze je Pauli na morave - tak preji, at si to pekne vsichni uzijte!!!
angi drzim palce, at uz se nozicka Stepankovi jen a jen lepsi!!!
Stepanek je zas mamanek nejvetsi, vcera jsme meli oslavu narozek, tak jakmile jsem zasla za roh, byl rev jak krava...no mazec, jsem z toho utahana a otravena...segra rikala, ze to prej s tim, jak zacne sam chodit, prejde, tak jsem na to zvedava ... mate s tim nekdo zkusenost?????????
U Honzika jsem tohle nezazila
jo a jinak jsem minuly patek odpiskala nocni kojeni a normalne to probehlo, fakt se divim jeste dnes...kdyz se vzbudi, tak dostane dudaka, kdyz protestuje, tak si ho nevsimame a on si lehne a spi dal...tak do tech deseti patnacti minut max ... kojim ho pak v tech pul pate, pul seste, to uz dostane...dneska spal do peti a pak az do pul osme, tak jsem se vyspala jak uz davno ne - nakonec snad jako tehule
(radsi to teda zatukam - tuk, tuk, tuk)
no a jeste:
Jani, prima, ze jste si sobotu uzili
Adulko a Libundo, drzim palce, at se ty hruzne noc zlomi v dobre
Lusi, doufam, ze uz mas dneska lepsi naladu
Zanetko, drzim palce, at se holkam zadna nemoc nerozjede!!! Jak je dnes?
Tiff, musim kouknout, jestli uz mate fotecky - je prima, ze jste si dovcu uzili!!!
a uz jdu, utika mi ryze - sFina jedna!
Není tady
Tak jeden destivy den mi docela stacil, snad tak nebude cely tyden..
Jani-jsem v okrese Kromeriz, mala dedinka mezi Kromerizi a Kyjovem, znama rozhlednou Brdo a Pivnimi slavnostmi
Dnes jsme byli cely den doma, Filik si opravdu hodne vyhraje, dokonce usnul moji segre v naruci, vsichni ho obletuji. Akorat teda mame nabourany spaci rezim, dnes zas usnul az ve 22:30h a vstava pred 6h
Není tady
Pauli - já jen , kdyby jste byli trochu víc severněji, že bys mohla zítra s náma ( a Vivi a Vonzi,...) do bejbáčku, ale máš to dost daleko
mě vůbec nevadí to chladno, ale jen ať neprší, vůbec i nechce schnout prádlo - hlavně plínky
Tobi vyžaduje už i přes den usínání v postýlce, a trvá to tak cca 5 minut, kdy zpívám a pak už spí
holky mám dotaz, nějak nevím jak s jídelníčkem. měl by vypít aspoň půl litr mlíka denně, ale najednou mi víc jak 200ml nevypije, takže má 2 denní dávky ( tzn 400ml)
v 6 mlíko 200,
v 9 1/2 jogurtu + ovoce+ půl rohlíku
v 12 oběd- masozeleninový příkrm
ve 2 200ml mlíka
v 5 ovoce
v 19:30 kaše
k tomu cca 300-500ml čaje za den
on by toho mlíka vypil i víc, ale musela bych mu zrušit jeden příkrm- tzn buď místo snídaně ( jogurtu) anebo v 5 místo ovoce, tak co s tím ?
kdyby vypil 250 najednou tak není problém, ale takhle nevím
Není tady
Jani, tak to asi neporadím, protože my pijem mlíko jen v polospánku:
v 5 ráno: 60-90ml mlíka
v 8: kaše
10/11: malá ovocná přesnídávka
14/15, oběd příkrm maso-zelenina
17 přesnídávka(meruňky v jogurtu, s tvarohem...od nestlé jogurtová svačinka atd...)
20 až je v polospánku 160ml mlíka
a když jdu já spát cca 11/12 tak ještě v polospánku 160ml mlíka...
čaj??? Ani ne 20ml za celý den..take u mě možná ještě větší katastrofa!
Není tady
Angel, to ani nevim, že jste leželi v nemocnici. No snad už bude jen dobře! Chudák malej.
Adul, je divný, že se ti odkaz neotevřel, když jsem to zkusila, šlo mi to otevřít normálně.
Tinuš, Vanesska chodí už docela dlouho a závislák je čim dál tim větší takže je asi jedno jestli dítě chodí, nebo ne. Takhle byla i Týnka a okolo druhýho roku se to srovnalo
Jinak fotky ještě na netu nemam, sice už je mam v pc, ale jsou v divný kvlalitě a když už jsou povedený, tak je tam Vanesska skoro všude s hambatou pipkou a to se mi na net dávat nechce. Dneska mi mamča přiveze svůj foťák a tak si z něj stáhnu její fotky, snad budou v pohodě a pak to sem šoupnu.
Jinak náš víken byl v pohodě. Jen když jsme šli volit, tak manžel se rozhodl, že když už jsme venku, tak si uděláme procházku, na kterou jsem fakt nebyla nachystaná. Chudák Vanesska byla v golfkách, prtože jsem měla vypranej sporťák. Golfky co máme po týnce, nejsou polohovatelný a navíc jí jsou dost velký, tak v nich byla zkroucená chudák. Zašly jsme si na jídlo, tam se celá posr... až jí to vyteklo z kalhot. Já tim, že jsem neměla sebou plínu, jsem měla fakt problém. Chudinku jsem na záchodě musela vydrhnout a rychle jsme utíkali do Cáček koupit nový kalhoty, aby jsme se nějak dostali domu. Já mam nohy samej puchýř, měla jsem nahou 14cm podpadky! Vanesska i když byla bez plínky, čůrání i kakání vydržela domu na nočník, aspoň něco
Není tady
Tiffi , tak to byla procházka jak víno
Angi on se možná spraví s tím pitím - Tobi po nemocnici a antibiotikách začal pořádně jíst a pít asi až za 3 týdny, jinak to nebylo nic moc
jinak sotva jsem pověsila ven prádlo ( svítilo sluníkčo) tak se zatáhlo a zača takový slejvák, že se neodvažuju ani ven
Není tady
Ahojky, Jani s pitim taky neporadim, Filik pije mliko ode me a vody tak mozna 20ml. Ted taky min ji, jakoby na jidlo nemel cas, porad neco objevuje a zpuza po baraku. Ted ho bavi lozit po schodech
Tiffi-to sis teda uzila s tou prochazkou, ale vyresila jsi to dobre
Není tady
Ahojky, tak jsem si dneska nakoupila kytičky do květníků, jsem zvědavá, kdy budu mít čas je zasadit Vanessce jsem nakoupila dobroty ve zdravé výživě a sehnala jsem i máslo kde neni mlíko, sice stálo 64Kč, ale na to prdim, hlavně že jí budu moct namazat aspoň něco na chleba, když žervé atd. nemůže.
Není tady
Tiffi, nadherne fotky, krasne jste si to uzily Jinak tezce zavidim tu tvou figuru...to cvicis? Ja asi v elte vubec nevylezu v plavkach... no, pri tomhle pocasi mi to neda ani moc prace...
Není tady
Tiffi, parádní fotky Holky jsou krásný princezny, Týnka dělá barbíně parádní bahení zábaly
No je vidět, že jste se měly všechny včetně bárbíny opravdu nádherně
A hotel mi přijde velice babyfriendly Sice jsem na Egypt nadávala kvůli průjmům, ale tvoje fotky mě zase navnadily
Foukalo hodně? A žádný střevní potíže jste neměly?
Není tady
Tiffi-taky jsem ti omrkla fotky a jsou nadherne, holky jak lusky a tobe to sekne
Není tady
Tiffi,super fotečky a tvou postavu ti můžu jen a jen závidět.S mou celulitidou,povadlými prsy a vytahaným břichem asi ani do plavek nevlezu.Nebude mi to dělat velký problém,protože bych si prvně musela koupit nové.
Není tady
Holky, já jsem úplně vyděšená Vanessce jsem našla v podpaží velkou bouli, dost vystouplou. Teď jsem přijela od Dr. máme výtěr z krku, zítra jdeme na krev a na UZ. Dr. doufá, že je to zanícená uzlina a nic horšího. Mě je úplně špatně, no snad to opravdu nic nebude, držte nám holky palce!!!
Děkuji za chválu holky, štíhlá asi jsem, ale potřebuju zpevnit. Od mala jsem sportovala, závodně tancovala a poslední 4 roky nic nedělam, tak snad v září zase začnu.
Libun, celulitidu mam taky, jen to na těch fotkách neni vidět
Lulan, my s mamčou jsme měli zácpu Vanesska byla ok a Týnka měla ke konci průjem, ale jinak to tam bylo boží. Jo a vítr foukal různě. Někdy vůbec, pak trochu a nakonci hodně.
Není tady
Jejda Tifi-tak to opravdu drzime pesticky, at je Vanesska v poradku
U nas se konecne vycasilo a prestalo prset, tak sla mamka s Filikem na prochazku a ja si uzivam nic nedelani. Ale reknu vam, ze jeden proprseny tyden mi uplne staci, uz se tesim na tatku a do teploucka.
Není tady
Tiffi,budeme držet pěstičky,at' všechno dobře dopadne!!!
U nás taky odpoledne přestalo pršet,tak jsme vyrazili na procházku a před chvílí jsme teprve dorazili domů.Snad už bude zítra líp.
Není tady