29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaro je období plné vůní, barev a dobré nálady.
Přejeme vám krásné jarní dny plné sluníčka a hodně pohody.
Naše maminky a jejich miminka
Adule
31 let, doma mam Martina je to Davídek
narozen: 17.5.2009 v 11:29 hod. / 3240g a 52cm
Aluska
28 let, doma už mám syna Mathiáska. je to holčičla Ellen
narozena: 4.6.2009 v 10:10 hod. / 2990g a 47 cm
nemáme žádné zprávy
Amriana
36 let, doma kluk 11 let je to Martínek
Narozen: 25.5.2009 v 11:39 hod. / 3500g a 50 cm
nemáme žádné zprávy
Angel
25 let, přítel Štěpán je to Štěpánek
Narozen: 14.8.2009 v 9:30hod. / 3850g a 52 cm
Ostatní: najdete mě i na facebooku
Štěpánek už krásně papá ze lžičky
anisek0
21 let, 1 dítko je to Anetka
Narozena: 24.6.2009 / 3050g a 50 cm
Azalka
29 let, první miminko je to Mikolášek
Narozen: 28.7.2009 v 8:55 hod. / 2500g a 47 cm
Bubuku
první miminko je to Davídek
Narozen: 6.8.2009 v 20:05 hod. / 3530g a 53 cm
můj web: http://bubuku.rajce.idnes.cz/
Darina
29let, doma je dcera Michaela je to holčička Karolínka
Narozena: 14.7.2009 v 17:50 hod. / 3790g a 51 cm
můj web: http://www.michaelka1.estranky.cz/
nemáme žádné zprávy
Dey
22 let, první miminko je to Dianka
Narozena: 10.8.2009 / ???
můj web: fotoalba.cz/krysatka
nemáme žádné zprávy
Enn
26 let, 1. dítě je to Eliška
Narozena: 25.6.2009 / 2070g a 44cm
nemáme žádné zprávy
Ivka75
33 let, doma jedno dítko
je to Jonášek
Narozen: 4.6.2009 ve 3 hod. / 3190g a 49cm
můj web: http://ivka75.rajce.idnes.cz/
nemáme žádné zprávy
Janabas
28 let, první miminko je to Tobiášek
Narozen: 21.7.2009 v 14:05 hod. / 2900g a 47 cm
můj web: http://janabas.rajce.idnes.cz/
21.7.2009 v 14:05 - 47cm, 2900g, 27.7. 2680g, 18.8. 4000g, 6TT- 5kg, 2M-5710g, 3M-6670g, 4M-7350g, 5M-7970g, 6M-8450g
Tobísek už krásně leze
KatjaCat
31 let, první miminko je to Anička
Narozena: 18.7.2009 v 5:35 hod. / 3700g a 51 cm
můj web: http://katerina1977.rajce.idnes.cz/
Katkad
25, doma Terezka
: je to Kryštůfek
Narozen: 15.6.2009 v 5:58hod. / 4340g a 52cm
Keks
30 let je to Jonášek
Narozen: 6.7.2009 v 7:45hod. / 2790g a 48cm
nemáme žádné zprávy
Klea
28 let, doma Terezka
je to Jakoubek
Narozen: 26.7.2009 v 12:05 hod. / 3090g a 51 cm
nemáme žádné zprávy
Kukusa
27 let, místo Belgie, prvni dite holcicka Myriam (15.12.2006)
: Je to Adámek
Narozen: 14.5.2009 ?
nemáme žádné zprávy
Libunda
je to Štěpánek
Narozen: 21.8.2009 v 10:03 hod. / 3810g a 49 cm
5M 7,11kg/68cm
Lulana
29 let, 1. dítě
: je to Terezka
Narozena: 11.7.2009
můj web: http://lulana.rajce.idnes.cz/
váha: ve 2M 4,50 kg, ve 3M 5,60kg a 60cm, ve 4M 6,60kg a 65cm, v 5M 7,20kg, v 6M 7,70kg a 69cm
Lusinka
22 let, první miminko
: je to Kristýnka
Narozena: 27.6.2009 v 15:52 / 3700g a 51cm
27.6. narození 3700g smile 1M 4320g smile 6T 4600g a 55cm smile 2M 5230g smile 3M 5910g smile 4M 6200g smile 5M 6660g 65,5cm smile 6M 7150g
25.1. PRVNÍ ZOUBEK ♥ ♥ ♥ 14.2. Druhý zubítko ♥
Týnka leze a krásně stojí v postýlce
Mirka755
23 let, doma už máme slečinku Anetku
je to Ondřej
Narozen: 2.7.2009 v 9:12 hod. / 3760g a 50cm
nemáme žádné zprávy
Monaska81
28 let, jsme z Kolína je to Robin František
Narozen: 28.5.2009 / 3450g a 50cm
Můj web: http://monaska81.rajce.idnes.cz/
Nona
28 let, doma chlepeček 1,5 roku
: je to Vendulka
Narozena: 9.6.2009 v 19:54 hod. / 2900g a 50cm
nemáme žádné zprávy
Paulina
27 let, první miminko
: je to Filip
narozen: 8.6.2009 / 4410g a 51cm
můj web: http://paulina81.rajce.idnes.cz/
Pavlik2697
32 let, doma 10letá holčička
: je to Julie
Narozena: 25.6.2009 v 13.49 hod. / 3800g a 52 cm
můj web: http://pavlik2697.rajce.idnes.cz/
29.6.-3580g, 3.7.-3740g, 10.7.-3830g, 28.8.-4960g/57cm, 24.9.-5550g/58cm, 6.1. -7790g/68cm
Jůlinka sedí, ale lézt se jí nechce
PetaZ
28let, první dítě Nela je to Adam
Narozen: 22.6.2009 v 21:20 hod. / 3420g a 49cm
Tiffi
28 let, doma holčička
: je to Vanesska
narozena: 8.5.2009 ve 21:55 hod. / 2800g a 49cm
můj web: http://hoffmannovi.rajce.idnes.cz/
váha a výška:8.5.09 2800g, 48cm,ve 3M 5,58Kg a 59cm,v 6M 6,89Kg a 65cm, v 8M 7,22Kg a 67cm, 9M 7,52Kg
Tinuška
30 let, doma kluk Honzík
: je to Štěpánek
Narozen: 6.8.2009 v 13:59 hod. / 3960g a 51 cm
můj web: http://fotoalba.centrum.cz/unewest.php?nick=mikajdove
Verunka a Vaneska
24 let, doma mám dceru Vanessku
Je to Samuel
Narozen: 28.6.2009 v 8:52 / 3320g a 50cm
Zzann
24let,doma 4letá Nelly je to Tadeáš
Narozen: 14.6.2008 v 13:15 hod. / 2890g a 47 cm
můj web: http://zzann.rajce.idnes.cz/
8MĚSÍC - 9kg a 71cm
Žanet
28 let, doma už jedna holčička
: je to Simonka
narozena: 22.5.2009 v 0:37 / 3740g a 48cm
můj web: www.zany.rajce.net
Simonka 19.2. pokřtila nový nočník bobíkem 22.5.-21.6.
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci. Jsou přístupní všem novinkám, které se na světě objeví, a protože rychle rozpoznají jejich výhody, snaží se je uvádět do života ve prospěch všech. Velmi často ale narážejí na nepochopení konzervativnějších spoluobčanů. Jsou to společenští lidé a reprezentativní osobnosti, které svým vrozeným šarmem a elánem dovedou ostatní nadchnout a ovlivnit. 23.6.-22.7.
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost. Jejich rozum, myšlení i chování je velmi závislé na náladách, a proto se rádi upínají na silnější osobnosti a volí si i partnery, kteří jim poskytnou oporu. Lidé narození ve znamení Raka bývají velmi umělecky založení a mnozí z nich umějí své bohaté citové vjemy sdělovat štětcem, slovem i zpěvem a i když se o nich říká, že jsou ovlivnitelní, tak ovlivňují vlastně oni své okolí a obohacují ho o kouzlo své emocí plné osobno sti. 23.7.-22.8.
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské. Tito lidé o sobě zpravidla nemají žádné pochybnosti, protože věří svým pracovním i morálním kvalitám a důvěřivě posuzují i své protějšky. Jsou to lidé hrdí a mají v úctě i hrdost svých spoluobčanů, u kterých jsou oblíbeni pro svou přímost a otevřenost. V jejich povaze je rytířskost a vrozený takt. V přítomnosti těchto lidí se každý cítí dobře a nikomu nevadí, podřídit se jejich vedení a rozhodování, protože tito lidé vyzařuj& iacute; klidnou převahu a nikdy se neuchylují k malichernostem.
Není tady
První do nového domečku přeju hlavně moc zdraví!!!! aby všechny ty nemoce zůstali v tom předchozím a že jich bylo.
Tak jsem vdaná paní, bylo to úžasný, Kristýnka byla úchvatná. Ještě pořád to vstřebávám. Napíšu vám víc zítra.
Děkuju moc za přáníčka
Fotečky určitě budou.
Není tady
Dobré ránko!!! Zase vzhůru od 5:23 To je fakt děs - jak na šichtu!!!
Lusinko, tak to je super, že jste si svatbu nádherně užili. Moc moc se těším na fotečky a na tvé vyprávění.
Jinak u nás večerní usínání je v pohodě. Simča spí ve spacím pytli a v tom se tak hodně pohybovat neumí. Sem tam vstane nebo se překulí, ale to jí uložím zpátky a za chvílí usíná. Horší je to přes den. To jí do pytle nedávám a tak někdy taky trvá i půl hodiny než usne. Pořád v postýlce vstává, sedá, lozí - vyhazuje polštář s dekou atd...
Jinak už je nám rok - nemůžu tomu vůbec uvěřit, že to takhle rychle uteklo!!!
Jinak přeji všem krásný víkend!
Není tady
Žanet Simče vše nejlepší k narozeninkám
jak jsem psala vedle - ať si usíná sám třeba i hodinu, nepláče, ať si lozí, ať si přerovnává polštář, jen ať se nepráská do hlavy
jinak se zas mu posunulo vstávání , ale k lepšímu - mezi půl8 a 8 , což je pohoda
Upravil(a) janabas (22. 5. 2010 8:26)
Není tady
Lusinko, super, že se svatba vydařila
Gratulace, mladá paní
Žanetko, přejeme Simonce jen to nejlepší
Holky, s usínáním je to u nás to samý v bleděmodrým.. Problém není akorát když přes den nespíme.. Když si schrupne, tak večer řádí jak černá ruka.. Uspávám pravidelně cca od 20:00 do 21:15 A v postýlce to nejde ani náhodou, pořád stoupá a lozí .....
Metoda PO u nás nefunguje, hrozně Terdu rozzuří, prostě zpívám, povídám, vyprávím, snažím se být v klidu, zatímco ona mě pleská, líže, cpe mi do pusy dudlík, skáče, víská, tříská, já nevím co všechno a zhruba po tý hodině odpadne a jí pak přenesu do postýlky.. Protože nechat jí ve velký posteli samotnou v žádným případě nemůžu, ona se v polospánku posadí a okamžitě si to někam šine.. Takže si jí k sobě beru zase až při nočním kojení...
Takže hlavu vzhůru, nejste v tom samy
Ale je to teda někdy na bednu, já mám každej večer od terdy takový soukromý kurzy sebeovládání
Jinak samozřejmě vše nejlepší do novýho narozeninovýho chlívečku hlavně zdraví
Není tady
ahoj kocky,
tak do noveho chlivecku preji nam vsem hlavne zdravicko!!!
Zanetko, prejme Simonce vse jen to nejlepsi k jejim prvnim narozeninkam!!! Hlavne to zdraviiii...
Lusi, hodne stesti, lasky a tolerance na vasi spolecne ceste zivotem!!! ...tesim se na fotecky!!!
Katji, gratulace k odtrmenovani, fakt jste dobre, ze jste to zvladly a ze to nebylo snadne, vo tom zadna!!!
Jani a ostatni s bojkotarema klidneho usinani - u nas je to taky vesely, ale spis pres den - to ho davam usinat do golfek, bud tam spi nebo kdyz byl nemocny, tak jsem ho po usnuti prenasela do postele, nemam na to nervy ho tam nechat rvat a delat kraviny ve dne...vecer uspava manzel, musim se zeptat jak, vzdycky tam oba vytuhnou behem chvilicky...ale Stepula, kdyz usina sam, tak si taky stoupa a pada...takze je to asi nejaky pruvodni jev tohoto vekoveho obdobi...v noci taky kolikrat se pretoci na vsechny ctyri a cestuje po posteli, po nas, hotovej, ale stejne to porad zkousi...
btw, co to je Luli metoda PO???
Není tady
Ahojda holky,
Žanet vše nej k prvním narozeninám Simči.
Aničku při tom usínání vždycky nechám samotnou, ona si lozí po postýlce, povídá, ječí, ale většinou nebrečí. Takže když přijdu tak se na mě směje od ucha k uchu a já zlá matka jí vezmu položím, přikryju těžkou dekou (naší), pohladím a odcházím, vypadá, že užuž usne, žužlá slastně dudlík, má zavřený oči, muchlá kočku, ale do 10 minut je to to samý . Někdy už mi tečou nervy...
Zajímalo by mě jestli jí tím nemůžu způsobit nějaký trauma .
Jo a spala v noci na bříšku, poprvé , zlatá svoboda pohybu
Upravil(a) KatjaCat (22. 5. 2010 14:44)
Není tady
AHojky, tak dnes u nás bylo do 3 hodin krásně a pak bouřka a děsný slejvák, no už dlouho nepršelo, že
hlásím úspěch s uspáváním -. dnes "jen" 20 min a bez otloukání hlavičky
co u Vás nového ?
Není tady
Do noveho chlivecku hlavne to zdravicko, a taky slunicko
Lusinko-to jsem super, ze vse vyslo, a taky se budu tesit na fotecky
Zanet-Simonce vse nej nej k dnesnim narozeninkam
Luli-a jak dlouho jsi drzela Terinku v PO? Mne Filik kolikrat plakal i pul hodiny. Dulezite je vytrvat a pustit az se ditko zklidni a zacne "proudit laska". Jako nevim, jestli je to jen PO, ale od te doby se Filik hodne zklidnil a lip spi. Ted uz ho ani moc nedelame, jen treba kdyz se kvuli necemu vzteka, tak ho na chvilku obejmu, ale behem chvilinky ho to prejde.
Ja mam Prekopovou rada, nachazim v jejich knizkach opravdove rady a objevuju priciny.
Koho by zajimalo http://www.prekopova-pevneobjeti.cz/Pev … fault.aspx
Jani-pri usinani Filikovi nedovolim, aby si stoupal, lozil a pod. Vzdy ho k sobe privinu zpet, obejmu ho a zase pustim. Jak zacne lozit, tak se to opakuje. Libi se mi opet od Prekopove, ze "deti potrebuji hranice", proste nas budou tak dlouho zkouset, az jim je ukazeme, potrebuji v zivote pevny bod, ze veci funguji tak, jak se od nich ocekava.
Dnes jsme se byli podivat na kola, manza si chce nejake poridit. Pak jsme sli do hracek, podivat se, co bysme poridili Filikovi k narozeninam. Zajimala nas odrazedla a trikolky. Ty trikolky uz jsme vyloucili, zda se mi, ze jsou az pro starsi deti kolem 2 let. No ale ani ty odrazedla nebyla nejlepsi, Filik vubec nedosahl na zem. Tak si to jeste musime rozmyslet. Pristi tyden ma Filik svatek, tak jsme mu koupili drevene auto a takoveho tahaciho pejska, ktery bubnuje. No auto jsme mu dali uz ted, mel z neho takovou radost, hral si s nim aspon hodinu
Není tady
hezkou neděli přeju
jedeme na výlet na javorový, kde si vyzvednu nový šáteček
jinak Pauli ty uspáváš ve vaší posteli ? já bych na PO musela Tobíka z potýlky pořád vytohovat , snažím se ho pořád pokládat, ale on je během vteřiny na čtyřech:/
zkus prosím popsat uspávání detailně, od prekopové knížku asi pořídím, a hodně ráda bych si přečetla prvorozené dítě
ještě předtím než otěhotním podruhé- ve mě se to pořád nějak bije, vidím těhulku nebo novorozeňátko , tak se mi zasteskne a říkám si , že už bych i mohla, a pak se kouknu na Tobiho a mám pocit, že je ještě brzy a že mu to nemůžu udělat, že se mu nebudu moci tolik věnovat , no jdu to asi objednat rovnou
Není tady
Pauli, jenže u nás asi spíš není ta pravá situace na PO, Terezka nepláče, jenom se jí prostě ještě nechce spát a potřebuje se před tím spaním trochu unavit, uválet atd.. Protože jakmile pak už začne zívat a mne si očička, tak už není takový problém jí uspat.. Ale do tý dobya to vypadá podobně jak u Tobiho, furt si stoupá, sedá, leze a dovádí, ale ne v polospánku a ne unavená, no a když v tomhle momentě zkusím PO, tak jí akorát rozzuřím a rozpláču, rozhodně nezklidním... A to se mi nelíbí To holt radši ještě 20minut počkám, až na ní ta únava vleze, než abych jí násilím držela v PO a ona plakala..
Knížku jsem nečetla, možná tam bude kámen úrazu a dělám to špatně.. Resp. nedělám to už vůbec, protože se mi to v našem případě jeví kontraproduktivně...
Jani, užijte si výlet a dej pak info, jak se ti líbí nový šátek
já jsem z ptáků úplně vedle, ještě že už jsou prodaní, jiank nevím nevím.. Nečekala bych, že se mi až tak moc zalíbí A hlavně Jakub furt do mě šroubuje, že nechápe, proč jako takovej krásnej šátek si nenecháme
Já se picnu
Není tady
Luli-ja Filika taky davam spinkat, az je unaveny. I kdyz vecer uz chodi spat plus minut pul hodiny stejne a usne behem 10-ti minut. Zrovna dnes u nas bylo PO, Filik chtel evidentne spinkat, ale vztekal se, plakal, dudlik nechtel. Manza prisel, zacal ho chlacholit, pak ho vzal z postele a donesl zpet do obyvaku. A tak se na me dival, ze jako co mel jineho delat. Tak jsem mu rekla, ze ja bych udelala PO. Za pul hodiny s nim odesel do postele, 5 minut jsme slysela plac v PO, a pak spinkal. Uz spi hodinu a pul. Clovek musi byt presvedceny, ze vi, proc to dela, jinak je to opravdu kontraproduktivni. Ja jsem knihu necetla, hodne jsem cerpala z fora na ND, dost holek chodi primo na seminare Prekopove, takze tam jsem se toho dozvedela opravdu moc.
Jo a taky nechapu, jak jsi mohla ptacky pustit do sveta takova nadhera
Jani-az mi manza ukaze, jak se skenuje, tak bych ti pak mohla poslat zasadni rady ohledne toho usinani z knizky, je to asi 15 stranek. Pokud sis teda knizku jeste nekoupila. Prvorozene dite uz mam doma v CR, taky jsem zvedava. Jinak zakladem usinani je kazdodenni stejny ritual. Filik spi s nama v posteli, takze v tomto to mam ulehcene. Usinaci ritual u nas: koupani, kojeni, masaz, vycura se do nocniku, oblecu, dam dudlik, polozim do postele, prikryju perinkou, pritulim se, zpivam, hladim. Filik se prevaluje ze strany na stranu, leha si na rameno. Pokud si zacne stoupat, sedat, hned ho chytim a pokladam zpet. A dalsi hlavni zasada, dite usina a probouzi se na stejnem miste. Kdyz si vzpomenu, jak jsme nekdy ve ctyrech mesicich uspavali kolem 23hod na balonu nebo v Manduce, tak mam orosene celo. Predtim jsem si mylne rikala, ze dite samo nejlepe vi, co ma delat...ono je to ale trochu jinak...Samozrejme jsou ruzne deti, ale u nas byl problem v tom, ze Filik prebijel unavu zvysenou aktivitou.
U nas zacinaji byt docela vedra, takze na prochazky chodime dopoledne, a pak az na vecer. To slunicko me ale tak nabiji, hned mam lepsi naladu a usmev na rtech Hledam na netu nejaky ten recept na jogurtovy dort, tak snad se povede. Premyslim, jake ovoce dat na ozdobeni. Filik ma rad banan, ale ten dam jen dovnitr, nahore by asi ztmavl. Tak tam dam asi jahody a hrozny. Nemate nejaky tip na zdobeni ovocneho dortu? Jako jak to ovoce poskladat, aby to vypadalo hezky? A muzu to ovoce na dort jen poklast nebo to musim zalit zelatinou?
Není tady
Pauli díky, zatím jsem neobjednala, sekl se mi net a už jsme museli vyjet, nicméně To¨bi taky nepláče - asi podbně jak u Lulany - příjde mi to , že to máme hodně stejně
jinak rituál máme už dlouho, plus minus půlhodiny, koupání, masáž, kaše, pohádka a usínání u ukolébavky
Upravil(a) janabas (23. 5. 2010 17:18)
Není tady
Zanet, Simonce vse nej k narozkam Hrozne to uteklo, co?
Katjo, vidis, ze sjte se dockaly! A ted si to uzijete bez trmenu, super
Holky, to usinani je tim, ze na to mate cas Ja delala u Martika to same, pak jsem vzdy vedel nej vytuhla...ted mame od 19 hod fofr, oba vykoupat, najist, Martikovi cteme pohadku, tak dam Davidka do postylky, on posloucha a svitim mu na predsini...nerve tam, i kdyz vim, ze si stoupa, taha za zaluzie, rozhrnuje zavesy,... nerve, tak to neresim...kdyz doctu pohadku, Davidek spi...spi ale zasadne ne brisku na perine, jakmile ho prendam a prikreju, okamzite te vzbudi... tak to neresim a prikreju slabsi deku zeshora...
Tak si to prvni ditko uzivejte a rozmazlujte, pak uz na to nebudete mit cas a budete vdecni az trosku klidu
Není tady
Se Simčou moc děkujeme za přáníčka!!! Jo jo, uteklo to hrozně rychle. Už to nejsou ta malá bezbranná miminka, už je to malá osobnost, která si nenechá všechno líbit.
Katjo, ohledně tvého uspávání - dělám to stejně a u Mišky jsem to dělala taky tak. A žádnou újmu na zdraví nemá, žádný trauma. Takže v klídku. Pozitivum na tom je, že usíná do dneška sama....
Jinak bojujem se stříháním nehtů, čištění uší, nosu atp. Už druhý den má Simča na nosíku šílenou velkou rýhu - jak se v noci poškrábala, ale nenechá si vůbec nehty ostříhat. Takže stříhám po jednom
Není tady
Dobre ranko Dns je tady nejaky statni svatek, tak mame tatku doma a pojedeme se asi podivat k mori.
Jani-gratuluju k zoubku A jak bylo na vcerejsim vylete?
Zanet-ja striham nehty zasadne u kojeni, to je jedina doba, kdy je v klidu. Zvladnu ostrihat obe dve ruce.
Není tady
Pauli teda výlet k moři nepokrytě závidím a září je ták daleko
výlet byl fajn, navíc zakončen obdržením soviček , fotky jsou na rajčeti
Není tady
Ahoj holky, nestíhám dočítat, jen rychle písnu a mažu...neměla sem do čtvrtka v nemocnici ani internet. Do novýho chlívku jen samé dobré zprávy (až na ty moje) gratulace všem uteklým ročkům co sem nestihla:( a Katje k sundání třmenů.
MY: týden v nemocnici, paleček - puchýře schnou, černaj, odlupuje se kůže, asi ho to bolí..mažeme kortikoidy, koupeme ve fýzáku...dnes kožní po obědě, uvidíme co řekne. Primář byl optimista, prý se to aspoň hnulo, mělo by se to začít hojit. Prý možná i odjedeme do Chorvatska, i když já tomu nevěřím...píšu spíš na FB, BB mi padá a nevím proč.
Jinak abych taky byla trochi pozitivní - dnes sem zacinkala na náš první zoubek v pravo dole ještě neni vidět, ale už cinká
tak se tu opatrujte..
Není tady
Janicko, ja tu jsem Jinak kde berete ty zuby a vlasy??? Davidek ma jen dva zubaky a je peknej plesoun
Lusinko, prosim te, kde jste se brali? Vypadalo to jak u nas na radnici a i ty fotky ve dverich radnice vypadaly jak na nasem namesti...fakt divne? Jinak velikaaaaaaaaaaanska gratulace a at vam to hooooooooooodne dlouho vydrzi a jste vsichni moooooooooc stastni
Není tady