19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
ahojky.Mam tříletou Natálku,ve středu jsme si byli pro rozhodnutí ve kolce jestli nás berou nebo ne.Nevzali nás,nabírali jen 10dětí a brali spíe předkolní děti nebo ty co u maj v té kolce sourozence.Do 14ti dnů mi maj zavolat jestli bude místo někde jinde a kdy ne tak pak se dovim co bude dál.ja vim ale e v mém okolí u volné místo nikde neni,protoe jsem se tam byla ptát,oni mi ale můou nabídnout místo a někde na konci města a proto se chci zeptat jestli to můu odmítnout.zatím nemam práci a iju s malou sama,nedokáu si představit,e bych musela mít měsíčně jetě několik stovek na dopravu,na to bych neměla.asi si řeknete,e bych měla bejt ráda,e mi nabídnout pro malou místo,ale zase brát to za kadou cenu?na druhé straně nevim co bude kdy malá zustane doma,nemam jiné hlídání,tudí budu bez práce a můu se jít klouzat.předem děkuji za názory a vem hezký den
Není tady