|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
medvidek28 napsal(a):
Teda Hani,kde bereš energii?
Já už o penězích diskutovat nebudu,píšu jen to,co vidím téměř každý den,když jdu s kámoškou do krámu.Prostě má 200 Kč na den a hotovo.Víc neutratí,prostě nemůže-mléko teda kupovat nemusela,neb kojila,to je pravda,že ušetřila.
Teda holky,s tím pečením mi děláte chutě
Se asi zblázním,manžel pořád otravuje,že chce zase psa,malá otravuje taky,ale já nechci.Mě taky jako chybí,ale je to bez starostí
Jasný, ale 200 na den je 6000 za měsíc, což je pořád o 2 tisíce více než píše Ivka a zřejmě má kamarádka jen jedno dítko a Iva dvě...prostě jsou lidi, co to tak mají je mi to jasný, ale dlouhodobě s dvěma dětma tak jak píše Iva je to nesmysl a nebo na úkor zdraví dětí....taky nejsme milionáři a šetřit umím a musím, ale odsud posud,některé věci až bijí do očí tak proč bych se neozvala...
Není tady

jůůůůůůůůůůůůů Spuntí moc díky..je to krásný

Není tady
sudina napsal(a):
štarmi-drž se....to bude dobrý,hematom odejde a už si to začneš pořádně užívat....ty nevolnosti už tě brzy taky přejdou a bude líp-pak už se budeš je kulit
holky a to sluníčko ten dárek má i kupovanej ve stánku-ne jen pro předplatitele?? to bych adovi taky koupila....
Sudinko sluníčko má ten dárek právě jen ve stánku pro předplatitele tyhle dárky neplatí..proto jsem jí ho nepřadplácela protože ty čísla jsou sice super ale jí se líbí i ty dárečky tak si raději připlatím každý měsíc...
Není tady
medvidek28 napsal(a):
Ahojda holky
Teda Luci,tak máte zaděláno :supr:Doufám,že za 14 dní zahlásíš //
Štarmi,to mi je líto,že krvácíš.A neměla by jsi být náhodou pro jistotu v nemocnici?Neznám nikoho,kdo by byl s prasklým hematomem doma
Musím se trochu zastat Ivany,ale 5500 měs. a 1000 Kč na týdem mi přijdou skoro stejné počty a hlavně se s tím někdy musí hold vyjít-moje dobrá kamarádka takhle žije už dva roky,staví,mají hypotéku,bydleli v podnájmu,spoust placení kolem,............
Jinak jsem byla u Dr.,tak je všechno v pořádku,zítra jdu na odběr krve,roste,jen byla opravdu asi posunutá ovulace o týden,takže mám posunutý i TP,což je 11.12.-to jsem odjížděla do porodnice,když jsem jela rodit první prďolu
medvídku tak to je super že je mimísek OK

Není tady
no a adam jak byl nasr....... že to nechce-když viděl že tam je "jen" dvd.....on je zvyklej na ty auta,bořky,mašinky tomáše
-ale zas v těhle časákách za 60 korun je prd... 
holky a tu kouzelnou školku někdo kupujete??
Není tady
Štarmik napsal(a):
medvidek28 napsal(a):
Ahojda holky
Štarmi,to mi je líto,že krvácíš.A neměla by jsi být náhodou pro jistotu v nemocnici?Neznám nikoho,kdo by byl s prasklým hematomem doma
Musím se trochu zastat Ivany,ale 5500 měs. a 1000 Kč na týdem mi přijdou skoro stejné počty a hlavně se s tím někdy musí hold vyjít-moje dobrá kamarádka takhle žije už dva roky,staví,mají hypotéku,bydleli v podnájmu,spoust placení kolem,............
Jinak jsem byla u Dr.,tak je všechno v pořádku,zítra jdu na odběr krve,roste,jen byla opravdu asi posunutá ovulace o týden,takže mám posunutý i TP,což je 11.12.-to jsem odjížděla do porodnice,když jsem jela rodit první prďolu
Medvídku tentokráte mi hospitalizaci nikdo nenabídl..takže asi je to takhle v pořádku, i když jsme s tím tak napůl počítala, já tam přijela,když byl už prasklý a z minulých 18 mm se vyprázdnil na 3,5 mm takže s tím mě poslal domů,že se ještě bude lehce vyprázdnovat a bude to dobrý..no tak snad víé co dělá, jinak mě tam budou mít ob den...zakázali nám akorát sex na tři měsíce, dokonce mi řekl,že můžu jít na malou procházku denně , pomalu a s odpočíváním..no jinej doktor holt
jinak ty finance 5500 byla částka za jídlo hlavně, Ivana píše že to je sakum prdum za vše za týden za 4 člennou rodinu..tak nevím, ale zkuste každá napsat opravdu ale opravdu kolik týdně utratíte a zjistíš sama že to je hudba nebeská tisícovka za týden za vše....
at dělám co dělám tak mě měsíčně stojí 2 tisíce jen "kosmetika " včetně prášku na praní, šamponů, past, mýdel, saponátů na úklid, na záchod, na okna, hadry, houbičkyaviváže..no snad to nemusím všechno vypisovat a pokud vím tak Ivana má malý dítě s plínkama tak to už vůbec nechápu....a tvoje kamarádka takhle žije s dvěma dětma malýma? já tomuhle prostě nevěřím právě proto,že jsme si to vloni na vlastní kůži vyzkoušela a jak říkám nemusela jsme po celou dobu kupovat nic jako je prášek na praní, kosmetiku, oblečení...jen jídlo a léky a že by jsme jedli maso nějak často to taky nešlo teda
jen prostě laicky spočteno 1000/7 (dny) =142 / 4 =35,5 Kč na den na osobu to je sakra masakr, když v tom máš i drogerii, léky, benzín, nápoje, oblečení atd...s tímhle denním rozpočtem si nedovedu představit jak tam má jakoukoliv zeleninu,ovoce,jogurty atp. aspon pro děti...
jinak ti gratuluju k úspěšné kontrolea že mimís krásně roste
u mě to zase vychází,že je broučín o týden starší, což mě podle bolestí při ovulaci tak nějak odpovídá, takže podle mimča jsme ted o týden víc
a datum porodu mám na chlup stejný s Matýskem
no teda 2000,- za kosmetiku měsíčně
to si děláš srandu néé.... prášek na praní většinou koupím v akci kolem té 500,- a mám ho tak na tři měsíce..aviváž to samé kupuju velkou láhev na ředění.. houbičky stojí 10,- a máš jich tam snad 10 nebo 15 což nevypotřebuju taky za měsíc...pasta mýdlo a tak kupuju normálně v obchodě klasiku což jsou zanedbatelné částky elmex stojí 65,- vydrží natulce opět více jak jeden měsíc..šampón kupuju avon stojí velká pixla 70,- opět vyjde na více měsíců přípavky na úklid kupuju od firmy Forsyl a to kupuju na půl roku a je to částka zhruba kolem 1500,-
no sakum prdum kdyby mě ta kosmetika na měsíc stála 1000,-což je i dost ... nevím co kupuješ za značky ale 2000,- mi tedy přijde hodně teda na mě
Není tady
sudina napsal(a):
no a adam jak byl nasr....... že to nechce-když viděl že tam je "jen" dvd.....on je zvyklej na ty auta,bořky,mašinky tomáše
holky a tu kouzelnou školku někdo kupujete??
Sudinko a to jsi oupila dneska ve sluníčku
.. my tam máme černého petra dinosauří..tu baterku s nástavci a časopis...Natula nadšená
kouzelnou školku jsem jen prolistovala ale moc mě to nezaujalo..takže nevím
Není tady
jinak zítra si mám jít pro rozhodnutí jestli nás vzali do školky...
potvrzení od doktorky nemám.v pátek jsem byla u své mudry a ona řekla že je to lékařské tajemnství takže žádné takové potvrzení že jsem těhu pro školku mi nedá..tak jsem tam volala a prý to neva tak jsem se ptala jestli chtějí otvrzení od zaměstnavatele a prý néé
...tak jsem zvědavá...ale ségra říkala že prý jsme přijatí že to tam viděla napsaný v papírech tak snad jo....
Není tady
jitka2 napsal(a):
sudina napsal(a):
holky a tu kouzelnou školku někdo kupujete??Sudinko a to jsi oupila dneska ve sluníčku
.. my tam máme černého petra dinosauří..tu baterku s nástavci a časopis...Natula nadšená
kouzelnou školku jsem jen prolistovala ale moc mě to nezaujalo..takže nevím
jj černý petr tam je,ale dvd.....právě jsem chtěla tu baterku 
no ty záplavy jsou hrozný....chudáci lidi....
Není tady

Ahojky zdravím všechny 
špuntíku holka jak ty to děláš?? To je tak krásný
jinak až ti vyjde chvilk abyla bych ti vděčná kdybys mi to moje poslala na mail. Já se budu kochat je to fakt krásný.
Štarmíku koukej se šetřit a hezky odpočívej....já vím ode mě to sedí viď 
Jsem se teda pěkně lekla když jsem četla ten příspěvek od Lucinky, ale naštěstí je všechno relativně v pořádku. Moc na tebe a Medvídka myslím. Je super jak Vám vychází ty TP. Jinak jak tu někdo psal, že ženská je plodná v jedno období..tak u nás to taky celkem sedí...Sice je teď mezi holk ama rozdíl měsíc a půl, ale když vezmu, že Anička byla o týden dřív a Marušku jsem naopak týden přenášela....tak to plodné období celkem sedí ( ségra to tak má taky mezi klukama je rozdíl tři neděle)
Holky já jsem dneska total ko.....mít po ruce tchýni tak ji asi něco nepěknýho řeknu....včera odpo přijeli..my byly na zahradě...a hlásí mi , že nám dala do mrazáku zmrzlinu Míšu ..tak jsem byla docela naštvaná, že ví, že jsme doma a leze nám do mrazáku ..to já si nedovolím ani u našich.... no a dneska jsem na ni byla nasraná ještě víc, protože jsem zjistila, že ten mrazák blbě zavřela a je celý rozmrzlý a přitom místy námraza jako sviňa....takže jsem se celé dopoledne hrabala s mrazákem...do toho obě děti dneska pěkně protivný ..od rána obě pořád kňourají a jakmile se někam hnu tak je řev...no ještě že už jsou v posteli.
K tomu všemu mě pěkělně bolí celej člověk...jsem nějaká namožená...asi se projevila sobota...kaskadéři totiž v pátek kvůli dešti byli zrušený a přesunutý na sobotu, takže tu od pátku spal Honzík ( samo to že je to přeložený na sobotu jsem zjistila v pátek večer až když jsme došli na hřiště) v sobotu dopol si hralá Anička s HOnzíkem, po obědě nám ségra dovezla ještě Tomáška a já s manžou jsme vzali naše všechny 4 děti a vyrazili směr město... byly tam slavnosti založení města + bitva naší gardy. No co Vám budu povídat byl to masakr....já v ruce kočár na koni Aničku, manžel na koni Honzíka ( to je ten starší) a v ruce Tomíka ...uprostřed davu,kterej byl jak stádo a nikdo samo nebral ohledynato, že má člověk kočár a na krku další dítě, takže by člověka převálcovali. No Anička se gardy bála takže málem začla brečet, Tomíkovi to bylo jedno ale Honzík si to aspoň užíval. No když jsem dorazili domů tak jsme se najedli a já s Honzíkem a Aničkou razila směr kaskadéři a manžel zůstal doma s Maruškou a Tomíkem ( a samo je vykoupal a uložil) No kaskadéři byli super, oboum se to moc líbilo, jen jsem celou dobu ( téměř dvě hodiny) držela Aničku na ruce, aby něco viděla. No ke konci mi už usínala na rameni, takže cestou domů jsmeji nesla na koni a bála jsem se že usne a spadne mi. Domů jsem přišli těsně před desátou večer a najednou oba ožili ajá byla total KO. A ráno šup v šest hodin nás přišel vzbudit Tomášek.
Ale víkend se podařil, děti si to užili a to je to hlavní.
Není tady
sudina napsal(a):
jitka2 napsal(a):
sudina napsal(a):
holky a tu kouzelnou školku někdo kupujete??Sudinko a to jsi oupila dneska ve sluníčku
kouzelnou školku jsem jen prolistovala ale moc mě to nezaujalo..takže nevímjj černý petr tam je,ale dvd.....právě jsem chtěla tu baterku
no ty záplavy jsou hrozný....chudáci lidi....
to je divné néé..já myslela že sluníčko vychází jen jedno..taknechápu že někde je baterka a někde dvd....
my máme právě tu baterku a je fajn
Není tady
Já teda musím říct, že bez psa bych být nemohla- takvy když nám nečekaně umřela fenka, tak jsem hned pořizovala dalšího, ale já jsem bez psa fakt trpěla. Ale vždyť mě znáte. Ale já jsem páneček, takže jsem si to rozhodovala sama. Takže si myslím, že psa musí chtít ten, který se mu bude muset věnovat a to je většinou ženská doma, takže pokud ty o něj nestojíš, tak určitě nepořizovat - pes je pak chudák odloženej a není na něj čas.
Sudi váš Mates je už dědeček ten to tak nevnímá, naopak je asi rád, že má klid.
Kámoška ale měla psa místo dítěte a když se jim pak zadařilo, tak pes šel úplně stranou, ale to byla tak markantní změna, že pes to nesl velice těžce a je jediný štěstí, že je to malej pes, jinak by to bylo horší, ale je mi ho teda líto. Ale to je na podrobnější vyprávění a tím tady nepejskaře nebudu unavovat.
Spirul já jsem dneska byla v Hypernově mrknout na koloběžku a sandálky tam mají s plnou patou a jsou pěkné za 399,-. A u nás měli velikost 27,28,30. Zítra s sebou vezmu Máťu a možná je koupíme.
Teda Hani ty máš pěknou hoňku a slovo nuda snad ani neznáš co. A s návštěvou chápu, když nemám dítě (apoň jedno) doma, tak taky o návštěvy moc nestojím. Člověk má v plánu spoustu práce a ono prdlajs. ale zase na druhou stranu, práce neuteče.
K tomu Sluníčku - mě řekli, že prodávají dvě verze - jednous DVDčkem a jednou s dárkem a Máťu teda baterka fakt nadchla, karty teda vůbec a na časopis nebyl zatím čas, ale ten mi přijde spíš pro starší děti, ale ta baterka je super.
Špuntí krásný - všechny.
Není tady

Jé holky teď to vypadá, že mi sem ségra kluky nacpala ...tak tentokrát néééé jájsem si řekla o Honzíka a pak mi bylo Toma líto tak jsem jí volala ať ho taky doveze
Není tady
Sigi jasné... aspoň se děcka pobaví.... 
Leninko tak to jsem nevěděla že se prodávají verze dvě.. tak nás nadchl černý petr dneska jsme ho hráli snad dvacetkrát
no a samo baterka to je bomba...
tak já velmi těžce nesla smrt našeho pejska a od té doby žádného nechci.. když vím, že nejdéle se dožijí zhruba dejme tomu 10-15let a budu to prožívat znovu..tak fakt néé
Není tady
jo a včera dala malá manželovi poprvé mat v šachu
.. už pozná všechny figurky, umí základní položení figurek na podložku takže chystá šachovnici..s tahy ji jasně pomáhá manžel musí jí navigovat ale většinou na každý tah sama přijde ikdyž je to partie vždycky na hodinu a musí jí manžel hodně napovídat... no ale baví se takhle po odpolednech
Není tady
No taky jsem trošku přemýšlela o té Štarmíkově útratě za kosmetiku, ale já fakt nemám přehled, takže jsem se nevyjadřovala. Ještě k tomu tablety do myčky, něco na záchod, občas sůl, občas leštidlo (to je teda na hodně moc dlouho) A já teda kupuju na nádobí dražší houbičky, tu obyčejnou bych měla na den, to ono se to nasčítá, ale fakt nemám přehled. Prášky teda kupuju Woolite, Persil, aviváž jedině lenor, takže, abych to neměla ještě za víc. Ale je fakt, že kdybych potřebovala šetřit, tak budu nakupovat uplně něco jiného, v tom nemám problém. Mýdlo na ruce stáčené, teď máme tekuté antibakteriální Protex. Na tělo addidas, radox a to by se taky dalo ošidit. Takže jak píšu, já to nejsem schopná uplně posoudit.
Teda Sigi, ty jsi blázínek a blázínkem zůstaneš. Ty se jednou sedřeš 
Není tady
A holky, mají už některé vaše děti koloběžku a pokud jo, tak jakou. Já vím, že Natálka od Lucky má tu se třema kolečkama, ale já bych chtěla koupit už normální s velkejma nafukovacíma kolama. Právě jsem dneska koukala na tu koloběžku v Hypernově jak je v akci a neměla jsem Máťu a zdála se mi až moc velká, tak teďnevím.
A já teda moc nemám přehled kolik utratím - jako za jídlo tak 1500,- týdně velký nákup v obchodáku, pak nějaké blbiny a sem tam něco dalšího podle potřeby - botičky, dárečky, něco na sebe - no ono se to nasčítá, pak pes stojí dost a kosmetiku a prací prášky kupuju asi tak jako Jíta - rozhodně za to nedám 2000,- a to do toho počítám i plíny.¨
Ale netroufám si odhadnout s čím bysme vystačili, kdyby nebylo zbytí. A ono taky Ivana psala, že momentálně mají 1000,- na týden a manžel je z práce chvilku, takže asi se zatím jedná fakt jen o jídlo.
Není tady
jitka2 napsal(a):
Štarmik napsal(a):
medvidek28 napsal(a):
Ahojda holky
Medvídku tentokráte mi hospitalizaci nikdo nenabídl..takže asi je to takhle v pořádku, i když jsme s tím tak napůl počítala, já tam přijela,když byl už prasklý a z minulých 18 mm se vyprázdnil na 3,5 mm takže s tím mě poslal domů,že se ještě bude lehce vyprázdnovat a bude to dobrý..no tak snad víé co dělá, jinak mě tam budou mít ob den...zakázali nám akorát sex na tři měsíce, dokonce mi řekl,že můžu jít na malou procházku denně , pomalu a s odpočíváním..no jinej doktor holt
jinak ty finance 5500 byla částka za jídlo hlavně, Ivana píše že to je sakum prdum za vše za týden za 4 člennou rodinu..tak nevím, ale zkuste každá napsat opravdu ale opravdu kolik týdně utratíte a zjistíš sama že to je hudba nebeská tisícovka za týden za vše....
at dělám co dělám tak mě měsíčně stojí 2 tisíce jen "kosmetika " včetně prášku na praní, šamponů, past, mýdel, saponátů na úklid, na záchod, na okna, hadry, houbičkyaviváže..no snad to nemusím všechno vypisovat a pokud vím tak Ivana má malý dítě s plínkama tak to už vůbec nechápu....a tvoje kamarádka takhle žije s dvěma dětma malýma? já tomuhle prostě nevěřím právě proto,že jsme si to vloni na vlastní kůži vyzkoušela a jak říkám nemusela jsme po celou dobu kupovat nic jako je prášek na praní, kosmetiku, oblečení...jen jídlo a léky a že by jsme jedli maso nějak často to taky nešlo teda
jen prostě laicky spočteno 1000/7 (dny) =142 / 4 =35,5 Kč na den na osobu to je sakra masakr, když v tom máš i drogerii, léky, benzín, nápoje, oblečení atd...s tímhle denním rozpočtem si nedovedu představit jak tam má jakoukoliv zeleninu,ovoce,jogurty atp. aspon pro děti...
jinak ti gratuluju k úspěšné kontrolea že mimís krásně roste
u mě to zase vychází,že je broučín o týden starší, což mě podle bolestí při ovulaci tak nějak odpovídá, takže podle mimča jsme ted o týden víc
a datum porodu mám na chlup stejný s Matýskem
no teda 2000,- za kosmetiku měsíčně
![]()
to si děláš srandu néé.... prášek na praní většinou koupím v akci kolem té 500,- a mám ho tak na tři měsíce..aviváž to samé kupuju velkou láhev na ředění.. houbičky stojí 10,- a máš jich tam snad 10 nebo 15 což nevypotřebuju taky za měsíc...pasta mýdlo a tak kupuju normálně v obchodě klasiku což jsou zanedbatelné částky elmex stojí 65,- vydrží natulce opět více jak jeden měsíc..šampón kupuju avon stojí velká pixla 70,- opět vyjde na více měsíců přípavky na úklid kupuju od firmy Forsyl a to kupuju na půl roku a je to částka zhruba kolem 1500,-
no sakum prdum kdyby mě ta kosmetika na měsíc stála 1000,-což je i dost ... nevím co kupuješ za značky ale 2000,- mi tedy přijde hodně teda na mě
koukám,že už tady raději finance rozebírat nebudu, nebot bud nemluvíte některé pravdu nebo jsme asi úplně blbá
už rok a půl si píšu každou korunu,kterou dám z ruky, právě kvůli té naší lonské krizi a vím jak spousta věcí mate pokud si o tom člověk nevede záznamy
a zrovna Jitu u tebe si myslím,že to bude víc jak tisíc, když si dáváš na vše bacha
nemyslím to ve zlém...tak jen tak pro ukázku
na 1 měsíc:
krém na tělo pro mě Nivea 145,- 2x (mažu se ráno a večer, celé tělo, myslím,že to by měla dělat každá ženská ,jestli nechce ve 40 vypadat jako seschlá vrba 
krém na tělo pro Matýska Johnson 79,- mažu 1x denně, vydrží akorát měsíc
šampon na Matýskovu bolavou hlavu Nizoral střídaný s míchaným v lékárně , Nizoral - 185,-míchaný 90,- musíme omývat denně oba nám vystačí na měsíc
já šampon Nivea 120 větší balení, vydrží nám oběma s manželem tak měsíc
balzám na vlasy Nivea 79,-
odličovací voda Nivea 120,-
odličovací mléko Nivea 140,- oboje mi vydrží tak dva měsíce
krém na obličej Nivea denní 149 velké balení, vydrží mi měsíc
pak mám ještě ve svém věku krém noční, což mi nepřijde jako luxus ale jako ivnestice do budoucna Nivea 540,- ten mi vydrží dva měsíce
deodorant Nivea 89,- opět vydrží jen měsíc
Elmex pro mě a manžela 1 balení na měsíc 65,-
kartáčky na zuby pro nás všechny, každý měsíc se mají kupovat nové, 114,-
deodorant manžel Nivea 85,-
voda po jholení Nivea 140,- vydrží dva měsíce
pěna na holení Nivea 140,- na měsíc
pěna na holení pro mě Nivea 98,- vydrží mi lehce přes měsíc
1x za tři měsíce kupuji náhrady do svého holítka za 340,-
1 za dva měsíce kupuji náhrady do manželových 300,-
1x za tři měsíce kupuji velký prášek na praní v průměru za 450,-
aviváž mám 1 velkou na měsíc 120,-
drobná kosmetika ( lak na nehty, tužka na oči , řasenka atd) měsíčně průměrně 170,-
1x za tři měsíce jedu do makra, kde koupím za 1000 kč věci na úklid včetně jaru, brefu do záchodu, houbiček, hadrů, atd... k tomu kupuji tablety do myčky (vím, luxus) na ty tři měsíce vyjdou akorát na 450,- plus sůl, leštidlo cca na tři měsíce za 150,-
jsem trošku vytočená takže jsme určitě některé věci vynechala, nebo přehlédla, ale dovolím si tvrdit, že spousta z vás je na tom stejně jako já, akorát jste si to nikdy nepsaly a nevíte, dovolím si i tvrdit,že se šetřením mám hodně zkušeností a nejsem rozhazovačná, každou korunu obrátím a než něco koupím tak si zjištuji,kde se to dá ve stejné kvalitě koupit levněji, viz boty, oblečení za které neutrácím ročně desetitisíce. Možná se mnou cloumají hormony tak píšu trochu ostřeji než by se slušelo
tak se tímto předem omlouvám,ale napsat jsme to musela.
tady je měsíční součet položek: 2133,-
tady položky kupované 1 za tři měsíce: 3230,-
je jasné,že to takhle není přesně každý měsíc, někdy je to o něco méně,někdy více, jen chci říct,že dokud si nebudete každý den psát každou korunu,kterou jste za něco dali, byt za pitomý kopeček zmrzky tak nikdy nebudete mít přesný přehled o svých výdajích, to mi věřte, a nestačí jen jeden měsíc ale několik..
tak se ještě jednou omlouvám za příspěvek a přeju dobrou noc
Není tady
Jitu Natálka je v tomhle naprosto vyjímečná a určitě o moc napřed. Když si vzpomenu, od kdy skládala puzzle a jak bravurně. Zrovna jsem si na to vzpomněla, když jsem listovala tím Sluníčkem. A ty pak ještě napíšeš, že hraje šachy. No tak k tomu máme zatím fakt daleko.
Sigi já zapomněla reagovat, ale když jsem to četla, tak jsem si říkala, že ty vydržíš víc než kůň. A ségru jsem teda fakt podezírala, že ti je tam šoupla. Ale jak píšeš, hlavně že si to děti užily.
Není tady
no vidíte a to jsem zapoměla na toaletní papír, utěrky kuchynské a vložky
pytlíky do kuchyně, pečící papír atd..což do tho taky počítám a kupuju méně častěji než 1x měsíčně..holky fakt to není tak jak si myslíte...
Není tady
Štarmí však já myslím, že jsme to nemysleli špatně. Schválně si to zkusím posčítat, ale mě to určitě 2000,- měsíčně nedá. Kartáčky měním 1x za 3 měsíce na doporučení zubaře a to i dětem. Krémy používám denní, noční - za cca 350 - 400 z Orflamu, ale rozhodně nekupuju víckrát jak 3x do roka. Na tělo většinou mléko okolo 150,-, taky tak 3 - 4x do roka. A máš pravdu dětem jsem do toho nepočítala - to kupuju Hipp nebo SebaMed a to normálně v obchodáku, takže to jsem zahrnula do normálního nákupu.
Ale hlavně já myslím, že je tahle debata úplně zbytečná - Ivaně je to jedno. A my ostatní holt utrácíme podle toho na co máme.
Není tady