29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Haninko,
koukala jsem zpět o pár stran....
Já šla na UZ někdy v 39+2 že rozhodnou jestli to bude na císaře z důvodu velikosti ( a také ve 32 týdnu byla lenka KP) nebo ne.... ale byl to jen UZ +normální kontrola, neměl to být ještě příjem..... jen mě ten den ráno praskla voda.
Nechali mě jeden den být a protože se porod nerozbíhal začali vyvolávat a tedy nejdřív zavedli nějaký gel nebo co, pak dvě tablety (tady se liším od info Štarmíka) a pak když mě přesunuli do boxu přidali oxytocin.
Pokud je porod spontální po prvním císaři, dělá se ještě po porodu revize dělohy a nějaký den po porodu kontrolní UZ kde kontrolují jizvu a dělohu....
Haninko, nestresuj se, nech to na nich, pokud to půjde přirozeně, jdi do toho (já se i přes velké šití hojila nesrovnatelně lépe po normálním porodu než po císaři) , pokud to nepůjde zopakuješ si císaře. Bude to jak má být
A ke jménům, pokud Ti nevychází numerologicky holčička, tak to ber tak, že se jednou vdá a změní si jméno
Není tady
No to je den...
Tak mi odešel do věčných lovišť můj šlehač
Nemáte nějaký dobrý tip co koupit? Na tohle obětuju nějakou průměrnou částku, nechce se mi kupovat nic z výprodeje za 200,- ..... dostává u nás dost zabrat
Tenhle mi vydržel mi víc jak deset let , měla jsem ho i se šlehací mísou
Jen jsem trošku hodně mimo v tom co se teď dělá a já si ho musím do týdne koupit, protože jsem slíbila příští pondělí do práce bábovku .......
Není tady
Spuntíku, já jsem zvědavá, jak to se mnou nakonec dopadne. Každopádně si myslím, že je brzo na to, aby si mě tam ve čtvrtek už nechali (14 dní před termínem) No ale beru to tak, že oni snad vědí a nechám to prostě na nich.
A s těmi jmény to je fakt blbý. Já se s tou kosmetičkou (co číhá do numerologie) už o tom vůbec nechtěla bavit. Jen jsem se poprvé ptala manžela, jestli si ji neptal. On mě řekl , že ne, tak jsem mu řekla, že ať se ani neptá, že nám to celý rozhodí. No tak se zeptal. A ona poslala mail
Mě dneska ten můj tak vytočil, že jsem uplně hotová. Všechno se u nás dělá na poslední chvíli a ještě mě připadá, že se doprošuju. V Ikee mě blbě rozumněl a jelo se domů, takže nemáme ani skříň, ani koberec, ani to co jsem ještě potřebovala. Jsme doma a já naházela zbytek věcí na půdu, uklidila Lukáškovi komplet pokojíček, včetně vypraného povlečení, ve kterém teda nespí, ale má ho tam léta páně. Připravila do skříňky léky, popsala, co je na co a peru ještě nějaké látkové plíny. Manžel tady jen jí a polehává
Není tady
Hani tak to vypadá, že tvého manžela jsem měla doma včera. Já se víc rozepsala na ŠŽ.
Chce to pevné nervy a někam vypadnout - aspoň na chvíli.
Podle numerologie bych se nerozhodovala a dala to co se ti líbí.
Špuntí šlehač máme už letitej, takže co je nového na trhu vůbec netuším.
Není tady
ahoj,
tak u nás zachvíli zas další zkouška co vydržíme-vypínají na týden ten plyn -no s jídlem to je v pohodě-mám el.vařič a mám vymyšlený jídla do trouby...,kluky vykoupu ve vaničce
a my si skočíme ke tchýni....,a díky bohu za krbovky.....fakt je kosa takže zatopím-už jsem si natahala dříví.....copak kdybych byla sama tak to přežiju-ale přecijen je tu štěpulka...
Není tady
Ahoj kočandy
tak víkend byl teda dost náročnej v Pátek jsme dojeli až někdy k sedmé 80 km za Prahu,ubytovali se...večer si vzala tchýně malou spát k nim..takže jsme měli pré
V sobotu ráno měli chlapi 4 hodiny školení..takže my se poflakovali po hotelu a restauraci,protože byla šílená kosa...no,apak jsme mrzli 5 hodin na letišti,když oni jezdili tu školu smyku..ty jo nebylo tam vůbec nic,jen stan,kdyby pršelo a 6 stupnů
..no ještě že Naty byla dost nabalená a moc hodná,vydržela tam jezdit na koloodrážedle a nudit se
ale chlapi si to užili
no,pak jsme jeli do příbramy,abysme nejeli v neděli ráno ke Štarmíkom naprázdno...bylo to naplánováno tak,že Jarda nás ráno vyhodí u Štarmíků,pojede do Stříbra na motokros a odpoledne nás vyzvedne..ještě večer jsme si s Pétou psali,jak se těšíme...no a ráno ve 4 mě Peta píše,že jede do nemocnice,že krvácí ...takže nakonec jsme jeli s Jardou na motorkros i my...taky tam byla šílená kosa,ale natálka byla spokojená......no a ve 12 psala Péta,že mimi je naštěstí v pořádku,že ji praskl ten hematom,takže dostala hormony a kapačky
domů jsme dojeli v osm večer,stavili jsme se ještě u známých....takže fakt náročnej víkend..ještě,že Naty byla opravdu zlatičko
a jestli se to tenhle měsíc nepovede a středočeský vzduch nebude plodný,tak už vážně nevím
Není tady
Jejda Luci, chudák Štarmík, zase v nemocnici, ta má smůlu, tak hlavně že mimi je ok
Hani, chlapi, viď... na všechno dost času... hele, zadej mu hodně ukolů a ž budeš v porodce at se stará taky on...
Není tady
ahoj maminy,
Špuntíkovic, doufám, že vám to zdraví vydrží na dlououououho.
Hani, tak co jména? Co vám nakonec ta numeroložka poradila? Nebo vás jen odradila?
Štarmí, moc držíme palce, ať jsi fit. Hlavně že je mimík v pořádku.
Není tady
krásné dobré ránko!!
co to čtu..Štarmí držte se
ale určitě to bude dobrý...moc na vás myslíme...
Lucinko ať se zadaří
Sudinko tak vy si to tedy budete užívat..áách jo... bez plynu to je blbý!!
jinak holky je teď suprovní číslo Sluníčka .. je to plné diosaurů a je u toho černý petr a baterka na svícení s donosaouřími nástavci..no Natulka nadšená..nesla si to z pošty jak svátost....
od té doby co jsem jí ho kupila hrajeme pořád černého petra a stráášně jí to baví.. tak dostala ještě pata a mata a střídáme to.. včera jsme s manželem a natulkou u toho strávili půl odpoledne a byla fakt sranda i my jsme se pobavili...
dnes mě dorazil ten fusáček/ závinka zimní z emitexu a je super... natulka hned balila panenku
Není tady
my byli o víkendu také pryč. V sobotu ráno jsme byli u tety, má plno zvířátek. Děti vyfasovali gumáky a byli vypuštěný na velký dvůr. Vendík naháněl stádo ovcí - 6ks, to se ho bálo a prchalo. Pak začal honit kačera. Naštěstí všichni utíkali pryč. Nedovedu si představit, kdyby se hnali proti němu Kájinka pořád hladila králíčky. Po obědě jsme odvezli tatínka ke kámošovi na prase, my pokračovali k mojí babi dědovi, v neděli jsem jela pro tatínka, po obědě nabrali děti a jeli ještě k našim. Samá návštěva.
Dneska ráno jsem zapomněla vzít K. do školky bačkůrky, takže jsem se musela pro ně s V. vracet. Přišla jsem úplně vyřízená, protože chodím na lačno do kopce, táhnu Vendu v kočárku a musela jsem to absolvovat 2x. No za blbost se platí. Odpol. jedu s Vendou na očkování, zítra nás čeká s K. sono ledvin. Naštěstí přijede moje mami (letos asi poprvé) a bude zítra hlídat Vendu.
Není tady
Jitko, Sluníčko je fakt super. Karolínce jsme ho předplatili a když Vendík spí, tak v něm spolu tvoříme.
Jo a holky, četla jsem, že talířky z KIKu - s pirátem a holčičou - jsou s nějakým kadmiem a jsou nebezpečný. Měli je ztáhnout z prodeje. Jeden máme, tak se tam před očkováním vypravím.
Není tady
Ahojky kočky
tak se jdu nahlásit Lucinka už to napsala, tak to mám o to jednodušší..no a to jsme se tak těšili,že se uvidíme
no ale děs, já se před 4 vzbudila a šla na záchod a krve jak při zabijačce
takže jsme si zbalila i tašku a smiřovala se s tím,že je prostě konec
nejhorší bylo budit Matýska a vláčet ho s sobou do nemocnice takhle v noci, ale zvládl to na jedničku...no a pak mě nechali v čekárně 2,5 hodiny
takže fakt už si nedělám iluze o našem zdravotnictví...a to jsme tam seděla jen já a nějaká starší paní, doktor přišel a kolem půl sedmý, evidentně se ted probudil a ještě byl nasarnej,že ho tam někdo otravuje v neděli ráno aptal se nás obou jestli to nemohlo počkat do pondělka k našim lékařům
fakt NO COMMENT , naštěstí mi pak udělali utz kde byl vidět prasklej hematom, bohužel ho tam ještě dost velkej kus zůstal,takže krvácím stále, jen málo ale pořád,takže v klidu nejsem....dostala jsme kapačky, přidaný léky, další hormony no a beru už 12 léků denně, slušný,ne? no a kluci si mě vyzvedávali z nemocnice kolem poledne a jeloi se domů, tam jsem zapadla do pelechu s Matýsem a tatak nás budil v šest večír
to moje zlato taky dospúávalo tu noc
Ivanko...nemáš pravdu...ale jak myslíš, vidím,že jsi o tom skálopevně přesvědčená, tak budiž, je to váš život a váš risk, víc se do toho míchat nebudu,vy si nabijete.. nicméně to,že vaše náklady na 4 člennou rodinu se vším všudy jsou 1000 kč na týden ti nevěřím ani se zavřenýma očima...trošku mi to připomělo dřívější debatu s REBI.. loni jsme na tom byli s penězma hodně špatně, 5 měsíců jsme musela vycházet měsíčně s 5500 na jídlo pro nás tři a psa plus léky a nečekané výdaje a můžu ti říct,že to bylo na hranici přežití, s tím,že jsme nemusela kupovat žádnou kosmetiku, prášek na praní, oblečení..čistě jen jídlo, léky atd...takže tohle ti nevěřím, bud špatně počítáš nebo o tom nemáš ponětí... nicméně do vašeho odjezdu do anglie se přestávám montovat
Sluníčko taky máme pro Matýska předplacené ale v předplatném, nebyl ten dárek s baterkou..teda aspon u nás
ale černýho petra máme
Není tady
štarmi-drž se....to bude dobrý,hematom odejde a už si to začneš pořádně užívat....ty nevolnosti už tě brzy taky přejdou a bude líp-pak už se budeš je kulit
holky a to sluníčko ten dárek má i kupovanej ve stánku-ne jen pro předplatitele?? to bych adovi taky koupila....
Není tady
Ahojda holky
Teda Luci,tak máte zaděláno :supr:Doufám,že za 14 dní zahlásíš //
Štarmi,to mi je líto,že krvácíš.A neměla by jsi být náhodou pro jistotu v nemocnici?Neznám nikoho,kdo by byl s prasklým hematomem doma
Musím se trochu zastat Ivany,ale 5500 měs. a 1000 Kč na týdem mi přijdou skoro stejné počty a hlavně se s tím někdy musí hold vyjít-moje dobrá kamarádka takhle žije už dva roky,staví,mají hypotéku,bydleli v podnájmu,spoust placení kolem,............
Jinak jsem byla u Dr.,tak je všechno v pořádku,zítra jdu na odběr krve, roste,jen byla opravdu asi posunutá ovulace o týden,takže mám posunutý i TP,což je 11.12.-to jsem odjížděla do porodnice,když jsem jela rodit první prďolu
Není tady
Štarmí,jsem ráda že miminko se má k světu ale nejsem ráda,že jsme se neviděli
ba ne....snad to někdy příště výjde a to moje těhu výjde i bez tvých těhu bacilů..který jsem plánovala nachytat
Medvídku super,že je všechno o.k.
Není tady
Medvídku, to máš jako já, taky jsem měla mimíse o týden mladšího...
Není tady
Medvídku, ale Štarmí psala že s tím vycházeli jen tak tak a jet do anglie a takhle tam žít pořád, se 2 malýma dětma, které neustále něco potřebují...
Holky, kupujete všechny ještě sandálky s pevnou patou? Já včera sehnala botky v deichmannu, takové víc uzavřené, ale patu mají otevřenou... tak snad už to může mít, když nemá žádné problémy...
Upravil(a) spirula (17. 5. 2010 12:48)
Není tady
medvidek28 napsal(a):
Ahojda holky
Teda Luci,tak máte zaděláno :supr:Doufám,že za 14 dní zahlásíš //
Štarmi,to mi je líto,že krvácíš.A neměla by jsi být náhodou pro jistotu v nemocnici?Neznám nikoho,kdo by byl s prasklým hematomem doma
Musím se trochu zastat Ivany,ale 5500 měs. a 1000 Kč na týdem mi přijdou skoro stejné počty a hlavně se s tím někdy musí hold vyjít-moje dobrá kamarádka takhle žije už dva roky,staví,mají hypotéku,bydleli v podnájmu,spoust placení kolem,............
Jinak jsem byla u Dr.,tak je všechno v pořádku,zítra jdu na odběr krve,roste,jen byla opravdu asi posunutá ovulace o týden,takže mám posunutý i TP,což je 11.12.-to jsem odjížděla do porodnice,když jsem jela rodit první prďolu
Medvídku tentokráte mi hospitalizaci nikdo nenabídl..takže asi je to takhle v pořádku, i když jsme s tím tak napůl počítala, já tam přijela,když byl už prasklý a z minulých 18 mm se vyprázdnil na 3,5 mm takže s tím mě poslal domů,že se ještě bude lehce vyprázdnovat a bude to dobrý..no tak snad víé co dělá, jinak mě tam budou mít ob den...zakázali nám akorát sex na tři měsíce, dokonce mi řekl,že můžu jít na malou procházku denně , pomalu a s odpočíváním..no jinej doktor holt
jinak ty finance 5500 byla částka za jídlo hlavně, Ivana píše že to je sakum prdum za vše za týden za 4 člennou rodinu..tak nevím, ale zkuste každá napsat opravdu ale opravdu kolik týdně utratíte a zjistíš sama že to je hudba nebeská tisícovka za týden za vše....
at dělám co dělám tak mě měsíčně stojí 2 tisíce jen "kosmetika " včetně prášku na praní, šamponů, past, mýdel, saponátů na úklid, na záchod, na okna, hadry, houbičkyaviváže..no snad to nemusím všechno vypisovat a pokud vím tak Ivana má malý dítě s plínkama tak to už vůbec nechápu....a tvoje kamarádka takhle žije s dvěma dětma malýma? já tomuhle prostě nevěřím právě proto,že jsme si to vloni na vlastní kůži vyzkoušela a jak říkám nemusela jsme po celou dobu kupovat nic jako je prášek na praní, kosmetiku, oblečení...jen jídlo a léky a že by jsme jedli maso nějak často to taky nešlo teda
jen prostě laicky spočteno 1000/7 (dny) =142 / 4 =35,5 Kč na den na osobu to je sakra masakr, když v tom máš i drogerii, léky, benzín, nápoje, oblečení atd...s tímhle denním rozpočtem si nedovedu představit jak tam má jakoukoliv zeleninu,ovoce,jogurty atp. aspon pro děti...
jinak ti gratuluju k úspěšné kontrole a že mimís krásně roste
u mě to zase vychází,že je broučín o týden starší, což mě podle bolestí při ovulaci tak nějak odpovídá, takže podle mimča jsme ted o týden víc
a datum porodu mám na chlup stejný s Matýskem
Není tady
Sudi já byla on-line akorát jsme byla v kuchyni, dělám koláč s jahodama, odpo přijde děda za Matýskem
ale tobě už nešlo odepsat, když jsi se mi vypla
Luci mě to taky hrozně mrzí...ale my máme první víkend v září rodinej sraz Štarmanů v Hradci v nějakém areálu Stříbrný rybník tak bysme mohli vyrazit dřív a sejít se třeba v Hradci na obídek s dětma to jako klidně s váma všema tam poblíž
když už budu v těch vašich končinách
jiank až za sebou budu mít tohle drsný období tak bych ráda vyrazila na nějaký letní srazík v zoo v praze
Spirul botky se snažím kupovat s plnou patou stále, ale ne vždy se mi to poštětstí, jako kotníčkový pořád ale jestli nejsou problémy tak myslím,že od tří let už je mít nutně nemusí...
Není tady
jakej zase koláč -no dneska mě nanaštveš-mám tu vedle sebe vynikající andělský nadýchaný perník
-už je skoro pryč....
no já mám dneska noťas zaplej od rána....ale na fb jen občas nakouknu...
Není tady