Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#926 7. 6. 2010 21:13

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: CHAT: DĚTIČKY PODZIM,ZIMA 06/07 42.

A ještě tady je obrázek co jsem už Hanince poslala....

http://3.bp.blogspot.com/_FEJHmH5U2QI/TA02S4_wITI/AAAAAAAAANM/8dtr2dIRNxM/s320/swet.jpg

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#927 7. 6. 2010 21:13

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Luci, tak to je mi babičky líto hjarta je ve stejném věku jako moji rodiče...

Není tady

#928 7. 6. 2010 21:15

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Špuntí bohužel u mě je to složitější.. mám  nalehající placentu což mu brání proto to moje gynekoložka tak honí a přemlouvá miminko při každém ultrazvuku protože potom už nebudu mít šanci se přetočit... říkala jak to nestihne do 30t tak už to nestihne...takže snad to teď dotočí vissla vissla

Není tady

#929 7. 6. 2010 21:19

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Natulka dneska po obědě spinkala necelé 4h va va va..takže teď tu ještě maluje obrázky vissla vissla lol lol lol dumbom dumbom dumbom

Není tady

#930 7. 6. 2010 21:51

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Tý jo Spuntíku, 8. ATB dumbom

Jíťo, tak zkus doma lézt po čtyřech a dělat ty kočičí hřbety. Já to u Lukáška začala dělat hodně pozdě, už tam neměl moc místa.
Jinak proč se tak strašně moc bráníš císaře. Zas tak hrozný to není. Jako já na tu bolest zapomněla asi, ale u císaře bolí jizva na břicho a u normálního dole, mě teď navečer bolí příšerně, až jsem protivná z toho. Nebo ty nějak hůř snášíš narkózu? Já měla chvíli zimnici, ale pak to přešlo. Jo a teď byla v porodnici holka po druhém císaři a běhala tam jako srnka,  na rozdíl ode mě. říkala, že ten první byl horší, že teď uplně v pohodě.

Není tady

#931 7. 6. 2010 22:54

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Haninko když si vzpomenu jak jsem nemohla dýchat při probírá z té poslední jak mi dávali kyslík a já se pořád nemohla sama nadechnout jaké jsem měla problémy s tlakem a jak příšerně to bolelo a to jsem měla tři stehy u pupíka a po dvou na boku a nad ochlupením tak děkuju raději néé lol vissla vissla

Není tady

#932 7. 6. 2010 22:55

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

a s malou lezeme po čtyřech a děláme kočičky pořád tummenupp tummenupp..snad to pomůže vissla

Není tady

#933 8. 6. 2010 7:33

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ahoj,
dneska žádný vyspávání do 9 jako včera-teda štěpa může-já nikoliv.......-adámek nám odjel na ten výlet......týjo holky to je tak zvláštní pocit....jako ne že bych se o něj nák bála-ale to že jede sám-že už je tak velkej......jedou do zoo v Liberci..
no já se včera už neukázala-protože ......tramtadadááááááá-nechtěla jsem to psát dřív než to nebude jistý a v pořádku-ale máme doma kočárek...holky..ten je tummenupptummenupp-je to taky xlander-ale ten stav.. no předčilo to naše očekávání...-barva taková zemitá oranžová fakt je boží...

jinak.........
Luci-to je mi líto....chjooo butter,ale když na to takhle doufám včas přišli tak snad babče včas pomůžou..
hani-to jsi udělala dobře že jsi lukyho odstěhovala-neboj-tam se bude mít dobře-a ty si v klidu užiješ nelinku,ono kdyby měl kašel rýmu vid-ale zrovna tohle.... toje fakt lepší ho dát babi..štěpánek ten hned asi ve 14 dnechrýmu od adama chytil......a od tý doby klid..a to jsem byla i já dost nachcípaná..nojo kojení je ochrání tummenupp
hele to si dávaj stavebko i na Kypru jo lollol-hmmm to má manžel dobrý tummenupp
ty naušničk bych dala taky píchnout co nejdřív..jak píše lucka-myslím že to nastřelení je šetrnější ne??
štarmi-tak ještě jednou vše nej!! dárky bomba!!
jitu-tak co v kolik to naty "zalomila"??
špunti-tak toje síla ty atb.......tak at je brzy líp hjarta

na koho jsem zapoměla tak pardon-štěpa je vzhůru...papa

Není tady

#934 8. 6. 2010 8:11

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Sudi, tak super, že je kočárek doma, ty tajnůstkářko tummenupp

přeju dobré ráno...

Není tady

#935 8. 6. 2010 10:30

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ahojky!!

tak malá to zalomila v deset dumbom dumbom... byli jsme ráno u doktorky protože celou noc prokašlala... máme do nosu mukoseptonex, do očí kapky a mast tobrex a na kašel acc...takže jsmenechali v lékárně tři stovky a jelo se domů lol vissla vissla vissla

teď manžel s malou hraje člověče nezlob se a já půjdu udělat těsto na tvrohové jahodové knedlíky... nechám těsto odstát poběžím babičce pro oběd a pak to dodělám...

Sudinko tak super že máte kočár doma a je Ok tummenupp tummenupp tummenupp tummenupp

mě se včera podařilo odkoupit od jedné paní na MMB tři nerozdělané balíky huggiesek všecny tři balíky včetně pošty 498,- tak jsem nadšená tummenupp tummenupp tummenupp

my jsme nenechali nastřelovat protože nám řekl doktor na ušním nosním krčním i tři maminky že prý když se to nastřelí že bývají větší problémy s oušky a že to bývá nastřelené dost často křivě jedna víc nahoře druhá víc dole..ale nevím nemám vlastní zkušenost a vím že Lucka byli spokojení ...ale určitě čím dřív tím líp

Není tady

#936 8. 6. 2010 12:21

puzzle.girl
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky,

Štarmi, to je skvělý že sis tak pěkně užila oslavu!!!

Hani, to je hrozný s Lukáškem, hlavně aby se z toho brzo dostal a nechytla to Nelinka

Špuntí,vy už zase máte Atb., no to je fakt hrůza. Chudák Lenička, tak si to fakt vyžírá. Čím to je, to má oslabenou imunitu, nebo co? Možná jsem to přehlídla, jestli už jsi to říkala.

Luci, to je strašný s babičkou. Tak posíláme hodně sil. Určitě to bude dobrý, neboj se.

Sudi, to je dobře že už máte kočárek doma že to konečně bez problémů.

Jitu, dobrej kup plínek tummenupp TAk ať se toho Natálka brzo dostane!

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MLMwNFGyBlwwFXcC0Q,,77.png

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjIytDAyM1eyBlwwFZEC1w,,90.png

Není tady

#937 8. 6. 2010 12:56

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Když jsme u těch plínek, nevíte o někom, kdo by chtěl Pampersky č.3 4-9kg giantpack za 320 včetně pošty? Zbyl mi jeden balík...je jich tam 96kusů...

Upravil(a) spirula (8. 6. 2010 13:02)

Není tady

#938 8. 6. 2010 13:42

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

já si je klidně vezmu spirul tummenupp

Není tady

#939 8. 6. 2010 13:47

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

no spirul-já to s tím kočárkem nechtěla psát dokut ho nebudu mít v kupě doma......ale jsem fakt nadšená lol

no já makala-štěpán dopol fakt zlatíčko-takže se to dalo....ted jak spal tak jsem ještě dávala do kupy Kukyho lol-no já nevím no lollollol-večer hodím fotku,ale moc totožnej s ním asi není lollollol

ráno mi volal supermario-že se zapoměl zeptat uč. jestli na tu půl1 co mají přijet z výletu si musíme pro děti dojít-nebo tam budou spát......takže píšu holkám-nikdo neví,jedna šprýmařka mi napsala že jestli hodně zlobili tak tam budou až do pátku lollollol,ale zaúkolovala jsem sousedku-tak mi psala že áda tam zůstává spát-říkala jí uč. že byl docela unavenej....tak dneska pro něj vyrazím dýl.....
jo a ještě supermario říkal-že jak se ráno chystali k odjezdu-tak chlapeček co se držel adámka a šli spolu k autobusu měl na nožičkách bačkůrky lollollol-tak ho al naštěstí odchytil a přezul lollollol

Není tady

#940 8. 6. 2010 14:03

puzzle.girl
♥♥♥♥♥♥-

Sudi ahoj, prosím Tě, vloni jsi kupovala hromadně jednobarevný trička. Myslíš, že by se dalo sehnat něco i letos? Nějak mi došla velikost..., a nějak nevím kam tady vyrazit, takže by mi vyhovovali jednobarevný a pak bych prudila Sigi o obrázky...

Není tady

#941 8. 6. 2010 14:05

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

puzzli-prvně ti přeju všechno nej....... hjartapussa
a trička mají-ted jsem kupovala u rákosáků bílý asi za 30?25????......nevím tak nák.. tak se domluvte se sigoušem a ostatním kdyžtak zas nakoupím......

Není tady

#942 8. 6. 2010 14:15

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Puzzlíkovi taky přeju všechno nejlepší!!!

Natulka začala pěkně prudit je protivná až hrůza uřvaná..no prostě děs běs..trápí ju ty oči nos kašel...áách jo

Není tady

#943 8. 6. 2010 14:17

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

nojo není jí dobře vid.......chudinka....tak pevný nervy...... hjarta

Není tady

#944 8. 6. 2010 14:22

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jo a ten kočárek je tehle.....
http://www.batolata.cz/detail.php?zbozi=940015

Není tady

#945 8. 6. 2010 14:39

puzzle.girl
♥♥♥♥♥♥-

Holky, moc děkuji za přáníčka pussa Vypadá to, že pocit narozenin budu mít jen díky Vám...

Sudi, tak já bych brala 5 ks a vel. 116. Jakou velikost jsi kupovala Adámkovi, jen pro srovnání, aby ta 116 nebyla moc velká a neplaval mi v tom.
A barvy: modrá, zelená, bílá, šedá a třeba světlejší modrá. Rozhodně ne žlutá a červená.

Není tady

#946 8. 6. 2010 15:46

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Sudi, kočárek se mi hooodně líbí... oranžovou můžu tummenupp A Ada měl teda supr výlet...

Sudi, když bys chtěla ty plínky ty, tak to bych ti dala ještě lepší cenu...

M. usnul doma a Kubík je s dědou na zahradě a malujou křídama, takže pohoda lol

Holky, to je hrozný marodit v tomhle počasí... hjarta my potřebujeme být zdraví, tak se s nikým už radši moc nestýkáme lol

Není tady

#947 8. 6. 2010 15:47

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Puzlíku, tak přeju všechno nej nej nej hjarta

Není tady

#948 8. 6. 2010 18:55

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Puzzlíku, přeju všechno nejlepší k narozeninám pussapussapussahjartahjarta

sudi, kočárek vypadá fakt suprově. tummenupp

Lukymu je prej už líp, ale před chvílí ještě mamce usnul na gauči, včera taky, ale horečku neměl. Doufám, že si pro něho budu moct přijet až zítra hned po poledni, protože bych se nedostala ani ven, když on chudáček nemůže.

Ty naušničky musíme dát dohromady, ale jak už jsem psala, manžel teď bude skoro týden u móóře.  Jóóó, to se tak někdo má. Akorát Lukášek měl být nějaký ten den u tchánovců, ale tchána v pátek z nemocnice nepustí, přijde až v úterý, tak to musím nějak vymyslet. Na tchýni by to bylo asi moc, kór když nebude moct ještě asi ven.

Jíťo, vy si taky koukám užíváte. Hergot, ale knedlíky s jahodama bych si dala. No zatím na to nemám tolik jahod. A taky já se strašně bojím jíst nadýmavé věci a jahody taky.

Sudi, co jsi jedla, jak mě l  Štěpa ty problémy? Já vůbec nevím, co mám vařit. Já bez cibule a česneku a koření nejsem schopná uvařit lol

Není tady

#949 8. 6. 2010 19:13

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

no tak zrovna jahod se teda bojím.....aby se neosypal.... va,no jinak hani v tom 6nedělí jsem jedla furt jen polívky-hele super je silnej slepičí vývar-koukej zaúkolovat tátu at na statku kuchne slípku tummenupp-táta je kvůli mě taky vraždil....a hodně jsem jedla kaše z ovesných vloček,nebo krupicovou.......,pečený kuře,řízky,bramborovou kaši...když sem dála rizoto tak místo hrášku jsem si tam podusila žampiony....,já už nevím.....
no máš pravdu-moc se toho jíst nedá no.. dumbom ale ted už přidávám pomalu trošku cibulky-třeba do omáček...,česnek jsem ještě nezkoušela-ale pomalu začnu zkoušet..

spirul-prosím tě....i tahle cena je super!! no mám tu ještě zbytek eko plín z dm a tyhle pampersky a balík tesco... +látkovky...-já denně spotřebuju tak..cca 3 papírovky :vissla:tak snad ty tvý spotřebujeme.....ale ted už tak přibývat snad nebude.... tak to do 9 kgpročůrá....

puzzli tak já počkám ještě jestli se někdo nepřidá s těma tričkama...ju?

no kluci šli do toho kina na Kukyho,tak jsem zvědavá.....adam hned-jestli tam budou rozdávat hračku kuky lol-ale jelikož má hodnou maminku tak mu jednoho vyrobila (a nesmějte se jo... lollol)
http://sudina.webgarden.cz/image/thm/16398479

Není tady

#950 8. 6. 2010 19:28

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tak natulka opět chrupajdila 3.5h po obědě  takže spát zas půjdeme v deset dumbom lol lol lol

ale po vyspinkání je lepší..maluje si zahrály jsme si černého petra člověče nezlob se pexeso no a před chvílí dorazil z odpolední manžel z horečkou takže super hmm hmm hmm..už se těším kdy to dolehne na mě vissla vissla vissla

Sudinko ty šikulko ..Kuky vypadá perfektně tummenupp tummenupp tummenupp

knedlíky byly super jenom se zaprášilo jen naše slečinka je nechce tak měla těstovinky vissla vissla vissla
my máme už jahod hodně každej den jahodový koktejl, nějaké jen tak umyté a ještě jsme zvládli ty knedlíky....teď budeme mít jahodové dny lol lol lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí