29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U nás od rána chčije a chčije - prostě děs. Odpoledne chce mamka Máťu na pouť,t ak jim dám pláštěnku a holínky a můžou vyrazit, ale je tam fakt hnusně, tak nevím nevím jak dlouho tam vydrží. ale chce jít, tak t jde. Aspoň si trochu dáchnu. Musím říct, že to hnusný počasí působí i na mě a věčný spory o hračky a domluvy že jí má nechat hrát a nepokoušet jí, mě těda pěkně vyčerpávaj. Přesto musím říct, že je jasný, že se mají rádi a to vzájemně. Když se někomu něco stane, tak se hned utěšujou, když něco dostane Máťa tak se ptá kde má Amálka atd.
Kámoška má holčičky od sebe 3 roky a doteď vpohodě, spíš naprostá idylka. Starší okolo malé skákala jako okolo panenky, ale začínají problémy (no problémy - spíš klasika) jak si ta mladší chce už prosazovat svoji, tak začínají vzteky a bitky, protože ta starší chce aby bylo po jejím.
Luci tak to jsou výborný zprávy, tak hlavně že není žádný problém a víkend si užij.
Puzzlí šikulka - to jsi vydělala dost.
Není tady
Tak zabaleno jakžtakž mám....jo ještě nějaký sexy prádýlko ba ne....J. je to fuk,včera mi v jednu odpo píše..seš doma,jsem děsně nadrženej no a za pět minut byl tu
u nás je taky hnusně,ale v mostě prý pršet už nemá no a v neděli chce jet J. do Stříbra na motokros
Štarmí školu smyku dostal J. k vánocům od mě..jako adrenalinový zážitek
Není tady
Štarmí ted kouká,Stříbro je 20 km od Touškova..že bych se stavila na kafíčko ..no uvidíme,brnkla bych ti ju
Není tady
tak já v tomhle týdnu bříško fakt neměla... ale já jsem takový extrém, takže to neposoudím...
Luci, to je náhodou super dárek ta škola smyku, hlavně se to může kdykoliv hodit...
A zpět k jídlu, baštíme zrovna velikonoční perníček... Kubík jeden, já jeden... a já možná ještě druhej
Není tady
my si už kupujeme další, jak je vyprodávají
Kubík právě honí Matese po obýváku a bouchá ho plínou do hlavy, jdu zakročit...
Není tady
Ahojky ..no když vidím jakje nvenku hnusně už ani nelituji, že jsme na zítra zrušili tu ZOO. No a na dnešní večer už máme program...teda záleží jak bude Aničce..ale zatím je v pohodě...žádné nevolnosti se nekonají dokonce se i trochu najedla ...no večer jsou tu vedle nás na hřišti velký auťáky a nějaká ohňová show tak se půjdeme podívat ..sice teda vstupné mají nehorázné ( dospělí 180, dítě od 3 let 120 ) no ale když už není zoo tak apsoň tohle. Snad se jí to za ty prachy bude aspoň líbit.
Jinak pár aktuálních fotek od nás
Není tady
No jo Sudi to víš vlasy nás opouštějí..když s enarodila celkem to bylo dobrý, ale teď je pokaždý sundavá i s čepicí No doufám, že nebude jako Anička....plešatá ještě ve dvou letech
Není tady
ach já sem nechutná... dostala jsem chut na tu jáhlovou kaši-ale jáhly se maj hodně prolít horkou vodou-a bohužel-neteče voda -tak otevřu lednici a tam na mě kouká veliká grilovací klobása.....no k tomu vodu nepotřebuju žejo
-takže už se griluje v troubě...
Není tady
Sudi to víš že jooo jen si dopřej
Já jsem s tím žrádlem taky hrozná ...bych mohla jíst jednou denně...od rána do večera pořád
Není tady
Se ještě musim pochlubit jak Maruška byla dneska v noci na mě hodná...papala v osm veče pak hned usnula a vzbudila se až v půl čtvrtý najedla se a zase hned usnula ...až do půl osmý
to by s emi takhle líbilo každý den
Není tady
ahoj,
Sigi, krásný fotky.
Lucko, užijte si víkend....
Štarmí, ty jsi chodící vědma. Jakýkoliv obor a hned chrlíš vědecké info.
Hani, napínáš nás fakt hodně. No jsem opravdu zvědavá, jak nakonec porodíš. O tom třetím dítku se každopádně doktorům zmiň, ať to berou v potaz. Nikdy nevíš....
Není tady
tak to já klobásu nee, to bych cítila ještě zítra, ale sladký žeru nehorázně...
Sigi, holky
U nás se kluci už delší dobu koupou spolu a to je něco, ted s Matym nacvičujeme signál na plavčo a Kuba ho samozřejmě, když se nekoukám, pěkně polejvá, fakt chudák Maty... jenže tomu se to líbí a řehní se...
No a ted... byl v kuchyni, hrál si s traktorem a najednou kuokám, že není slyšet... tak tam jdu a on otevřel skříňku kde je koš a už vyndával odpadky naštěstí tam nebylo nic tak hroznýho...
Není tady
Tady je pěkně hnusně. Už mě to počasí pěkně s... Zítra máme jet k tetě na echt vesnici za zvířatama. To abych vzala gumáky a pláštěnky.
Karolínka tu má teď na návštěvě kamarádku - je jí 5, ale vyhrajou si pěkně. Ani o nich nevím. Vendík spí. Takže veget. Dopoledne jsme byli na návštěvě u kámošky. Zrovna doléčili střevní chřipku, tak doufám, že jsme si od nich nic nepřivezli.
Není tady
Spirul, aspoň se zabavil . V. byl hroznej, ten by hned ochutnával. Musela jsem ho neustále mít na očích a on dudlíka v puse.
Není tady
kdybych přišla o chvilku dýl, tak by asi taky něco ochutnal... on je na tohle hroznej...
Není tady
Ahojky,
Sudi, prosím tě, vy jste prý byli na dovce někde v Úpě a bylo to tam dobrý pro děti, můžeš mi dát prosím odkaz? Díky :-)
http://www.rusalka-upa.cz/
nám se tam líbilo...dole u tý jídelny je hernička pro děti a venku je pískoviště takže když si chceš dát v klidu kafčo tak se děti vyblbnou....a to jídlo...hmmmmm mnam
Není tady
Sudi díky moc :-)
tý jo, tady ještě od dopolka nikdo nebyl???
Není tady