18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Drahé dámy, váení pánové,
dovoluji si vás pozvat na pravé Babinetí slety, na kterých společně s vámi já a Juraj oslavíme 10. let Babinet.cz a kde vám představíme zcela nový Babinet.cz! Slety budou postupně ve vech krajských městech. Aktuálně ji známe termíny prvních tří:
Ostrava: pátek 11. června 2010 od 17. hodiny
Místo: Hotel TRIO - přímo v centru Ostravy v blízkosti známé Stodolní ulice
Organizuje: AndreaP.
Brno: sobota 12. června 2010 od 12. hodiny
Místo: Pizzerie a restaurace Jasmín
Organizuje: Tina
Liberec: čtvrtek 1. července 2010 od 17:30.
Místo: Pizzerie Milenium
Organizuje: Tulipánka
Prvních deset, kteří dorazí na místo kadého setkání, obdrí dárek Babinet.cz (hrneček, čepici nebo tričko)! A úplně vichni mají první nápoj zdarma!
Prosíme vechny, kteří se chtějí zůčastnit, aby napsali zprávu organizátorce setkání. Není to závazné, pouze potřebujeme předem aspoň zhruba vědět, kolik vás dorazí. Vítány budete i bez předchozího přihláení. Níe se můete pochopitelně na cokoliv zeptat.
Není tady
A máme tu soutě: kdo se zaregistruje předem u Andrei nebo Tiny a dorazí na setkání, má na místě anci vyhrát parfém Diesel!
Není tady
Jirka napsal(a):
A máme tu soutě: kdo se zaregistruje předem u Andrei nebo Tiny a dorazí na setkání, má na místě anci vyhrát parfém Diesel!
Hnědý nebo bílý ?
Není tady
aprill napsal(a):
Hnědý nebo bílý ?
Vezmu sebou oba, take si budete moci vybrat!
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Já se registruji předem na slet do Liberce
V tom případě bude dalí slet v Liberci!
Není tady
Skvělé! Tak navrhni, kdy se Ti to hodí, zkus vymyslet místo a jdeme na to!
Není tady
Já myslím, e nejlepí by to bylo v Pizzerii Milénium http://www.pizzamilenium.cz - příjemné prostředí, hodně místa a dětský koutek, kdyby se chtěly přidat i mamči z diskuze Nae děti
Hned vedle restaurace je parkovitě a 50 m od restaurace zastávka tramvaje, do 100 m zastávka autobusu.
Pizérie je v centru, cca. 100 m od aldova náměstí.
Babinetky z Liberecka, máte jiný návrh?
Není tady
Domluveno! Podrobnosti probereme přes SZ.
Není tady
Týýýý brďoooooo tak to bude velký, takový krásný ofiko sraz...a Liberec mám kousek...tak já snad dorzím :-)))) bude někde nějaký seznam lidiček co se zúčastní???
Není tady
To by pak nebylo ádné překvapení!
Není tady
Jirka napsal(a):
To by pak nebylo ádné překvapení!
i ty jeden
Upravil(a) Fool-pick (10. 6. 2010 19:48)
Není tady
misha88 napsal(a):
Jirko mě by zajímalo jen třeba rámcově kolik se vám hlásí lidí.....na ta jednotlivá místa...
Potvrzených je v Ostravě i Brně cca deset.
Není tady
A připravujete i něco v Praze? Prosííím
Hlavně se netrefte kdy bude mít manel odpolední, to bych plakala
Není tady
Praha bude určitě, akorát musíme vymyslet nějaký termín. Jsme zrazování od prázdnin, e hodně lidí bude na prázdninách a dovolených...
Není tady
No, a na mém příkladě je vidět, jak je důleité denně číst Babinet
11.6. mám narozeniny, bydlím v Ostravě a byla jsem slavit na Stodo - tak snad za dalích 10 let
Není tady
jaspinn napsal(a):
No, a na mém příkladě je vidět, jak je důleité denně číst Babinet
11.6. mám narozeniny, bydlím v Ostravě a byla jsem slavit na Stodo - tak snad za dalích 10 let
Tak to je úlet ! koda, na Stodolní 11.6. to bylo moc fajn - teda a na ten neskutečně hnusnej pařák, co byl - tak snad přítě
Není tady
misha88 napsal(a):
A co HK ?
Určitě, ale je potřeba někdo z HK, kdo by to zorganizoval...
Není tady
POZOR! Setkání v Liberci se kvůli dovoleným odkládá a na září, počítejte s tím prosím.
Není tady