|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky koupila jsem ho v Kiku
Peti ten modrej je suprovej 

[/img]Není tady

Jdu si lehnout. 
A nerozčilujte mě s příkrmama ještě tady. Stačí, že podzimňata jsou otesánci a už i zimňata budou jíst líp, než Dany. A to je tu nejstarší. Tak bacha na to ...

Není tady
jj Peti fakt v Kiku
Já se taky loučím, jdu se přitulit 

[/img]Není tady
Ahojte holky,
tak hlásím, že u nás je snad to nejhorší za námi. Niki bez teplot, kašle teda pořád, ale už řádně zlobí, tak je jí asi dobře
Já už jsem dneska taky bez teploty.
V týdnu jsem tu měla kolegyňku z práce a je to hrůza, pořád se propouští a vypadá to, že se zřejmě nebudu mít kam vrátit, tak vymýšlím, co po mateřské dál.
No a vymyslela jsem včera
Nějak jsem hledala na netu dávkování homeopatik na zoubky a při tom mě napadla myšlenka, že tenhle obor by mě bavil. Našla jsem homeopatickou akademii, je to tříleté víkendové studium a po složení zkoušek si člověk může otevřít svou homeopatickou praxi.
No a já teď váhám. Ono to studium totiž něco stojí, tedy úplně přesně celkem dost peněz
. Říkám si, že investice do vzdělání je super, ale abych to pak dokázala v praxi uplatnit. Takže dělám průzkum... co vy si myslíte o uplatnění homeopatů? Myslím, že Jíťa psala o své homeopatce. Já vím, že jistotu nebudu mít, ale zajímá mě názor ostatních 
Peti,tak ten je suprovej
tak něco takoveho hledam
děkuji
A neboj Daník to dožene 
Není tady
Ahoj Potvůrko
Tak snad jste si to zase na delší dobu vybrali a bude líp.
Napad to není špatny,ja tomu docela věřím,ale myslím,že Marluk jela k homeopatovi těsně před porodem sto kilaků

Není tady
Hoj holky,jdu vas jen pozdravit..sem dneska uplne mrtva,tak se si vas pocetla,ale nepamatuju nic
Byli jsme celej den v luftu a mam dost..tak brou noc..stejne uz urcite vsechny spinkate

Není tady
Dobré ráno, to je venku krásně co
My byli včera na výletě na dračích lodích a dnes asi vyrazíme na kolo, ale mám z toho trochu strach. Předtím jsme jezdili v Třeboňsku a tam přeci jen se jezdí v lese, tady budeme muset kousek po silnici a ten provoz není zrovna malý bohužel i o víkendu.
Potvůrko my jsme o homeopatii uvažovali v souvislosti s tím ekzémem. Já na tyto alternativní metody dám až když selžou, nebo mě zklamou doktoři.Nejsem člověk který by běžel k homeopatovi s každou nemocí (vlastně jsem tam nikdy nebyla), nicméně věřím, že zdraví je odrazem psychiky, takže pokud se jedná o něco jako třeba ten atopák, poruchy imunity, chronické nemoci, atd, tak tam si dokážu představit, že něco podobného pomůže.
Holky potřebuju radu, ale nevím jestli bych spíš neměla napsat na podzimňata. Přeci jen u nás se teprv s příkrmy začíná. Už zhruba 3 týdny dávám v poledne zeleninu, sní tak půl skleničky a večer kašičku. Poslední dobou mi špatně kadí. Dneska už to bude 4 den co nekakala, tak nevím jestli je to normální. Předtím kadila každý den, když jsme najeli na příkrmy, tak obden a teď už jsou to 4 dny. Taky řeším co s pitím. Po příkrmu vždy ještě nabídnu prso a většinou si vezme, nicméně nevím jestli bych jí neměla v těchto vedrech dávat ještě čajíček. Učíme se z hrničku (flašku odmítá), ale to si spíš zatím jen tak žužlá a hraje. Tak jí někdy dám ze lžičky, jenže to zas nevím množství, kdyby uměla z hrníčku, tak si vezme sama co potřebuje, takhle jí spíš v tom čaji topím 
Není tady
Ahoj holky 
Daji, s kaděním neporadím
S pitím, já dala Agátce netekoucí hrníček od aventu s převařenou vodou a ona to hned pochopila (nevím, jestli neměla hlad
), hrála si s ním a pak z něj pila, ne moc, ale pila.
Doperu prádlo a valíme ke tchýni na zahradu, tak pá 
Není tady
Zdravíčko...a krásný nedělní den přeju 
A dneska umřel Ladislav Smoljak
tak to budeme mit doma smutek..ja sem ho mela moc rada a treba Cimrmanovy hry znam skoro nazpamet. 
Chtela sem si jeste pochvalit dite,ze je dneska nejaky hodnoucky,ale uz se rozciluje,tak zas bezim 
Není tady
Baf!! Zakožila jsem vám chlíveček,
TANY pošli mi o sobě údaje at Tě dám na nástěnku s Alíkem.
Tobík normálně spal od 19 do 6 rána
a pak ještě do 9 
A my jsme včera opékali špekuldy a hráli na gytáááru...a měla jsem dvě píííja a dva frtany 
Jo píšu tady jako sissi 
Není tady
marluk napsal(a):
Holky koupila jsem ho v Kiku
Peti ten modrej je suprovej
jééé já ho chci taky....to se tam musím stavit.....
tanko s tím smoljakem jsem to četla......nazpamět jsem ty hry sic neznala-ale pár představení jsem taky viděla....mina ně jezdili do Jilemnice do divadla.....
Není tady
Ahojky 
Matěj se dnes přetočil na bříško a od té doby to pořád zkouší a vzteká se když mu to nejde 
Tal pádíme zase ven a v Kiku jsem klobouček dnes koupila 
Není tady
Ahojky
Tož už mame i ten druhy zub venku
Leni gratuluju k otočení
to u nas pořad záda
Sissi a co jsi mladému udělala??
že spal tak dlouho?? ale ja si nestěžuju,Terezka dnes spala taky od 8 do 5
Potom už to byla ale dřina
a přes den tomu moc nedala,ted spí v mojí posteli,tak mažu něco dělat
Peti,tak opravdu dobry tip na obchůdek
.Tam mají věcí
jen ještě nevím,kdo to zaplatí

Není tady
HU, jsem tu 
Jitu nííííc
On spává tak do půl 5, ale ted si teda pospal..
mohl by každý den tak 
Leni týýý jo, to valíte!! Tobíkovi se moc nechce, na bok se kulí ale na bříško ho to asi ani nenapadne 
Jinak mi dáváme na pití čajík během dne furt. Ono po té UM mají i žizenku 
A byli jsme celý den skoro venku, jen v krátkém overalku..
Není tady
holky kojdy-a co mi pítí miminek-já jsem teda zastánce že krom mlíka nic jinýho nedostane,ale když jsou ted ty tepla???kolikrát mi příjde že má žízeň když klape pusou a bulí.....a nechce se mi kojit při každým breku-třeba cestou do školky
-budete něco dávat??já se zapoměla dr zeptat.......
Není tady

Zdravím baby, tak ještě týden a mám manžela po 2 měsících doma ze služebky!!! malá tátu nejspíš ani nepozná, za tu dobu co tu tatínek není udělala tolik pokroků, krásně si žvatlá, narostly jí zoubky, válí sudy o sto šest...no snad si na tátu hned zvykne.
Potvůr, je fajn, že už je vám líp a nemoc je na ústupu. Já o homeo nic nevím a já třeba ani na to moc nevěřím, takže já neporadím, ale co třeba vím, tak v mém okolí je spooousty maminek co užívají nejrůznější homeopatika, tak si myslím, že bys do toho klidně jít mohla, protože se to začíná dostávat do podvědomí více a více a možná rozjedeš i slibnou kariéru..
Dají, má malá (už jsem to tu asi dvakrát psala) po zavedení příkrmů kadí 3x denně. Takže, to že tvá nekadila 4 dny mi přijde už i dost, zkus hodně pocvičit s nožkama. Anežka je dobrý jedlík, na oběd mi sní celou masozel. skleničku- ale tu velkou (190g), pak odpoledne vypije 200ml mlíka (kolem 16hodin) a v 19hod. jí dělám kaši do 200ml vody. Možná proto tak i hodně kadí :-D
Upravil(a) brusinka01 (6. 6. 2010 20:35)
Není tady

jo a k tomu pití, jak je teď teplejší počasí tak určitě dávám malé na žízeň čaj. Any si už i láhev sama drží (má takové dvě ouška), tak je to v pohodě. Vypije asi tak kolem 30-40 ml vody (čaje)
Není tady
Ahoj, dneska to byla nádhera, u tchýně jsme na terasu vytáhly matraci a Agátka byla celý den jen v bodyčku s krátkým rukávem a teď už spí a mě asi exploduje levé prso, normálně mě bolí a mám tam bouli 
Agátka pije převařenou vodu z netekoucího hrníčku, zatím vypije tak 30ml za den.
Tanka, ten Smoljak mě taky dostal a tak teď koukáme na Akt, máme doma skoro všechny hry na DVD
A já Cimrmana zbožňuju 
Brusí, tak to už se těšíš, viď
A koulíte sudy, tak to gratuluju 
Není tady

Ahojte kočičky 
Jdu vás jen pozdravit a popřát dobrou noc - předpokládám že nebude moc co dočítat, protože co mělo ruce a nohy, bylo dneska venku - léto je tady, juchůůůůůůůů
My jsme výletovali a bylo to senzační, posléze vložím nějakou fotečku 
tak dobrou 
jo a mag, HONEM odsávat, boulička musí zmizet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Hm, já dala odsávačku kamarádce, takže jestli se dítě nevzbudí, tak jdu odstříkávat růčo, fakt to bolí 
Není tady

sudina napsal(a):
holky kojdy-a co mi pítí miminek-já jsem teda zastánce že krom mlíka nic jinýho nedostane,ale když jsou ted ty tepla???kolikrát mi příjde že má žízeň když klape pusou a bulí.....a nechce se mi kojit při každým breku-třeba cestou do školky
-budete něco dávat??já se zapoměla dr zeptat.......
pardon ale tohle se mi prostě nezdá... jak často holky kojíte? co čtyři hodiny? Umíte si představit, že byste se čtyři hodiny nenapily, a v tomhle teple teď navíc? Já teda nekojím ale čajík nebo vodu bych dala ani bych se nikoho neptala... 
Není tady

Ahojky,
Dají mě Dany po mrkvi taky nekakal. Normálka kakal jen jednou za dva až tři dni. Ale pak přetékal nočník
Ona mrkev staví. A rýže taky.
Ale když jsem mu zkusila dát bambor, tak ten ho protrhl a taď má stoičku i dvakrát denně
K tomu pití při kojení .... taky jsem to řešila,ale já mám asi smolíka, bo Dany mi prostě vodu zvrací. Ať z lahvičky a nebo z hrníčku, prostě to natáhne a dáví , až se poblinká. A to samé s čajem. Zítra to jdu zkusit zase, tak uvidím, jestli uspěju v tomhle vedru.
Jinak já ho dávám k prsu skoro co hodinu, bo má fakt žízeň. Vždycky o dám k oboum prsům, aby si vytáhl hodně té vody.
Leni gratuluji k přetočení a Jitul vám k druhému zoubku 
Sissi ty už takhle kalíš, jo?
A kdo hlídal? 
Brusi ty ještě kojíš a nebo jste na UM?
Já už moc nevím, kdo tu kojí... Mag, Jitul, Dají, Tanka, Sudi, já ..... zapomněla jsem na někoho?
Není tady

mag napsal(a):
Hm, já dala odsávačku kamarádce, takže jestli se dítě nevzbudí, tak jdu odstříkávat růčo, fakt to bolí
držím palce...ať z toho není zánět
Manža by nepomohl? 
Není tady