|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Krásné ráno 
Tanka, máma říká pro hlupáka každý hloupý, viděla jsem to asi tisíckrát, ale já ho taky miluju 
Jdu vyprat a pověsit plíny a tradá na zahrádku, papa 
Není tady
Brý ráno 
Holky Tobík asi malinko kašle...jen lehce. Dát mu něco na to??? 3dny pokašlává a dnes ráno víc a od rána pak zas nic...tož já nevím
Dám mu jen heřmánkový čaj ne?
Jitu uuuž??? 
A dr u nás nazančovala, že příště mi už poví o příkrmech...takže se bude najíždět na papání..se těším 
Není tady
Ahojte holky 
Tak dneska super den
, ráno trošku uklízení pak mně vzal tatínek na obídek, Tomášek spinkal dopoledne 2 hoďky v postýlce a odpoledne 2,5 hoďky v kočárku a teď jdeme koupat.
Clari pěkné lehátko
a korát u nás se už skoro nevyužije, Tomášek když není přikurtovaný tak se z něj sveze a když je připásaný tak se mu to už nelíbí.
Jituš VELKÁ GRATULACE K ZOUBKU ![]()
Sudi nemůžu říct, že by malej byl zlobivější,ale tím že už více vnímá a je více pohyblivý tak se dožaduje něčeho co mu ještě nejde 
A kdo tu měl ještě zoubek??
Leninka??? Tak taky gratuluji ![]()

[/img]Není tady
jitul-tak gratuluju
-a co-bez problémů??
sissi-to je veget........
jinak mi dnes byli u našich,bylo fakt krásně ,a pak jsme jeli s mamkou a klukama do jedný vesnice-tam maj krám s oblečením atd...-štěpa v autosedačce na zemi-a začal prdět....no ale nebyli to jen prdy....holky přišla jeho doba-on kadí tak jednou za týden-ale když už tak už -tak si to umíte představit.....samo že jsem sebou měla plínu-ale ne ubrousky....-naštěstí tam paní taky měla....takže jsem šla prďolu přebalit do kufru auta -bojový podmínky,ale prča
u našich taky dobrý-hledám adama....a najednou koukám a on s klukama-s bráchama-krmí prasata -teda krmí...... -měl důležitej úkol-pouštět kohoutky s vodou -do koryta
ted už oba prdi spí.......náááádhera....
Není tady
Jitul gratuluji k zoubku, u nás se asi taky něco chystá, protože nás oba soustavně okusuje, nesaje, ale okusuje, jako by se snažila si ulevit 
Sissi, pohodička, což 
Sudi
Co dávám po kojení dokrmy, tak to její kaků začíná být dost hrozné
Dneska musela pod srchu, takže si to dovedu živě představit 
Peti tady dva dny nebyla, asi je u rodičů, nebo že by přijela tchýně 
Upravil(a) mag (5. 6. 2010 21:34)
Není tady
Tak ja jsem pozorovala,že to ma jakoby natekle a rano mi to nedalo a cítila jsem to.Tak jsem letěla pro lžičku a až to zacinkalo,tak jsem tomu uvěřila
Včera večer byla mrzuta a plakala,jakoby od bolesti,tak jsem chovala,ale trvalo jí to než usnula
a dnes byla celkem mrzoutek,takže ASIZUBY
Jsem si myslela,že včera plakala tím,že ji třeba bolí bříško,jak jsem ji začala davat tu slabou kašičku,tak jsem dnes hnala
aby koupil tu První kašičku od Hami.Ale nevidím v tom žadny rozdíl,jen finanční
Prso ji zajíma čím dal mín,takže zvyšuje příjem na 200ml
Ja si říkam,že na to,jak to zezačatku vypadalo blbě,tak jsme to zvladli celkem dlouho.Ale ještě jí ho pořad strkam
Sissi,je to pohoda ta houpajda
Mame stejnou a taky tam travíme dost času
Marluk,tak jste si taky užili krasny den
Mag a už maš posekane ty hektary

Není tady
Tož my mame tenhle šateček,ale je jí ještě velky
A neříkejte,že je ta fotka velka 
Není tady
Nemate nějaky tip na platěnou čepičku,šateček,klobouček??To projíždím,ale nějak nemůžu nic najít 
Není tady
Sudi a Ty nevíš
,že maš tchyni dělat
a myslet si
a maš klid 
Upravil(a) jitulak (5. 6. 2010 21:46)
Není tady
A ještě si tady teda pokecam
Clari lehatkoje fajn,mame podobne.Je to fajn,mala se v tom někdy zabaví víc,někdy mín
ale můžeu si ji přenašet.Dnes jsme si ji v tom vzali ven,tudle jsem ji měla v koupelně,pač jsem si potřebovala vyfenovat vlasy,uvařím s ní.Jen ji dej čas,at si na to zvykne 
Není tady
Jitul, ty jedeš 
Hektary josu posekány, ale vydrží to tak 14 dnů 
U nás prso pořád vede, ale potom vypije ještě tak od 60 do 100.
Jitul a jak tu kaši dáváš, do mlíka??
Není tady
Jituš fotka je akurátní
a čepička moc hezká 
klobouček máme takový 

[/img]Není tady
Jitul? Terezce to moc sluší 
Marluk, něco takového nutně potřebujeme, kam to mám jít koupit?? 
Není tady
Jsem sama doma
Mag 14 dní
my sekame každy tyden
Teda mladej
Je nadšeny
Dam do vody povařit malou lžičku dětske krupičky,jen jakoby pocukrovat,asi tak 3 minutky.Bacha at to neuteče
Dam do flaše a podle toho přidam odměrky
Male to moc chutna
to jde asi i vidět,že ?
Marluk,ten je suprovej 
Není tady
mag napsal(a):
Jitul? Terezce to moc sluší
Marluk, něco takového nutně potřebujeme, kam to mám jít koupit??
To by mě taky zajímalo 
Není tady

Ahojky,
Mag jj, jsem u rodičů. A pohodička, leháro na zahradě, grilování 
Teď jsem ale doost rozhozená . Ani jsem nevěděla, že je Ota nemocný a teď otevřu BB a ...... 
Clari lehátko super
Sissinko já mám opalovací mléko od Seba Med s faktorem 50. A mažu ho tím skoro celého.
Jitu gratulace k zoubku
A šáteček je parádní. Mě přijde, že pro holky je těchle doplňků mnohme víc, než pro kluky
Sudi ta story s klokankou ... je mi z toho do breku, že ty mámy dokážou těm prckům tak ubližovat 
Marluk to je super čepec! Ten chci taky? Kde ho seženu?
A jdu se mrknout, kde jsme koupila ten klooobrc
Upravil(a) PetraP (5. 6. 2010 22:08)
Není tady
Sekat to každý týden, tak mě šlehne 
Ahá, já bych tím chtěla říznout UM, ale zatím si netroufám, asi počkám ještě ten měsíc. Dr. už mě instruovala ohledně příkrmů a až půjdeme nas půlroční, tak už má Agátka dlabat mrkev a brambor.
Není tady

Tak jsem to našla
http://www.isatky.cz/baby-program-2.html
Mag mi sekáme taky každý týden. A musím říct, že teď je ze zahrady taková jungle, že se tam koucour ztrácí a připadá si jak tygr bengálskej 
Není tady
Se musím přiznat
jsem dnes dělala mrkvovy salat,tak jsem vymačkala štavičku a dala male ochutnat.Ale opravdu jen malinko na lžičce a nějak ji to nevadilo.
Peti to je pohodička
My dnes taky opíkali,ale mala už byla k večeru nevrla,
potom nestíhal do prace,takže to moc na pohodu nebylo
ale den to byl krááásný
Není tady

Sem našla tenhle klobouček. Možná ho objednám 
http://www.kojtex.cz/kojenecke-obleceni … -skup1.php
Není tady
To bychom ten barák nikdy nedodělali 
Peti, se máš 
Není tady