29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A chčije a chčije Ale mě to překvapivě moc nevadí, bo se smeje ten pyl a já zase budu moct volně dýýýýchat
Leni acháááá jdu tam juknout
Potvůr na to Mei Tai Lilliputi jsem slyšela , že není moc dobré. A to obyč měla Ališa, a byla spokojená
Já ten RS chci taky jen na poponášení ve městě, aby se nemusela tahat s autosedačkou. Nemám totiž ten adaptabilní podvozek pod ní. A Dany při takovýhlech akcích stejěn nespí, takže aspoň uvidí na svět. A hlavičku už drží, takže snad to bude v pohodě. Vyzkoušíme a uvidíme
Není tady
Tank tvůj chlap ale nosí parádně. Danymu se na P nelíbilo. Ale je fakt , že jsme to zkusili jen jednou. Pak už na to P neměl nervy. Ale třeba RS zvládnou
Není tady
Přijela mi tchyně. A to jsem se těšila na pohodovej víkend ..........
Není tady
Ahoj holky, to je hnus fialovej venku
Já tady měla kamarádku, to jsem si tak krásně pokecala
Peti, to si asi vyslechneš, že ještě nepřikrmuješ Přeju pevné nervy
Není tady
Tak jsme z kycli doma a vse ok.. to sem moc rada.
Peti,jo ten muj chlap sem se jeste nezminila,ze je nejlepsi? (rikal,ze vam to mam napsat
) no,on nosil od zacatku a kolibky vazal lip nez ja dokonce
akorat ted s KSK se trochu pere,ale on vi,ze to prinese ovoce a ze je to vyhodny pro nej,umet to uvazat,takze to nevzdava
A co to mas za strilejiciho smajlika???ten je super
tchyni ti nezavidim,ta moje bydli ve stejnym meste,coz ma tu vyhodu,ze se sem proste nelifruje na vikend
Potvur,takze sem mrkla na ty MeiTai a to sem nemela myslim,ze to musim mit ,ja to predtim ani poradne nevidela a moc se mi to libi teda...ou ou...
a to mam vybranej jeste jeden satek
Není tady
Potvurko,jestli chces to Mei Tai tak mrkni na ebay.de je jich tam spousta a za docela pekny ceny nektery
Není tady
Tanko, už jsem ho objednala http://www.branakdetem.cz/mei-tai-krasn … ihlove.htm
a ještě návleky a čepičku a zas asi šestnáct set v prd..teda v luftu
Ale Sofinka má zítra svátek, takže to zdůvodním
Tady ještě jedno videjko od nás http://www.youtube.com/watch?v=k5RQsv1XvD4
Není tady
Jak jsem včera tady říkala, že jak se malý v noci budáí jednou na jídlo a že sio jen odmně cucne a spí..jsem to nějak zakřikla Poprvé chtěl svoji plnou dávku
No ale pak jsme spali dál...tak se nic neděje. Takže dnes vypije těch 800...jak nic. Jsem musela mámu poslat honem pro nutrilon...nám to nějak nevyšlo do zítřka a HAMI tady nemají
Není tady
Potvur,moc hezky,tak pak musis poreferovat jaky je ponoseni
Sissi,kolik te tak stoji ta UV za mesic?To je asi palka co?
Není tady
Tanko my máme Hami a vyjde to tak 1000 Kč měsíčně
Není tady
Holky předem se omlouvám, ale vždycky si sem dojdu ulevit po nějakém extempore s tchyní.
Musím to ze sebe dostat a kdybych to říkala P. tak se akorát pohádáme. Takže předem se omlouvám a když tak příspěvky ode mne, které začnou nasraným smajlíkem nečtěte.
Babinet to zkousne, vy to přeskočíte a mě se uleví Situace:
mám Danyho navázanýho v šátku, že jdeme venčit psa. Tchyni potkáme na verandě s batohem na zádech.
Hláška: vy jdete taky ven? Já jdu nakoupit. Tak mi ho přivaž na ten batoh, já ho vezmu sebou a ty nikam nemusíš
Já zírala, že si děla pr..., ale ona tp myslela úplně vážně.
Slušně jsem jí odpověděla, že já ven chci a nikam jí ho přivazovat nebudu
Není tady
Mag měla jsi pravdu. První t=éma bylo proč nedávám příkrmy
Potvůr to vypadá dobře Dáš nám sem fotečku, až to bude komplet a Sofinka nastrojená?
Koukám, že kojení je zlatej důl, což?
Já dneska bláhově zkusila dát kaši a skončilo to zase pláčem. Takže příkrmy .... pápá a někdy zase příště
Tanko smajlíka jsem si musela najít, bo tady na Babi žádný nevyjadřuje můj stav
Upravil(a) PetraP (14. 5. 2010 19:05)
Není tady
Jo holky, kojení je zlatej důl. Já kupovalu tu HA Bebu a jedna plechovka stála 250.- Kč a měla jí na 4-5 dní, tak si to spočtěte
Čapku jsem chtěla úplně obyč balvněnou, slabou. V obchodě jsem jí prostě nesehnala
Peti, mělas jí tam pséka uvázat, třeba by se z tý rpochajdy vrátila až zítra
Dejte si na pár dní od příkrmů pohov a zkus to znovu. Ono kojení je ok, ale po tom půl roce by už fakt měli pomalu začít s příkrmama, tuhle jsem to studovala, taky se mi nechtělo jí cpát od 4. měsíců, tak jsme to aspoň o dva týdny šoupnuly a dobrý. Ale jí to chutná, takže to je zas jiná.
A už jsem na ní vyzrála s mlíkem Dneska jsem jí do mlíka dala trochu ovocné přesnídávky a mohla se po tom utlouct
Teď večer se naprala kaší a už spokojeně chrní.
A jsem moc ráda, že jsem sebrala odvahu a ty dudlíky vyhodila, protože jí vůbec nechybí, usíná ještě dřív než s dudlíkem a ruce si necucá, což dělala prve skoro pořád
No už se těším na nový nosítko
Peťulko přeji pevné nervy na víkend
Maty vytáh svou 160 a ještě si žužlá prsty,ten kluk nás sežere
Potvůrko taky jsem zvědavá jak v tom Sofinka bude vypadat,ty holčičky se dají fintit,užívejte si to,moje Niki chodí skoro pořád v černém kdepak je ta slušivá růžová
Není tady
Tak já zkusila dát flašku a hádejte co Jsem dneska kojila snad co hodinu
Není tady
Takže si vzala ?
Není tady
Ne ne, řvala jak tur, už jsme zkusili všechno A tahle flaška vypadala tak nadějně. A já mám jít příští pátek na třídní sraz z gymplu, to si jí budu muset vzít s sebou
Není tady
Peti,tchyne je libova teda..
Holky co ste na UV,to je teda mazec..to sem ani necekala,ze to bude tolik a HA teda jeste viic..uf.
Potvurko,to s dudlikem je uspech..ze bysme to taky zkusili?Jen aby si nezacal cucat palec treba...toho se pak zbavuje hur,dudlik jednoduse vyhodis,ale co s palcem?
Mag,proste miluje prso..a to kojis po hodine,ze jako rve hlady?
Není tady
Tanka, no asi má hlad, bo jí nic jiného neuspokojí Dneska tu byl švagr, koukl na mě a že jsem nějáká vyžilá
Je fakt, že zadek nemám žádný, plandají mi na něm všechny gatě, no ale zase to vynahrazuje to olbřímí břicho
Není tady
Čau holky,
k našemu zoubku, našla jsem ho já, bo jí pořád do tý tlamičky čučím Pořád si cucá prsty a všechno co se kolem ní mihne strká do pusy a hrozně slintá, ale náladu má dobrou, kdyby tak neslintala, tak ani nepoznám, že se něco děje.
Taky už zkoušíme třetí den kašičku, první dva dny jsem do Kamči nacpala sotva 3 lžičky, nebrečí, ale tváří se jakože co to po ní chci. Dneska jsem jí udělala kašičku řidkou jako že jí to dám z flašky a pěkně se mi na to vyflákla. Tak jsem zkusila lžičku a najednou po ní chňapala jak divá. Takže snědla skoro 80 ml kašičky. Pak jsem jí zkoušela dát ještě vodu a to vůbec, takže se mi zdá, že mi holka zlatá bojkotuje lahvičky, což teda v našem případě nechápu Akorát mi někdo vysvětlete, pokud dám přesnídávku, tak by asi měla dostat ještě něco napít ne. Zatím se teda vždy dopapáme prsem, tak nevím jestli jí to jako tekutiny stačí.
Leni krásné video, já chci taky toho pérováka, pošlete mi prosím odklaz.
Peti tchýně jsou všechny asi naklonované. Taky často dostávám drahocenné rady
K nosítkům, my máme beco a moc to teda nevyužíváme, Kamča v tom vydrží tak půl hodiny, nosí se ráda, ale jen tak na ruce. Tak snad ta správná doba ještě přijde, nebo mě doma ukamenujou
Není tady