19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Bloky a není to náhodou tak, e syn začal fetovat, protoe matka pila .
Není tady
aprill, já si nemyslím, e by bloky pila u před tím, ale jasně, vědět to nemůu. spí to přičítám tomu, jak se to ze vech stran na ni hrne, u mani opora ádná, tak asi začala utíkat k flace.
Není tady
Ví, aprill , v téhle situaci je skutečně jedno, co kdo a proč. Lépe je zaměřit se na to co je ted. Najít problémy. Začít je řeit. A nejdřív u sebe. A6 bude bloky zase líp, a se moná srovná situace s jejím synem a dcerou, a se vymaní z akutní závislosti, pak mohou přemýlet, jaké chování je do té situace dostalo a změnit to. Ted je nejdůleitějí, aby si kadý z nich nael sám pro sebe pomoc a neutíkal se k berličkám.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill, já si nemyslím, e by bloky pila u před tím, ale jasně, vědět to nemůu. spí to přičítám tomu, jak se to ze vech stran na ni hrne, u mani opora ádná, tak asi začala utíkat k flace.
jak ádná? sama Bloky psala, e kdy s manelem řeili problémy se synem a na něčem se domluvili, ona stejně la a udělala vechno po svém a potají, aby mana o tom ani nevěděl.
Není tady
spí to přičítám tomu, jak se to ze vech stran na ni hrne, u mani opora ádná, tak asi začala utíkat k flace
V tom případě by si ovem měla přiznat, e je TAKY závislá a začít to řeit co nejdřív.
A opora od manela - to má těký, chtít oporu... kdy bloky napíe:
"nemám u manela pochopení, jeliko on tvrdí, e sklízím jen to, co jsem zasela, e jsem mu nikdy nedovolila, aby s ním něco řeil. Ale to není pravda, jene manel ve s ním řeí křikem, zákazy jako malému dítěti, atd.., s čím nesouhlasím já...
Na mě to hází asi jen proto, aby si ulevil a vybil zlost, na manela si to nedovolí, jeliko by s ním zatočil ihned...
Tak to je asi svatá pravda, e za jeho výchovu můu z velké části já, jeliko jsem se ho často zastávala, manelovi neříkala spoustu věcí, ale to jen proto, aby na mě neřval, e za ve můu já."
Táta by synka asi v začátcích srovnat uměl ("si na něj nedovolí"), jene mamince se jeho způsob nelíbil, chtěla mít klidnou rodinu... můe se otci divit, e jednak se stáhnul a v podstatě na výchovu rezignoval, jednak bloky vyčítá, e si za to můe sama? OK - řve, co by neměl, ale nemá jistotu, e ona na normální hovor slyí.
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
kdy je teda manel tak chytrej a ty tak neschopná, e se teda výchovy a dalích věcí neujal on ? to ne, to nechal panáček hezky vechno na tobě, to se jen vezl a kdy něco neklapne, obviní z toho tebe
márjá bloky, cos mu na takovou debilitu řeklaPavli, on asi měl manel snahu syna vychovávat, ale bloky mu asi jeho snahu překazila
To by si syn nedovolil aspoň k nemu a dcéra by asi tie mala iný vzah. Deti nie sú debili, hlavne nie dospelé, a sú schopné vníma situáciu, rodičov kadého zvlá a vytvori si ku kadému iný vzah...
Není tady
aprill napsal(a):
Bloky a není to náhodou tak, e syn začal fetovat, protoe matka pila
.
No tak ale snáď u nie je malý chlapček, ktorý nevie, čo si poča s matkou alkoholičkou.
Není tady
bloky, straně nerada ti to říkám, ale kdy u jsi v takovém stavu, e za jeden večer dokáe vypít flaku vína ... má poválivě nakročeno na skluzavku do pekel. Jsi na prvopočátku závislosti a jakmile okamitě nezačne řeit SEBE A SVOJE denní popíjení, skončí velice patně
Neře syna, neře manela, neře dceru, to vechno můe fungovat i bez tebe. Zační řeit svoji závislost na alkoholu, nebo se propadne do takového marastu, e skončí nakonec v léčebně. A ocitne se tam v takovém stavu, jako větina pacientek: vyhozená z práce, vyhozená z domova, zadluená, bez peněz, s prochlastanými játry, zničeným nervovým systémem a rozklepaná tak, e ani neudrí líci s polívkou
Není tady
Není pravda, e syn začal fetovat kvůli mého pití, toho, e si "přihnu" , je důsledek toho, e to u asi nezvládám, syn teď klape, dochází 2x týdn do po poradny, je na tom lépe, u umí lépe s námi komunikovat. Problém je asi v tom, e my s ním neumíme komunikovat a vdy dělal jen průsery, za které jsem platila jen já - teď například si tajně zřídil pauál a já jsem byla nucena zaplatit cca 10.000,-- Kč. Jinak by přili exekutoi, co nechci dopustit...Ten, kdo to nezail, jen těko můe soudit..
Není tady
syn teď klape
Bloky, to můe napsat tak minimálně za dva roky a ne za necelé dva měsíce
Není tady
Bloky moc neklape,kdyz udelal dluh za pausal 10 tisic.To bud rada,ze to jeste mate s ceho zaplatit.
Není tady
bloky napsal(a):
Není pravda, e syn začal fetovat kvůli mého pití, toho, e si "přihnu" , je důsledek toho, e to u asi nezvládám, syn teď klape, dochází 2x týdn do po poradny, je na tom lépe, u umí lépe s námi komunikovat. Problém je asi v tom, e my s ním neumíme komunikovat a vdy dělal jen průsery, za které jsem platila jen já - teď například si tajně zřídil pauál a já jsem byla nucena zaplatit cca 10.000,-- Kč. Jinak by přili exekutoi, co nechci dopustit...Ten, kdo to nezail, jen těko můe soudit..
Toto je podž amňa jadro pudla. Robil prúsery, ktoré si ty stále zahládzala, namiesto aby si si váne dupla a donútila JEHO riei ich. Tak skúal, kam a zájs - a skončil na drogách. Buď rada, e ete nejde sedie alebo e nemá trvale pokodené zdravie - aj k tomu u mono mal namierené. Ale ak sním neviete komunikova: čo takto fakt sa da na nejakú rodinnú terapiu?
Není tady
bloky napsal(a):
Bloky, je úplně jedno, kdo kvůli komu začal chlastat nebo fetovat. Pr*ser jako prase s návykovými látkami máte oba dva: jak synáček, tak ty, jestli sis to a dosud neuvědomila a zatímco tvůj syn svůj problém - i kdy pod nátlakem rodiny - má snahu řeit, ty jsi prostě slepá a svůj vlastní problém nevidí nebo - co je nejhorí - vidět ani nechce. Ukazuje prstem na syna, jak tě ničí, co kvůli němu zkusí - ale abys zvedla telefon a objednala sama sebe k odborníkům, to u se ti nechce. Jediné, čeho jsi schopna je si sem pravidelně chodit stěovat, co doma zkusí a po pravidelné dávce nářků si sednout a vymlasknout kadý večer flaku vína. Já nechci malovat čerta na zeď, ale u si tvého nadměrného popíjení viml i manel a dal ti to důrazně najevo. Ty toti nemá u teď jenom problém se synem, ty ho má i s manelem a není daleko doba, kdy tvého manela celá situace ve vaí rodině přestane bavit: buďto ti poloí nů na krk, abys la na léčení, nebo udělá radikální řez a rozvede se s tebou.
ádnej chlap toti nepotřebuje uklizenej a vyůrovanej barák, to toi zdaleka není vechno, chlap a ivitel rodiny potřebuje mít doma předevím klid a bezproblémovej rodinnej ivot. A k čemu je mu asi tak manelka, která - kdy se s ní na něčem dohodne - mu za zády udělá pravý opak, le, kryje syna, syn krade a fetuje, a doteď to byla doma celá řada pravidelných průvihů nepravidelně po sobě jdoucích a která se jetě ke vemu dala na pití?!? Jak si asi myslí, e vypadá a reaguje, kdy v sobě má kadý večer litr vína, myslí si, e je na tebe příjemnej pohled?!? Jak asi vypadá a chová se druhý den ráno, kdy má kocovinu jako prase, bolí tě hlava, je ti patně od aludku, jsi podráděná, protivná, malátná, kadá maličkost tě vytočí a kvůi kadé blbosti začne po kadém ječet?!? Vzpamatuj se, proboha a začni svoji situaci radikálně řeit - a hlavně nefňukej, e pije kvůli tomu, jak jsou na tebe vichni zlí, jak tě nechápou a dělají ti co nejhorího můou, co je jedna z nejčastějích výmluv kadé alkoholičky. Nerchce přece, aby u vás situace dola tak daleko, e se ti jednoho krásného dne rozpadne manelství, e ne?!?
Není tady
nesnasim jakoukoli zavislost na cemkoli nedobrem :dumbom:myslim to vazne a takovi lide,pokud s tim nemaji aspon snahu neco delat,se sami vylouci na okraj spolecnosti a mnohokrat do toho zatahnou i sve deti,kterych je mi uprimne líto:grater:
Není tady