29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemáte někdo zkušenost s následujícím? Jsem nyní na mateřské dovolené a následně budu 2 nebo 3 roky na rodičovské, takže příjem bude max. 11.400,- Kč. Mám nyní 2 byty v OV a na každém hypotéku, kterou pravidelně a včas platím. Přemýšlela jsem, že bych byty prodala a pořídila domek, jenže by částka, která zůstane po uhrazení hypoték nestačila na jeho pořízení, byla by potřeba také hypotéka. Myslíte, že bych měla šanci dostat novou hypotéku u stejné banky, když vidí, že řádně platím, přestože jsem už skoro 2 roky doma (na RD s prvním dítětem). Vlastně bych měla pravidelnou splátku nižší než jsou nyní ty 2 splátky.. Snad to píšu srozumitelně. Děkuju.
Není tady
zkušenost s tím sice nemám, ale pokud máš dobrou platební morálku, pak nevidím důvod, proč ne.
Není tady
bohužel se obávám, že asi nikoliv...při novém sjednání budou jistě znovu posuzovat bonitu (byť dobrá platební morálka je k dobru), a s tímto příjmem bonitní jistě nejsi (navíc máš další vyživovanou osobu-dítko). Ale jistě budou v bance konkrétnější.
Upravil(a) Adamíra (15. 5. 2010 8:02)
Není tady
pecule napsal(a):
Nemáte někdo zkušenost s následujícím? Jsem nyní na mateřské dovolené a následně budu 2 nebo 3 roky na rodičovské, takže příjem bude max. 11.400,- Kč. Mám nyní 2 byty v OV a na každém hypotéku, kterou pravidelně a včas platím. Přemýšlela jsem, že bych byty prodala a pořídila domek, jenže by částka, která zůstane po uhrazení hypoték nestačila na jeho pořízení, byla by potřeba také hypotéka. Myslíte, že bych měla šanci dostat novou hypotéku u stejné banky, když vidí, že řádně platím, přestože jsem už skoro 2 roky doma (na RD s prvním dítětem). Vlastně bych měla pravidelnou splátku nižší než jsou nyní ty 2 splátky.. Snad to píšu srozumitelně. Děkuju.
Záleží také na tom kolik budeš potřebovat půjčit. Pokud méně než 60% ceny nemovitosti určitě ti dají minimálně hypotéku bez dokládání příjmů, ale bude tma vyšší úrok.
Není tady
Mnohem těžší bude prodat ty byty zatížené hypotékou si myslím dle situace na real.trhu.To v OV znamená v ostravě či v os.vlastnictví,asi spíš to druhé,když máš na byty hypo,že.
Není tady
Hezký den ,
no příjem je velmi hraniční, ale vzhledem k tomu, že záleží na mnoha okolnostech bude nejlepší řešení to konzultovat přímo na pobočce, kde zle již i více propočítat. Pokud budete chtít ráda Vám s tím pomohu.nepovolená reklama. Přeji krásný víkend. M.
Upravil(a) michaell (12. 10. 2012 16:37)
Není tady