3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Nemáte někdo zkuenost s následujícím? Jsem nyní na mateřské dovolené a následně budu 2 nebo 3 roky na rodičovské, take příjem bude max. 11.400,- Kč. Mám nyní 2 byty v OV a na kadém hypotéku, kterou pravidelně a včas platím. Přemýlela jsem, e bych byty prodala a pořídila domek, jene by částka, která zůstane po uhrazení hypoték nestačila na jeho pořízení, byla by potřeba také hypotéka. Myslíte, e bych měla anci dostat novou hypotéku u stejné banky, kdy vidí, e řádně platím, přestoe jsem u skoro 2 roky doma (na RD s prvním dítětem). Vlastně bych měla pravidelnou splátku nií ne jsou nyní ty 2 splátky.. Snad to píu srozumitelně. Děkuju.
Není tady
zkuenost s tím sice nemám, ale pokud má dobrou platební morálku, pak nevidím důvod, proč ne.
Není tady
bohuel se obávám, e asi nikoliv...při novém sjednání budou jistě znovu posuzovat bonitu (by dobrá platební morálka je k dobru), a s tímto příjmem bonitní jistě nejsi (navíc má dalí vyivovanou osobu-dítko). Ale jistě budou v bance konkrétnějí.
Upravil(a) Adamíra (15. 5. 2010 8:02)
Není tady
pecule napsal(a):
Nemáte někdo zkuenost s následujícím? Jsem nyní na mateřské dovolené a následně budu 2 nebo 3 roky na rodičovské, take příjem bude max. 11.400,- Kč. Mám nyní 2 byty v OV a na kadém hypotéku, kterou pravidelně a včas platím. Přemýlela jsem, e bych byty prodala a pořídila domek, jene by částka, která zůstane po uhrazení hypoték nestačila na jeho pořízení, byla by potřeba také hypotéka. Myslíte, e bych měla anci dostat novou hypotéku u stejné banky, kdy vidí, e řádně platím, přestoe jsem u skoro 2 roky doma (na RD s prvním dítětem). Vlastně bych měla pravidelnou splátku nií ne jsou nyní ty 2 splátky.. Snad to píu srozumitelně. Děkuju.
Záleí také na tom kolik bude potřebovat půjčit. Pokud méně ne 60% ceny nemovitosti určitě ti dají minimálně hypotéku bez dokládání příjmů, ale bude tma vyí úrok.
Není tady
Mnohem těí bude prodat ty byty zatíené hypotékou si myslím dle situace na real.trhu.To v OV znamená v ostravě či v os.vlastnictví,asi spí to druhé,kdy má na byty hypo,e.
Není tady
Hezký den ,
no příjem je velmi hraniční, ale vzhledem k tomu, e záleí na mnoha okolnostech bude nejlepí řeení to konzultovat přímo na pobočce, kde zle ji i více propočítat. Pokud budete chtít ráda Vám s tím pomohu.nepovolená reklama. Přeji krásný víkend. M.
Upravil(a) michaell (12. 10. 2012 16:37)
Není tady