Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 5. 2010 20:04

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Hypotéka na RD

Nemáte někdo zkušenost s následujícím? Jsem nyní na mateřské dovolené a následně budu 2 nebo 3 roky na rodičovské, takže příjem bude max. 11.400,- Kč. Mám nyní 2 byty v OV a na každém hypotéku, kterou pravidelně a včas platím. Přemýšlela jsem, že bych byty prodala a pořídila domek, jenže by částka, která zůstane po uhrazení hypoték nestačila na jeho pořízení, byla by potřeba také hypotéka. Myslíte, že bych měla šanci dostat novou hypotéku u stejné banky, když vidí, že řádně platím, přestože jsem už skoro 2 roky doma (na RD s prvním dítětem). Vlastně bych měla pravidelnou splátku nižší než jsou nyní ty 2 splátky.. Snad to píšu srozumitelně. Děkuju.

Není tady

#2 12. 5. 2010 21:13

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: Hypotéka na RD

zkušenost s tím sice nemám, ale pokud máš dobrou platební morálku, pak nevidím důvod, proč ne.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#3 15. 5. 2010 8:01

Adamíra
♥♥♥♥---

bohužel se obávám, že asi nikoliv...při novém sjednání budou jistě znovu posuzovat bonitu (byť dobrá platební morálka je k dobru), a s tímto příjmem bonitní jistě nejsi (navíc máš další vyživovanou osobu-dítko). Ale jistě budou v bance konkrétnější.

Upravil(a) Adamíra (15. 5. 2010 8:02)

Není tady

#4 9. 10. 2012 14:33

janka.ce
♥------
Web

pecule napsal(a):

Nemáte někdo zkušenost s následujícím? Jsem nyní na mateřské dovolené a následně budu 2 nebo 3 roky na rodičovské, takže příjem bude max. 11.400,- Kč. Mám nyní 2 byty v OV a na každém hypotéku, kterou pravidelně a včas platím. Přemýšlela jsem, že bych byty prodala a pořídila domek, jenže by částka, která zůstane po uhrazení hypoték nestačila na jeho pořízení, byla by potřeba také hypotéka. Myslíte, že bych měla šanci dostat novou hypotéku u stejné banky, když vidí, že řádně platím, přestože jsem už skoro 2 roky doma (na RD s prvním dítětem). Vlastně bych měla pravidelnou splátku nižší než jsou nyní ty 2 splátky.. Snad to píšu srozumitelně. Děkuju.

Záleží také na tom kolik budeš potřebovat půjčit. Pokud méně než 60% ceny nemovitosti určitě ti dají minimálně hypotéku bez dokládání příjmů, ale bude tma vyšší úrok.

Při nákupu v e-shopu si provozovatele ověřuju v obchodním rejstříku. Podobně je přístupné také nahlížení do katastru nemovitostí a možná i telefonní seznam.

Není tady

#5 9. 10. 2012 18:46

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Mnohem těžší bude prodat ty byty zatížené hypotékou si myslím dle situace na real.trhu.To v OV znamená v ostravě či v os.vlastnictví,asi spíš to druhé,když máš na byty hypo,že.

Není tady

#6 12. 10. 2012 16:36

michaell
♥------

Hezký den smile,

no příjem je velmi hraniční, ale vzhledem  k tomu, že záleží na mnoha okolnostech bude nejlepší řešení  to konzultovat přímo na pobočce, kde zle již i více propočítat. Pokud budete chtít ráda Vám s tím pomohu.nepovolená reklama. Přeji krásný víkend. M.

Upravil(a) michaell (12. 10. 2012 16:37)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí