Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 19. 5. 2010 22:21

arquebus
♥♥♥----

Re: nezdarene pokusy o sebevrazdu?

Agatha napsal(a):

Hele chlape - fotka fakt super, o tom žádná! Klidně přidej další, focení miluju a svého času jsem se tomu také dost věnovala tummenupp

Lupi taky myslím, že si Orlík plete dojmy s pojmy, a že by tu přece jen, ač to má schované někde v hloubce svý duše, kam momentálně skrz umaštěný brejle nedohlídne, ještě rád strašil s námi všemi na světě,...
Arque četls někdy Monroa? Vřele doporučuju. Tam si počteš o všem možném a hlavně aktuálně pro tebe - jak to na tom druhém břehu není vůbec hezký, jen šedivý, děsivý a prázdný,... A o tom, že za tyhle "rychlokonce" tam taky můžeš strašit ukrutně dlouhou dobu,...o tom asi taky víš...

tady mas vic fotek: http://skokotland.rajce.idnes.cz/

myslim ze jsem ho necetl. Myslim ze jsem ho mel v povinne cetbe ale jen co to bylo povinne tak jsem to proste cist nechtel.

Není tady

#77 19. 5. 2010 22:23

Agatha
♥♥-----

arquebus napsal(a):

lupina montana napsal(a):

On Orlík netuší, že sebevrazi to maj těžký i na druhým břehu, žejo....nebo tuší a proto demonstruje lol
Poslyš, kluku - co to teda bylo na tý bývalce tak úžasnýho? Jestli to náhodou nebylo to, že tě nechtěla wink

Kdepak ja vim ze sebevrazi kteri tady neudelaji to proc tu na tomhle svete byli to maji potom jeste tezsi. Ale ja si nemyslim ze bych to pak nezvladl. Myslim ze clovek zvladne hodne pokud chce. Jeste vic nez ci kdokoliv mysli.

Haha, Arque, ale TAM bude úplně šumák, zda si teď tady myslíš, že to zvládneš. Tam už nebudeš člověk, ale jen jakýsi zombík uvíznutý v meziprostoru na hooodně dlouhou dobu,...
Co takhle se snažit zvládnout to tady - a né si lajnovat, jak to hodláš zvládnout "tam"? To je ale pěkná ptákovina! lol Co chceš kam dál oddalovat, když ti to už teď trčí před nosem a čeká, jak tu zkoušku zvládneš...?

Není tady

#78 19. 5. 2010 22:26

Agatha
♥♥-----

Jinak moc díky za link! Jdu mrkat na fotky a toho autora ti pouze doporučuju... Taky nemusím povinnou četbu...

Není tady

#79 19. 5. 2010 22:32

arquebus
♥♥♥----

Agatha napsal(a):

Haha, Arque, ale TAM bude úplně šumák, zda si teď tady myslíš, že to zvládneš. Tam už nebudeš člověk, ale jen jakýsi zombík uvíznutý v meziprostoru na hooodně dlouhou dobu,...
Co takhle se snažit zvládnout to tady - a né si lajnovat, jak to hodláš zvládnout "tam"? To je ale pěkná ptákovina! lol Co chceš kam dál oddalovat, když ti to už teď trčí před nosem a čeká, jak tu zkoušku zvládneš...?

Vsak ja si to nelajnuju, ja ven vim co priblizne bude a tesim se na to. Mimochodem by me zajimalo jak to vis ty ze pak budem zombici uviznuty v nejakem meziprostoru.

Mimochodem doporucuju fotky z Glen Etive a Orkney islands
EDIT: aha Glen Etive tam chybi, jen co budu na rychlejsim internetu tak je tam doplnim. Sedim ted v hospode a taham internet od nejakych sousedu kteri nemaj zaheslovanou wifinu. lol

Upravil(a) arquebus (19. 5. 2010 22:36)

Není tady

#80 19. 5. 2010 22:40

Agatha
♥♥-----

lol Ta wifina dost dobrý! Já jsem ti jen dala jakési přirovnání, shrnutí...sama bych tam strašit nechtěla. Ale jestli si počteš, uvidíš, že to tak vzdálené od "reálu" není...
Fotky jsou krásné, je to nádherná země s mnoha kouzelnými místy... tummenupp

Upravil(a) Agatha (19. 5. 2010 22:40)

Není tady

#81 19. 5. 2010 22:49

arquebus
♥♥♥----

Agatha napsal(a):

lol Ta wifina dost dobrý! Já jsem ti jen dala jakési přirovnání, shrnutí...sama bych tam strašit nechtěla. Ale jestli si počteš, uvidíš, že to tak vzdálené od "reálu" není...
Fotky jsou krásné, je to nádherná země s mnoha kouzelnými místy... tummenupp

Jo nadherna zeme s kouzelnymi misty to je. Akorat to kouzlo se neda poradne vyfotit, to se tam musi prozit...

Není tady

#82 19. 5. 2010 22:58

Agatha
♥♥-----

Jojo,... Ale aspoň takto zprostředkovaně je to moooc pěkná potrava pro duši smile. Tak se jí taky krm, ať tě přejdou všelijaké chmurné myšlenky... Z těch fotek bys mohl klidně udělat krásnou výstavu s nějakým povídáním pro lidi,...
V tuhle chvíli se loučím, páč zítra mám obvyklé pozemské povinnosti... Zatím pa..

Není tady

#83 20. 5. 2010 9:24

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

arquebus napsal(a):

Zadnej kompromis, proste uplne vsechno jaka byla, jak se chovala, jak vypadala, jaka byla, jak pracovita byla, jaky nazory mela, jak "dusevne" vyspela byla, proste jsem zjistil ze to je ona a kdyz jsem s ni zacal chodit a poznaval jsem ji vic tak jsem zjistil ze je jeste lepsi nez jsem si vubec dokazal predstavit.

A protoze si rad povidas zkusis me vysvetlit podle ceho ji oznacujes za  'dusevne ' vyspelou.?

Jinak mam chut Ti rict: jestli je to ta, ktera hledala presne takoveho kluka jako jsi Ty ,se pozna.

Nekdy si clovek vysni nejaky ideal,potka nekoho na kom je najednou jaksi "vidi" (a co teprve ve sve zamilovanosti) ,ale je tu jeste jedna vec,zda i ten druhy je v souladu se svymi sny,idealy s tim s kym se potkal.
Proste zda je tam plny soulad ci nesoulad. smile

No nic. Nejsi prvni a ani posledni kdo se kvuli tomu chtel zabijet.

Co se tyka Tvych pokusu o sebevrazdu,ja osobne je vnimam za prave takove ktere nezarucuji "uspech".
Jsou to pokusy (presne jak pises v nazvu vlakna) .Zabit se podle mne opravdu nechces.
Mozna ze Te bavi experimentovat a zkouset co je mozne a co neni.
Zkouset co je na hranici zivota a smrti.

Pises:
"Vsak ja si to nelajnuju,  ja ven vim co priblizne bude a tesim se na to.  Mimochodem by me zajimalo jak to vis ty ze pak budem zombici uviznuty v nejakem meziprostoru."

Co tedy bude priblizne?
Co jsi tam videl? smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#84 20. 5. 2010 9:57

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

arquebus napsal(a):

Asi jsem blbej a nechapu proc by melo byt spatne si dat jehneci nozicky. Jasny na lacno by to bylo asi lepsi ale prave jsem se bal ze pokud bych prasky snedl uplne na lacno a zapil je Smirnovkou ze by mi mohlo byt zle a mohl to vyblit. Fuj ted jsem si vzpomel jak jsem znova polykal ty vyblite prasky a kdyz se mi z toho udelalo zle tak jsem to zkousel znova a znova dokud jsem uplne neodpadnul. vedel jsem ze tam mam pytlik jeste s nepouzitejma praskama ale nebyla sila je hledat.
Vzdycky jsem mel ovce rad. A ono pokud jedes Skotskem a povede se ti na silnici potkat stado stovek ovci ktere ti zatarasi cestu protoze je nejaky pasak zene se psi z pastviny na jinou pastvinu tak je to uplne super pohled. Navic ty ovce nejsou tak osklive jako ty ceske. Jsou asi trochu mensi, uplne krasne ciste, roztomile, skoro skoda je jist, ale o to vic chutnaj, jsou proste uplne super. Rad si je kupuju v takovym peprmintovym sosu. Normalne nic takoveho nemam rad ale zrovna u toho jehneciho to uplne miluju.

Nikdo nerika, ze by melo byt spatne si dat jehneci nozicky smile. Mne to jednoduse pobavilo. Taky ses klidne mohl "zaplacnout" nejakou obycejnou rychlovkou a nezdrzovat se grilovackou a hledanim krasnyho mista. To je to co mne na tom prijde vtipny. Pokud chci skoncovat, proste do toho jdu a nehledim na vnejsi okolnosti. Ty na me pusobis tak, ze si proste delas srandu.
Nemuzu se z Tebe jednoduse ubranit dojmu, ze Ty mas ve skutecnosti (v hloubi) zivot rad.

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#85 20. 5. 2010 10:30

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Arque napsal(a):

Navic ty ovce nejsou tak osklive jako ty ceske. Jsou asi trochu mensi, uplne krasne ciste, roztomile, skoro skoda je jist, ale o to vic chutnaj, jsou proste uplne super. Rad si je kupuju v takovym peprmintovym sosu. Normalne nic takoveho nemam rad ale zrovna u toho jehneciho to uplne miluju.

...lepsi fotku na kterych by bylo vic ovci jsem ted u sebe nenasel...

No a co teprve tohle.  lol

Na to se neumira.  tummenupp  ,  ale chocholouska by to chtelo.  wink

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#86 20. 5. 2010 10:53

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Jojo, Chocholouška....  mě stačí sledovat, jak si pečlivě vybírá na co odpovědět a na co ne.  Hodně to o tobě Aquerbusi vypovídá... možná víc  než bys sám chtěl.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#87 20. 5. 2010 12:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

mariposa napsal(a):

Nikdo nerika, ze by melo byt spatne si dat jehneci nozicky smile. Mne to jednoduse pobavilo. Taky ses klidne mohl "zaplacnout" nejakou obycejnou rychlovkou a nezdrzovat se grilovackou a hledanim krasnyho mista. To je to co mne na tom prijde vtipny. Pokud chci skoncovat, proste do toho jdu a nehledim na vnejsi okolnosti. Ty na me pusobis tak, ze si proste delas srandu.
Nemuzu se z Tebe jednoduse ubranit dojmu, ze Ty mas ve skutecnosti (v hloubi) zivot rad.

Odsúdenci majú predsa právo na "posledné jedlo" a "posledné želanie", nie? A aj keď sa na smrť odsúdia sami, na veci to nič nemení... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#88 20. 5. 2010 14:02

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

mariposa napsal(a):

Odsúdenci majú predsa právo na "posledné jedlo" a "posledné želanie", nie? A aj keď sa na smrť odsúdia sami, na veci to nič nemení... tongue

Coooo?

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#89 20. 5. 2010 15:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

To si nikdy nepočula, že pred popraovu majú odsúdenci právo na posledné želanie, resp. posledné jedlo? rodna (Aspoň teda predpokaldám, že na posledné jedlo sa to zredukovalo v 20. storočí...)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#90 22. 6. 2010 0:24

arquebus
♥♥♥----

jen vas chci pozdravit... Konecne jsem zas po par tydnech na netu.
Ted jsem se vratil na chvili do Prahy a v pondeli jedu do krkonos zas.
Porad premyslim nad vsim moznym a behem toho pracuju.
No ne ze jen pracuju, ale delam spis same blbosti. pokaceli jsme s brachou 5 stromu, rozrezali je, udelili jsme na koncich spicku a vznikle kuly jsme zatloukli 4metry od sebe vsude mozne po pozemku abychom meli vybeh pro ovce, kozy, slepice a asi i prase co budem kupovat. Uz mam doma (zatim jen jednoho) kralika. udelal jsem mu kralikarnu, ale zaroven i obojek, takze pres den ho privazu na provazek a necham ho behat po louce. Pes za nim porad beha, a chce si s nim hrat.  uz mi 2x prekousal provazek na kterym je pripoutanej ale Pes ho vzdycky najde tak ho znova privazu a nebo uklidim do kralikarny.
Zaroven jsem vyrobil past na lišku takovou do ktere vleze, zatahne za kureci stehno na provazku, zaklapnou se za ni dvere a uz mi neutece. Chytam taky zajice v lese a postavil jsem si i kuš a chodim na srnky ale zatim jsem zadnou nechytil. Tenhle rok tu jsou nejak premnozeny divocaci. Je problem je ale potkat takze divocaka si k veceri asi nedam.  Ted o vikendu jsem byl na pivnich slavnostech u Turnova. Napadlo me tam vylezt asi po 7mem pivu na komin. Tak ze mne mela ochranka docela radost, ale za ten vyhled to stalo smile
No proste delam same blbosti, o tech mene legalnich se tu radsi zminovat nebudu...
Jo a pri volbach me 2x vyhodili z uradu. Na 3. pokus uz bylo vse v pohode az na to ze kdyz jsem hazel obalku do urny tak z cele volebni komise tam zustali uz jen 2 lidi, ostatni to uz zabalili a sli domu.
No jak rikam delam same blbosti a shovavam to za frazi "koreni zivota" hmm

Uz jsem se skoro 2 mesice neoholil a mam uz peknej plnovous, a protoze v chalupe nemame teplou vodu tak se bud sprchuju nahej pred chalupou studenou zahradni hadici kdyz je teplo, a nebo pri prutrzich mracen pod okapem a tak...

http://img203.imageshack.us/img203/293/img7591ki.th.jpg
zezadu na me caka voda ale neni to videt smile Vede tam zelena turisticka stezka a zrovna me tam nacapala rodinka s detma na kolech vissla
http://img228.imageshack.us/img228/6575/img7592r.th.jpg
Prsi prsi jen se leje... tummenupp
http://img203.imageshack.us/img203/6160/img7629v.th.jpg
Dalsi tyden ubehl a tak zas provadim ocistu.
http://img101.imageshack.us/img101/4237/img7644a.th.jpg
Privedl jsem domu kralika a tak nez jsem mu udelal kralikarnu tak mi ho roxy hlidala ve svetnici.
http://img704.imageshack.us/img704/9140/img7659e.th.jpg
Obcas ty hratky pripominaly spis souboj ale Roxy porad vrtela kamaradsky ocasem
http://img532.imageshack.us/img532/4001/img7680z.th.jpg
Jeden ze 30ti kulu
http://img641.imageshack.us/img641/1068/img7687v.th.jpg
Po celem dni jsou konecne vsechny kuly zatlucene.
http://img691.imageshack.us/img691/623/img7831kopie2.th.jpg
Tady jsem na tom komine
http://img175.imageshack.us/img175/9387/img7323.th.jpg
Jo novy komin se bude delat za 2 tydny a strecha na konci srpna
http://img18.imageshack.us/img18/7753/img7864s.th.jpg
A tohle je moje kuš

PavlaH napsal(a):

Jojo, Chocholouška....  mě stačí sledovat, jak si pečlivě vybírá na co odpovědět a na co ne.  Hodně to o tobě Aquerbusi vypovídá... možná víc  než bys sám chtěl.

To by me zajimalo na co jsem neodpovedel. snazim se tu odpovidat na vse. Jo obcas mozna nekoho ignoruju, ale ted si nejsem jistej jestli s tomhle vlakne. Procitat to nebudu.  A pokud nekoho ignoruju, tak protoze s jeho nazorama vubec nesouhlasim, a myslim si ze nema cenu s nim vubec diskutovat. A nebo proste zareagovat zapomenu... ???

Upravil(a) arquebus (22. 6. 2010 0:46)

Není tady

#91 22. 6. 2010 12:14

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Aquerbusi, upřímně. Jsi chytrej chlap.  "A pokud nekoho ignoruju, tak protoze s jeho nazorama vubec nesouhlasim, a myslim si ze nema cenu s nim vubec diskutovat. "  Tohle si vem k srdci.  Je rozdíl s někým  nediskutovat, protože to nemá cenu a nebo proto, že s ním vůbec nesouhlasíš. Přijdeš na to, v čem je ten rozdíl?

Není tady

#92 22. 6. 2010 16:53

arquebus
♥♥♥----

PavlaH napsal(a):

Aquerbusi, upřímně. Jsi chytrej chlap.  "A pokud nekoho ignoruju, tak protoze s jeho nazorama vubec nesouhlasim, a myslim si ze nema cenu s nim vubec diskutovat. "  Tohle si vem k srdci.  Je rozdíl s někým  nediskutovat, protože to nemá cenu a nebo proto, že s ním vůbec nesouhlasíš. Přijdeš na to, v čem je ten rozdíl?

Pokud s nekym vubec nesouhlasim tak to jeste neznamena ze s nim nediskutuju, to co jsem psal je podmineno jeste tim, ze nabydu dojmu treba i z jinych prispevku ze se s takovym clovekem proste nechci mluvit. Porad ale muzu jednoduse neco prehlidnout a omylem nezareagovat. A jeste tu je jedna moznost. V jinym tematu jedna holka semnou v necem vubec nesouhlasila a ja to naschval nechal plavat protoze se s dotycnou o ktere jsme se bavili znala a argumentama bych na ni hodil takove veci jake by asi o ni slyset nechtela. Rikal jsem si ze pokud bude chtit tak ji to ona sama rekne, az na to nastane spravna doba.

Není tady

#93 22. 6. 2010 18:42

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Dobře - sám tedy přiznáváš, že to až tak není. Jenže - všimni si - první reakce, druhá reakce. Je to o tobě.  V první chvíli názory, se kterými nemůžeš souhlasit,  ignoruješ. Je to podvědomá záležitost, teprve až tě něco dokope, tak si jich schopen všimnout. Jenže v běžném životě druhou šanci málokdy dostaneš. Co s tím uděláš?  MOžná totiž dostáváš signály, že něco není ok, ale nevšímáš si jich a pak se moc divíš, co se to kolem tebe děje... může to tak být?

Není tady

#94 23. 6. 2010 1:04

arquebus
♥♥♥----

ano muze to tak byt. Mizim zas na samotu u lesa, budu nad tim premyslet. pak se ozvu.

Není tady

#95 8. 7. 2010 4:27

arquebus
♥♥♥----

PavlaH: tak jsem nad tim premyslel a porad s tebou proste nesouhlasim.

Není tady

#96 8. 7. 2010 10:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tp je OK, ale - ako silno? wink Vášnivo, až nepriateľsky? Alebo len tak normálne, ležérne... ako že Ty si nechaj svoj názor a ja si nechám svoj...

Brita

Není tady

#97 8. 7. 2010 11:08

arquebus
♥♥♥----

Selima napsal(a):

To je OK, ale - ako silno? wink Vášnivo, až nepriateľsky? Alebo len tak normálne, ležérne... ako že Ty si nechaj svoj názor a ja si nechám svoj...

rekl bych ze tak normálne, ležérne... ako že Ona si necha svoj názor a ja si nechám svoj... Nic nepratelskeho, proste si myslim ze to mam v hlave pekne srovnane, vim co chci, a jdu si pomalu ale jiste za tim.

Není tady

#98 10. 7. 2010 16:35

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Aque - "Ona" - to mi tedy přikládáš pěknou důležitost.... aspon něco ti vrtá v hlavě big_smile Je mi líto, zdá se mi, že zatím nejsi moc připravený podívat se sám na sebe a připustit si svoje možné chyby a omyly.

Není tady

#99 13. 7. 2010 18:54

arquebus
♥♥♥----

PavlaH napsal(a):

Aque - "Ona" - to mi tedy přikládáš pěknou důležitost.... aspon něco ti vrtá v hlavě big_smile Je mi líto, zdá se mi, že zatím nejsi moc připravený podívat se sám na sebe a připustit si svoje možné chyby a omyly.

Pavlo budes se divit, ale uz delsi dobu premejslim jen a pouze nad svyma chybama a omylama. Na omyly moc neprichazim, ale nejake chyby sem uz prisel a nebo jsem si je aspon vic pripustil.
Vstanu rano ve 4 jdu si sednout k ohnisti, rozfoukam zhave uhliky z minuleho dne, prilozim, koukam do ohne, pockam az vstanou slepice, pak jim otevru kurnik, vybatoli se odtamtud kachny kruty kurata a kohout, chvili na ne cumim, premysilim nad vsema myma bubakama, pak pustim par dilu anime inuyasha vetsinou se mi podari jeste usnout pak vstanu, podle toho jak se citi pes tak jdu na nejakou prochazku, zkontroluju oka v lese jestli jsem chytil nejakyho zajice, behem toho chozeni zase jen premyslim. a takhle to jde uz nejaky cas....

Kdyz mi nedavno byvalka rekla ze ji stve jak se ke mne chovala a ze si muzu napsat seznam za co se mi vsechno ma omluvit a ze se mi za to omluvi, tak kdyz jsem jednou takhle sam sedel v hospode a vzpomel jsem si na to tak jsem si pujcil papir a tuzku a zacal jsem psat. Nezacal jsem ale psat za co bych chtel aby se mi ona omluvila, ale zacal jsem psat to za co bych se ja chtel omluvit ji... Zacal jsem si sepisovat vsechny veci co me napadly. Pisu si ten seznam do dneska. Je toho dost. Porad jsem si s ni hral, zahanel jsem ji do kouta protoze me stvala me ze mi porad ve vsem lze a .... to je jedno to tu nebudu resit,  to je jeji vec, to at si ona srovna v hlave sama. Ja jsem driv hodne premyslel nad jejima chybama, myslim ze jsem se ale o nich napremyslel dost a uz je neresim. Mel jsem se na to vykaslat driv. Ted spis resim sebe. Takze mila chytra Pavlo promin ale vubec me neznas porad se mi zda ze se snazis me nejak odhadnout, nebo spis ze uz me mas asi nekam zarazeneho a nehodlas svuj nazor jakkoliv zmenit, ale muzu ti rict ze si sem 100% jist ze co se tyce me jses na omylu...

P.S. nekdy mi tady nekdo psal ze by mi prospela poradne tezka fyzicka prace. zjistil jsem ze cim tezsi a dele trvajici praci delam tim vic jsem na vsechno nasranej a tim min premyslim sam nad sebou. Naopak kdyz jen slepicim a podobne haveti co doma mame sypu zrni tak mi je fajn.
BTW: od zari mam velkou sanci ze nastoupim v kravine, vcera jsem byl v JZD a domluvil si to tam. Rekl jsem rodicum ze jsem prazak a ze jsem na to hrdej, ale ze uz me tam nikdo ani parem volu nedostane, takze asi i po zari zustanu v krkonosich smile Uvidime jak dlouho tu jeste budu.

Není tady

#100 13. 7. 2010 19:37

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Aque - ano, snažim se tě poznat, nikoli odhadnout, snažím se přijít na to, co to vlastně řešíš. To ostatní jsou tvoje doměnky. POmůže ti tohle?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí