6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem nikdy nechapal jak se muze nekdo pokusit o sebevrazdu a prezit to. Jsem si rikal ze pokud to nekdo opravdu chce udelat, tak si najde zpusob kde mu nic a nikdo neprekazi plany. Co si pak myslet o cloveku ktery to parkrat zkusi a prezije to? A chce to zkouset dal?
Upravil(a) arquebus (11. 5. 2010 17:24)
Není tady
e si nael hobby pro hobita?
A hele, co takhle se vys.. na sebevradění a začít něco tvořit čelem. Třeba proutěný orly vyrábět. Neustále se sebevradící člověk je fakt nezábavná ivotní veličina. Ale jak kdo chce, tak mu libo. Osobní zábavě se meze nekladou.
Face it, don´t fake it. A tím myslím ivot, ne smrt. Ta si ho najde a bude čas.
Není tady
e je blbec. Protoe dělá něco do čeho se mu podvědomě stejně nechce, tedy si jen myslí, e to tady nelze zvládnout, take bych ho nejdří dohnala posekat a rozřezat tak metrák dřeva a a bude dostatečně fyzicky unaven, pak bych mu doporučila at zapřemýlí o vhodné psychoterapii
Není tady
takze to taky berete tak, ze se takovy clovek snazi na sebe jen nejakym zpusobem akorat upozornit?
Není tady
"Co si pak myslet o cloveku ktery to parkrat zkusi a prezije to? A chce to zkouset dal?"
Takovy clovek je psychicky nemocny.
Není tady
PavlaH napsal(a):
e je blbec. Protoe dělá něco do čeho se mu podvědomě stejně nechce, tedy si jen myslí, e to tady nelze zvládnout, take bych ho nejdří dohnala posekat a rozřezat tak metrák dřeva...
Přesně takhle jsem před pár lety úspěně vyháněl chmurné mylenky z těla i já...
Není tady
arquebus napsal(a):
takze to taky berete tak, ze se takovy clovek snazi na sebe jen nejakym zpusobem akorat upozornit?
Ne, snaí se vyhnout zodpovědnosti ít. A to tím, e tak trochu ije a tak trochu neije. Co je blamá na druhou.
Co to u toho člověka spustilo?
Není tady
a co kdyz mi je jasny ze se to da uplne v pohode zvladnout ale proste se mi to nechce zvladat? Nechce se mi hledat nejaky novy smysl zivota, nechce se mi delat vubec nic. Jen cele dny koukam do zdi...
A pokacet strom a cely ho rozrezat a naskladat do chalupy vubec nepomohlo.
Není tady
arquebus napsal(a):
a co kdyz mi je jasny ze se to da uplne v pohode zvladnout ale proste se mi to nechce zvladat? Nechce se mi hledat nejaky novy smysl zivota, nechce se mi delat vubec nic. Jen cele dny koukam do zdi...
Nikdo a nic nestojí za to si vzít ivot. Znám matky,které se dívaly do hrobu svým dětem,byly na pokraji ílenství a mylenka ukončit tu bolest navdy je provázela nejen ve stavu bdělosti,ale i ve snech. Nakonec to pojaly jako výzvu od osudu ( od boha ) a rozhodly se neprohrát. Naly si svůj smysl ivota. Neexistuje slovo nechci, ivot vdycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl doit. Jan Werich měl pravdu.
Není tady
arquebusi, vzpomínky na tvou cestu s tvojí hafukou minulou zimu, nádherné fotky a videa, no prostě, já nevím, nemůu najít ta správná slova. Bylo to tak dojemné. Nikdy nezapomenu, o co nádherného ses i se mnou prostřednictvím netu podělil.
Děkuji ti.
Jsi skvělý mladý mu.
Ta, kterou jednou potká a budete se milovat, bude na tebe právem pyná.
arquebus napsal(a):
nula zabitejch.
Tak co se mezi těma sebevraděnkama semtam zamyslet, co SE ti chce?
Není tady
Ty se nudí, hochu, co?
Není tady
Se nudí. Vrátil se dom a myslím, e jetě nemá práci.
Opravdu to bude OK. Nebůj.
majkafa napsal(a):
Se nudí. Vrátil se dom a myslím, e jetě nemá práci.
Opravdu to bude OK. Nebůj.
Nemam praci a nehledam ji. budu aspon 2 - 3 mesice na chalupe. Budu tam sekat travu, sekat drivi, delat novou strechu...
lupina montana napsal(a):
Vsak to jsem se snazil. Jel jsem nekam mimo civilizaci ale porad jsem si pripadal moc blizko. tak jsem se nakonec dostal na severni pobrezi skotska a porad jsem nebyl dost daleko, porad tam bylo okolo moc lidi a zaroven jsem porad projizdel mista kde jsem mel vselijake vzpominky. Sedl jsem tedy na trajekt a preplavil se na Orkneyske ostrovy. Tam jsem chytil dalsi trajekt a plul jsem az na Westray do mestecka Pierowall. Tam jsem byl par dni. Chodil jsem po utesech, plasil hejna tulenu, sbiral vyplavene kosti kosatek... a premyslel co dal, premyslel kde bych chtel byt co bych chtel delat... Nez jsem to stihnul vymyslet tak za mnou prijeli rodice protoze zjistili ze jsem zmizel a tak se me vydali z Cech do Skotska hledat. Ted jsem v CR. Vschni mi tvrdili ze zmena prostredi mi pomuze, ale me je uplne jedno kde jsem, kdo je okolo me... Porad mam v hlave to same co pred mesicem...
Upravil(a) arquebus (11. 5. 2010 20:25)
Není tady
Podívej, jestli se ti NECHCE, tak s tím nikdo jiný nic nenadělá. ivot ádnej smysl nemá, pokud mu ho člověk SÁM nedá. Občas je potřeba přestat hledat a začít DĚLAT a DÁVAT.
Není tady
Tak si to tam měj a pozoruj co to děllá. V8ně, udělej kadý den nějakou fyzickou práci a popřemýlej o tom co se ti chce, kdy u tvoje podvědomí pracuje tak, e to "nejde" od veho utéct. Nejde utéct, to se seber a něco ze svého ivota udělej. Vdyt nakonec je úplně jedno co si o tom jiní myslí, důleité je přijít na to, co si o tom vem myslí ty...
Není tady
arquebus napsal(a):
Vsak to jsem se snazil. Jel jsem nekam mimo civilizaci ale porad jsem si pripadal moc blizko. tak jsem se nakonec dostal na severni pobrezi skotska a porad jsem nebyl dost daleko, porad tam bylo okolo moc lidi a zaroven jsem porad projizdel mista kde jsem mel vselijake vzpominky. Sedl jsem tedy na trajekt a preplavil se na Orkneyske ostrovy. Tam jsem chytil dalsi trajekt a plul jsem az na Westray do mestecka Pierowall. Tam jsem byl par dni. Chodil jsem po utesech, plasil hejna tulenu, sbiral vyplavene kosti kosatek... a premyslel co dal, premyslel kde bych chtel byt co bych chtel delat... Nez jsem to stihnul vymyslet tak za mnou prijeli rodice protoze zjistili ze jsem zmizel a tak se me vydali z Cech do Skotska hledat. Ted jsem v CR. Vschni mi tvrdili ze zmena prostredi mi pomuze, ale me je uplne jedno kde jsem, kdo je okolo me... Porad mam v hlave to same co pred mesicem...
?
To nevypadá, co?
No člověče, e tě nenapadlo říct doma "heleďte, teď budu měsíc pryč, zhruba ve Skotsku, signál tam nebude, se ozvu" A moh jsi se dopřemejlet jedna báseň.
Není tady
Arqebusi, vdy by Tě byla koda, ádná enská za tohle nestojí. Jsi ikovnej, hezkej, mladej kluk, co umí krásně fotit a s tím u se dá ze ivota něco udělat, ne? Tak neblázni (i kdy vím, e se to lépe říká ne dělá a těm, co to nezaili, se jednodue radí)
Není tady
No člověče, e tě nenapadlo říct doma "heleďte, teď budu měsíc pryč, zhruba ve Skotsku, signál tam nebude, se ozvu" A moh jsi se dopřemejlet jedna báseň.
Napsal jsem spolybydlicimu ze jedu do hor a ze jsem v poradku a at se o me neboji. Psal mi totiz po par dnech ze me nahlasi jako pohresovanou osobu jestli se mu neozvu. Pak se mi dostala voda do mobilu kdyz jsem se 2 dny a 2 noci valel ve stanu ve vlastnich zvratkach. A tudiz jsem prisel o mobil. O par dni pozdejc jsem se stavil na internetu kde jsem mel mail od policajtu ze jsem byl kamaradem nahlasen jako pohresovana osoba a ze mam nekam zavolat jestli jsem v poradku. Zavolal jsem tam a pak jsem musel na stanici se jit legitimovat. Nevedel jsem ze to uz rodice vyrazeli do skotska a nevedel jsem ze jsem byl nahlasen tim kamaradem na popud mych rodicu.
Tim ze jsem dal vedet ze jsem v poradku a naslednem prijezdu rodicu do Skotska policajti ale nechteli obnovit patrani. Protoze uz nekdo jiny po me to patrani vyhlasil a ja se ozval. Tak meli rodice docela svazane ruce.
No a kdyz me rodice nasli tak jsem jim rikal ze by se mi uplne nejvic libilo kdyby se zas otocili a odjeli domu. To ale nechteli. Pokud by tam za mnou prijeli o par dni pozdejc tak bych mozna neco stihl vymyslet. Ted jsem proste tam kde jsem byl predtim.
Není tady
Nojo, tak kdy si zeblije mobil, to je pak těký
Heleď, je to jednoduchý: buď se ti líbí být tam, kdes byl předtím, nebo ne.
jinak řečeno, kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody
Není tady
arquebus napsal(a):
Mo6no koketuje s vecami, s ktorýni neradno koketova... alebo sa chce hra na Boha. Mono by otočil, keby sa mu jeho prianie ilo splni a on mal rakovinu v poslednom tádiu...
Není tady
Tak ak ti je jedno, kde si, tak chata v K. je ne rozmýžanie ideálna. Lepie u to asi nebude... A mmch, pred sebou samým nikam neujde, seba si odvezie vade, aj na Orkneye, aj za polárny kruh, aj do Patagónie. Má to so sebou na doivotie , tak sa spolu skúste pekne zmieri.
Není tady
Nezdařený pohus o sebevradu znamená, e to byla Tvá největí chyba v Tvém ivotě!
Nesoudím, neodsuji, jen konstatuji.....
Není tady
co jako - e se mu to nepovedlo?
Není tady