Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 5. 2010 16:57

arquebus
♥♥♥----

nezdarene pokusy o sebevrazdu?

Jsem nikdy nechapal jak se muze nekdo pokusit o sebevrazdu a prezit to. Jsem si rikal ze pokud to nekdo opravdu chce udelat, tak si najde zpusob kde mu nic a nikdo neprekazi plany. Co si pak myslet o cloveku ktery to parkrat zkusi a prezije to? A chce to zkouset dal?

Upravil(a) arquebus (11. 5. 2010 17:24)

Není tady

#2 11. 5. 2010 18:07

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Re: nezdarene pokusy o sebevrazdu?

Že si našel hobby pro hobita?

A hele, co takhle se vys.. na sebevraždění a začít něco tvořit čelem. Třeba proutěný orly vyrábět. Neustále se sebevraždící člověk je fakt nezábavná životní veličina. Ale jak kdo chce, tak mu libo. Osobní zábavě se meze nekladou.

Face it, don´t fake it. A tím myslím život, ne smrt. Ta si ho najde až bude čas.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#3 11. 5. 2010 18:18

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

že je blbec. Protože dělá něco do čeho se mu podvědomě stejně nechce, tedy si jen myslí, že to tady nelze zvládnout, takže bych ho nejdří dohnala  posekat a rozřezat tak metrák dřeva a až bude dostatečně fyzicky unaven, pak bych mu doporučila at zapřemýšlí o vhodné psychoterapii

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#4 11. 5. 2010 18:44

arquebus
♥♥♥----

takze to taky berete tak, ze se takovy clovek snazi na sebe jen nejakym zpusobem akorat upozornit?

Není tady

#5 11. 5. 2010 18:52

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

"Co si pak myslet o cloveku ktery to parkrat zkusi a prezije to? A chce to zkouset dal?"

Takovy clovek je psychicky nemocny.

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#6 11. 5. 2010 18:59

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PavlaH napsal(a):

že je blbec. Protože dělá něco do čeho se mu podvědomě stejně nechce, tedy si jen myslí, že to tady nelze zvládnout, takže bych ho nejdří dohnala  posekat a rozřezat tak metrák dřeva...

Přesně takhle jsem před pár lety úspěšně vyháněl chmurné myšlenky z těla i já... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#7 11. 5. 2010 19:01

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

arquebus napsal(a):

takze to taky berete tak, ze se takovy clovek snazi na sebe jen nejakym zpusobem akorat upozornit?

Ne, snaží se vyhnout zodpovědnosti žít. A to tím, že tak trochu žije a tak trochu nežije. Což je blamហna druhou.

Co to u toho člověka spustilo?

Není tady

#8 11. 5. 2010 19:06

arquebus
♥♥♥----

a co kdyz mi je jasny ze se to da uplne v pohode zvladnout ale proste se mi to nechce zvladat? Nechce se mi hledat nejaky novy smysl zivota, nechce se mi delat vubec nic. Jen cele dny koukam do zdi...
A pokacet strom a cely ho rozrezat a naskladat do chalupy vubec nepomohlo.

Není tady

#9 11. 5. 2010 19:13

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

-

Upravil(a) misha88 (30. 3. 2011 10:53)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#10 11. 5. 2010 19:28

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

arquebus napsal(a):

a co kdyz mi je jasny ze se to da uplne v pohode zvladnout ale proste se mi to nechce zvladat? Nechce se mi hledat nejaky novy smysl zivota, nechce se mi delat vubec nic. Jen cele dny koukam do zdi...

Nikdo a nic nestojí za to si vzít život. Znám matky,které se dívaly do hrobu svým dětem,byly na pokraji šílenství a myšlenka ukončit tu bolest navždy je provázela nejen ve stavu bdělosti,ale i ve snech. Nakonec to pojaly jako výzvu od osudu ( od boha ) a rozhodly se neprohrát. Našly si svůj smysl života. Neexistuje slovo nechci, život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit. Jan Werich měl pravdu.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#11 11. 5. 2010 19:34

majkafa
Host

arquebusi, vzpomínky na tvou cestu s tvojí hafuškou minulou zimu, nádherné fotky a videa, no prostě, já nevím, nemůžu najít ta správná slova. Bylo to tak dojemné. Nikdy nezapomenu, o co nádherného ses i se mnou prostřednictvím netu podělil.
Děkuji ti.
Jsi skvělý mladý muž.
Ta, kterou jednou potkᚠa budete se milovat, bude na tebe právem pyšná.

#12 11. 5. 2010 19:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

arquebus napsal(a):

nula zabitejch.
Tak co se mezi těma sebevražděnkama semtam zamyslet, co SE  ti chce? dumbom

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#13 11. 5. 2010 19:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ty se nudíš, hochu, co? wink

Není tady

#14 11. 5. 2010 19:53

majkafa
Host

Se nudí. Vrátil se dom a myslím, že ještě nemá práci.
Opravdu to bude OK. winksmile Nebůj.

#15 11. 5. 2010 20:24

arquebus
♥♥♥----

majkafa napsal(a):

Se nudí. Vrátil se dom a myslím, že ještě nemá práci.
Opravdu to bude OK. winksmile Nebůj.

Nemam praci a nehledam ji. budu aspon 2 - 3 mesice na chalupe. Budu tam sekat travu, sekat drivi, delat novou strechu...

lupina montana napsal(a):

Tak co se mezi těma sebevražděnkama semtam zamyslet, co SE  ti chce?

Vsak to jsem se snazil. Jel jsem nekam mimo civilizaci ale porad jsem si pripadal moc blizko. tak jsem se nakonec dostal na severni pobrezi skotska a porad jsem nebyl dost daleko, porad tam bylo okolo moc lidi a zaroven jsem porad projizdel mista kde jsem mel vselijake vzpominky. Sedl jsem tedy na trajekt a preplavil se na Orkneyske ostrovy. Tam jsem chytil dalsi trajekt a plul jsem az na Westray do mestecka Pierowall. Tam jsem byl par dni. Chodil jsem po utesech, plasil hejna tulenu, sbiral vyplavene kosti kosatek... a premyslel co dal, premyslel kde bych chtel byt co bych chtel delat... Nez jsem to stihnul vymyslet tak za mnou prijeli rodice protoze zjistili ze jsem zmizel a tak se me vydali z Cech do Skotska hledat. Ted jsem v CR. Vschni mi tvrdili ze zmena prostredi mi pomuze, ale me je uplne jedno kde jsem, kdo je okolo me... Porad mam v hlave to same co pred mesicem...

Upravil(a) arquebus (11. 5. 2010 20:25)

Není tady

#16 11. 5. 2010 20:58

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Podívej, jestli se ti NECHCE, tak s tím nikdo jiný nic nenadělá. Život žádnej smysl nemá, pokud mu ho člověk SÁM nedá. Občas je potřeba přestat hledat a začít DĚLAT a DÁVAT.wink

Není tady

#17 11. 5. 2010 21:07

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Tak si to tam měj a pozoruj co to děllá. V8žně, udělej každý den nějakou fyzickou práci a popřemýšlej o tom co se ti chce, když už tvoje podvědomí pracuje tak, že to "nejde" od všeho utéct. Nejde utéct, tož se seber a něco ze svého života udělej. Vždyt nakonec je úplně jedno co si o tom jiní myslí, důležité je přijít na to, co si o tom všem myslíš ty...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#18 11. 5. 2010 21:38

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

arquebus napsal(a):

Tak co se mezi těma sebevražděnkama semtam zamyslet, co SE  ti chce?

Vsak to jsem se snazil. Jel jsem nekam mimo civilizaci ale porad jsem si pripadal moc blizko. tak jsem se nakonec dostal na severni pobrezi skotska a porad jsem nebyl dost daleko, porad tam bylo okolo moc lidi a zaroven jsem porad projizdel mista kde jsem mel vselijake vzpominky. Sedl jsem tedy na trajekt a preplavil se na Orkneyske ostrovy. Tam jsem chytil dalsi trajekt a plul jsem az na Westray do mestecka Pierowall. Tam jsem byl par dni. Chodil jsem po utesech, plasil hejna tulenu, sbiral vyplavene kosti kosatek... a premyslel co dal, premyslel kde bych chtel byt co bych chtel delat... Nez jsem to stihnul vymyslet tak za mnou prijeli rodice protoze zjistili ze jsem zmizel a tak se me vydali z Cech do Skotska hledat. Ted jsem v CR. Vschni mi tvrdili ze zmena prostredi mi pomuze, ale me je uplne jedno kde jsem, kdo je okolo me... Porad mam v hlave to same co pred mesicem...

va ?
To nevypadá, co? cool
No člověče, že tě nenapadlo říct doma "heleďte, teď budu měsíc pryč, zhruba ve Skotsku, signál tam nebude, se ozvu" dumbom A moh jsi se dopřemejšlet jedna báseň.

Není tady

#19 11. 5. 2010 21:40

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Arqebusi, vždy by Tě byla škoda, žádná ženská za tohle nestojí. Jsi šikovnej, hezkej, mladej kluk, co umí krásně fotit a s tím už se dá ze života něco udělat, ne? Tak neblázni (i když vím, že se to lépe říká než dělá a těm, co to nezažili, se jednoduše radí) pussa

Out from the dark into the light !

Není tady

#20 11. 5. 2010 21:55

arquebus
♥♥♥----

No člověče, že tě nenapadlo říct doma "heleďte, teď budu měsíc pryč, zhruba ve Skotsku, signál tam nebude, se ozvu" dumbom A moh jsi se dopřemejšlet jedna báseň.

Napsal jsem spolybydlicimu ze jedu do hor a ze jsem v poradku a at se o me neboji. Psal mi totiz po par dnech ze me nahlasi jako pohresovanou osobu jestli se mu neozvu. Pak se mi dostala voda do mobilu kdyz jsem se 2 dny a 2 noci valel ve stanu ve vlastnich zvratkach. A tudiz jsem prisel o mobil. O par dni pozdejc jsem se stavil na internetu kde jsem mel mail od policajtu ze jsem byl kamaradem nahlasen jako pohresovana osoba a ze mam nekam zavolat jestli jsem v poradku. Zavolal jsem tam a pak jsem musel na stanici se jit legitimovat. Nevedel jsem ze to uz rodice vyrazeli do skotska a nevedel jsem ze jsem byl nahlasen tim kamaradem na popud mych rodicu.
Tim ze jsem dal vedet ze jsem v poradku a naslednem prijezdu rodicu do Skotska policajti ale nechteli obnovit patrani.  Protoze uz nekdo jiny po me to patrani vyhlasil a ja se ozval. Tak meli rodice docela svazane ruce.

No a kdyz me rodice nasli tak jsem jim rikal ze by se mi uplne nejvic libilo kdyby se zas otocili a odjeli domu. To ale nechteli. Pokud by tam za mnou prijeli o par dni pozdejc tak bych mozna neco stihl vymyslet. Ted jsem proste tam kde jsem byl predtim.

Není tady

#21 11. 5. 2010 22:03

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nojo, tak když si zebliješ mobil, to je pak těžký lollollol
Heleď, je to jednoduchý: buď se ti líbí být tam, kdes byl předtím, nebo ne.
jinak řečeno, kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody wink

Není tady

#22 11. 5. 2010 22:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

arquebus napsal(a):

Mo6no koketuje s vecami, s ktorýni neradno koketova... alebo sa chce hra na Boha. Možno by otočil, keby sa mu jeho prianie išlo splni a on mal rakovinu v poslednom štádiu... dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#23 11. 5. 2010 22:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak ak ti je jedno, kde si, tak chata v K. je ne rozmýšžanie ideálna. Lepšie už to asi nebude... A mmch, pred sebou samým nikam neujdeš, seba si odvezieš všade, aj na Orkneye, aj za polárny kruh, aj do Patagónie. Mᚠto so sebou na doživotie wink , tak sa spolu skúste pekne zmieri.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#24 11. 5. 2010 22:44

Daniela M
♥♥♥----

Nezdařený pohus o sebevraždu znamená, že to byla Tvá největší chyba v Tvém životě!
Nesoudím, neodsuji, jen konstatuji.....

Není tady

#25 11. 5. 2010 22:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

co jako - že se mu to nepovedlo? lollol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí