|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

nemam vajecovody jak muzu otehotnet nakoho jse muzu obratit?dekuji za pomoc v
Není tady
Jediná šance je IVF - přes CAR. Hodně štěstí!
Není tady

Ahojte pekný večer vám všetkým . Potrebujem radu mám 26 a s priatelom sa snažíme o mimčo no nejde to 2roky.... Chodím k doktorovi a on tvrdí že nemám skoro žiadnu deložní sliznicu... Ako to napravím??Užívam tabletky vobec to nepomáha som neštastná.... poradí niekdo???Vopred ďakujem pekný večer sachmetttt
Není tady
Dobrá je na to mateří kašička, nejlépe přímo od včelaře a taky kontryhelový čaj. Hodně štěstí!
Není tady

Dobrý den potřebuji radu dlho jsme nemohli otěhotnet ted jsem po laparoskopii a vypadá,že jsem mněsíc v tom.. Doktor mi dal tablety UTROGESTAN jednu ráno perorálne a jednu večer vaginálně... No po týdnu jsem začala špinit.. Barva je hněho rúžová.. Mohu přijít o miminko?? Nebo je to kvůli tabletám bojím se.. Prosím kto něco zažil nebo pozná nech mi dá vědět děkuji Zuzana
Není tady
Zuzko gratuluju k otěhotnění. Spousta holek v časných fázích těhotenství špiní a všechno je v pořádku. Být tebou, rozhodně se jdu ukázat svému gynekologovi, aby tě vyšetřil a ukidnil. Zatím se šetři a můžeš si nasadit třeba Ascorutin, který pomáhá zpevňovat cévy. Kdybys začala krvácet, mazej k doktorovi okamžitě, případně na pohotovost. Zkus se moc nevyděsit, já jsem například krvácela tři měsíce a to opravdu hodně, byla jsem i dvakrát v nemocnici a dnes už jsem pomalu ve 24. týdnu a všechno je v pořádku 
Není tady