27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
nemam vajecovody jak muzu otehotnet nakoho jse muzu obratit?dekuji za pomoc v
Není tady
Jediná ance je IVF - přes CAR. Hodně těstí!
Není tady
Ahojte pekný večer vám vetkým . Potrebujem radu mám 26 a s priatelom sa snaíme o mimčo no nejde to 2roky.... Chodím k doktorovi a on tvrdí e nemám skoro iadnu deloní sliznicu... Ako to napravím??Uívam tabletky vobec to nepomáha som netastná.... poradí niekdo???Vopred ďakujem pekný večer sachmetttt
Není tady
Dobrá je na to mateří kaička, nejlépe přímo od včelaře a taky kontryhelový čaj. Hodně těstí!
Není tady
Dobrý den potřebuji radu dlho jsme nemohli otěhotnet ted jsem po laparoskopii a vypadá,e jsem mněsíc v tom.. Doktor mi dal tablety UTROGESTAN jednu ráno perorálne a jednu večer vaginálně... No po týdnu jsem začala pinit.. Barva je hněho rúová.. Mohu přijít o miminko?? Nebo je to kvůli tabletám bojím se.. Prosím kto něco zail nebo pozná nech mi dá vědět děkuji Zuzana
Není tady
Zuzko gratuluju k otěhotnění. Spousta holek v časných fázích těhotenství piní a vechno je v pořádku. Být tebou, rozhodně se jdu ukázat svému gynekologovi, aby tě vyetřil a ukidnil. Zatím se etři a můe si nasadit třeba Ascorutin, který pomáhá zpevňovat cévy. Kdybys začala krvácet, mazej k doktorovi okamitě, případně na pohotovost. Zkus se moc nevyděsit, já jsem například krvácela tři měsíce a to opravdu hodně, byla jsem i dvakrát v nemocnici a dnes u jsem pomalu ve 24. týdnu a vechno je v pořádku
Není tady