29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
mám poslední dobou totálně rozhozenou menstruaci. Neberu žádnou HA, ale to už několik let a vždy jsem to měla v pořádku od listopadu v tom mám docela chaos z 25 se mi to postupně přehodilo až na sobotních 9. Momentálně mi to nevadí, ale až budu plánovat v létě dovolenou, nerada bych se setkala s překvapením. Nevíte v čem by mohla být příčina?
Není tady
rozhozené hormony, určitě bych zašla ke gyndr. a nechala si udělat hormonální profil. Nevím kolik let ti je, nebo kolik a zda máš děti, ale jestli je teprve plánuješ, je o to důležitější vědět jak jsi na tom s hladinama jednotlivých hormonů.
Není tady
Popelko, je mi 32, mám 7 letého syna. Na gyndu chodím pravidelně na kontroly, ale dělají mí jenom cytologii, protože si na nic nestěžuju. Mívám to tak 2 dny a konec pak už jenom špinění. Už mi to doporučovala i "léčitelka" ty hormonální vyšetření, díky moc.
Není tady