Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 21. 5. 2010 11:47

Rainfall
♥♥-----

Re: Vdaná a přesto zamilovaná do někoho jiného

Mikeš napsal(a):

Rainfall napsal(a):

já vím, že se toho nezbavím, jenže to je právě to, jsem asi magor, nebo co, když nad tím přemýšlím(než abych byla spontánní a šla rovnou do toho...ač mě to láká)

Z toho si nic nedělej, u mě od prvotní myšlenky k realizaci uběhly pomalu dva roky... big_smile big_smile big_smile

chm, jenže čím dýl nad tím budu přemýšlet, tím si to vyřeším, protože nebude nic:cool:....taky řešení (no výborně, ještě, že jsem sem šla...do večera budu mít možná jasno)

Není tady

#202 21. 5. 2010 11:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rainfall napsal(a):

chm, jenže čím dýl nad tím budu přemýšlet, tím si to vyřeším, protože nebude nic:cool:....taky řešení (no výborně, ještě, že jsem sem šla...do večera budu mít možná jasno)

Tak což o to, jasno jsem měl taky vcelku hned big_smile, ale furt jsem nějak nemoh narazit na vhodný protějšek... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#203 21. 5. 2010 11:54

Rainfall
♥♥-----

no, možná jsem čekala, že mi tady napíšete, že jsem špatná,jak takhle můžu uvažovat, když jsem vdaná....smile
já si řeknu, že je to pravda...a dám pokoj....vidím, že jste tady celkem v pohodě.dík

Není tady

#204 21. 5. 2010 11:58

Rainfall
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

Rainfall napsal(a):

Tak což o to, jasno jsem měl taky vcelku hned big_smile, ale furt jsem nějak nemoh narazit na vhodný protějšek... big_smile big_smile big_smile

musím se smát....to mě tedy nenapadlo, přemýšlet nejdřív, že bych to chtěla vyzkoušet s někým jiným a pak hledat....smile   u mě vypadá protějšek vhodně (a mám takový pocit, že on to nikde nepotřebuje řešit po diskuzích:cool: )...jak jsi se pak díval doma na svou ženu...když bylo po...prosím(tím myslím, když jsi jí viděl, mluvil na ní, držel jí za ruku a tak všechno...a přitom jsi věděl, že jsi to udělal? výčitky tedy nebyly? nepřipadal jsi si hloupě?)

Není tady

#205 21. 5. 2010 12:11

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Rainfall napsal(a):

Kuty napsal(a):

Rainfall napsal(a):

jo jo, děkuju za reakce i tobě Mr.Kocoure(že mě to nenapadlo hned a motám do toho výčitky a svědomícool)
děkuju Kuty, jsem teď také v tom věku:), jenže právě, já jsem asi ten srab, co by tedy chtěl...., ale bojí se právě těch důsledkůroll
(hm, tak vidím, že ještě pár příspěvků a budu mít svou váhavost vyřešnou:gloria:)

lollollol

big_smile Kuty, jak na to tvůj muž přišel? (já myslím, že u nás by to byla konečná, totiž....)

My jsme po nějaké té době obě rodiny seznámily (můj nápad:dumbom:),bylo z toho pár perfektních akcí,a pak si jednou prohlížel přítel foto v notebooku z našich chvilek a manželka jeho si toho všimla,do čeho to furt čumí a už to bylo...Kdyby se vzájemně rodiny neznaly... ach jo,to věčné kdyby.
Do té doby jsem ovšem byla šťastná usměvavá manželka,dle partnerova chování i supr milenka,vše stíhající matka v pohodě,pracující i podnikatelka v jedné osobě,no nemělo to chybu.Ale pořád jsem věděla,že nechci přijít o svou rodinu,i když chvíle s přítelem či ukradené víkendy byly vždy moc supr,návraty domů tak trochu po špičkách,co bude,ale vždy dobrý.Rozcházení bylo hodně těžké a duševní boje doma taky.

Není tady

#206 21. 5. 2010 12:13

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Rainfall napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Rainfall napsal(a):

musím se smát....to mě tedy nenapadlo, přemýšlet nejdřív, že bych to chtěla vyzkoušet s někým jiným a pak hledat....smile   u mě vypadá protějšek vhodně (a mám takový pocit, že on to nikde nepotřebuje řešit po diskuzích:cool: )...jak jsi se pak díval doma na svou ženu...když bylo po...prosím(tím myslím, když jsi jí viděl, mluvil na ní, držel jí za ruku a tak všechno...a přitom jsi věděl, že jsi to udělal? výčitky tedy nebyly? nepřipadal jsi si hloupě?)

Otázka sice pro Mikeše,al odpovím taky a za sebe:ne

Není tady

#207 21. 5. 2010 12:13

majkafa
Host

Rainfall, myslím, že tě pálí dobré bydlo.
V situaci, kterou jsi popsala, bych do toho nešla. Jedině tehdy, když bych byla nespokojená ve svém manželství a i to kdoví jestli. Nejdříve bych se snažila řešit svůj stávající vztah
Myslím, že tvá nevěra bez tvých výčitek svědomí neproběhne. Kéž by zůstalo jen u nic.

Btw už jsi ho aspoň viděla jinak, než na fotce nebo webce?

#208 21. 5. 2010 12:25

Rainfall
♥♥-----

Kuty napsal(a):

Rainfall napsal(a):

Kuty napsal(a):

[/b]
lollollol

big_smile Kuty, jak na to tvůj muž přišel? (já myslím, že u nás by to byla konečná, totiž....)

My jsme po nějaké té době obě rodiny seznámily (můj nápad:dumbom:),bylo z toho pár perfektních akcí,a pak si jednou prohlížel přítel foto v notebooku z našich chvilek a manželka jeho si toho všimla,do čeho to furt čumí a už to bylo...Kdyby se vzájemně rodiny neznaly... ach jo,to věčné kdyby.
Do té doby jsem ovšem byla šťastná usměvavá manželka,dle partnerova chování i supr milenka,vše stíhající matka v pohodě,pracující i podnikatelka v jedné osobě,no nemělo to chybu.Ale pořád jsem věděla,že nechci přijít o svou rodinu,i když chvíle s přítelem či ukradené víkendy byly vždy moc supr,návraty domů tak trochu po špičkách,co bude,ale vždy dobrý.Rozcházení bylo hodně těžké a duševní boje doma taky.

to by mě fakt nenapadlo- seznamovat rodiny cool
já to v sobě takto nemám vůbec srovnaný....

Není tady

#209 21. 5. 2010 12:39

Rainfall
♥♥-----

majkafa napsal(a):

V situaci, kterou jsi popsala, bych do toho nešla. Jedině tehdy, když bych byla nespokojená ve svém manželství a i to kdoví jestli. Nejdříve bych se snažila řešit svůj stávající vztah
Myslím, že tvá nevěra bez tvých výčitek svědomí neproběhne. Kéž by zůstalo jen u nic.

Majko, moc děkuju, že jsi zareagovala(jak jsem psala, chodím sem už spoustu let a vždycky jsem to tu ráda pročítala, patříš mezi mé oblíbené repondentky smile )
víš, ono je to tak, když jsem se seznámila s oním dotyčným, byl tak nějak důvod...cítila jsem se nějak sama...s mužem jsem spolu od 20 let(nejsme si ale první partneři, předtím jsme oba asi prožívali dost bouřlivá období)(nebudu tu rozepisovat celou manželskou historii), ale....jak jsem psala, prostě asi máš pravdu o tom s tím dobrým bydlem(kdybych byla nešťastná doma, neřešila bych to tady, nejspíš a rovnou bych do toho šla...)jak jsem už tady psala....ten muž mě zaujal, hodně jsme si povídali(psali) o všem možném....párkrát jsme se i setkali na malou chvíli, kdy jsem si pořád říkala, že se o nic nejedná, káva a nic víc....no jo, jenže poslední dobou se mi melou v hlavě tyto myšlenky(a jeho návrhy)...původně jsme si oba chtěli jen psát, povídat...
a (já vím, možná to není vážné téma) já s v tom teď trochu plácám..., protože mě opravdu přitahuje(vím, že bych to měla nejspíš hned ukončit...jenže, zas mě opravdu i láká ta možnost...)
no a pak je tady můj muž(bylo by celkem legrační, kdyby i on sám se sebou řešil takovouto zapeklitost s nějakou paní, že... cool ..), když ho vidím a mluvím s ním a vím co se ve mně odehrává, stydím se(jenže mě to fakt tak nějak táhne i za tím druhým) a taky vím, že kdyby můj muž na to přišel,nechtěl by se mnou dál být...přemýšlím prostě nad tím, jak to vyřešit...(vlastně vím, co by bylo nejlepší), myslela jsem vážně, že se tu do mě všichni pustí a já to rezolutně všechno skončím...hm. víš, láká mě a moc, ale nedovedu si právě představit, že doma třeba řeknu, že jedu za kámoškou a přitom....(někdy si říkám, že je asi lepší nad vším tak nepřemýšlet a prostě si ten život užít....někde jsem četla, že když se milují dvy lidé(při nevěře)vzniká negativní energie a k potrhání aury? myslíš, že je to pravda....chápu, že někomu to může připadat úsměvné(a šl by rovnou na tu erotiku tongue , ale já nad tím uvažuju i takto.....

Není tady

#210 21. 5. 2010 12:48

Rainfall
♥♥-----

majkafa napsal(a):

ještě jsem chtěla, to jsem předtím zapoměla dopsat...když jsem se s oním mužem seznámila, byly mi smutno, připadala jsm si sama....jenže během té doby, co tamtoho znám, se to doma tak nějak jakoby srovnalo, my man je najednou nějaký pozornější,milejší..a tak....doma je teď prostě takový klid...(a vlstně není důvod k ničemu takovému....jen ta fyzická touha asi... smile )

Není tady

#211 21. 5. 2010 12:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rainfall napsal(a):

výčitky tedy nebyly?

Výčitky nebyly...
A jen pro pořádek - píšu tady o věcech tři a více let starých, aby bylo jasno...

Není tady

#212 21. 5. 2010 12:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No - řekla bych, že Rainfall pálí úplně něco jinýho, než dobrý bydlo... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
myslela jsem vážně, že se tu do mě všichni pustí a já to rezolutně všechno skončím
Ale běž... můžem si tu odírat prstíky o klávesnici do aleluja a říkat "ano - ne" a stejně si vybereš z příspěvků to, co je ti bližší... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#213 21. 5. 2010 12:56

Teru99
♥♥♥----
Místo: Praha

Mikeš napsal(a):

Rainfall napsal(a):

výčitky tedy nebyly?

Výčitky nebyly...
A jen pro pořádek - píšu tady o věcech tři a více let starých, aby bylo jasno...

Copak, manželka to tu čte taky? lol

Není tady

#214 21. 5. 2010 12:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Rainfall napsal(a):

.... vlstně není důvod k ničemu takovému....jen ta fyzická touha asi... smile )

Jj, všechno je to jen o fyzičnu lollol Tak abys pak holka nebyla zklamaná stoltstoltstolt
(sranda musí bejt, ale s tou "potrhanou aurou" jsi to už fakt dost přepískla lollolvissla)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#215 21. 5. 2010 13:02

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Teru99 napsal(a):

No ještě to by tak scházelo... big_smile
Ne, to bylo pro Rainfall, aby si snad o mně nemyslela, že jsem nějaký proutník... big_smile

Není tady

#216 21. 5. 2010 13:02

majkafa
Host

Rainfall, ano, myslím si, že aury se sex (milování?) s jiným partnerem týká. Že ji ovlivní.
Jestli tou aurou myslíš podvědomí. Jak mě trklo psaní Pan. Protože aura je něco jiného.

Já na tvém místě bych si položila jedinou jednoduchou otázku. Už jsem na babi psala, zrovna někdy tento týden, že život je jednoduchý, když si ho takový uděláme. Jen my sami si ho děláme složitým.

Chci si zničit manželství?
ANO. Při této odpovědi se v tom přestanu hrabat a budu svému muži nevěrná.
NE. Při této odpovědi ukončím styky s potencionálním milencem.

Btw Mikeš ti nenapsal, jak to bylo, když se do jedné ze svých milenek zamiloval. To je pak maso. Pro všechny.

Když jsem se já zamilovala do ženatého muže, sama nezadaná, stačilo si položit jedinou jednoduchou otázku, když mi přestalo být psychicky dobře: Chci s ním být za okolností, že neopustí manželku?
ANO - stýkám se s ním dál.
NE - ukončuji vztah. A to jsem udělala.

Upravil(a) majkafa (21. 5. 2010 13:15)

#217 21. 5. 2010 13:14

Rainfall
♥♥-----

Pandorraa napsal(a):

Rainfall napsal(a):

Jj, všechno je to jen o fyzičnu lollol Tak abys pak holka nebyla zklamaná stoltstoltstolt
(sranda musí bejt, ale s tou "potrhanou aurou" jsi to už fakt dost přepískla lollolvissla)

ano, Pandorro,proto, že jsem to jen někde četla a nevěděla jsem, jestli to tak je nebo ne(jsem začátečník nejen s nevěrou smile ), tak proto jsem se na to (možná jako úplný hlupák ptala), ale i tak děkuji

Není tady

#218 21. 5. 2010 13:15

Rainfall
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

Teru99 napsal(a):

No ještě to by tak scházelo... big_smile
Ne, to bylo pro Rainfall, aby si snad o mně nemyslela, že jsem nějaký proutník... big_smile

neboj, psala jsem, že sem chodím už několik let....tak nějaký svůj obrázek už mám smile

Není tady

#219 21. 5. 2010 13:19

Rainfall
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Rainfall, ano, myslím si, že aury se sex (milování?) s jiným partnerem týká. Že ji ovlivní.
Jestli tou aurou myslíš podvědomí. Jak mě trklo psaní Pan. Protože aura je něco jiného.

Já na tvém místě bych si položila jedinou jednoduchou otázku. Už jsem na babi psala, zrovna někdy tento týden, že život je jednoduchý, když si ho takový uděláme. Jen my sami si ho děláme složitým.

NE. Při této odpovědi ukončím styky s potencionálním milencem.

Btw Mikeš ti nenapsal, jak to bylo, když se do jedné ze svých milenek zamiloval. To je pak maso. Pro všechny.

Když jsem se já zamilovala do ženatého muže, sama nezadaná, stačilo si položit jedinou jednoduchou otázku, když mi přestalo být psychicky dobře: Chci s ním být za okolností, že neopustí manželku?

děkuju...je to tu přehledný a srovnaný...
někdy si fakt člověk myslí, že když se nikdo nic nedozví, je vše v pořádku..

Není tady

#220 21. 5. 2010 13:41

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Rainfall napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Rainfall napsal(a):

ano, Pandorro,proto, že jsem to jen někde četla a nevěděla jsem, jestli to tak je nebo ne(jsem začátečník nejen s nevěrou smile ), tak proto jsem se na to (možná jako úplný hlupák ptala), ale i tak děkuji

Rainfall, V době mojí nevěry jsem se náhodou dostala k focení aury... můžu ti říct, že je nádherně modrá až fialová a žádné potrhání tam nebylo wink

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#221 21. 5. 2010 13:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥

někdy si fakt člověk myslí, že když se nikdo nic nedozví, je vše v pořádku..
To, aby se nikdo nic nedozvěděl, je důležitý proto, abys neublížila. Jenže to neznamená, že je (bude) to v pořádku i pro tebe.

Není tady

#222 21. 5. 2010 18:30

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Rainfall
pokud do toho chceš jít, jdi do toho..pokud si seš jistá, že to uneseš. Není nic horšího, než  podvádějí, který se pod tíhou svědomí přizná ke svému morálnímu poklesku.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#223 21. 5. 2010 19:26

agewa
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

NE. Při této odpovědi ukončím styky s potencionálním milencem.Btw Mikeš ti nenapsal, jak to bylo, když se do jedné ze svých milenek zamiloval. To je pak maso. Pro všechny.

bohužel ani tahle možnost nic nemusí řešit. R. se ve všem může plácat o hodně déle, protože si bude říkat...jaké by to bylo......a třeba si všechno i idealizovat. no a s idealem se bojuje špatně.
naopak , pokud vše proběhne, třeba zjistí, že to ani za tolik obav nestálo a vše hned skončí.
prostě NENI to tak jednoznačné a jednoduché. plácat se v tom může za každých okolností

Není tady

#224 21. 5. 2010 19:38

majkafa
Host

agewa napsal(a):

prostě NENI to tak jednoznačné a jednoduché. plácat se v tom může za každých okolností

Evidentně jsi nepochopila.
Když se jednou rozhodnu, neohlížím se zpět a neřeším coby kdyby ale jdu vpřed a přesně dodržuju své rozhodnutí. Od toho jsem se přece ROZHODLA. Rozhodnout se znamená neříkat jaké by to bylo. Ale říkat - rozhodla jsem se a tak to je.
Třeba to ještě trošku bolí ale neohlížím se nalevo, napravo, koukám dopředu a jdu. Časem to přebolí.

Nebo myslíš, že je lepší kvůli vlastní nerozhodnosti a naivním snům si rozbít rodinu? Mám jiný názor. Sexuální experimenty jsou na místě před uzavřením manželství. Anebo po jeho ukončení, pokud v něm nejsem spokojená. wink

Upravil(a) majkafa (21. 5. 2010 19:52)

#225 21. 5. 2010 20:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Když se jednou rozhodnu, neohlížím se zpět a neřeším coby kdyby ale jdu vpřed a přesně dodržuju své rozhodnutí.
Tím chceš říct, že opravdu nikdy nepomyslíš na to, "co by, kdyby"??? Že si skutečně dovedeš zakázat na to, co bylo, ani střípkem nepomyslet??? To mi teda prozraď, jak tohle děláš.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí