|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Mikeš napsal(a):
Rainfall napsal(a):
já vím, že se toho nezbavím, jenže to je právě to, jsem asi magor, nebo co, když nad tím přemýšlím(než abych byla spontánní a šla rovnou do toho...ač mě to láká)
Z toho si nic nedělej, u mě od prvotní myšlenky k realizaci uběhly pomalu dva roky...
![]()
![]()
chm, jenže čím dýl nad tím budu přemýšlet, tím si to vyřeším, protože nebude nic:cool:....taky řešení (no výborně, ještě, že jsem sem šla...do večera budu mít možná jasno)
Není tady

Rainfall napsal(a):
chm, jenže čím dýl nad tím budu přemýšlet, tím si to vyřeším, protože nebude nic:cool:....taky řešení (no výborně, ještě, že jsem sem šla...do večera budu mít možná jasno)
Tak což o to, jasno jsem měl taky vcelku hned
, ale furt jsem nějak nemoh narazit na vhodný protějšek...

Není tady

no, možná jsem čekala, že mi tady napíšete, že jsem špatná,jak takhle můžu uvažovat, když jsem vdaná....
já si řeknu, že je to pravda...a dám pokoj....vidím, že jste tady celkem v pohodě.dík
Není tady

Mikeš napsal(a):
Rainfall napsal(a):
![]()
![]()
musím se smát....to mě tedy nenapadlo, přemýšlet nejdřív, že bych to chtěla vyzkoušet s někým jiným a pak hledat....
u mě vypadá protějšek vhodně (a mám takový pocit, že on to nikde nepotřebuje řešit po diskuzích:cool: )...jak jsi se pak díval doma na svou ženu...když bylo po...prosím(tím myslím, když jsi jí viděl, mluvil na ní, držel jí za ruku a tak všechno...a přitom jsi věděl, že jsi to udělal? výčitky tedy nebyly? nepřipadal jsi si hloupě?)
Není tady
Rainfall napsal(a):
Kuty napsal(a):
Rainfall napsal(a):
jo jo, děkuju za reakce i tobě Mr.Kocoure(že mě to nenapadlo hned a motám do toho výčitky a svědomí
)
děkuju Kuty, jsem teď také v tom věku:), jenže právě, já jsem asi ten srab, co by tedy chtěl...., ale bojí se právě těch důsledků
(hm, tak vidím, že ještě pár příspěvků a budu mít svou váhavost vyřešnou:gloria:)
Kuty, jak na to tvůj muž přišel? (já myslím, že u nás by to byla konečná, totiž....)
My jsme po nějaké té době obě rodiny seznámily (můj nápad:dumbom:),bylo z toho pár perfektních akcí,a pak si jednou prohlížel přítel foto v notebooku z našich chvilek a manželka jeho si toho všimla,do čeho to furt čumí a už to bylo...Kdyby se vzájemně rodiny neznaly... ach jo,to věčné kdyby.
Do té doby jsem ovšem byla šťastná usměvavá manželka,dle partnerova chování i supr milenka,vše stíhající matka v pohodě,pracující i podnikatelka v jedné osobě,no nemělo to chybu.Ale pořád jsem věděla,že nechci přijít o svou rodinu,i když chvíle s přítelem či ukradené víkendy byly vždy moc supr,návraty domů tak trochu po špičkách,co bude,ale vždy dobrý.Rozcházení bylo hodně těžké a duševní boje doma taky.
Není tady
Rainfall napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Rainfall napsal(a):
![]()
![]()
musím se smát....to mě tedy nenapadlo, přemýšlet nejdřív, že bych to chtěla vyzkoušet s někým jiným a pak hledat....
u mě vypadá protějšek vhodně (a mám takový pocit, že on to nikde nepotřebuje řešit po diskuzích:cool: )...jak jsi se pak díval doma na svou ženu...když bylo po...prosím(tím myslím, když jsi jí viděl, mluvil na ní, držel jí za ruku a tak všechno...a přitom jsi věděl, že jsi to udělal? výčitky tedy nebyly? nepřipadal jsi si hloupě?)
Otázka sice pro Mikeše,al odpovím taky a za sebe:ne
Není tady
Rainfall, myslím, že tě pálí dobré bydlo.
V situaci, kterou jsi popsala, bych do toho nešla. Jedině tehdy, když bych byla nespokojená ve svém manželství a i to kdoví jestli. Nejdříve bych se snažila řešit svůj stávající vztah
Myslím, že tvá nevěra bez tvých výčitek svědomí neproběhne. Kéž by zůstalo jen u nic.
Btw už jsi ho aspoň viděla jinak, než na fotce nebo webce?

Kuty napsal(a):
Rainfall napsal(a):
Kuty napsal(a):
[/b]
Kuty, jak na to tvůj muž přišel? (já myslím, že u nás by to byla konečná, totiž....)
My jsme po nějaké té době obě rodiny seznámily (můj nápad:dumbom:),bylo z toho pár perfektních akcí,a pak si jednou prohlížel přítel foto v notebooku z našich chvilek a manželka jeho si toho všimla,do čeho to furt čumí a už to bylo...Kdyby se vzájemně rodiny neznaly... ach jo,to věčné kdyby.
Do té doby jsem ovšem byla šťastná usměvavá manželka,dle partnerova chování i supr milenka,vše stíhající matka v pohodě,pracující i podnikatelka v jedné osobě,no nemělo to chybu.Ale pořád jsem věděla,že nechci přijít o svou rodinu,i když chvíle s přítelem či ukradené víkendy byly vždy moc supr,návraty domů tak trochu po špičkách,co bude,ale vždy dobrý.Rozcházení bylo hodně těžké a duševní boje doma taky.
to by mě fakt nenapadlo- seznamovat rodiny
já to v sobě takto nemám vůbec srovnaný....
Není tady

majkafa napsal(a):
V situaci, kterou jsi popsala, bych do toho nešla. Jedině tehdy, když bych byla nespokojená ve svém manželství a i to kdoví jestli. Nejdříve bych se snažila řešit svůj stávající vztah
Myslím, že tvá nevěra bez tvých výčitek svědomí neproběhne. Kéž by zůstalo jen u nic.
Majko, moc děkuju, že jsi zareagovala(jak jsem psala, chodím sem už spoustu let a vždycky jsem to tu ráda pročítala, patříš mezi mé oblíbené repondentky
)
víš, ono je to tak, když jsem se seznámila s oním dotyčným, byl tak nějak důvod...cítila jsem se nějak sama...s mužem jsem spolu od 20 let(nejsme si ale první partneři, předtím jsme oba asi prožívali dost bouřlivá období)(nebudu tu rozepisovat celou manželskou historii), ale....jak jsem psala, prostě asi máš pravdu o tom s tím dobrým bydlem(kdybych byla nešťastná doma, neřešila bych to tady, nejspíš a rovnou bych do toho šla...)jak jsem už tady psala....ten muž mě zaujal, hodně jsme si povídali(psali) o všem možném....párkrát jsme se i setkali na malou chvíli, kdy jsem si pořád říkala, že se o nic nejedná, káva a nic víc....no jo, jenže poslední dobou se mi melou v hlavě tyto myšlenky(a jeho návrhy)...původně jsme si oba chtěli jen psát, povídat...
a (já vím, možná to není vážné téma) já s v tom teď trochu plácám..., protože mě opravdu přitahuje(vím, že bych to měla nejspíš hned ukončit...jenže, zas mě opravdu i láká ta možnost...)
no a pak je tady můj muž(bylo by celkem legrační, kdyby i on sám se sebou řešil takovouto zapeklitost s nějakou paní, že...
..), když ho vidím a mluvím s ním a vím co se ve mně odehrává, stydím se(jenže mě to fakt tak nějak táhne i za tím druhým) a taky vím, že kdyby můj muž na to přišel,nechtěl by se mnou dál být...přemýšlím prostě nad tím, jak to vyřešit...(vlastně vím, co by bylo nejlepší), myslela jsem vážně, že se tu do mě všichni pustí a já to rezolutně všechno skončím...hm. víš, láká mě a moc, ale nedovedu si právě představit, že doma třeba řeknu, že jedu za kámoškou a přitom....(někdy si říkám, že je asi lepší nad vším tak nepřemýšlet a prostě si ten život užít....někde jsem četla, že když se milují dvy lidé(při nevěře)vzniká negativní energie a k potrhání aury? myslíš, že je to pravda....chápu, že někomu to může připadat úsměvné(a šl by rovnou na tu erotiku
, ale já nad tím uvažuju i takto.....
Není tady

majkafa napsal(a):
ještě jsem chtěla, to jsem předtím zapoměla dopsat...když jsem se s oním mužem seznámila, byly mi smutno, připadala jsm si sama....jenže během té doby, co tamtoho znám, se to doma tak nějak jakoby srovnalo, my man je najednou nějaký pozornější,milejší..a tak....doma je teď prostě takový klid...(a vlstně není důvod k ničemu takovému....jen ta fyzická touha asi...
)
Není tady

Rainfall napsal(a):
výčitky tedy nebyly?
Výčitky nebyly...
A jen pro pořádek - píšu tady o věcech tři a více let starých, aby bylo jasno...
Není tady
No - řekla bych, že Rainfall pálí úplně něco jinýho, než dobrý bydlo... 
myslela jsem vážně, že se tu do mě všichni pustí a já to rezolutně všechno skončím
Ale běž... můžem si tu odírat prstíky o klávesnici do aleluja a říkat "ano - ne" a stejně si vybereš z příspěvků to, co je ti bližší... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Rainfall napsal(a):
výčitky tedy nebyly?
Výčitky nebyly...
A jen pro pořádek - píšu tady o věcech tři a více let starých, aby bylo jasno...
Copak, manželka to tu čte taky? 
Není tady
Rainfall napsal(a):
.... vlstně není důvod k ničemu takovému....jen ta fyzická touha asi...
)
Jj, všechno je to jen o fyzičnu 
Tak abys pak holka nebyla zklamaná 

(sranda musí bejt, ale s tou "potrhanou aurou" jsi to už fakt dost přepískla 

)
Není tady

Teru99 napsal(a):
No ještě to by tak scházelo... 
Ne, to bylo pro Rainfall, aby si snad o mně nemyslela, že jsem nějaký proutník... 
Není tady
Rainfall, ano, myslím si, že aury se sex (milování?) s jiným partnerem týká. Že ji ovlivní.
Jestli tou aurou myslíš podvědomí. Jak mě trklo psaní Pan. Protože aura je něco jiného.
Já na tvém místě bych si položila jedinou jednoduchou otázku. Už jsem na babi psala, zrovna někdy tento týden, že život je jednoduchý, když si ho takový uděláme. Jen my sami si ho děláme složitým.
Chci si zničit manželství?
ANO. Při této odpovědi se v tom přestanu hrabat a budu svému muži nevěrná.
NE. Při této odpovědi ukončím styky s potencionálním milencem.
Btw Mikeš ti nenapsal, jak to bylo, když se do jedné ze svých milenek zamiloval. To je pak maso. Pro všechny.
Když jsem se já zamilovala do ženatého muže, sama nezadaná, stačilo si položit jedinou jednoduchou otázku, když mi přestalo být psychicky dobře: Chci s ním být za okolností, že neopustí manželku?
ANO - stýkám se s ním dál.
NE - ukončuji vztah. A to jsem udělala.
Upravil(a) majkafa (21. 5. 2010 13:15)

Pandorraa napsal(a):
Rainfall napsal(a):
)
(sranda musí bejt, ale s tou "potrhanou aurou" jsi to už fakt dost přepískla)
ano, Pandorro,proto, že jsem to jen někde četla a nevěděla jsem, jestli to tak je nebo ne(jsem začátečník nejen s nevěrou
), tak proto jsem se na to (možná jako úplný hlupák ptala), ale i tak děkuji
Není tady

Mikeš napsal(a):
Teru99 napsal(a):
No ještě to by tak scházelo...
Ne, to bylo pro Rainfall, aby si snad o mně nemyslela, že jsem nějaký proutník...
neboj, psala jsem, že sem chodím už několik let....tak nějaký svůj obrázek už mám 
Není tady

majkafa napsal(a):
Rainfall, ano, myslím si, že aury se sex (milování?) s jiným partnerem týká. Že ji ovlivní.
Jestli tou aurou myslíš podvědomí. Jak mě trklo psaní Pan. Protože aura je něco jiného.
Já na tvém místě bych si položila jedinou jednoduchou otázku. Už jsem na babi psala, zrovna někdy tento týden, že život je jednoduchý, když si ho takový uděláme. Jen my sami si ho děláme složitým.
NE. Při této odpovědi ukončím styky s potencionálním milencem.
Btw Mikeš ti nenapsal, jak to bylo, když se do jedné ze svých milenek zamiloval. To je pak maso. Pro všechny.
Když jsem se já zamilovala do ženatého muže, sama nezadaná, stačilo si položit jedinou jednoduchou otázku, když mi přestalo být psychicky dobře: Chci s ním být za okolností, že neopustí manželku?
děkuju...je to tu přehledný a srovnaný...
někdy si fakt člověk myslí, že když se nikdo nic nedozví, je vše v pořádku..
Není tady

Rainfall napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Rainfall napsal(a):
)
(sranda musí bejt, ale s tou "potrhanou aurou" jsi to už fakt dost přepískla)
ano, Pandorro,proto, že jsem to jen někde četla a nevěděla jsem, jestli to tak je nebo ne(jsem začátečník nejen s nevěrou
), tak proto jsem se na to (možná jako úplný hlupák ptala), ale i tak děkuji
Rainfall, V době mojí nevěry jsem se náhodou dostala k focení aury... můžu ti říct, že je nádherně modrá až fialová a žádné potrhání tam nebylo 
Není tady
někdy si fakt člověk myslí, že když se nikdo nic nedozví, je vše v pořádku..
To, aby se nikdo nic nedozvěděl, je důležitý proto, abys neublížila. Jenže to neznamená, že je (bude) to v pořádku i pro tebe.
Není tady

Rainfall
pokud do toho chceš jít, jdi do toho..pokud si seš jistá, že to uneseš. Není nic horšího, než podvádějí, který se pod tíhou svědomí přizná ke svému morálnímu poklesku.
Není tady
majkafa napsal(a):
NE. Při této odpovědi ukončím styky s potencionálním milencem.Btw Mikeš ti nenapsal, jak to bylo, když se do jedné ze svých milenek zamiloval. To je pak maso. Pro všechny.
bohužel ani tahle možnost nic nemusí řešit. R. se ve všem může plácat o hodně déle, protože si bude říkat...jaké by to bylo......a třeba si všechno i idealizovat. no a s idealem se bojuje špatně.
naopak , pokud vše proběhne, třeba zjistí, že to ani za tolik obav nestálo a vše hned skončí.
prostě NENI to tak jednoznačné a jednoduché. plácat se v tom může za každých okolností
Není tady
agewa napsal(a):
prostě NENI to tak jednoznačné a jednoduché. plácat se v tom může za každých okolností
Evidentně jsi nepochopila.
Když se jednou rozhodnu, neohlížím se zpět a neřeším coby kdyby ale jdu vpřed a přesně dodržuju své rozhodnutí. Od toho jsem se přece ROZHODLA. Rozhodnout se znamená neříkat jaké by to bylo. Ale říkat - rozhodla jsem se a tak to je.
Třeba to ještě trošku bolí ale neohlížím se nalevo, napravo, koukám dopředu a jdu. Časem to přebolí.
Nebo myslíš, že je lepší kvůli vlastní nerozhodnosti a naivním snům si rozbít rodinu? Mám jiný názor. Sexuální experimenty jsou na místě před uzavřením manželství. Anebo po jeho ukončení, pokud v něm nejsem spokojená. 
Upravil(a) majkafa (21. 5. 2010 19:52)
Když se jednou rozhodnu, neohlížím se zpět a neřeším coby kdyby ale jdu vpřed a přesně dodržuju své rozhodnutí.
Tím chceš říct, že opravdu nikdy nepomyslíš na to, "co by, kdyby"??? Že si skutečně dovedeš zakázat na to, co bylo, ani střípkem nepomyslet??? To mi teda prozraď, jak tohle děláš.
Není tady