Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 17. 5. 2010 9:48

ARZINOE
♥♥-----

Re: Vdaná a přesto zamilovaná do někoho jiného

PPavlaa napsal(a):

beruško, mě přijde, že ty se prostě jen nudíš, nic víc. co čekáš, že po x letech s někým budeš zamilovaná jako na začátku ? táhne ti na třicet, že to takhle nefunguje už bys měla vědět. když se rozvedeš a budeš s tímhle, pak přejde zamilovanost, co budeš dělat ? půjdeš znovu za někým, kde ta zamilovanost bude a pořád dokola ? roll
měla by ses probrat ty i tvůj přítel. ten je teda taky dáreček k pohledání hmm

Já to vidím asi taky tak.
Tvůj přítel si  potřebuje odpočinout od domácího stereotipu,protože žena s dětma celý den na krku vede jinou konverzaci než bezdětná,spící celou noc.
Já takové vztahy beru jako relax od všedního života.Vy se na sebe těšíte,sex vám taky nepřerušuje plačící dítě a hlavně neřešíte věci spojené s domácností  a tak.
Píšeš,že budete s manželem stavět dům.Važ si toho co máš.Časem opadne i vášeň ve vztahu s přítelem a  budeš žít zase podobný život,který žiješ teď s manžou.Nechci to vidět zbytečně černě, ale možná ještě horší život.Platit na dvě děti,živit vaše .......

Není tady

#177 17. 5. 2010 22:58

Daniela M
♥♥♥----

V životě se můžeme zamilovat vícekrát ale vždy musíme vědět, co ano a co ne. Kdo si neváží toho co má, následně ztrácí, protože si vše ani nezasloužil. Jestli-že někdo trpí v daném stavu a proto hledá lepší protějšek mohu pochopit. Jinak se jedná jen o pud a rozptýlení a znevažování vztahu. Také se říká, kdo toto nezažil, nepochopí.....ale, důležité je stát pevně na zemi. Láska dává křídla a také se při ní ztrácí soudnost. Šťastní jsou ti, kteří vše včas pochopí.

Upravil(a) Daniela M (18. 5. 2010 10:09)

Není tady

#178 18. 5. 2010 9:17

pigi22007
♥♥♥----

Já myslím,že beruška už asi radši nechce nic slyšet big_smile kapitulation

Upravil(a) pigi22007 (18. 5. 2010 9:18)

Není tady

#179 21. 5. 2010 9:06

Rainfall
♥♥-----

Hezký den, vám všem tady.Chodím na tyto stránky už určitě tak 5-6 let, ale nijak jsem se zatím nějak diskuzí nezúčastňovala.Přemýšlela jsem, že sem zašlu svůj příspěvek, který je tak trochu podobný tomu, co zde řeší Beruška.Chci to napsat, ač vím, že mě spousta lidí bude "odsuzovat", ale já to s tím vědomím dělám, protože to potřebuju vidět ze všech stran.Vím, že to tu některé holky umí dost dobře, ale ono je to někdy potřeba:|
Chci se zeptat na tohle: myslíte si, že existuje nevěra bez výčitek(sama sobě, myslím), myslíte si, že úplně vždycky(ikdyž třeba nebude nikdy prozrazená, může se to na životě člověka odrazit nějak jinak, v jiné oblasti života?)abyste tomu rozuměly/i(je to tak stejné, jako všude jinde), někdo mě moc přitahuje, nechci rozbíjet sobě ani jemu rodinu(oba víme, že spolu žít nechceme ani bořit domovy dětem).Chtěla jsem vědet, jestli to někdo takto také prožíval(s nikým se o tom samozřejmě nemůžu bavit)a tak mě napadly tyto stránky...já sama (když jsem byla mladší, jsem měla na případnou nevěru radikální názor, říkala jsem si, že u partnera bych to nikdy nepřekousla a u sebe jsem věřila, že to nikdy neudělám), během let se samozřejmě názor na toto trochu pozměnil, ale stejně jsem nikdy nic takového neudělala a najednou řeším já, jestli riskovat kvůli přitažlivosti ztrátu partnera a všeho s tím souvisejícího(ačkoliv třeba i existuje možnost, že by na to nikdy nepřišel),nebo na toho druhého úplně zapomenout.... Třeba už to tu někdo někdy řešil, ale mě se to týká teď momentálně, nevím, na kterou diskuzi se mám teď podívat...Hodně jsem přemýšlela o tom, proč to dělám, proč jsem to vůbec připustila, aby mě přitahoval(přemýšlím, jestli jsem si "potřebovala dokázat", že pořád někoho dokážu přitahovat, nebo proč, vlastně...s manželem nějak žádné konflikty neřeším, doma je to tak nějak normální).Opravdu jsem si vždycky myslela, že jsem proti tomu odolná, imunní, že já prostě nikdy....(jenže opravdu nejsem zlá, přemýšlím nad tím, doma zbytečně nic neprovokuju, abych "měla důvod", trápí mě to, že když se podívám na svého manžela....stokrát jsem si řekla, že to prostě ukončím, ale ........ten druhý "vztah" je spíše tedy na verbální (dopisovatelské úrovni) Myslíte si tedy, že existuje nevěra bez výčitek svědomí a tak, aby se to nevrátilo negativně nějak jinak.?(Je mi trochu přes 30, vdaná, děti...)(kolikrát jsem si snažila namluvit, že když se to nikdo nedozví, o nic se vlastně nejedná...není to tak, ale přeci)
holky, prosím, napište mi na to svoje, jakékoliv názory, v hlavě se mi to "motá" už pár měsíců....já samozřejmě vím, že jediný, kdo to musí vyřešit jsem já, jen jsem chtěla "hovořit" i jinými lidmi...(a taky vím, že toto téma je věčně přetřásanéneutral)

Není tady

#180 21. 5. 2010 9:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som síce nezadaná, ale chodila so ženáčom. Dlho osm nevedela, že je ženatý a potom už som to nejako neriešila, zamilovaná a tak. Ale ja som naozaj nikdy nechcela s ním hniezdiť, riešiť fusakle a financie... takže som si to s ním vychutnala, potom oplakala rozchod - hoci z mojej iniciatívy - a bolelo to, nie že nie, ale to pekné prevažuje. Neľutujem. Ale už mi taká skúsensoť stačila a ďalší vzťah bol už o inom. wink
No ak máš vzťah, tak to asi bude iné, neviem. Ja som vtedy nikoho nemala a mať nechcela - teda, vážny vzťah....

Upravil(a) Selima (21. 5. 2010 9:13)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#181 21. 5. 2010 9:22

Teru99
♥♥♥----
Místo: Praha

Rainfall, já osobně si nevěru bez výčitek umím představit. Je tady ovšem vždycky riziko provalení a i toho, že city ze změní a to, že nechceš bourat dnes, neznamená, že nebudeš chtít bourat za rok.
Na druhou stranu, žádný vztah není nikdy jistota, stát se může lecados. Asi bych do toho šla ;o)

Není tady

#182 21. 5. 2010 10:14

Rainfall
♥♥-----

Teru99 napsal(a):

Rainfall, já osobně si nevěru bez výčitek umím představit. Je tady ovšem vždycky riziko provalení a i toho, že city ze změní a to, že nechceš bourat dnes, neznamená, že nebudeš chtít bourat za rok.
Na druhou stranu, žádný vztah není nikdy jistota, stát se může lecados. Asi bych do toho šla ;o)

šla bys do toho i svědomím, že se ti může rozpadnout rodina?cool
čím víc nad tím přemýšlím, myslím, že je to asi spíš fyzická touha, vyzkoušet erotiku s někým jiným...neutral
jak tohle řešíte? když vás někdo přitahuje ač jste ve vztahu, uděláte to? nebo to v sobě udusíte, potlačíte? je tu opravdu někdo, koho nikdy v životě takováto myšlenka nenapadla? myslíte, že se lze nějak ubránit tomu, aby vás nikdy jiný muž(potažmo žena) nepřitahoval/a?

Není tady

#183 21. 5. 2010 10:24

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Rainfall, s výčitkami svědomí vůči své nevěře problémy nemám ani jsem je nikdy neměla,naopak,i když nyní žiju jako spořádaná manželka a matka,jsem ráda za to,co se stalo,co jsem mohla poznat a vydovádět se tak dokonalae po sex.stránce,když si o to ty hormony zhruba mezi 30. a 40.rokem tak říkaly.Žiješ jenom jednou.Teď mám alespoň na co vzpomínat a věř že je na co.U nás nevěra po mnoha letech praskla,no ale ustáli jsme to a teprve teď si jakoby jeden druhého mnohem víc vážíme a jsme rádi za to,že jsme spolu.

Není tady

#184 21. 5. 2010 10:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rainfall napsal(a):

čím víc nad tím přemýšlím, myslím, že je to asi spíš fyzická touha, vyzkoušet erotiku s někým jiným...neutral jak tohle řešíte?

Jdeme si to vyzkoušet s jiným / jinou big_smile

Upravil(a) Mikeš (21. 5. 2010 10:28)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#185 21. 5. 2010 10:31

Teru99
♥♥♥----
Místo: Praha

Rainfall - to nevím, kdybych si  myslela, že je to pravděpodobné, tak bych do toho nešla. Já ale nevím, proč by se mi měla rozpadnout rodina pro pár příjemných chvilek ve společnosti někoho, kdo není můj manžel ;o) V tom je asi zakopanej pes ;o)

Není tady

#186 21. 5. 2010 10:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

myslíte si, že existuje nevěra bez výčitek
Což o to - existuje... jenže to musíš vědět ty sama, jestli si jednou nebudeš vyčítat - ať už nevěru, nebo to, že ses jí nedopustila http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png.
To, že "oba víme, že spolu žít nechceme ani bořit domovy dětem", je určité plus pro "nezávaznou erotiku" - jen musíš počítat s tím, že se to vždycky může nějakým způsobem provalit, nebo jednomu či oběma rupne v kouli a veškeré proklamace budou rázem zapomenuty. Ptej se sama sebe, jestli bys to dokázala ustát.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#187 21. 5. 2010 10:34

Rainfall
♥♥-----

jo jo, děkuju za reakce i tobě Mr.Kocoure(že mě to nenapadlo hned a motám do toho výčitky a svědomícool)
děkuju Kuty, jsem teď také v tom věku:), jenže právě, já jsem asi ten srab, co by tedy chtěl...., ale bojí se právě těch důsledkůroll
(hm, tak vidím, že ještě pár příspěvků a budu mít svou váhavost vyřešnou:gloria:)

Není tady

#188 21. 5. 2010 10:38

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Nevidím důvod k výčitkám.  wink

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#189 21. 5. 2010 10:40

Rainfall
♥♥-----

helena napsal(a):

myslíte si, že existuje nevěra bez výčitek
Což o to - existuje... jenže to musíš vědět ty sama, jestli si jednou nebudeš vyčítat - ať už nevěru, nebo to, že ses jí nedopustila http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png.
To, že "oba víme, že spolu žít nechceme ani bořit domovy dětem", je určité plus pro "nezávaznou erotiku" - jen musíš počítat s tím, že se to vždycky může nějakým způsobem provalit, nebo jednomu či oběma rupne v kouli a veškeré proklamace budou rázem zapomenuty. Ptej se sama sebe, jestli bys to dokázala ustát.

to je právě....výčitka proto, že jsem to udělala, nebo proto, že jsem to mohla zkusit a nezkusila....vždycky jsem si říkala, že je to špatně, kdybych to udělala(nebo můj muž, booože jak já jsem mu před 10 leta dělala žárlivý scény:),je zvláštní jak během 10 let se na to všechno člověk začne dívat jinak)
Děkuju za odpověď.....tady v tom, co jsi zvýraznila mám jasno, jelikož(to už jste tady probírali s Beruškou, opravdu bych nechtěla s nikým jiným žít, řešit rozvod, 2 rozpadlé rodiny,a ...já vlastně vím, že žít s ním prostě nechci....)

Není tady

#190 21. 5. 2010 10:57

myšák32
♥------

když jsme byla manželovi nevěrná, výčitky jsem neměla..nespali jsme spolu (je mi lehce přes 30) a to mi chybělo, tak jsme si někoho našla, užívala si to co mi chybělo a byla přesvědčená, že tím se tento problém vyřešil..  Akorát, že se stalo, to co se tak ženským po nějaký době stává...zamilovala jsem se, přestože jsem se milenci dlooouho smála, když mi říkal jak chce se mnou žít a být big_smile Oba jsme se časem rozvedli. Dneska spolu téměř 3 roky žijeme. Nelituju, ale nevěř, že to ukočíruješ, je to těžký, hlavně pokud to trvá delší dobu...

Není tady

#191 21. 5. 2010 10:59

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Rainfall napsal(a):

jo jo, děkuju za reakce i tobě Mr.Kocoure(že mě to nenapadlo hned a motám do toho výčitky a svědomícool)
děkuju Kuty, jsem teď také v tom věku:), jenže právě, já jsem asi ten srab, co by tedy chtěl...., ale bojí se právě těch důsledkůroll
(hm, tak vidím, že ještě pár příspěvků a budu mít svou váhavost vyřešnou:gloria:)

lollollol

Není tady

#192 21. 5. 2010 11:09

Rainfall
♥♥-----

myšák32 napsal(a):

když jsme byla manželovi nevěrná, výčitky jsem neměla..nespali jsme spolu (je mi lehce přes 30) a to mi chybělo, tak jsme si někoho našla, užívala si to co mi chybělo a byla přesvědčená, že tím se tento problém vyřešil..  Akorát, že se stalo, to co se tak ženským po nějaký době stává...zamilovala jsem se, přestože jsem se milenci dlooouho smála, když mi říkal jak chce se mnou žít a být big_smile Oba jsme se časem rozvedli. Dneska spolu téměř 3 roky žijeme. Nelituju, ale nevěř, že to ukočíruješ, je to těžký, hlavně pokud to trvá delší dobu...

já si na erotiku doma opravdu stěžovat nemůžu, a proto mě zarazilo(a i jsem se kvůli tomu na sebe zlobila, co mě to napadá, když doma je tohle v pohodě....)
že by fakt ty hormony?(si říkám, až mi bude o 20 víc, tak už mě asi takovéto úvahy nebudou přepadat, ikdyž.....gloria )
no, pořád (jak ještě nejsem rozhodnutácool - jestli jo, nebo ne (hormony ano, rozum ne) ) věřím tomu, že když bych to brala s nadhledem(ano, nemám v tom praxi), že bych to zvládla, jen ta erotika a nic víc....neutral....já vím, to mám starosti:)......ale jinak jsem vytížená po všech stránkách, opravdu:cool:

Není tady

#193 21. 5. 2010 11:10

Rainfall
♥♥-----

Kuty napsal(a):

Rainfall napsal(a):

lollollol

big_smile Kuty, jak na to tvůj muž přišel? (já myslím, že u nás by to byla konečná, totiž....)

Není tady

#194 21. 5. 2010 11:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rainfall napsal(a):

...ještě nejsem rozhodnutácool - jestli jo, nebo ne (hormony ano, rozum ne)

Hmm... jenže když už Tě tohle jednou napadlo, tak už se toho jen tak nezbavíš, s tím počítej.
Nebo ještě jinak - myslíš si, že když budeš ty "hormóny" v sobě nějak násilně potlačovat a dusit, že pak budeš spokojenější? Že Tě bude tak naplňovat a uspokojovat vědomí, že jsi to překonala, potlačila, a zůstala čestná a poctivá?
wink

Není tady

#195 21. 5. 2010 11:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

si říkám, až mi bude o 20 víc, tak už mě asi takovéto úvahy nebudou přepadat
http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
věřím tomu, že když bych to brala s nadhledem(ano, nemám v tom praxi), že bych to zvládla, jen ta erotika a nic víc....
Kočko, celej nadhled je v 3,14či, když nedejbože zjistíš, že s tímhletím chlapem je to úúúplně jinačí... (není, ale to v ten moment nevíš, nepoznáš, nepřipustíš si). Malér je v tom, že dokuď si budeš nezávazně šukat, nikoho ani nenapadne, že bys někde s někým prováděla nemravnosti http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - jenže pak ti to začne šrotovat v hlavince, začneš to rodine "vynahrazovat" zvýšenou péčí a laskavostí... občas manža zahlídne tvůj vlahej zasněnej pohled evidentně neptařící jemu... a už se vezeš... (a skoro totéž se může stát i onomu pánovi, není-li to zkušenej "profík").

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#196 21. 5. 2010 11:36

Rainfall
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

Rainfall napsal(a):

...ještě nejsem rozhodnutácool - jestli jo, nebo ne (hormony ano, rozum ne)

Hmm... jenže když už Tě tohle jednou napadlo, tak už se toho jen tak nezbavíš, s tím počítej.
Nebo ještě jinak - myslíš si, že když budeš ty "hormóny" v sobě nějak násilně potlačovat a dusit, že pak budeš spokojenější? Že Tě bude tak naplňovat a uspokojovat vědomí, že jsi to překonala, potlačila, a zůstala čestná a poctivá?
wink

já vím, že se toho nezbavím, jenže to je právě to, jsem asi magor, nebo co, když nad tím přemýšlím(než abych byla spontánní a šla rovnou do toho...ač mě to láká)
já nevím, jestli budu spokojenější(asi ne, když cítím, že jsem podrážděná a protivná, že to v sobě potlačuju), jenže , už jsem to psala, když se kouknu na manžela....mrzí mě, že mě napadají takové věci když mám přece jeho..(a nejsem naivní, za něj bych tedy ruku do ohně nedala, že on je čistý jak lilie:) )
si říkám právě, jestli jsem tak špatná, když myslím na jinýho...to je to...a hlavně už se vidím, že mu vykládám(kdyby na to přišlo..."víš, miláčku, sem si prostě chtěla vyzkoušet, jak mi to jde s někým jiným...a možná by jich i mohlo být víc, abych udělala takový menší průzkum, abych si ještě užila, než budu v odkvětu...tak se na mě nezlob, ano?......a přimhuř nade mnou oko...cool ) bych se asi hanbou musela propadnout:|  totiž

Není tady

#197 21. 5. 2010 11:40

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Vdaná za jiného? - Jó, to dřív nebývalo... lol ... (anebo jo?) stolt

Není tady

#198 21. 5. 2010 11:40

Rainfall
♥♥-----

helena napsal(a):

si říkám, až mi bude o 20 víc, tak už mě asi takovéto úvahy nebudou přepadat
http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
věřím tomu, že když bych to brala s nadhledem(ano, nemám v tom praxi), že bych to zvládla, jen ta erotika a nic víc....
Kočko, celej nadhled je v 3,14či, když nedejbože zjistíš, že s tímhletím chlapem je to úúúplně jinačí... (není, ale to v ten moment nevíš, nepoznáš, nepřipustíš si). Malér je v tom, že dokuď si budeš nezávazně šukat, nikoho ani nenapadne, že bys někde s někým prováděla nemravnosti http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - jenže pak ti to začne šrotovat v hlavince, začneš to rodine "vynahrazovat" zvýšenou péčí a laskavostí... občas manža zahlídne tvůj vlahej zasněnej pohled evidentně neptařící jemu... a už se vezeš... (a skoro totéž se může stát i onomu pánovi, není-li to zkušenej "profík").

asi to budu muset vyběhat nebo vymlátit do pytle.....a možná i nějaká ta masáž by nebyla marná.....já to potřebovala přece vidět napsaný.....smile

Není tady

#199 21. 5. 2010 11:43

Rainfall
♥♥-----

Vachu napsal(a):

Vdaná za jiného? - Jó, to dřív nebývalo... lol ... (anebo jo?) stolt

vdaná za jiného? what?
to asi neexistuje ani teď, teď jsme většinou vdané za svého mužesmile , ale erotika s jinými byla i dřív( mám ten dojem cool )

Není tady

#200 21. 5. 2010 11:43

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rainfall napsal(a):

já vím, že se toho nezbavím, jenže to je právě to, jsem asi magor, nebo co, když nad tím přemýšlím(než abych byla spontánní a šla rovnou do toho...ač mě to láká)

Z toho si nic nedělej, u mě od prvotní myšlenky k realizaci uběhly pomalu dva roky... big_smile big_smile big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí