Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 11. 5. 2010 12:16

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Re: Vdaná a přesto zamilovaná do někoho jiného

beruška1 napsal(a):

Vím, že spoustu z Vám nevěří a nebo má již špatnou zkušenost s nevěrou. Ale přece jen v mém věku najdu vždy chlapa z rodiny, nebo nějakého divného týpka smile

no divnýho týpka sis nabrnkla už před rokem.
Já už k tomu nemám víc co říct, tak ti jenom popřeju, aby jsi byla šťastná, ať už to s tebou dopadne jakkoli. A aby jsi udělala nešťastnýma co nejmenší počet zúčastněných.

Není tady

#52 11. 5. 2010 12:16

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Anebo třeba i chlapa, co už s rodinou nežije a  má vyřešeno. Není toto lepší varianta?

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#53 11. 5. 2010 12:18

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

beruška1 napsal(a):

laminanonte napsal(a):

beruško, je spousta lidí, kteří ač vdaní, či svobodní si najdou nového partnera. Pokud jim ten současný vztah opravdu neklape a nehrnou se do nového dobrodružství jen pod vlivem hormonů, tak si i přesto musí odpovědět na otázku, zda dokáží přijmout závazky a minulost nového partnera.
Pro mě představa, že by mi manžel co druhý víkend přivezl své dvě malé děti, není přijatelná. Do toho by mu 3x týdně volala bývalka, že jí kape kohoutek a Pepíček utrhl splachovadlo..protože když ON přijede, je naděje, že jednou zůstane.

Kolik tak času týdně trávíš se svým milencem a jak? Pokud je to pár hodin, jen v restauraci a někde pod dekou, tak zůstaň nohama na zemi a vrať se k manželovi. Tohle nech zvolna odeznít..jde to. Uvidíš.

S milencem jsme spolu v práci, občas nějaká ta služebka, občas jeden den o víkendu. To víte, že jsme se taky občas nepohodli, jsme k sobě upřímný, přece jen se nemusíme přetvařovat. Pokud má jeden problém, nebojíme se o tom povídat, at už je to sebe víc pikantní.
Vím, že spoustu z Vám nevěří a nebo má již špatnou zkušenost s nevěrou. Ale přece jen v mém věku najdu vždy chlapa z rodiny, nebo nějakého divného týpka smile

soudit tě nehodlám, ale radím ti, se založením rodiny s ním určitě nespěchej. Počkej asp. do třicítky. Aby si jednou nelitovala. Třeba tě to do té doby přejde.
Teď jste ve fázi největší zamilovanosti, navíc spolu trávit čas jen příjemnými věcmi. Ani tak spolu nejste moc často.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#54 11. 5. 2010 12:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Přesně jak píšete, je více firem po republice, tudíž se vidíme tak 3x v týdnu
Až je mi blbý, jak se nemejlím... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
3x tejdně na pár hodin - něco přes rok, to máme dejme tomu 60 týdnů. 60 x 3 dny = 180 dní. I kdyby to bylo každý z těch dnů nějakých 5 hodin (což se mi zdá docela dost - buď fláká práci nebo rodinu), pak je to 5 x 180 = 900 hodin. No a 900 : 24 = 37,5 dne...

milenec mimčo chce... Manžel by dítě taky chtěl
No, já jsem ze starý školy http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png - tak mi přijde jaksi normálnější mít dítě s tím, koho jsem si za tím účelem vzala. (Bože - kde je moje pověstná tolerance??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png)

Manžel měl dítě s expřítelkyní, neklapalo jim to, proto si našel mě.
Milenec má děti dvě, neklape jim to (nebo to aspoň tvrdí tongue) proto si našel tebe. Že bys byla taková duše plná porozumění pro ty otce od rodin, co je ženy doma nechápou a ani s nimi nespí???

Pokud má jeden problém, nebojíme se o tom povídat, at už je to sebe víc pikantní.
Tím chceš říct, že na schůzkách probíráte intimní problémy obou rodin? va

Upravil(a) helena (11. 5. 2010 12:24)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#55 11. 5. 2010 12:43

agewa
♥♥♥♥♥♥-

beruška1 napsal(a):

laminanonte napsal(a):

beruško, je spousta lidí, kteří ač vdaní, či svobodní si najdou nového partnera. Pokud jim ten současný vztah opravdu neklape a nehrnou se do nového dobrodružství jen pod vlivem hormonů, tak si i přesto musí odpovědět na otázku, zda dokáží přijmout závazky a minulost nového partnera.
Pro mě představa, že by mi manžel co druhý víkend přivezl své dvě malé děti, není přijatelná. Do toho by mu 3x týdně volala bývalka, že jí kape kohoutek a Pepíček utrhl splachovadlo..protože když ON přijede, je naděje, že jednou zůstane.

Kolik tak času týdně trávíš se svým milencem a jak? Pokud je to pár hodin, jen v restauraci a někde pod dekou, tak zůstaň nohama na zemi a vrať se k manželovi. Tohle nech zvolna odeznít..jde to. Uvidíš.

S milencem jsme spolu v práci, občas nějaká ta služebka, občas jeden den o víkendu. To víte, že jsme se taky občas nepohodli, jsme k sobě upřímný, přece jen se nemusíme přetvařovat. Pokud má jeden problém, nebojíme se o tom povídat, at už je to sebe víc pikantní.

tomu nerozumím.
důvod, proč někoho hledáš? nejsi s manželem spokojená? proč teda nejdřív neřešíš to?

Není tady

#56 11. 5. 2010 12:45

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Přesně jak píšete, je více firem po republice, tudíž se vidíme tak 3x v týdnu
Až je mi blbý, jak se nemejlím... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
3x tejdně na pár hodin - něco přes rok, to máme dejme tomu 60 týdnů. 60 x 3 dny = 180 dní. I kdyby to bylo každý z těch dnů nějakých 5 hodin (což se mi zdá docela dost - buď fláká práci nebo rodinu), pak je to 5 x 180 = 900 hodin. No a 900 : 24 = 37,5 dne...

milenec mimčo chce... Manžel by dítě taky chtěl
No, já jsem ze starý školy http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png - tak mi přijde jaksi normálnější mít dítě s tím, koho jsem si za tím účelem vzala. (Bože - kde je moje pověstná tolerance??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png)

Manžel měl dítě s expřítelkyní, neklapalo jim to, proto si našel mě.
Milenec má děti dvě, neklape jim to (nebo to aspoň tvrdí tongue) proto si našel tebe. Že bys byla taková duše plná porozumění pro ty otce od rodin, co je ženy doma nechápou a ani s nimi nespí???

Pokud má jeden problém, nebojíme se o tom povídat, at už je to sebe víc pikantní.
Tím chceš říct, že na schůzkách probíráte intimní problémy obou rodin? va

i kdyby jo, je to jejich věc..

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#57 11. 5. 2010 12:46

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ona nehledala, prostě jí to stalo.
Druhá věc je, že tahle zamilovanost a pocit souznění může jít rychle do kopru v okamžiku trvalého soužití. To je to oč tu běží, milá Beruško.
Ten zbytek drsných slov, který se tu na tebe sesypal, můžeš vynechat. On je po bitvě každý generálem...

Není tady

#58 11. 5. 2010 12:47

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Fidorka napsal(a):

beruška1 napsal(a):

no divnýho týpka sis nabrnkla už před rokem.
Já už k tomu nemám víc co říct, tak ti jenom popřeju, aby jsi byla šťastná, ať už to s tebou dopadne jakkoli. A aby jsi udělala nešťastnýma co nejmenší počet zúčastněných.

Fidorko, já myslím, že to byl ten první případ - ten chlap z rodiny.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#59 11. 5. 2010 12:58

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já se nepohoršuju... jen mě to poněkud překvapuje. Za sebe říkám, že v takovémhle (nejen Beruščině) mileneckém vztahu mají být vlastní rodiny tabu. Úplně.

ona nehledala, prostě jí to stalo
Nojo, Kukačko - ale už podruhý...

Není tady

#60 11. 5. 2010 13:03

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

beruška1 napsal(a):

Manžel měl dítě s expřítelkyní, neklapalo jim to, proto si našel mě. Ono přece jen to není jen moje rozhodnutí...vždy takové to věči přece záleží nejvíce na chlapech. Nikdy bych nechtěla, aby mi to vyčítal.

Takže jsem správně tušila, že se jedná o podobný případ - vlastně stejný (jak přes kopírák).
To, že nebereš na sebe za svá rozhodnutí odpovědnost a svaluješ to jen na toho muže (On si mě našel, s přítelkyní mu to neklapalo), to je také velmi obvyklý scénář - nic nového.
Prostě tě vzrušují zadaní muži - a jakmile je získáš, tak pro tebe ztratí půvab.
Bohužel za vaší SPOLEČNOU činností zůstává spáleniště.

Upravil(a) Vějířovka (11. 5. 2010 13:08)

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#61 11. 5. 2010 13:22

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Já se nepohoršuju... jen mě to poněkud překvapuje. Za sebe říkám, že v takovémhle (nejen Beruščině) mileneckém vztahu mají být vlastní rodiny tabu. Úplně.

ona nehledala, prostě jí to stalo
Nojo, Kukačko - ale už podruhý...

no jo, ale o čem si povídat, když kromě postele je spolu nic nespojuje.Na veřejnost, spolu nemohou,aby je někdo neviděl..

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#62 11. 5. 2010 13:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

no jo, ale o čem si povídat...
No - mám pocit, že kvůli povídání se zrovna nescházejí http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - a i kdyby, je dost jiných témat, nemyslíš? Jsou z jedný firmy - furt lepší drbat kolegy, než své blízké wink

Upravil(a) helena (11. 5. 2010 13:31)

Není tady

#63 11. 5. 2010 13:52

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

holky, nebuďte tak sarkastický...Kdo chce kam, pomozme mu tam. Beruška si s ženatým pořídí dítě, neboť hodiny tikají a on na ni tlačí. Rozmotávat to bude patrně sama, žádná z vás jí nepomůže. Tak nám může být jedno, jestli v posteli pomlouvaj kolegy nebo dělají malý nemanželátka...

Není tady

#64 11. 5. 2010 14:45

Teru99
♥♥♥----
Místo: Praha

Tak jsem si to tady pročetla a trochu off topic musím říct, že by mně strašně zajímalo, co by ti k tomuto tématu řekla většina přítomných žen ještě v době, kdy na těch fotkách, co mají pod nickem, byly samy, bez prcka ;o)
Nechci ti tady gratulovat ke skvělému úlovku ani si z tebe dělat srandu. Držím palce, abys celou tu situaci nějak rozumně rozmotala a to s čistým štítem.

Není tady

#65 11. 5. 2010 15:05

Blossom
Host

Beruško, je to nedávno, tak měsíc-dva, kdy tady na babinetu bylo jedno vlákno (název si bohužel nepamatuju - kdo vzpomínáte, tak prosím doplňte) o situaci dost podobné tvojí, ale časově byli trochu dál:
Vdaná žena měla ženatého milence. Ona otěhotněla a porodila. Pak po nějakém čase se s manželem rozvedla, on platil na mrně alimenty. Ale její milenec ji kontaktoval a měl zájem se dál stýkat. A napadlo je, udělat si testy DNA, a tam se zjistilo, že dítě je milencovo. A on, přestože testy byly snad dokonce jeho nápad, pak lavíroval mezi touto svou milenkou s jeho dítětem, a svou původní rodinou, kterou nechtěl a nebyl schopen opustit.
Tu ženskou s jeho dítětem to pěkně štvalo, jako že se k nim nehlásí veřejně, alimenty si nechala dál platit od býv.manžela, od otce dítěte si nechala přispívat. Ale spokojená nebyla, ten její ženatý milenec-otec jejího dítěte  se v tom plácal a trápil se a nevěděl jak z toho, jeho původní rodina (předpokládám) o té milence a dítěti asi musela vědět a pravděpodobně z toho taky nezářili štěstím...
Prostě zamotanec zamotaný, a všichni svým způsobem naštvaní, nespokojení, trápící se...

Zkus si to vlákno najít, třeba ti tato smutná reality show může napovědět...

#66 11. 5. 2010 15:10

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

Teru99 napsal(a):

Tak jsem si to tady pročetla a trochu off topic musím říct, že by mně strašně zajímalo, co by ti k tomuto tématu řekla většina přítomných žen ještě v době, kdy na těch fotkách, co mají pod nickem, byly samy, bez prcka ;o)
Nechci ti tady gratulovat ke skvělému úlovku ani si z tebe dělat srandu. Držím palce, abys celou tu situaci nějak rozumně rozmotala a to s čistým štítem.

Teru, tak k tomu Ti muzu rici neco treba ja. Ukoncila jsem vztah s manzelem po vice nez 10 letech, bylo mi tehdy 31 let. Letos mi bude 35 a mam jineho partnera, ktery je starsi a rozvedeny s odrostlymi detmi. Deti spolecne zatim nemame, ale snazime se. Je fakt, ze v tech 35 to uz nejde tak hladce, ale nelituji toho, ze jsem puvodni vztah ukoncila (a nekolikrat se znovu presvedcila, ze to byla pro me ta spravna volba). Neni to volba pro kazdeho, ja jsem staromodni a chci porodit dite do normalni harmonicke rodiny. Jak to nakonec dopadne samozrejme nikdo dopredu nevi, ale pokud uz zacatek nestoji za nic, je vetsi pravdepodobnost, ze po narozeni ditete se situace zhorsi nezli ze tomu bude naopak. Nekdo da prednost tomu mit dite za kazdou cenu bez ohledu na to, v jake je vztahove a financni situaci. Ja takove zeny nesoudim, akorat to neni nic pro me. Je mozne, ze za 50 let budu brecet osamela v domove duchodcu a budu litovat, ze jsem si to dite neporidila ve 20, ale to mne ted vazne zily netrha (navic kdo rika, ze by to v tech 20 slo lip). Znam ze sveho okoli 2 zeny, ktere po 30 onemocnely "baby rabies" a otehotnely navzdory nepriznivym podminkam a ani v jednom pripade to neskoncilo happy endem (pokud se tedy happy endem mini stastna rodinka). Jsou samy a maji existencni problemy.

Jinak Berusko, myslim, ze v Tvem veku mas vyber jeste celkem velky, rekneme ze si muzes vybirat mezi muzi tak 25 - 40 let. V te nizsi vekove kategorii je jeste spousta svobodnych a bezdetnych a v te vyssi jsou zase cerstve rozvedeni. Urcite clovek neni odkazan jen na zenace s malymi detmi a magory. Jen by bylo dobre si nejdriv vyresit vztah s manzelem, protoze zit dvoji zivot je dost vycerpavajici ...

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#67 11. 5. 2010 15:18

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Teru99 napsal(a):

Já nevím co bych tehdy řekla, já totiž když jsem byla ještě mladá a hezká a hlavně svobodná, tak jsem měla jiný zájmy a štěstí na takový chlapy, který večer se mnou mohli jít do kina a nemuseli koupat děti.

Nechtěla jse, to sem původně vůbec tahat, ale teď mi to nedá: Jinak by ti odpověděla "malá" ségra jedné holky odsud z BB, kteá už sem ale nechodí. Ta měla ženáče něco přes rok a půl a bylo to opravdu milostný drama, hotová antická tragédie, to by se z toho jeden posmál.
Takovej nevšední scénář - žena mu nerozuměla, nespali spolu, rozvod na dosah, muka nerozhodnosti, až z toho bylo třetí dítě. 
Když mu ta ségra pak za pár měsíců poslala smsku k narození dítěte, tak jí napsal "eh, trapas, ale nevím kdo píše, ukradli mi mobil s adresářem" (ani si blbec nepamatoval číslo, na který rok a půl posílal ty svoje výlevy). Když mu napsala "hádej smile" tak odpověděl "Monika! Jak se máš, že se taky ozveš! chybí mi to naše "povídání" smile Dotyčná ségra je ale od J. lol lol
No prostě truchlil po J., ani chystání výbavičky ho neutěšilo, tak se utěšoval od Moniky smile Přitom by J. dřív přísahala, že se milovali, málem na něj vsadila všechno, nebejt toho, že jí nas.alo to těhotenství, který si jeho zákonitá manželka drze dovolila smile Tož tak.

Upravil(a) Fidorka (11. 5. 2010 15:19)

Není tady

#68 11. 5. 2010 16:31

HB
♥♥♥♥♥--

podle me je rok strasne malo na to, abys situaci videla takovou jaka je, vzhledem k vasi frekvenci setkavani si myslim, ze to vystrizliveni prijde tak po dvou az trech letech...kazdopadne si myslim, ze na otehotneni ted neni vhodna chvile a mela bys to odlozit (casu mas jeste dost) a nejdriv si ujasnit s kym bys to dite vlastne chtela...pokud ti manzel opravdu tak moc nevyhovuje, tak se rozved..pravdepodobnost, ze tvuj milenec se rozvede taky neni prilis velika (a vzhledem k jeho detem dobre uvaz jestli o to fakt tak moc stojis) a pak si muzes najit nekoho tretiho, ktery se k tobe bude most verejne hlasit a s kterym budes moct zalozit rodinu, aniz by to znamenalo nekde jinde brat..
chlapi toho strasne nakecaji, kdyz chteji dostat babu do postele, malokdo vyrazi za slecnou s tim, ze ma vcelku fajn manzelku, jen by si rad zasoulozil jinde... lol takze vsechny jeho reci o jeho rodine a jak si se zenou nerozumi ber s velkou rezervou..
samozrejme, muze se stat, ze se oba rozvedete, vezmete se a budete spolu zit stastne az do smrti, ale tenhle scenar neni moc pravdepodobny...

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#69 11. 5. 2010 16:49

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ja teda nevim,ale jak muze tady nekdo soudit jestli jim to vyjde nebo ne.Nikdo tady do toho nevidi a kazdy tu hned vymysli to nejhorsi co se muze stat jak jim to klapat nebude.Berusko pokud tvuj pritel chce byt s tebou tak at pro to neco dela ne jenom slovama,ale skutky.

Upravil(a) eremuruss (11. 5. 2010 16:51)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#70 11. 5. 2010 17:01

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Beruško, je to nedávno, tak měsíc-dva, kdy tady na babinetu bylo jedno vlákno (název si bohužel nepamatuju - kdo vzpomínáte, tak prosím doplňte) o situaci dost podobné tvojí, ale časově byli trochu dál:
Vdaná žena měla ženatého milence. Ona otěhotněla a porodila. Pak po nějakém čase se s manželem rozvedla, on platil na mrně alimenty. Ale její milenec ji kontaktoval a měl zájem se dál stýkat. A napadlo je, udělat si testy DNA, a tam se zjistilo, že dítě je milencovo. A on, přestože testy byly snad dokonce jeho nápad, pak lavíroval mezi touto svou milenkou s jeho dítětem, a svou původní rodinou, kterou nechtěl a nebyl schopen opustit.
Tu ženskou s jeho dítětem to pěkně štvalo, jako že se k nim nehlásí veřejně, alimenty si nechala dál platit od býv.manžela, od otce dítěte si nechala přispívat. Ale spokojená nebyla, ten její ženatý milenec-otec jejího dítěte  se v tom plácal a trápil se a nevěděl jak z toho, jeho původní rodina (předpokládám) o té milence a dítěti asi musela vědět a pravděpodobně z toho taky nezářili štěstím...
Prostě zamotanec zamotaný, a všichni svým způsobem naštvaní, nespokojení, trápící se...

Zkus si to vlákno najít, třeba ti tato smutná reality show může napovědět...

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=41970

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#71 11. 5. 2010 17:04

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Petuna napsal(a):

Zamilovat se do jiného i když jsem vdaná..naprosto chápu!!
Ale proč si vybírat tatínka od malých dětískurtskurtskurt nějak to nechápu. Vím že lásce neporučíš ale dospělá ženská musí mít i rozum a nerozvracet rodinu..pokud je funkční. Ovšem, pokud samozřejmě to není tak že " manželka mu nerozumí, jsou spolu jen kvůli dětem, ona chtěla děti a uhnala ho  a hlavně spolu vůbec nespí"!!!!!!!!!lollollollol

Jenomze laska si nevybira.Takze je jasne,ze vztah je velmi tezke ukoncit.

Není tady

#72 11. 5. 2010 17:07

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Petuna napsal(a):

Ovšem, pokud samozřejmě to není tak že " manželka mu nerozumí, jsou spolu jen kvůli dětem, ona chtěla děti a uhnala ho  a hlavně spolu vůbec nespí"!!!!!!!!!lollollollol

lol Takhle to sice bývá skoro vždycky (aspoň my, lstiví ženáči, to dokážeme nic netušícím milenkám nakecat lol), ale Beruška a její kolega se přece milují a chtějí být spolu. lol lol lol

Mozna je te to k smichu co treba ty si nakecaval svym milenkam,abys je dostal tam kam si chtel.Me to k smichu neprije,kdyz nekdo svoji lzi dela s milenky blbce a vesele se s tim bavi.

Není tady

#73 11. 5. 2010 17:13

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Ja teda nevim,ale jak muze tady nekdo soudit jestli jim to vyjde nebo ne.Nikdo tady do toho nevidi a kazdy tu hned vymysli to nejhorsi co se muze stat jak jim to klapat nebude.Berusko pokud tvuj pritel chce byt s tebou tak at pro to neco dela ne jenom slovama,ale skutky.

Erem, přiznej se, že ty ještě věříš na Ježíška.big_smile

Není tady

#74 11. 5. 2010 17:17

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Petuna napsal(a):

Zamilovat se do jiného i když jsem vdaná..naprosto chápu!!
Ale proč si vybírat tatínka od malých dětískurtskurtskurt nějak to nechápu. Vím že lásce neporučíš ale dospělá ženská musí mít i rozum a nerozvracet rodinu..pokud je funkční. Ovšem, pokud samozřejmě to není tak že " manželka mu nerozumí, jsou spolu jen kvůli dětem, ona chtěla děti a uhnala ho  a hlavně spolu vůbec nespí"!!!!!!!!!lollollollol

Když už jsi v hormonální bouři, tak je to samozřejmě těžké. Musíš se, jako člověk, rozhodnout dřív, než tě to pohltí. Člověk má, narozdíl od zvířátek, přece jen nějakou možnost se zachovat jinak, než se prvoplánově nabízí.

Upravil(a) Vějířovka (11. 5. 2010 17:18)

Není tady

#75 11. 5. 2010 17:23

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

eremuruss napsal(a):

Erem, já si myslím, že pokud člověk vůbec vnímá sám sebe, to jest je pozorný ke svému nitru, svým potřebám, svému srdci...prostě má spojení sám se sebou, tak to tak těžké není.
Velmi dobře pak pozná, zda k němu přišla Láska a nebo jenom Pokušení. To první je samozřejmě si třeba uchovat, tomu druhému se pak ubráníš bez větších problémů stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí