29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Beruško,
rok tajných schůzek, toužení a vzrušujícího milování to je hodně málo na to, abys věděla jistě, že se milujete a chcete spolu být.
Koromě otázek, které ti tu už byly položeny, zkus si odpovědět na tuhle: jsi připravená na to, že jednou, ve chvíli disharmonie - a ta nastane na sto procent, tomu se žádný z nás ve vztahu nevyhne - jsi připravena na jeho výčitku ve smyslu: a kvůli tomuhle jsem opustil rodinu?
Ta výčitka může být i zcela němá, tedy nevyslovená a ve chvíli, až jeden druhému zevšedníte a nastanou problémy každodenního života, přijít může.....
Jestli příjde nebo nepříjde, to je podle mne přesně TO, co je hodnotou vztahu.
Pokud si v TOMHLE nejsi stopocentně jistá - a to nejspíš ani být nemůžeš, protože jste spolu neprošli žádnou vážnou vztahovou krizí, jen oba chodíte kolem horké kaše: tohle dělat NESMÍME, ale přitom vás to vlastně spojuje - tak si jen zahráváš s ohněm.
Není tady
To se nám to vylupuje... tak zas trochu mých oblíbených fabulací
- S hodnými protějšky doma se nesouloží - že by právě proto?
- Biologický hodiny tlučou, ale sex žádnej - že by manžel, který už jedno dítko má, po dalším
skrytě (či otevřeně) netoužil?
- Milenec dojíždí 250 km - on to může být kolega, jenže ne z jedný chodby, ale jedný
celorepublikový firmy. Poznali se někde na školení a... no, v tom případě chápu, že jejich
"víc než rok" známost je téměř jako čerstvá, páč nebude asi příliš konzumovaná.
- A návštěvy, jak Beruška pěkně píše "i když třeba mám mences" - možná má přítel
o jejím cyklu slušný přehled... sichr je sichr a dvě děti ažaž
Není tady
beruška1 napsal(a):
I on je schopný za mnou přijet 250km a to i když třeba mám mences
Beruško, mě by spíš zajímalo, co je tohle pro tebe za argument?
Co ty z toho vyvozuješ pro sebe?
Není tady
ja napíšem len jedno ... prejde to rok je málo,ale prejde to
Není tady
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
250 km i když máš menses? Hmmm...
Jde to i přece i jinak, jak píše Laminanonte - to už bys mohla jako velká holka vědět, ne?
Mě spíš překvapilo, že jsou od sebe 250 km a jsou kolegové...
Kdyby napsala: on za mnou přijede i když mám menzes, v puse rovnátka napevno a obě ruce v sádře, tak to by bylo důvěryhodnější, co?
Není tady
helena napsal(a):
- Milenec dojíždí 250 km - on to může být kolega, jenže ne z jedný chodby, ale jedný
celorepublikový firmy. Poznali se někde na školení a... no, v tom případě chápu, že jejich
"víc než rok" známost je téměř jako čerstvá, páč nebude asi příliš konzumovaná.
já nevím že tyhle fatální duševní souznění vždycky odstartuje nějaký školení a 2 promile v krvi...
Není tady
Přesně jak píšete, je více firem po republice, tudíž se vidíme tak 3x v týdnu, proto že 250km
Jinak milenec mimčo chce, dokonce mě i přemlouvá. Ale já dokud nemám vyřešený současný vztah nechci mít dítě s jiným
Manžel by dítě taky chtěl...takže jde spíše o to s kým...zase tolik času mi nezbývá.
Manžel měl dítě s expřítelkyní, neklapalo jim to, proto si našel mě. Ono přece jen to není jen moje rozhodnutí...vždy takové to věči přece záleží nejvíce na chlapech. Nikdy bych nechtěla, aby mi to vyčítal.
Není tady
Fidorka napsal(a):
Kdyby napsala: on za mnou přijede i když mám menzes, v puse rovnátka napevno a obě ruce v sádře, tak to by bylo důvěryhodnější, co?
![]()
Není tady
beruška1 napsal(a):
Přesně jak píšete, je více firem po republice, tudíž se vidíme tak 3x v týdnu, proto že 250km
Jinak milenec mimčo chce, dokonce mě i přemlouvá. Ale já dokud nemám vyřešený současný vztah nechci mít dítě s jiným
Manžel by dítě taky chtěl...takže jde spíše o to s kým...zase tolik času mi nezbývá.
Manžel měl dítě s expřítelkyní, neklapalo jim to, proto si našel mě. Ono přece jen to není jen moje rozhodnutí...vždy takové to věči přece záleží nejvíce na chlapech. Nikdy bych nechtěla, aby mi to vyčítal.
Beruško, přijde mi jako hodně nesvědomitá ta tvoje láska,rozsévá své sémě nebo spíš je ochoten k tomuto skoro na každém rohu a následky svého konání si asi moc nepřipouští,že.A ty jak vidno z tvého smýšlení si nad tímhle taky neuvažovala.Víš že se pak do té fronty mamineka jeho býv.partnerek dost pravděpodobně jednou zařadíš i Ty?
Asi přitahuješ jeden typ mužských, o který ale neni moc co stát pro život jako takový.
Není tady
beruška1 napsal(a):
A on má svůj vztah vyřešenej, že tě tak přemlouvá?
To tě to nevaruje? To tě nenapadá, že až budeš vyšťavená z celodenní péče o děti, bude v košili, kterou jsi mu večer předtím nažehlila, tokat na pobočce s nějakou záživnější pionýrkou, která mu bude víc rozumět?
Není tady
Jinak já bejt chlap-rozsévač a chronickej nevěrník, tak třicetiletým milenkám tay brnkám na "rodinnou" strunu. Nic nedokáže ženskou s tikajícíma biologickýma hodinama rozžhavit tak, jako příslib oplodňovací soulože Zabírá to líp než drahý dárečky z butiků v Pařížský....
Není tady
beruško, je spousta lidí, kteří ač vdaní, či svobodní si najdou nového partnera. Pokud jim ten současný vztah opravdu neklape a nehrnou se do nového dobrodružství jen pod vlivem hormonů, tak si i přesto musí odpovědět na otázku, zda dokáží přijmout závazky a minulost nového partnera.
Pro mě představa, že by mi manžel co druhý víkend přivezl své dvě malé děti, není přijatelná. Do toho by mu 3x týdně volala bývalka, že jí kape kohoutek a Pepíček utrhl splachovadlo..protože když ON přijede, je naděje, že jednou zůstane.
Kolik tak času týdně trávíš se svým milencem a jak? Pokud je to pár hodin, jen v restauraci a někde pod dekou, tak zůstaň nohama na zemi a vrať se k manželovi. Tohle nech zvolna odeznít..jde to. Uvidíš.
Není tady
beruška1 napsal(a):
Panebože..děťátka by se mu zachtělo.....doma to má vyřešené s manželkou? On se bude rozvádět a přivádět další sestřičky a bratříčky?
Tak si říkám jestli je ti 28 nebo 18:dumbom:
Není tady
Já jsem na tohle trochu vysazená i proto, že naše dobrá známá se takhle "tahala" se ženáčem asi 8 let, než na něj praskla nevěra s úplně někým jiným, třetím a známá konečně pochopila. Naštěstí zakrátko potkala chlapa (no respektive ona by ho potkala mnohem dřív, kdyby neměla zavřený oči) a nakonec si vymodlila i to mimino ke čtyřicátinám.
Není tady
Berusko, Tvuj milenec, ktery ma dve male deti, chce soucasnou rodinu opustit a mit dalsi dite s Tebou, vdanou zenou ... To jako ty dve predchozi deti byly "nanecisto" a ted si musi nutne poridit nove se svoji "skutecnou" laskou? Nebo proc se do toho tak hrne?
Fakt se nebojis, ze by se historie mohla opakovat?
Byt Tebou tak bych se v soucasne situaci spis snazila delat vsechno proto, abych neotehotnela. Byt vdana a zit v nejistote jestli tatinkem meho ditete je manzel nebo milenec - to mi pripada jako "recept na katastrofu".
Není tady
Petuna napsal(a):
Tak si říkám jestli je ti 28 nebo 18:dumbom:
Berušce je 28? Ježiš tak co Beruško řešíš? jestli tě manžel nepřitahuje a nerozumíš si s ním, tak se s ním rozveď a najdi si někoho jinýho, kdo tě bude "brát" a s kým budeš šťastná.
Otázka je, jestli tě nakonec nerajcuje taková ta nedostupnost ženatýho přítele a soutěž s jeho manželkou. Jestli až případně budeš mít "ženáče" doma, jestli neztratí na atraktivitě a nestane se z něj po tebe jouda v teplákách. I některý ženský rády loví...
Není tady
Ještě mě napadlo, jestli ten pán není třeba na nějaké pozici v obchodu a nezajíždí do více takových filiálek...
Vlastně by se ten vztah dal takto zvládnout v pracovní době.
Není tady
anais.de napsal(a):
Byt Tebou tak bych se v soucasne situaci spis snazila delat vsechno proto, abych neotehotnela. Byt vdana a zit v nejistote jestli tatinkem meho ditete je manzel nebo milenec - to mi pripada jako "recept na katastrofu".
A tohle už tu na BB taky bylo několikrát, v reálném životě si myslím, že to bude docela častá katastrofa.
Není tady
Fidorka napsal(a):
Jinak já bejt chlap-rozsévač a chronickej nevěrník, tak třicetiletým milenkám tay brnkám na "rodinnou" strunu. Nic nedokáže ženskou s tikajícíma biologickýma hodinama rozžhavit tak, jako příslib oplodňovací soulože
Zabírá to líp než drahý dárečky z butiků v Pařížský....
Jak na koho . Mne by z takoveho chlapa bylo na bliti.
Není tady
Fidorka napsal(a):
Nic nedokáže ženskou s tikajícíma biologickýma hodinama rozžhavit tak, jako příslib oplodňovací soulože
...
To sice možná zabírá, ale je to taky dost vo hubu, nemyslíš? Pro případ, že ten pán by svůj příslib nemyslel až tak vážně a použil by ho pouze jako "urychlovač lásky"...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Fidorka napsal(a):
Nic nedokáže ženskou s tikajícíma biologickýma hodinama rozžhavit tak, jako příslib oplodňovací soulože
...
To sice možná zabírá, ale je to taky dost vo hubu, nemyslíš? Pro případ, že ten pán by svůj příslib nemyslel až tak vážně a použil by ho pouze jako "urychlovač lásky"...
já mluvím o příslibu slibem nezarmoutíš, říká se.
Anais, no mě taky, ale ty by ses asi do něj nejspíš ze zásady ani nezamilovala.
Na zamilovanou ženskou s tikťak v hlavě to asi zafunguje.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Fidorka napsal(a):
...
Pokud manzel o jejim zanaseni nevi, tak je sance, ze bude verit, ze je to jeho a tez to i zacaluje. Tusim, ze na vzneseni namitky proti otcovstvi ma 6 mesicu, pak uz ma smulu.
Není tady
Fidorka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Fidorka napsal(a):
...
já mluvím o příslibu
slibem nezarmoutíš, říká se.
Anais, no mě taky, ale ty by ses asi do něj nejspíš ze zásady ani nezamilovala.
Na zamilovanou ženskou s tikťak v hlavě to asi zafunguje.
Ja uz tady nekde psala, ze otcove (cizich) malych deti pro me nejsou vubec sexy, takze myslim, ze mi toto bohudik nehrozi .
Není tady
laminanonte napsal(a):
beruško, je spousta lidí, kteří ač vdaní, či svobodní si najdou nového partnera. Pokud jim ten současný vztah opravdu neklape a nehrnou se do nového dobrodružství jen pod vlivem hormonů, tak si i přesto musí odpovědět na otázku, zda dokáží přijmout závazky a minulost nového partnera.
Pro mě představa, že by mi manžel co druhý víkend přivezl své dvě malé děti, není přijatelná. Do toho by mu 3x týdně volala bývalka, že jí kape kohoutek a Pepíček utrhl splachovadlo..protože když ON přijede, je naděje, že jednou zůstane.
Kolik tak času týdně trávíš se svým milencem a jak? Pokud je to pár hodin, jen v restauraci a někde pod dekou, tak zůstaň nohama na zemi a vrať se k manželovi. Tohle nech zvolna odeznít..jde to. Uvidíš.
S milencem jsme spolu v práci, občas nějaká ta služebka, občas jeden den o víkendu. To víte, že jsme se taky občas nepohodli, jsme k sobě upřímný, přece jen se nemusíme přetvařovat. Pokud má jeden problém, nebojíme se o tom povídat, at už je to sebe víc pikantní.
Vím, že spoustu z Vám nevěří a nebo má již špatnou zkušenost s nevěrou. Ale přece jen v mém věku najdu vždy chlapa z rodiny, nebo nějakého divného týpka
Není tady