Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#326 23. 5. 2010 18:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Vdaná a přesto zamilovaná do někoho jiného

majkafa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Majko, teď výjimečně beze srandy - Ty jsi to vážně cítila?

Mikeši, čti pořádně, co píšu. Trpěla jsem depresemi. Nevěděla jsem, proč.

Já čtu pořádně - Ty jsi to tady popisovala už dříve. Jen mě zajímá, jestli to fakt takhle funguje, ten pověstný "šestý smysl" u žen... va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#327 23. 5. 2010 19:09

majkafa
Host

Mikeši, mohu mluvit POUZE za sebe a ne za ostatní ženy. A za sebe už jsem napsala. smile

Upravil(a) majkafa (23. 5. 2010 19:10)

#328 23. 5. 2010 19:37

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Mikeši, mohu mluvit POUZE za sebe a ne za ostatní ženy. A za sebe už jsem napsala. smile

Moje žena mi tenkrát řekla, že "to" ze mě cítila... ne, že spím s jinou ženou, ale že miluji jinou ženu... tak mě to zajímalo, jestli je to nějaká běžná záležitost, nebo jestli jen mám nad míru empatickou ženskou doma... va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#329 23. 5. 2010 19:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ok agew, tak co ta tvá kámoška ? když to teda není jen nenaplněná láska, tak co to teda je ? evidentně z toho co píšeš, spolu nežili, dokonce nedošlo ani k intimnostem, ani jeden z nich teda neví, jak by jim to klapalo v reálném životě. nikdy neřešili problémy, který přináší běžnej život, nepotkávali toho druhýho po ránu nevrlýho a neupravenýho v koupelně, neřešili, co její děti, jeho děti, nebo společné děti. pokud teda tam děti jsou. ono takový to toužení a tohle všechno je moc hezký, já ti to neberu, i chápu, že se to někomu stane. ale to je tak asi všechno.
mě tohle trochu připomíná takový pubertální zamilování, nic víc.
a ještě mi řekni jedno - te´d se trápí dva lidé. kolik se jich bude trápit v případě, že za sebou oba dva spálí mosty ?

zapoměla jsi minimálně na jejího muže, protože on téhle situaci nerozumí. tedy tomu, že se mu žena neustále "vzdaluje" a on neví proč.

já jsem na někoho zapoměla ? já se tebe ptala, kolik lidí v tom ještě bude, jestli jsou v tom děti na obu stranách atd.
a samozřejmě, že tomu nerozumí, když neví - možná tuší - proč se jeho žena chová najednou podivně. bodejť by se nechovala, když je citově jinde.

Upravil(a) PPavlaa (23. 5. 2010 19:39)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#330 23. 5. 2010 19:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ještě by mě vcelku zajímalo, z čeho ty sama usuzuješ, že jde o víc, než jen o to okouzlení, zamilování, proč si myslíš, že jde o nějákou opravdovou lásku, osudový vztah, nebo jak tohle celé vlastně nazvat.

a z čeho ty usuzuješ, že jde jen o okouzlení?
a proč si já myslím, že jde o vztah? to jsem nikddy neřekla, jen jsem řekla, že rady typu" at počká až jí to přejde" dovedou někdy  udělat v životě dotyčných lidí taky velikou paseku, pokud se jimi člověk řídí.
jestli je to opravdová láska to nevím, ovšem pokud , když se jí něco přihodí, tak myslí na to , co by On tomu řekl. pokud jí napadne u hezkých i špatných chvilek jen on, pokud jí jí potěší i jen to, že on vycítí, že jí je špatně a zavolá jen tak......a spoustu dalších maličkostí, které tu nechci vypisovat, tak to pro ní nějakej vztah být musí.
a jestli je to opravdová láska nebude vědět nikdy  nikdo, pokud jí nebudou žít se vším všudy .

aha, tak zavolá jen tak ... hmmm, ale tak to je pak o něčem jiným, ne ? pokud chci někoho vypustit z hlavy, ze srdce, porovnat si věci sama v sobě a nekomplikovat si život, přeruším s tím člověkem VEŠKERÉ styky. pak to časem může odeznít. jestli chápu z tvého psaní dobře, tak kamrádka s ním styky nepřerušila, oni spolu nějákým způsobem komunikují dál, je jedno, jestli se stýkají, nebo si volají, píšou. jak se pak nemá její mysl a všechno točit kolem nej ? podle mě tudy cesta nevede. to se pak nedivím, že se v tom dlouhodobě plácá. a pokud to nevyřeší, buď odchodem od manžela, nebo tím, že utne jakýkoliv kontakt s tím druhým, zřejmě se ještě dlouho plácat bude.
nezlob se, mě tohle všechno přijde, tak jak to popisuješ, že je to fakt jen zamilovanost.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#331 23. 5. 2010 19:58

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš: tak mě to zajímalo, jestli je to nějaká běžná záležitost, nebo jestli jen mám nad míru empatickou ženskou doma...
Agewa: na jejího muže, protože on téhle situaci nerozumí. tedy tomu, že se mu žena neustále "vzdaluje" a on neví proč

Mikeši, ženy jsou v některých věcech zřejmě vnímavější než muži. To je přece dávno známé. I když tedy nevím, zda to tak funguje ve 100% případů.

Agewo, a  mohla bys napsat, jak víš, že ten manžel něčemu "nerozumí"? (ptám se bez ironie) On to nějak řeší? Chodí se svěšenou hlavou? Nebo se Tě ptal nebo třeba žádal o radu? Jen mě zajímá, jestli jsi si jistá, že vůbec něco postřehl...

Není tady

#332 23. 5. 2010 20:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Majko, teď výjimečně beze srandy - Ty jsi to vážně cítila?

Mikeši, čti pořádně, co píšu. Trpěla jsem depresemi. Nevěděla jsem, proč.

Já čtu pořádně - Ty jsi to tady popisovala už dříve. Jen mě zajímá, jestli to fakt takhle funguje, ten pověstný "šestý smysl" u žen... va

U mnohých - pokiaľ si ho nezabili a nezabudli ho počúvať - áno.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#333 24. 5. 2010 9:55

Rainfall
♥♥-----

je zvláštní, jak si člověk nad něčím lámal hlavu, dokonce i pro radu zde byl smile , anakonec se to všechno vyřešilo samo.....zdá se, že mám po problému s lámáním si hlavy..."můj druhý" muž si to potřebuje sám vyřešit(v sobě, doma), takže se ozve.... smile  na jednu stranu jsem trochu smutná, na jednu to mám v podstatě vyřešené(to své ožehavé dilema)...
jinak, i já si myslím, že to někdo z toho druhého vycítí....(to, že se zamiloval jinde), mám, ale takový dojem, že to dokážou poznat i někteří muži.....

Není tady

#334 24. 5. 2010 18:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#335 25. 5. 2010 18:24

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Mikeš: tak mě to zajímalo, jestli je to nějaká běžná záležitost, nebo jestli jen mám nad míru empatickou ženskou doma...
Agewa: na jejího muže, protože on téhle situaci nerozumí. tedy tomu, že se mu žena neustále "vzdaluje" a on neví proč

Mikeši, ženy jsou v některých věcech zřejmě vnímavější než muži. To je přece dávno známé. I když tedy nevím, zda to tak funguje ve 100% případů.

Agewo, a  mohla bys napsat, jak víš, že ten manžel něčemu "nerozumí"? (ptám se bez ironie) On to nějak řeší? Chodí se svěšenou hlavou? Nebo se Tě ptal nebo třeba žádal o radu? Jen mě zajímá, jestli jsi si jistá, že vůbec něco postřehl...

ano, ptal se mě, že mu přijde jeho žena nějak "divná" , ale nedokázal říct, jak.
a ona s ním( myslím toho druhého muže ) zcela nemůže přerušit veškeré spojení, protože pracují v jednom podniku.takže před tím se stýkali více osobně, ted se to snaží řešit přez telefon.

Není tady

#336 25. 5. 2010 18:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nj co je v domě není pro mě ;-)

Není tady

#337 1. 6. 2010 6:31

beruška1
♥------

Dobré ráno,
děkuji však ať už za povzbuďující či zápo*né ohlasy.

Asi máte pravdu, na tomto místě by měl vyhrát rozum. Včera jsem již byla připravena to ukončit, bohužel nám však do našeho setkání něco přišlo sad Dnes už těch sil toliká nemám grater
Tak mi držte palečky...styrka

Není tady

#338 23. 1. 2011 20:51

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Definitiv napsal(a):

Za rok člověk nevystřízliví ani náhodou. Zvlášť když to má kouzlo zakázaného ovoce a není třeba řešit běžné provozní záležitosti lol Ona je to krása, když ty ponožky posbírá, vypere, pověsí, poskládá někdo jinej a člověk si jen užívá toho příjemnýho big_smile To se hned miluje o dost víc wink

Stare vlakno, ale souhlasim ! tummenupp Ja si to s dovolenim otocil "Ona je to krása, když on ji udělá nějaké to zázemí a ona si jen užívá toho příjemnýho s někým jiným" - vlastni zkusenost, nastesti uz je to pryc smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#339 24. 1. 2011 14:47

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Tak by mě zajímalo jak to dopadlo, Beruška i rainfall...

Není tady

#340 25. 1. 2011 8:17

Rainfall
♥♥-----

Wiki napsal(a):

Tak by mě zajímalo jak to dopadlo, Beruška i rainfall...

odpověď pro Wiki smile : v červnu jsem to s tím druhým def. ukončila(najednou jsem zjistila, že  on je jiný než jak jsem si ho vysnila, najednou jsem viděla a slyšela, co jsem před tím slyšet nechtěla), rozhodla jsem se dát "do kupy" svoje manželství,začala jsem chodit na "skupinu" a snažím se na svého muže dívat jinak než tak, že jsem na něm hledala jen to špatné, věřím, že jsem na dobré cestě, možná právě to, že se hodně snažím na sobě a svých špatných vlastnostech pracovat, je to lepší. najednou cítím, že žádného druhého muže nepotřebuju....
tak, takhle to dopadlo u mě
(moc se mi ovšem nedaří si tu celou eskapádu nevyčítat, občas si na něco "z minula" vzpomenu a nadávám si za to...)

p.s. sem chodím stále, je to po všech stranách inspirující

Není tady

#341 26. 1. 2011 12:13

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

jéjda, to hepááček ! big_smile
V žádném případě si nenadávej. Kdyby nepřišel tento krok, nepřišel by ten následný. Všechno se děje správně. Eskapáda měla svůj význam,  své místo a čas. Vzalas to a vyústila naprosto  úžasně. Už tenkrát jsem ti chtěla napsat, abys to nechala běžet, že se to vyřeší samo.
Tak to je super zpráva. tummenupp

Není tady

#342 26. 1. 2011 15:44

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Rainfall napsal(a):

[
odpověď pro Wiki smile : v červnu jsem to s tím druhým def. ukončila(najednou jsem zjistila, že  on je jiný než jak jsem si ho vysnila, najednou jsem viděla a slyšela, co jsem před tím slyšet nechtěla), rozhodla jsem se dát "do kupy" svoje manželství

To je fajn, ale duvera uz je narusena. Teda pokud manzel neco tusil smile zeny umi neveru velice dobre zamaskovat. Jinak teda ale k veci : Ono to skutecne takto dopadne, po delsi dobe vlastne clovek zjisti, ze to nove je stejne jako to doma. I moje spolubydla na to prisla, ale obavam se pozde vissla pac zustala uz jen spolubydla a ne pritelkyne, pac pritelkyni jsem duveroval, spolubydlici uz nikoli. Tobe drzim palce, at se Ti dari.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí