Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#301 23. 5. 2010 11:32

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vdaná a přesto zamilovaná do někoho jiného

PPavlaa napsal(a):

agewa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ale jistě, že mu to ublíží. netvrdím, že ne. to se prostě stává, že se ten druhý někde zakouká. otázka je, jestli kvůli tomu za sebou spálí mosty, nebo to nechá odeznít. takových nějákých okouzlení a zakoukání, jiskření, symaptií atd člověk v životě může zažít spoustu.

otázka je jestli to, že spálí mosty (třeba) nepomůže ve finále oběmy, protože (třeba) jsou spolu už jen ze zvyku.
otázka je , jestli to "nechat to odeznít" nebude trvat moc dlouho a dotyčný se vtom nebude moc dlouho plácat.

agew, tohle je asi zbytečný něják víc rozebírat, já myslím, že to je prostě případ od případu, co platí někde, nemusí vůbec platit jinde smile

to máš pravdu.
já totiž "v přimém přenosu" vidím tu situaci, kdy žena nechává odeznít. no jenže to trvá už 3/4 roku a ona je neštastnější čím dál víc a její muž taky (nějak nechápe , co se děje). jak je na tom "ten třetí" vím jen z doslechu dotyčné a přijde mi, že je na tom stejně jako ona.
takže tak.

Není tady

#302 23. 5. 2010 11:43

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

helena napsal(a):

ona je taky otázka, jak moc je kvalitní partner, kterej opustí rodinu, protože jinde si třeba líp TO nebo protože je momentálně zamilovanej
PPavloo, i kvalitního partnera může postihnout zamilovanost, protože se třeba s tím vlastním nebrali z nějaký velký lásky... a o jeho kvalitách řekla bych, nesvědčí, zda ne/odejde, ale jakým způsobem a taky jak se postará o to, aby to všichni zúčastnění odnesli s co nejmenšíma šrámama.
No a o kvalitním sexu ani nehovořím... to se na kvality partnera i vlastní sakra zapomíná http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

snad žádnýho volnýho chlapa - čím to je?
Jednak tím, že chlapů je vesměs míň, než ženskejch, taky jich víc umírá - no a toho, co si která "urvala" si zatraceně hlídá, aby se neoctla v tom hejnu osamělejch (i když teda netuším proč).

no víš, já moc nevěřím na takový to, nebrali se z žádný velký lásky, ještě beru, že to občas muselo být (dneska snad už ne) z musu, byly doby, kdy se manželství domlouvalo rodiči, na to, jestli toho druhýho miluješ nebo ne se tě nikdo neptal, ale tohle už je přece hooodně dávno a nás se to netýká big_smile ještě bych tak brala, že mladická nerozvážnost, zaslepenost láskou a blbě se vdáš/oženíš. takže tohle já beru spíš jako výmluvu.
ale jinak jistě, postihnout to může v podstatě asi kohokoli. otázka je, jak se k tomu postaví.

prosím tě, co to máš za smajlíky, mě to vždycky letí přes celou stránku, velký, vysmátý xichty a dělá mi to jen u tebe va

no víš, mě je necelých 40 a v mé generaci  těch, co se brali , protože "museli" (těhotenství,.... už spolu žili před tím a co by tomu řekli lidi, když by se najednou rozešli,...... chodila jsem s ním a tak nějak si na něj zvykla....) by se našlo docela dost.
to možná až generace dnešních 20 se chová (v tomto směru) volněji a možná tím pádem i zodpovědněji.

Není tady

#303 23. 5. 2010 11:47

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Nie podľa nás wink , ale podľa štatistík. Lenže - ty môžeš byť ten "popierač štatistík".... big_smile ak sa rozhodneš. (Môj deduško prežil babičku o 12 rokov a zomrel 94-ročný tongue ... ) Čo sa nevylučuje c "carpe diem" a ísť si užívať, pravda.

Máš recht, Selimo, jenže... co já vím, jestli mi to bude v 80 letech všechno ještě správně fungovat... big_smile ...a i kdyby fungovalo, tak lézt na nějakou starou, vrásčitou babču v domově důchodců... big_smile ... já radši nebudu nic riskovat, a půjdu do toho hned... lol lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#304 23. 5. 2010 12:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Kuty napsal(a):

Problém bude holky asi u vás,já s heleninými smajlíky problém nemám.tongue

Ja taky zadny problem s Heleniny smajliky nemam.

hm, ale mě dělají problém jen ti její, já nevím, co s tím teda roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#305 23. 5. 2010 12:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

anais.de napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

helena napsal(a):

ona je taky otázka, jak moc je kvalitní partner, kterej opustí rodinu, protože jinde si třeba líp TO nebo protože je momentálně zamilovanej
PPavloo, i kvalitního partnera může postihnout zamilovanost, protože se třeba s tím vlastním nebrali z nějaký velký lásky... a o jeho kvalitách řekla bych, nesvědčí, zda ne/odejde, ale jakým způsobem a taky jak se postará o to, aby to všichni zúčastnění odnesli s co nejmenšíma šrámama.
No a o kvalitním sexu ani nehovořím... to se na kvality partnera i vlastní sakra zapomíná http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

snad žádnýho volnýho chlapa - čím to je?
Jednak tím, že chlapů je vesměs míň, než ženskejch, taky jich víc umírá - no a toho, co si která "urvala" si zatraceně hlídá, aby se neoctla v tom hejnu osamělejch (i když teda netuším proč).

no víš, já moc nevěřím na takový to, nebrali se z žádný velký lásky, ještě beru, že to občas muselo být (dneska snad už ne) z musu, byly doby, kdy se manželství domlouvalo rodiči, na to, jestli toho druhýho miluješ nebo ne se tě nikdo neptal, ale tohle už je přece hooodně dávno a nás se to netýká big_smile ještě bych tak brala, že mladická nerozvážnost, zaslepenost láskou a blbě se vdáš/oženíš. takže tohle já beru spíš jako výmluvu.
ale jinak jistě, postihnout to může v podstatě asi kohokoli. otázka je, jak se k tomu postaví.

prosím tě, co to máš za smajlíky, mě to vždycky letí přes celou stránku, velký, vysmátý xichty a dělá mi to jen u tebe va

Ja znam docela dost pripadu "neplanovanych" tehotenstvi, ne vzdycky to skoncilo snatkem, ale v dnesni dobe se ty rozdily mezi sezdanymi a nesezdanymi tak nejak stiraji, zvlast kdyz jsou tam deti. Ja moc neverim na selhani antikoncepce, myslim, ze se to stava v naprosto vyjimecnych pripadech, takze tato tehotenstvi vznikaji podle me v dusledku neopatrnosti na obou stranach nebo zamerneho vysazeni antikoncepce partnerkou. A pokud ma ten chlap podezreni, ze ho partnerka takto podvedla (treba v pripade, kdy vztah uz pred tehotenstvim je problematicky) , tak se celkem nedivim, ze to negativne ovlivni do budoucna jeho vztah k ni. Tim nechci rict, ze by se o dite nemel starat, kdyz nekdo deti s nekym opravdu nechce, ma se chranit i jinak nez spolehat na hormonalni antikoncepci a byt totalne v tomto zavisly na dobre vuli partnerky.

Co se tyce Heleninych smajliku, mne se take zobrazuji normalne.

vidím to stejně.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#306 23. 5. 2010 13:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Jj, všechno je to jen o fyzičnu lollol Tak abys pak holka nebyla zklamaná stoltstoltstolt
(sranda musí bejt, ale s tou "potrhanou aurou" jsi to už fakt dost přepískla lollolvissla)

ale já taky četla někde něco v tom smyslu, i když to nebyla přímo potrhaná aura. ale o tom, že jak se ty energie při sexu spojí, že to není ok, když máš stálého partnera.

Tak sex vždy ovplyvní auru, energie, podvedomie, apod. - ale so stálym alebo nestálym vzťahom to nemá nič spoločné, podľa mňa, skôr s tým, ako k sebe pristupuje tá akutálna dvojica, čo voči sebe cíti, a tak. (Tu vidím priestor pre to, kaé je dôležité nerobiť TO s výčitkami svedomia a blbým pocitom, ale s radosťou a náklonnosťou.) "Potrhanie" aury si viem predstaviť pri znásilnení, zneužívaní, apod. ale nie pri "akte z čistého srdca a čistej túžby" z oboch strán. Bez ohľadu na to, koľko manželov/manželiek, detí a psov spolu majú.

a když nemluvím o auře, ale celkově o energiích, co se při sexu prý promíchají, tak se to něják neprojeví ? teda jako v tom smyslu, že já si teď odskočím užít k sousedovi, tam se nám promíchají ty energie a co pak doma s manžou ? ta cizí energie, kterou sjem přitáhla se něják neprojeví ? já si asi ptám blbě, ale v tomto smyslu jsem to právě četla, nebo aspoň pochopila.

Není tady

#307 23. 5. 2010 13:10

majkafa
Host

Mně se projevovala, když mi BM býval nevěrný. Tou dobou jsem trpěla depresemi, zdánlivě bezdůvodnými. Vůbec jsem netušila, že je mi nevěrný. Nechápala jsem, proč deprese, když je vše doma i v práci OK.

#308 23. 5. 2010 13:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

No, takže když podle Heleny, Selimy a Majky brzo nátáhnu bačkory big_smile, tak bych snad moh ještě udělat nějakej poslední pokus a "urvat od života, co se dá", ne? big_smile big_smile big_smile

no, aby ten tvůj poslední pokus nebyl právě důvodem, že brzo natáhneš bačkory. přijde ti na to manželka ... vissla

Není tady

#309 23. 5. 2010 13:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Môže, ale v podstate by to bolo asi akútne, len keby si "skákala z postele do postele", ale ani v tom prípade nevidím nejaký závažný problém... Keď si vezmeš, že historicky fungovalo viacero spoločenstiev, kde bolo mnohomužstvo (a pár ich funguje dodnes...), plus stále sú štáty s mnohoženstvom, tak to asi nejaký zásadný problém byť nemusí - ale zasa môže. Vážnejší problém vidím v tom, ak si energeticky nevyhovujú dvaja partneri; to sa potom prejaví vo všetkom možnom, a nemusí v tom byť ani "tretí do partie". hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#310 23. 5. 2010 13:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Mně se projevovala, když mi BM býval nevěrný. Tou dobou jsem trpěla depresemi, zdánlivě bezdůvodnými. Vůbec jsem netušila, že je mi nevěrný. Nechápala jsem, proč deprese, když je vše doma i v práci OK.

jj přesně tohle mám na mysli. takže se to projeví.

Není tady

#311 23. 5. 2010 13:14

majkafa
Host

Mikeši, ty už máš bačkory obuté dávno. Není třeba si je natahovat. big_smile Dyk ty nikam nevyrazíš.

#312 23. 5. 2010 13:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

To ale je intuícia podvádzanej tongue , tipujem, to nemusí mať s energiami pri sexe nič spoločné. Ja som vedela, že je zle, ešte NEŽ sa bývalý vyspal s mojou nástupníčkou - proste som cítila, že ideme do finále. A sexuálne mi ešte bol verný, len hlavou a srdcom už bol inde dumbom . A ja som s ním odvtedy nemala orgazmus, hoci sex inak fungoval.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#313 23. 5. 2010 13:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Mikeši, ty už máš bačkory obuté dávno. Není třeba si je natahovat. big_smile Dyk ty nikam nevyrazíš.

A vyzerá, že je v nich maximálne spokojný... stolt tummenupp

Brita

Není tady

#314 23. 5. 2010 13:20

majkafa
Host

Selima napsal(a):

To ale je intuícia podvádzanej tongue , tipujem, to nemusí mať s energiami pri sexe nič spoločné. Ja som vedela, že je zle, ešte NEŽ sa bývalý vyspal s mojou nástupníčkou - proste som cítila, že ideme do finále. A sexuálne mi ešte bol verný, len hlavou a srdcom už bol inde dumbom . A ja som s ním odvtedy nemala orgazmus, hoci sex inak fungoval.

Je mi jedno, čo to je. V každom prípade sa to prejavovalo, že mieša svoju sexuálnu energiu s energiou inej ženy a potom s mojou.

#315 23. 5. 2010 13:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

agewa napsal(a):

otázka je jestli to, že spálí mosty (třeba) nepomůže ve finále oběmy, protože (třeba) jsou spolu už jen ze zvyku.
otázka je , jestli to "nechat to odeznít" nebude trvat moc dlouho a dotyčný se vtom nebude moc dlouho plácat.

agew, tohle je asi zbytečný něják víc rozebírat, já myslím, že to je prostě případ od případu, co platí někde, nemusí vůbec platit jinde smile

to máš pravdu.
já totiž "v přimém přenosu" vidím tu situaci, kdy žena nechává odeznít. no jenže to trvá už 3/4 roku a ona je neštastnější čím dál víc a její muž taky (nějak nechápe , co se děje). jak je na tom "ten třetí" vím jen z doslechu dotyčné a přijde mi, že je na tom stejně jako ona.
takže tak.

já nevím. mě přijde, že tohle prostě je jen taková ta blbá, nenaplněná láska. ty prý nejvíc bolí (vlasntí zkušenost nemám). prostě tím, že spolu nežili, nemuseli řešit běžný starosti, domácnost, peníze a spoustu jiných, tak si nestihli lézt na nervy, já v tom vidím pořád jen takový to zamilování, naivní okouzlení, který by přešlo a možná by i časem zjistili, že to, co na tom druhým tak strašně obdivovali jim v běžným životě neskutečně leze na nervy.

Není tady

#316 23. 5. 2010 13:21

majkafa
Host

Selima napsal(a):

majkafa napsal(a):

Kopa vecí vyzerá. Ale sú naozaj také, ako vyzerajú? winkbig_smile

#317 23. 5. 2010 13:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

je fakt, že intuice je pěkná mrška. taky kolikrát cítím věci už ve stádiu, kdy se jakoby vaří a nemám důvod k panice. přes to prostě vím.

Není tady

#318 23. 5. 2010 13:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Majko, teď výjimečně beze srandy - Ty jsi to vážně cítila?

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#319 23. 5. 2010 16:15

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

agewa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

to máš pravdu.
takže tak.

já nevím. mě přijde, že tohle prostě je jen taková ta blbá, nenaplněná láska. ty prý nejvíc bolí (vlasntí zkušenost nemám). prostě tím, že spolu nežili, nemuseli řešit běžný starosti, domácnost, peníze a spoustu jiných, tak si nestihli lézt na nervy, já v tom vidím pořád jen takový to zamilování, naivní okouzlení, který by přešlo a možná by i časem zjistili, že to, co na tom druhým tak strašně obdivovali jim v běžným životě neskutečně leze na nervy.

tohle víš jak?
já té tvé odpovědi nějak nerozumím. ano, může to být "jen nenaplněná láska" , ale ve výsledku se pořád trápí nejméně dva lidé(myslím kámošku a manžu) . právě protože, ona to "nechává odeznít" a čeká až to přejde . jak je vidět u ní , i když je fyzicky věrná , trápí se a plácá se v tom taky.a nutno říct, že už dost dlopuho.

Není tady

#320 23. 5. 2010 17:15

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

Majko, teď výjimečně beze srandy - Ty jsi to vážně cítila?

Mikeši, čti pořádně, co píšu. Trpěla jsem depresemi. Nevěděla jsem, proč.

#321 23. 5. 2010 17:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ok agew, tak co ta tvá kámoška ? když to teda není jen nenaplněná láska, tak co to teda je ? evidentně z toho co píšeš, spolu nežili, dokonce nedošlo ani k intimnostem, ani jeden z nich teda neví, jak by jim to klapalo v reálném životě. nikdy neřešili problémy, který přináší běžnej život, nepotkávali toho druhýho po ránu nevrlýho a neupravenýho v koupelně, neřešili, co její děti, jeho děti, nebo společné děti. pokud teda tam děti jsou. ono takový to toužení a tohle všechno je moc hezký, já ti to neberu, i chápu, že se to někomu stane. ale to je tak asi všechno.
mě tohle trochu připomíná takový pubertální zamilování, nic víc.
a ještě mi řekni jedno - te´d se trápí dva lidé. kolik se jich bude trápit v případě, že za sebou oba dva spálí mosty ?

Není tady

#322 23. 5. 2010 17:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ještě by mě vcelku zajímalo, z čeho ty sama usuzuješ, že jde o víc, než jen o to okouzlení, zamilování, proč si myslíš, že jde o nějákou opravdovou lásku, osudový vztah, nebo jak tohle celé vlastně nazvat.

Není tady

#323 23. 5. 2010 18:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Selima napsal(a):

majkafa napsal(a):

Kopa vecí vyzerá. Ale sú naozaj také, ako vyzerajú? winkbig_smile

Ktovie? Bohvie...

Brita

Není tady

#324 23. 5. 2010 18:30

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Ok agew, tak co ta tvá kámoška ? když to teda není jen nenaplněná láska, tak co to teda je ? evidentně z toho co píšeš, spolu nežili, dokonce nedošlo ani k intimnostem, ani jeden z nich teda neví, jak by jim to klapalo v reálném životě. nikdy neřešili problémy, který přináší běžnej život, nepotkávali toho druhýho po ránu nevrlýho a neupravenýho v koupelně, neřešili, co její děti, jeho děti, nebo společné děti. pokud teda tam děti jsou. ono takový to toužení a tohle všechno je moc hezký, já ti to neberu, i chápu, že se to někomu stane. ale to je tak asi všechno.
mě tohle trochu připomíná takový pubertální zamilování, nic víc.
a ještě mi řekni jedno - te´d se trápí dva lidé. kolik se jich bude trápit v případě, že za sebou oba dva spálí mosty ?

zapoměla jsi minimálně na jejího muže, protože on téhle situaci nerozumí. tedy tomu, že se mu žena neustále "vzdaluje" a on neví proč.

Není tady

#325 23. 5. 2010 18:36

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

ještě by mě vcelku zajímalo, z čeho ty sama usuzuješ, že jde o víc, než jen o to okouzlení, zamilování, proč si myslíš, že jde o nějákou opravdovou lásku, osudový vztah, nebo jak tohle celé vlastně nazvat.

a z čeho ty usuzuješ, že jde jen o okouzlení?
a proč si já myslím, že jde o vztah? to jsem nikddy neřekla, jen jsem řekla, že rady typu" at počká až jí to přejde" dovedou někdy  udělat v životě dotyčných lidí taky velikou paseku, pokud se jimi člověk řídí.
jestli je to opravdová láska to nevím, ovšem pokud , když se jí něco přihodí, tak myslí na to , co by On tomu řekl. pokud jí napadne u hezkých i špatných chvilek jen on, pokud jí jí potěší i jen to, že on vycítí, že jí je špatně a zavolá jen tak......a spoustu dalších maličkostí, které tu nechci vypisovat, tak to pro ní nějakej vztah být musí.
a jestli je to opravdová láska nebude vědět nikdy  nikdo, pokud jí nebudou žít se vším všudy .

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí