29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ona je taky otázka, jak moc je kvalitní partner, kterej opustí rodinu, protože jinde si třeba líp TO nebo protože je momentálně zamilovanej a nevidí, že ta zamilovansot opadne všude.
z toho, co vidím kolem sebe, tak ze třech párů, kde rozvod proběhl kvůli někomu jinýmu, to vyšlo jen jedněm. a tam docela chápu, že si on našel jinou, asi jsme to všichni čekali, že to ani jinak dopadnout nemůže. těm dvěma ostatním to prostě nevyšlo. byla to děsně velká láska, za každou cenu chtěli být spolu a dneska je to mezi nimi děs a hrůza. ale asi se jim nechce do dalšího rozvodu, majetek, kdo ví. šťastní nejsou.
a jiný to mikeši asi je, když je fakt člověk maldej, bez závazků, než když už si toho "kvalitního" partnera chceš urvat pro sebe, když má doma muže a dvě děti
Není tady
PPavlaa napsal(a):
...a jiný to mikeši asi je, když je fakt člověk maldej, bez závazků, než když už si toho "kvalitního" partnera chceš urvat pro sebe, když má doma muže a dvě děti
Já svůj příspěvek myslel tak, že když chceš urvat "kvalitního" partnera, tak ti kolikrát nezbyde nic jiného, než "jít přes mrtvoly". A nekoukat se na to, jakou má doma manželku, kolikrát týdně s ní spí, a kolik s ní má dětí... To je ale jen můj názor - já nejsem ženská, třeba máš zkušenosti jiné...
...a já znám ve svém okolí docela dost volných žen ve svém věku, ale snad žádnýho volnýho chlapa - čím to je? Toť otázka do pléna, nikoli rýpání do Ppavly...
Upravil(a) Mikeš (22. 5. 2010 18:15)
Není tady
heleno, první větu jsi vytrhla ze souvislostí.
A nad sny nepotřebuju mudrovat. Samozřejmě jsem tím myslela, že se rozhodnu, že mě mé sny nebudou trápit, až se probudím.
ona je taky otázka, jak moc je kvalitní partner, kterej opustí rodinu, protože jinde si třeba líp TO nebo protože je momentálně zamilovanej
PPavloo, i kvalitního partnera může postihnout zamilovanost, protože se třeba s tím vlastním nebrali z nějaký velký lásky... a o jeho kvalitách řekla bych, nesvědčí, zda ne/odejde, ale jakým způsobem a taky jak se postará o to, aby to všichni zúčastnění odnesli s co nejmenšíma šrámama.
No a o kvalitním sexu ani nehovořím... to se na kvality partnera i vlastní sakra zapomíná
snad žádnýho volnýho chlapa - čím to je?
Jednak tím, že chlapů je vesměs míň, než ženskejch, taky jich víc umírá - no a toho, co si která "urvala" si zatraceně hlídá, aby se neoctla v tom hejnu osamělejch (i když teda netuším proč).
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...a jiný to mikeši asi je, když je fakt člověk maldej, bez závazků, než když už si toho "kvalitního" partnera chceš urvat pro sebe, když má doma muže a dvě děti
Já svůj příspěvek myslel tak, že když chceš urvat "kvalitního" partnera, tak ti kolikrát nezbyde nic jiného, než "jít přes mrtvoly". A nekoukat se na to, jakou má doma manželku, kolikrát týdně s ní spí, a kolik s ní má dětí... To je ale jen můj názor - já nejsem ženská, třeba máš zkušenosti jiné...
...a já znám ve svém okolí docela dost volných žen ve svém věku, ale snad žádnýho volnýho chlapa - čím to je? Toť otázka do pléna, nikoli rýpání do Ppavly...
čím to je..no, já myslím, že tím, že ženy se o sebe dovedou postarat sami, zatímco chlap si nechce sám prát,vařit a tak, tak si honem honem kouká najít novou partnerku.
Není tady
jako příklad uvedu...moje kamarádka se rozvedla s násilnickým typem chlapa, je teď spokojená a tvrdí, že už žádnýho chlapa už domů nechce.
..můj známý se rozvedl a našel si novou partnerku (s vlastním bydlením), protože neměl kam jít, ale tvrdí, že to není k tomu a tak nejspíš až se naskytne jiná příležitost (s bytem), tak se zase postěhuje
Není tady
laminanonte, stejné zkušenosti v mém okolí.
I má osobní. Chlapa domů chci - možná - až v důchodu. A možná ani tehdy ne. Teď jen tak někdy pro radost.
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mikeši, z čeho jsi usoudil, že já tvůj příspěvek pobrala jako rýpání do mě
te´d teda čučím jako puk. se normálně bavíme
mimochodem, kolik ti je ? abych měla představu, jestli jsou v tom věku v mém okolí volný baby, nebo i chlapi.
Upravil(a) PPavlaa (22. 5. 2010 18:43)
Není tady
heleno, první větu jsi vytrhla ze souvislostí.
Neřekla bych. V celým tomhle odstavci "Možná chceš podvědomě teď ze svého vztahu, byť píšeš, že ne, utéct. Praštilo mě totiž do očí to, že ses se svým potencionálním milencem seznámila, když pro tebe u vás doma nebylo vše OK. Jestli není pořád, byť se ti zdá, že ano, nejdříve řeš svůj nynější vztah. My se od zvířátek totiž lišíme. Proto jsme lidé. Někdy k naší škodě. Protože nám nedochází, že se v něčem lišíme." rozebíráš, že asi/možná něco není
v pořádku - no a na to jsem reagovala.
tvrdí, že už žádnýho chlapa už domů nechce
Jako paní Nováková, když se jí ptali, proč se nevdala a ona povídá "Mám kamna, který kouří, mlsnýho psa, co chrápe, sprostýho papouška a kocoura, co se courá po nocích... tak k čemu by mi byl chlap?"
Není tady
helena napsal(a):
ona je taky otázka, jak moc je kvalitní partner, kterej opustí rodinu, protože jinde si třeba líp TO nebo protože je momentálně zamilovanej
PPavloo, i kvalitního partnera může postihnout zamilovanost, protože se třeba s tím vlastním nebrali z nějaký velký lásky... a o jeho kvalitách řekla bych, nesvědčí, zda ne/odejde, ale jakým způsobem a taky jak se postará o to, aby to všichni zúčastnění odnesli s co nejmenšíma šrámama.
No a o kvalitním sexu ani nehovořím... to se na kvality partnera i vlastní sakra zapomíná http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Jednak tím, že chlapů je vesměs míň, než ženskejch, taky jich víc umírá - no a toho, co si která "urvala" si zatraceně hlídá, aby se neoctla v tom hejnu osamělejch (i když teda netuším proč).
no víš, já moc nevěřím na takový to, nebrali se z žádný velký lásky, ještě beru, že to občas muselo být (dneska snad už ne) z musu, byly doby, kdy se manželství domlouvalo rodiči, na to, jestli toho druhýho miluješ nebo ne se tě nikdo neptal, ale tohle už je přece hooodně dávno a nás se to netýká ještě bych tak brala, že mladická nerozvážnost, zaslepenost láskou a blbě se vdáš/oženíš. takže tohle já beru spíš jako výmluvu.
ale jinak jistě, postihnout to může v podstatě asi kohokoli. otázka je, jak se k tomu postaví.
prosím tě, co to máš za smajlíky, mě to vždycky letí přes celou stránku, velký, vysmátý xichty a dělá mi to jen u tebe
Upravil(a) PPavlaa (22. 5. 2010 19:00)
Není tady
Mám taky problém s heleninými smajly. Jsou divný. Jednak když se kopíruje její příspěvek, nekopírují se smajly ale odkazy, a pak její smajly mám někdy obrovitánské přes celou obrazovku.
jj já taky. všimla jsem si toho u jejích příspvěků i na nevěře.
Není tady
Mikeš: ...a já znám ve svém okolí docela dost volných žen ve svém věku, ale snad žádnýho volnýho chlapa - čím to je?
Já to vím
Není tady
Rainfall: ....výčitka proto, že jsem to udělala, nebo proto, že jsem to mohla zkusit a nezkusila....
Tak aby Tě to rozhodování tak nehlodalo , řekni si, že to, co jsi nezkusila, Tě nemusí mrzet, protože to můžeš zkusit "někdy příště"
Zatímco když to "teď" zkusíš, nedá se to pak už vrátit zpátky...
Třeba ještě nenadešel Tvůj pravý čas (pro zkoušení erotiky s jiným mužem)
Není tady
helena napsal(a):
Jednak tím, že chlapů je vesměs míň, než ženskejch, taky jich víc umírá...
No... to jako podle Tebe umírá víc mužů, než žen? A jakto, že tedy lidstvo ještě nevymřelo?
Nejsi Ty náhodou nějaká "nesmrtelná teta"?
Upravil(a) Mikeš (23. 5. 2010 0:17)
Není tady
Problém bude holky asi u vás,já s heleninými smajlíky problém nemám.
Není tady
Kuty napsal(a):
Problém bude holky asi u vás,já s heleninými smajlíky problém nemám.
Ja taky zadny problem s Heleniny smajliky nemam.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
helena napsal(a):
No a o kvalitním sexu ani nehovořím... to se na kvality partnera i vlastní sakra zapomíná http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Jednak tím, že chlapů je vesměs míň, než ženskejch, taky jich víc umírá - no a toho, co si která "urvala" si zatraceně hlídá, aby se neoctla v tom hejnu osamělejch (i když teda netuším proč).no víš, já moc nevěřím na takový to, nebrali se z žádný velký lásky, ještě beru, že to občas muselo být (dneska snad už ne) z musu, byly doby, kdy se manželství domlouvalo rodiči, na to, jestli toho druhýho miluješ nebo ne se tě nikdo neptal, ale tohle už je přece hooodně dávno a nás se to netýká
ještě bych tak brala, že mladická nerozvážnost, zaslepenost láskou a blbě se vdáš/oženíš. takže tohle já beru spíš jako výmluvu.
ale jinak jistě, postihnout to může v podstatě asi kohokoli. otázka je, jak se k tomu postaví.
prosím tě, co to máš za smajlíky, mě to vždycky letí přes celou stránku, velký, vysmátý xichty a dělá mi to jen u tebe
Ja znam docela dost pripadu "neplanovanych" tehotenstvi, ne vzdycky to skoncilo snatkem, ale v dnesni dobe se ty rozdily mezi sezdanymi a nesezdanymi tak nejak stiraji, zvlast kdyz jsou tam deti. Ja moc neverim na selhani antikoncepce, myslim, ze se to stava v naprosto vyjimecnych pripadech, takze tato tehotenstvi vznikaji podle me v dusledku neopatrnosti na obou stranach nebo zamerneho vysazeni antikoncepce partnerkou. A pokud ma ten chlap podezreni, ze ho partnerka takto podvedla (treba v pripade, kdy vztah uz pred tehotenstvim je problematicky) , tak se celkem nedivim, ze to negativne ovlivni do budoucna jeho vztah k ni. Tim nechci rict, ze by se o dite nemel starat, kdyz nekdo deti s nekym opravdu nechce, ma se chranit i jinak nez spolehat na hormonalni antikoncepci a byt totalne v tomto zavisly na dobre vuli partnerky.
Co se tyce Heleninych smajliku, mne se take zobrazuji normalne.
Není tady
No... to jako podle Tebe umírá víc mužů, než žen?
Jojo - protože se bojí pana doktora a nezdravě se cpou
V průměru se muži dožívají o šest let méně, dříve je zabíjejí infarkty i mrtvice. A mají hůře rozpoznatelné druhy rakoviny. Souvisí to i s tím, že neradi chodí k lékaři a jejich jídelníčku chybí potřebné látky, přičemž tuky se v něm objevují víc, než je zdravé.
http://zdravi.idnes.cz/muzi-umiraji-dri … zdravi_ves
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Rainfall napsal(a):
.... vlstně není důvod k ničemu takovému....jen ta fyzická touha asi...
)
Jj, všechno je to jen o fyzičnu
Tak abys pak holka nebyla zklamaná
(sranda musí bejt, ale s tou "potrhanou aurou" jsi to už fakt dost přepískla)
ale já taky četla někde něco v tom smyslu, i když to nebyla přímo potrhaná aura. ale o tom, že jak se ty energie při sexu spojí, že to není ok, když máš stálého partnera.
Tak sex vždy ovplyvní auru, energie, podvedomie, apod. - ale so stálym alebo nestálym vzťahom to nemá nič spoločné, podľa mňa, skôr s tým, ako k sebe pristupuje tá akutálna dvojica, čo voči sebe cíti, a tak. (Tu vidím priestor pre to, kaé je dôležité nerobiť TO s výčitkami svedomia a blbým pocitom, ale s radosťou a náklonnosťou.) "Potrhanie" aury si viem predstaviť pri znásilnení, zneužívaní, apod. ale nie pri "akte z čistého srdca a čistej túžby" z oboch strán. Bez ohľadu na to, koľko manželov/manželiek, detí a psov spolu majú.
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Majko a žilo by se ti líp s vědomím, že ji opustil ? tohle by tě netrápilo, ani červíček v tobě by nezahlodal, že rozbil rodinu kvůli tobě ?
Tak tohle je opravdu "otázka do pranice", ale prosím, odmysleme od toho, že "Majka a já"...
Jasně - rozvrátit někomu rodinu, to asi není jen tak "eňo ňuňo", něco, na co má každej nervy a žaludek... ale já mám už asi 20 let pocit, že pokud chce člověk sehnat "kvalitního" partnera či partnerku, tak musí jít do konfrontace... prostě i když mi bylo třeba 25 let, tak všechny "dobrý" holky už byly rozebraný... tudíž nezbývalo nic jiného, než někomu jinému tu "dobrou" holku přebrat...
No, v istom veku sa ľudia začnú rozvádzať - a nemusí to byť vždy kvôli "niekomu tretiemu" a pomaly sa blížiš/blížime do vkeu, kedy už partneri občas aj umrú... Takže nemáš tak celkom pravdu, ale je fakt, že momentálne nezadaných je tak akosi menej... A potom sú tu ešte tí v "nakřáplých" vzťahoch, ktoré nefungujú tak celkom aj bez pričinenia niekoho zvonku: a tu nastáva tá dilema - ísť do toho - neísť do toho?
Upravil(a) Selima (23. 5. 2010 9:16)
Není tady
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
Jednak tím, že chlapů je vesměs míň, než ženskejch, taky jich víc umírá...No... to jako podle Tebe umírá víc mužů, než žen?
A jakto, že tedy lidstvo ještě nevymřelo?
Nejsi Ty náhodou nějaká "nesmrtelná teta"?![]()
![]()
Mikeš, štatisticky vzaté sa rodí chlapcov o niečo viac ako dievčat, ale počínajúc detstovm ich zomiera viac ako dievčat, niekedy okolo 20-30 sa to vyrovnáva a po 40-tke začínajú mať ženy početnú prevahu. Po 60tke už je to viditeľné aj voľným okom. Toľko štatistika.
Upravil(a) Selima (23. 5. 2010 9:17)
Není tady
Mikeši, nesnaž se nám namluvit, že ty, takový statistik všeho možného tohle o počtu žen a mužů nevíš.
No, takže když podle Heleny, Selimy a Majky brzo nátáhnu bačkory , tak bych snad moh ještě udělat nějakej poslední pokus a "urvat od života, co se dá", ne?
Není tady
Nie podľa nás , ale podľa štatistík. Lenže - ty môžeš byť ten "popierač štatistík"....
ak sa rozhodneš. (Môj deduško prežil babičku o 12 rokov a zomrel 94-ročný
... ) Čo sa nevylučuje c "carpe diem" a ísť si užívať, pravda.
Není tady