Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#251 22. 5. 2010 12:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Vdaná a přesto zamilovaná do někoho jiného

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ty si umíš představit nevěru bez výčitek ? já možná taky, ale ne v případě R. roll

To je věc názoru, Ppavlo - já si naopak myslím, že z oněch dvou žen, které tady řeší své dilema, by to lépe ustála Rainfall. Aniž bych se v tom nějak hluboce pitval, tak Rain si podle mě chce pouze "užít", zatímco Beruška do toho chce jít "s plnou parádou" (rozvod, dítě, atd.).

no jo kocoure, každej je jinej. já za sebe si neumím představit, že bych neměla výčitky svědomí, kdybch měla doma úplně normální, vcelku spokojený manželství. a dopředu si fakt netroufám tvrdit, jestli by to R. ustála líp. stát se může cokoliv a za půl roku to může být právě ona, kde sem bude psát, že se chce rozvést, je šíleně, ale naprosto šííííleně zamilovaná, dusí ji láska a prostě už bez toho druhýho nemůže žít. jojo, u ženský nikdy nevíš big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#252 22. 5. 2010 12:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Rainfall, myslím, že tě pálí dobré bydlo.
V situaci, kterou jsi popsala, bych do toho nešla. Jedině tehdy, když bych byla nespokojená ve svém manželství a i to kdoví jestli. Nejdříve bych se snažila řešit svůj stávající vztah
Myslím, že tvá nevěra bez tvých výčitek svědomí neproběhne. Kéž by zůstalo jen u nic.

Btw už jsi ho aspoň viděla jinak, než na fotce nebo webce?

přesně tak.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#253 22. 5. 2010 12:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Rainfall napsal(a):

.... vlstně není důvod k ničemu takovému....jen ta fyzická touha asi... smile )

Jj, všechno je to jen o fyzičnu lollol Tak abys pak holka nebyla zklamaná stoltstoltstolt
(sranda musí bejt, ale s tou "potrhanou aurou" jsi to už fakt dost přepískla lollolvissla)

ale já taky četla někde něco v tom smyslu, i když to nebyla přímo potrhaná aura. ale o tom, že jak se ty energie při sexu spojí, že to není ok, když máš stálého partnera.

Není tady

#254 22. 5. 2010 12:58

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

...každej je jinej. já za sebe si neumím představit, že bych neměla výčitky svědomí, kdybch měla doma úplně normální, vcelku spokojený manželství...

A to je právě ta hra se slovíčky - pokud někdo (a je fuk, jestli chlap nebo ženská) řekne nebo napíše, že "má celkem spokojený manželství, ale chybí mu tam trochu ta jiskřička v sexu" - může opravdu tvrdit, že má celkem spokojený manželství? Nebo ho ve skutečnosti spokojený nemá, a okecává to sexem? smile Toť otázka - ale nechci tady rozhodně rozpoutat debatu na téma, co je, a co není spokojený manželství, protože si myslím, že nějaký výhrady ke svému protějšku má prakticky každej, ale ne každej hned musí zahejbat, nebo se rovnou rozvádět... je to o toleranci, si myslím...

Upravil(a) Mikeš (22. 5. 2010 12:59)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#255 22. 5. 2010 12:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Rainfall, ano, myslím si, že aury se sex (milování?) s jiným partnerem týká. Že ji ovlivní.
Jestli tou aurou myslíš podvědomí. Jak mě trklo psaní Pan. Protože aura je něco jiného.

Já na tvém místě bych si položila jedinou jednoduchou otázku. Už jsem na babi psala, zrovna někdy tento týden, že život je jednoduchý, když si ho takový uděláme. Jen my sami si ho děláme složitým.

Chci si zničit manželství?
ANO. Při této odpovědi se v tom přestanu hrabat a budu svému muži nevěrná.
NE. Při této odpovědi ukončím styky s potencionálním milencem.

Btw Mikeš ti nenapsal, jak to bylo, když se do jedné ze svých milenek zamiloval. To je pak maso. Pro všechny.

Když jsem se já zamilovala do ženatého muže, sama nezadaná, stačilo si položit jedinou jednoduchou otázku, když mi přestalo být psychicky dobře: Chci s ním být za okolností, že neopustí manželku?
ANO - stýkám se s ním dál.
NE - ukončuji vztah. A to jsem udělala.

Majko a žilo by se ti líp s vědomím, že ji opustil ? tohle by tě netrápilo, ani červíček v tobě by nezahlodal, že rozbil rodinu kvůli tobě ?

Není tady

#256 22. 5. 2010 13:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

...každej je jinej. já za sebe si neumím představit, že bych neměla výčitky svědomí, kdybch měla doma úplně normální, vcelku spokojený manželství...

A to je právě ta hra se slovíčky - pokud někdo (a je fuk, jestli chlap nebo ženská) řekne nebo napíše, že "má celkem spokojený manželství, ale chybí mu tam trochu ta jiskřička v sexu" - může opravdu tvrdit, že má celkem spokojený manželství? Nebo ho ve skutečnosti spokojený nemá, a okecává to sexem? smile Toť otázka - ale nechci tady rozhodně rozpoutat debatu na téma, co je, a co není spokojený manželství, protože si myslím, že nějaký výhrady ke svému protějšku má prakticky každej, ale ne každej hned musí zahejbat, nebo se rovnou rozvádět... je to o toleranci, si myslím...

ale jasně, máš pravdu, jenže ta jiskřička v sexu začne asi časem chybět všude. i když to bude v sexu klapat si myslím. prostě na tom druhým už znáš každej milimetr, ničím tě něják extra nepřekvapí, navíc asi víš co bude a jak to bude probíhat, tak stejně, i když se snažíš to všechno něják okořenit, vymýšlet něco novýho, tak už to nikdy nebude jako na začátku. jenže takhle je to prostě všude. tak co s tím, milence ? smile

Není tady

#257 22. 5. 2010 13:10

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

...jenže takhle je to prostě všude. tak co s tím, milence ? smile

To si musíte každá srovnat v hlavě sama big_smile
Já jednou slyšel názor, že v těchto případech si chlap nejdřív zašu.., a pak přemejšlí, zatímco žena nejprve dlouho přemejšlí, a teprve pak si (mimomanželsky) zašu.. big_smile big_smile big_smile Ostatně Rainfall je toho zářným příkladem lol

Upravil(a) Mikeš (22. 5. 2010 13:11)

Není tady

#258 22. 5. 2010 13:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Selima napsal(a):

Ale Rainfall sa neobzerá dozadu, ona sa rozhoduje TERAZ. Ide o to, čo človeka viac mrzí - a na to si každý musí odpovedať sám. Majkafine riešenia sú Rainfall rovnako naprd ako Selimine. tongue

Presne tak. Lenže - človek nevie, čo ho BUDE viac mrzieť.
Mne sa osvedčuje počúvať svoje srdce. Tady a Teď. stolt A nabudúce zas, keby som začala mať pocit, že to chcem v inom Tady a Teď asi inak, než minule. Vždy stačí počúvat svoje srdce a svoju dušu. Jestli je ovšem člověk slyší. Jestli neposlouchá (omylem) Egouška. Ale i ten je někdy potřebný. smile

(Hm, niektoré výrazy mi znejú lepšie po slovensky a iné zase po česky.)

nesouhlasím s tím, že člověk by měl poslouchat jen svý srdce. použít občas i mozek, než něco udělá, se fakt vyplatí. minimálně tím, že neublíží lidem okolo, právě proto, že zrovna poslouchal jen to svý srdce.

Upravil(a) PPavlaa (22. 5. 2010 13:18)

Není tady

#259 22. 5. 2010 13:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

...jenže takhle je to prostě všude. tak co s tím, milence ? smile

To si musíte každá srovnat v hlavě sama big_smile
Já jednou slyšel názor, že v těchto případech si chlap nejdřív zašu.., a pak přemejšlí, zatímco žena nejprve dlouho přemejšlí, a teprve pak si (mimomanželsky) zašu.. big_smile big_smile big_smile Ostatně Rainfall je toho zářným příkladem lol

lollol
asi to tak bude mikeši wink

Není tady

#260 22. 5. 2010 13:28

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

Majko a žilo by se ti líp s vědomím, že ji opustil ? tohle by tě netrápilo, ani červíček v tobě by nezahlodal, že rozbil rodinu kvůli tobě ?

Nevím, jestli by se mi žilo líp. Myslím, že to takhle nelze říct.
Popravdě, ano, červíček by ve mně občas zahlodal. stolt
Jsem ráda, že nehlodá ve mně. Jsem ráda, že hlodá v "naší" milence. Mám své svědomí čisté.

#261 22. 5. 2010 13:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jsem ráda, že to Majko říkáš. ani nevíš jak.

Není tady

#262 22. 5. 2010 13:43

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nevím, jestli by se mi žilo líp. Myslím, že to takhle nelze říct.
Popravdě, ano, červíček by ve mně občas zahlodal. stolt
Jsem ráda, že nehlodá ve mně. Jsem ráda, že hlodá v "naší" milence. Mám své svědomí čisté.

Víš co mě udivuje, Majkafo, že stále ještě lituješ své dospělé děti, že nemají úplnou rodinu, a jinému dítěti bys bez mrknutí oka rozkopala hnízdo, i když víš, jak by je to bolelo. Ještě že mělo otce, který dal přednost pravé lásce (ke svému synovi a své životní partnerce) před sexuální touhou (která je vždy přechodná.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#263 22. 5. 2010 13:58

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

nesouhlasím s tím, že člověk by měl poslouchat jen svý srdce. použít občas i mozek, než něco udělá, se fakt vyplatí. minimálně tím, že neublíží lidem okolo, právě proto, že zrovna poslouchal jen to svý srdce.

Srdce nám vždy řekne, co je správné. Když mu dopřejeme slyšení. stolt

#264 22. 5. 2010 13:59

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Selima napsal(a):

Ale Rainfall sa neobzerá dozadu, ona sa rozhoduje TERAZ. Ide o to, čo človeka viac mrzí - a na to si každý musí odpovedať sám. Majkafine riešenia sú Rainfall rovnako naprd ako Selimine. tongue

Mne sa osvedčuje počúvať svoje srdce. Tady a Teď. stolt A nabudúce zas, keby som začala mať pocit, že to chcem v inom Tady a Teď asi inak, než minule. Vždy stačí počúvat svoje srdce a svoju dušu. Jestli je ovšem člověk slyší. Jestli neposlouchá (omylem) Egouška. Ale i ten je někdy potřebný. smile

vážně si myslíš, že jim ublíží jen v tomto připadě, ?
že partner nepozná , že se "něco" děje akorát nemůže přijít na to co? a pokud jsi někde jinde zamilovaná , většinou se svým chováním "prozradíš" - nevědomky, nechtíc. a je dost jedno jestli dojde k nevěře nebo ne. tomu druhýmu to ublíží stejně.

Není tady

#265 22. 5. 2010 14:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Srdce nám vždy řekne, co je správné. Když mu dopřejeme slyšení. stolt

i to srdce musí jít ruku v ruce s rozumem Majko.

Není tady

#266 22. 5. 2010 14:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

že partner nepozná , že se "něco" děje akorát nemůže přijít na to co? a pokud jsi někde jinde zamilovaná , většinou se svým chováním "prozradíš" - nevědomky, nechtíc. a je dost jedno jestli dojde k nevěře nebo ne. tomu druhýmu to ublíží stejně.

ale jistě, že mu to ublíží. netvrdím, že ne. to se prostě stává, že se ten druhý někde zakouká. otázka je, jestli kvůli tomu za sebou spálí mosty, nebo to nechá odeznít. takových nějákých okouzlení a zakoukání, jiskření, symaptií atd člověk v životě může zažít spoustu.

Není tady

#267 22. 5. 2010 15:25

Rainfall
♥♥-----

už jsem sem psala dnes ve svém ultradlouhém monologu, že jsou v tom zamíchané i city( a to dost), vysvětlovala jsem,"kterak jsem k tomu přišla..".
asi jsem nechytla druhou mízu smile (ač jsem tak nějak v tomto inkriminovaném věku), spíš jsem si nechala poplést hlavu a celá se v tom zaplést...
psala jsem, že bych to neustála(nechci sobě ničit rodinu ani nikomu jinému), opravdu bych toto všechno nechtěla vysvětlovat svému muži neutral , nejsem potvora, co si užije a je úplně v pohodě...(ačkoliv občasný nevinný flirtík (bez erotiky) je příjemný asi pro každého...)toto by nebyl flirt a už se v tom dost plácám...proto jsem usoudila, že si od všeho (rozuměj "mých" dvou mužů odpočinu a budu o tom všem přemýšlet..)
myslím, že tak na 99 % bych, ale neřešila, že chci kvůli tomu sruhému od mynžela odejít(jsem opravdu rozumná v tomhle a vidím obě rodiny a hlavně děti)...proto to musím vyřešit, a ano, vím, že sama...

Není tady

#268 22. 5. 2010 15:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nemyslím si o tobě, že jsi potvora, pokud to bylo mířeno na mě. naopak. četla jsem, co jsi psala.

Není tady

#269 22. 5. 2010 15:43

Rainfall
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

nemyslím si o tobě, že jsi potvora, pokud to bylo mířeno na mě. naopak. četla jsem, co jsi psala.

smile ne, nebylo to mířené na tebe, ale mířila jsem tím vlastně sama na sebe...(ono mi to tu vážně pomáhá třídit si myšlenky)....jen jsem si tak reagovala na to, jak ještě včera bych (kdyby mi sem napsalo víc holek stylem Kuty..., že bych vážně byly ovlivněná natolik, že bych to i riskla...jenže, pak jsem večer zjistila, že to nezvládnu(být v klidu), a proto, že si teď musím to všechno nějak v sobě urovnat..(spíš, než, abych tu neřešila za půlroku , ne to, že já jsem bláznivě zamilovaná jinde..., že můj muž je zam,ilovaný jinde, třeba...a že se utápím v depresích smile , chjo)
spíš si vyčítám teď sama sobě a zlobím se na sebe, že jsem prostě neodolalal a nechala jsem si tu hlavu pomotat(a že to bylo příjemné...)

Není tady

#270 22. 5. 2010 16:13

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

agewa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ale jistě, že mu to ublíží. netvrdím, že ne. to se prostě stává, že se ten druhý někde zakouká. otázka je, jestli kvůli tomu za sebou spálí mosty, nebo to nechá odeznít. takových nějákých okouzlení a zakoukání, jiskření, symaptií atd člověk v životě může zažít spoustu.

otázka je jestli to, že spálí mosty (třeba) nepomůže ve finále oběmy, protože (třeba) jsou spolu už jen ze zvyku.
otázka je , jestli to "nechat to odeznít" nebude trvat moc dlouho a dotyčný se vtom nebude moc dlouho plácat.

Není tady

#271 22. 5. 2010 16:13

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Kuty napsal(a):

Rainfall, s výčitkami svědomí vůči své nevěře problémy nemám ani jsem je nikdy neměla,naopak,i když nyní žiju jako spořádaná manželka a matka,jsem ráda za to,co se stalo,co jsem mohla poznat a vydovádět se tak dokonalae po sex.stránce,když si o to ty hormony zhruba mezi 30. a 40.rokem tak říkaly.Žiješ jenom jednou.Teď mám alespoň na co vzpomínat a věř že je na co.U nás nevěra po mnoha letech praskla,no ale ustáli jsme to a teprve teď si jakoby jeden druhého mnohem víc vážíme a jsme rádi za to,že jsme spolu.

pane bože. tímhle něco omlouvat, to je fakt síla.

to je no, to máš pravdu....na druhou stranu "tiše závidím" že to ustáli a váží si sebe teď víc, ale podle mě jednou nakřáplý talíř prostě nakřáplým talířem zůstane, výborných restaurátorů je na světě málo .....

Není tady

#272 22. 5. 2010 16:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

agewa napsal(a):

otázka je jestli to, že spálí mosty (třeba) nepomůže ve finále oběmy, protože (třeba) jsou spolu už jen ze zvyku.
otázka je , jestli to "nechat to odeznít" nebude trvat moc dlouho a dotyčný se vtom nebude moc dlouho plácat.

agew, tohle je asi zbytečný něják víc rozebírat, já myslím, že to je prostě případ od případu, co platí někde, nemusí vůbec platit jinde smile

Není tady

#273 22. 5. 2010 16:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Kuty napsal(a):

Rainfall, s výčitkami svědomí vůči své nevěře problémy nemám ani jsem je nikdy neměla,naopak,i když nyní žiju jako spořádaná manželka a matka,jsem ráda za to,co se stalo,co jsem mohla poznat a vydovádět se tak dokonalae po sex.stránce,když si o to ty hormony zhruba mezi 30. a 40.rokem tak říkaly.Žiješ jenom jednou.Teď mám alespoň na co vzpomínat a věř že je na co.U nás nevěra po mnoha letech praskla,no ale ustáli jsme to a teprve teď si jakoby jeden druhého mnohem víc vážíme a jsme rádi za to,že jsme spolu.

pane bože. tímhle něco omlouvat, to je fakt síla.

to je no, to máš pravdu....na druhou stranu "tiše závidím" že to ustáli a váží si sebe teď víc, ale podle mě jednou nakřáplý talíř prostě nakřáplým talířem zůstane, výborných restaurátorů je na světě málo .....

no na mě to prostě působí jako po mě potopa ...
ale s tím talířem máš pravdu.
jinak nazdárek heřmouši tongue

Není tady

#274 22. 5. 2010 17:42

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Tak tohle je opravdu "otázka do pranice", ale prosím, odmysleme od toho, že "Majka a já"...

Jasně - rozvrátit někomu rodinu, to asi není jen tak "eňo ňuňo", něco, na co má každej nervy a žaludek... ale já mám už asi 20 let pocit, že pokud chce člověk sehnat "kvalitního" partnera či partnerku, tak musí jít do konfrontace... prostě i když mi bylo třeba 25 let, tak všechny "dobrý" holky už byly rozebraný... tudíž nezbývalo nic jiného, než někomu jinému tu "dobrou" holku přebrat... smile

Není tady

#275 22. 5. 2010 17:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Praštilo mě totiž do očí to, že ses se svým potencionálním milencem seznámila, když pro tebe u vás doma nebylo vše OK.
A co je na tom divnýho? Když bude domov v pořádku, ani tě nenapadne brouzdat po netu či kdekoli jinde za účelem, byť nezávaznýho, pokecu, seznámení ase atd. Pokud ti bude něco chybět (nemusí to být jen ta sexuální jiskřička /to by bylo sousto pro podofily http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png/) tak je mnohem snažší někomu "podlehnout" (a zas nemyslím na sex).
Ale mohu se rozhodnout, že se svými sny nebudu trápit.
Jo, to můžeš. Ale sen je sviňa a může se rozhodnout, že pro změnu bude on trápit tebe - a včíl mudrúj http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

nakřáplý talíř prostě nakřáplým talířem zůstane...
... což mu ubírá (možná a někdy) na vzhledu, často ne na funkčnosti. Nemusí být zrestaurovaný tak, aby vypadal "jako nový" - naopak, ona prasklina může připomínat, jak tehdy... pamatuješ, mámo... a vidíš, pořád je můj oblíbenej...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí