29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny zdejší...
chtěla bych se zeptat zda někdo z Vás měl stejný "problém " a jak jste ho vyřešili.
Jsem vdaná 4 roky, je mi 28, děti nemáme, zatím se nám nedařilo a ted snad už ani nechci, teda ne s manželem.
Zamilovala jsem se do svého kolegy v práci. Ten je ale taky bohužel ženatý a má dvě malé děti. Aby to bylo ještě složitější, loni jsme začali stavět dům.
Nicméně se s kolegou milujeme a chceme být spolu. Není to jen takové pomatení, jsme "spolu" již přes rok. Oba dva si uvědomujeme, co by způsobil rozvod, hlavně tedy u něho. Domá máme hodné protějšky, nemůžeme říct nic špatného a přesto nás to táhne k sobě.
Nechci žít dvojí život už mě to unavuje a musím říct, že i biologický hodiny bijou
Děkuji všem za reakci i za ty zápo*né
Není tady
beruška1 napsal(a):
Zdravím všechny zdejší...
chtěla bych se zeptat zda někdo z Vás měl stejný "problém " a jak jste ho vyřešili.
Jsem vdaná 4 roky, je mi 28, děti nemáme, zatím se nám nedařiloa ted snad už ani nechci, teda ne s manželem.
Zamilovala jsem se do svého kolegy v práci. Ten je ale taky bohužel ženatý a má dvě malé děti. Aby to bylo ještě složitější, loni jsme začali stavět dům.
Nicméně se s kolegou milujeme a chceme být spolu. Není to jen takové pomatení, jsme "spolu" již přes rok. Oba dva si uvědomujeme, co by způsobil rozvod, hlavně tedy u něho. Domá máme hodné protějšky, nemůžeme říct nic špatného a přesto nás to táhne k sobě.
Nechci žít dvojí životuž mě to unavuje a musím říct, že i biologický hodiny bijou
![]()
Děkuji všem za reakci i za ty zápo*né
Možná, že by v tomto případě byla pro oba nejlepší studená sedací lázeň a velký hrnec kafe s bromem BI.
Není tady
Přes rok ? To je podle mě krátká doba na to ,aby člověk úplně vystřízlivěl I když jsme lidi různí
Není tady
Beruško,tuto situaci násženských a tedy pak i chlapů zažívá spousty,nejsi zdaleka jediná.Skutečně by bylo nejlepší to,co píše Vějířovka,ale v reálu je to takto neřešitelné,bohužel.Nepomáhá to dlouhodobě.
Já byla takhle zaláskovaná asi 6 let,oba jsme měli děti a on chtěl se mnou žít.Na rozdíl od tebe jsem ale stála nohama n zemi,protože mám taky fajn mužskýho a tátu k dětem a jasně jsem milenci řekla,že se máme navzájem oba pouze pro potěšení a oslazení života jinak plného povinností a starostí.Prostě na zpříjemnění.
Bylo mi jasné,že kdybych do toho tehdy šla a spálila za sebou všechny mosty,ztratím oba chlapy najednou - manžela a taky milence.Z milence by se stal manžel,měli bychom jen spoustu dalších starostí navíc,které předtím jsme nemuseli řešit,o krásném sexuálním harašení a dovádění po hotelích ani nemluvě.
A už vůbec si nedovedu představit,že bych vzala tátu malým dětem kvůli své slepé zamilovanosti,později by tyto jeho dětičky dost možná a ne málo spolehlivě vysávaly také náš rozpočet naváděné svou matkou-tohle klidně v budoucnu nastat může,uvažovala si taky dopředu?
Zklidni ve svém zájmu hormon,pokud se ti nelíbí v nynějším vztahu tak to řeš,ale já teda osobně bych nechtěla svůj život spojit s někým kdo má 2 malé děti a kvůli mě by se vlastně rozváděl.
Po x letech to i u nás prasklo,bylo to nehezké období,a strašně těžké to bylo přestat se s tím druhým stýkat,protože mi vlastně nikdy nic neproved,srdci neporučíš a litovala jsem v té době,proč je to tak blbě zařízeno,že ženská může mít jen jednoho chlapa (já bych i dnes věděla minim.o dalších 2,které bych brala do party a já byla jako přincezna;)).Chtělo to opravdu nějaký ten rok na to,abychom se zcela přestali stýkat,nešlo to ze dne na den i při nejlepší vůli,dnes mi dotyčný nechybí,ale vím,že vzájemně si na sebe často vzpomenem,ztloustla jsem,zpohodlněla,ale mám klid v duši hlavně a v rodině taky.
Upravil(a) Kuty (11. 5. 2010 8:11)
Není tady
Za rok člověk nevystřízliví ani náhodou. Zvlášť když to má kouzlo zakázaného ovoce a není třeba řešit běžné provozní záležitosti Ona je to krása, když ty ponožky posbírá, vypere, pověsí, poskládá někdo jinej a člověk si jen užívá toho příjemnýho
To se hned miluje o dost víc
Není tady
Zamilovat se do jiného i když jsem vdaná..naprosto chápu!!
Ale proč si vybírat tatínka od malých dětí nějak to nechápu. Vím že lásce neporučíš ale dospělá ženská musí mít i rozum a nerozvracet rodinu..pokud je funkční. Ovšem, pokud samozřejmě to není tak že " manželka mu nerozumí, jsou spolu jen kvůli dětem, ona chtěla děti a uhnala ho a hlavně spolu vůbec nespí"!!!!!!!!!
Není tady
Tak se na to podívej takhle:
budeš chtít mít doma chlapa, kterej je rozvedenej, platí dvoje alimenty (kroužky, kurzy, lyžáky, letní tábory) a vodí ti domů na víkendy (kdy si ty chceš odpočinout) dvě děti, které vždycky budou mít větší přednost před vaším dítětem (jeho děti jsou přece chudáci, kteý nemají doma tátu).
Dovolené, svátky, všechno budeš absolvovat s nimi a o všechno - i o muže a jeho čas a energii - se s nimi ty a vaše dítě budeš vždycky dělit. A říkám dítě, protože nevím, jestli pak tvůj muž - otec už tří dětí - bude chtít dalš krk k uživení. Tolik praktická stránka.
Dál si polož otázku, kolik důvěry si můžeš dovolit vložit do muže, kterej udělal to, že už jednou opustil ženu a děti v tom nejzranitelnějším věku, kdy potřebovaly úplnou rodinu.
Za třetí - stavět svoje štěstí na neštěstí druhých nevede ke štěstí, ale naopak. To je sice klišé, ale pravdivý a zákonitý jako východ a západ slunce.
Jinak já nevěry neodsuzuju a nemoralizuju, nejsem ten, kdo si o tobě apriori pomyslí že jsi potvora a dě.ka a z principu ti to nepřeju. Klidně si to užij, jestli ti přijde atraktivní se někde slejzat po garážích a ochmatávat se s nim v práci ve výtahu (bacha na kamery), ale nevkládej do toho vůbec nic než momentální potěšení.
Lehko se říká, hůř se činí, ale já bych se zklidnila, věnovala se dostavbě baráku a svýmu muži a pak zplodila děti. A garantuju ti, že až je budeš mít a budeš dost zranitelná, tak poznáš jak je důležitý mít vedle sebe dobrýho muže a spolehlivýho tátu svých dětí. A budeš nervózní jenom z pomyšlení na to, že bys mohla mít vedle sebe chlapa, kterej už jednou svoji ženu opustil i s dětma, fakt.
Není tady
Petuna napsal(a):
Ovšem, pokud samozřejmě to není tak že " manželka mu nerozumí, jsou spolu jen kvůli dětem, ona chtěla děti a uhnala ho a hlavně spolu vůbec nespí"!!!!!!!!!
Takhle to sice bývá skoro vždycky (aspoň my, lstiví ženáči, to dokážeme nic netušícím milenkám nakecat
), ale Beruška a její kolega se přece milují a chtějí být spolu.
Upravil(a) Mikeš (11. 5. 2010 9:07)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Petuna napsal(a):
Ovšem, pokud samozřejmě to není tak že " manželka mu nerozumí, jsou spolu jen kvůli dětem, ona chtěla děti a uhnala ho a hlavně spolu vůbec nespí"!!!!!!!!!
Takhle to sice bývá skoro vždycky (aspoň my, lstiví ženáči, to dokážeme nic netušícím milenkám nakecat
), ale Beruška a její kolega se přece milují a chtějí být spolu.
![]()
![]()
Nezklamal si Mikeši,jsem si říkala,jestli taky přispěješ do vínku,co by starý milovník
No a jinak myslím pokud to Berušce nedojde ani popřečtení příspěvku od Fidorky (moc výstižně napsáno) tak si nabije pusinku sama osobně,někdy pomůže až tohle,žejo.
Není tady
Dovolím si pripojiť sa k predošlým príspevkom: Beruška, je rozdiel randiť s niekým a žiť s niekým. Mala som krásny sexuálny vzťah a hoci sme sa mali radi a užívali sme si spolu, keď som zistila, aký je, netúžila som s ním žiť a riešiť špinavé fusakle a domáci rozpočet. Uvedomovala som si, že sa na rodinný žiovt prakticky vôbec nehodí(a možno ani ja nie
). Tak si užívaj to, čo máš, a nesnaž sa to zmeniť, lebo šanca, že to vyjde, je 50% a možno ešte menšia. Iste aj tvoj manžel bol kedysi pre teba ten naj- a príťažlivý a tipujem, že aj tie dve deti sa narodili z lásky a že ich nepriniesol bocian alebo vrana...
takže je možné, že by ste sa rozviedli, začali spolu žiť - a po čase by ste zistili, že ste spolu tam, kde ste bol ipredtým s bývalými partnermi.
A kolotoč by sa krútil ďalej...
Není tady
Kuty napsal(a):
Nezklamal si Mikeši,jsem si říkala,jestli taky přispěješ do vínku,co by starý milovník
Aktuálně ovšem spíše "starý", než "milovník"
Není tady
Díky za všechny příspěvky...
Ani jednomu to doma neklape, já s manželem skoro nespím a on s manželkou. Co se týče peněz, ať už výživného...Můj manžel má dítě z předchozího vztahu, takže jsem do podobné situace zasvětcena.
Lehce se řekne přestat s tím, když srdce nechce. I on je schopný za mnou přijet 250km a to i když třeba mám mences
Můžu si tisíckrát říkat, že s tím musíme přestal, ale nejde to
Není tady
beruška1 napsal(a):
Ani jednomu to doma neklape, já s manželem skoro nespím a on s manželkou. Co se týče peněz, ať už výživného...Můj manžel má dítě z předchozího vztahu, takže jsem do podobné situace zasvětcena.
Lehce se řekne přestat s tím, když srdce nechce. I on je schopný za mnou přijet 250km a to i když třeba mám mences
menzes není překážka
jinak tvrzení, že jste spolu rok a není to žádné poblouznění...to mi věř, že je. Za 2 roky na to budeš koukat jinak.
doma máte hodné protějšky, nemůžete říct nic špatného...Ani jednomu to doma neklape, já s manželem skoro nespím a on s manželkou. to nevím, jak tomu mám rozumět
Není tady
250 km i když máš menses? Hmmm...
Můžu se zeptat, jak se to projevuje, z jeho strany tedy, že chce být s Tebou? Jakože už plánujete společné bydlení?
Není tady
beruška1 napsal(a):
Milá Beruško, to není srdce, ale úplně jiný tělesný orgán.
Není tady
beruška1 napsal(a):
Píšeš,že z předchozího vztahu má tvůj muž dítě - to si taky byla ta,která měla podíl na rozpadu tamtoho vztahu?To je jen otázka na zamyšlení,jinak je mi to fuk.
JInak ten můj milenec za mnou taky jezdil přes půl republiky,byli jsme tááák strašně moc natěšený vždycky na sebe,že vzdálenost bylo to poslední,co bychom řešili.A ani menses nebyla na překážku.Hele a nepsala si,že se znáte z práce?
Není tady
beruška1 napsal(a):
Jen by mě zajímalo, pro dokreslení situace: tvůj manžel se rozvedl kvůli tobě?
Není tady
Beruško, rozestavěnej barák vem čert - to je to poslední, co bys teď měla řešit.
Mnohem důležitější je, že pán má dvě malý děti a jak by to vypadalo po jeho případném rozvodu či "jenom" odstěhování se, ti už barvitě popsala Fidorka. Dovol otázku - jak jsi připravená na to, zvládnout nejméně 2x do měsíce jeho zlatíčka, která ti v horším případě budou dělat binec v domácnosti, v lepším třeba jen fňukat, ohrnovat nos nad tvým vařením, ve tři v noci tě budit, protože mají žízeň... a možná tohle všechno pod laskavým dohledem tatínka, zvyklého, že se přece postará ženská...
Možná mi tu někdo vpálí, jak můžu říkat tohle, já - známá neodpůrkyně nevěry... no můžu. Protože, nezlob se, to vaše "milujeme se a chceme být spolu... máme hodné protějšky, nemůžeme říct nic špatného a přesto nás to táhne k sobě..." je pro mě mnohem míň omluvitelné, než kdybyste říkali "líbí se nám, že ten druhý je jiný, než partner domácí, zatím jsme sebou fascinovaní, máme bezvadnej sex..." a (s vědomím, že málokterý takovýhle vztah vydrží na celý život) dělali všechno pro to, abyste kvůli svému chvilkovému zatmění zybtečně nezničili dvě rodiny a prckům nerozšlápli hnízdo.
A ještě neco mě napadlo - píšeš "děti nemáme, zatím se nám nedařilo... biologický hodiny bijou" - není to tak trošičku pokus, jestli by se nezadařilo jinde a s jiným???
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Jde to i přece i jinak, jak píše Laminanonte - to už bys mohla jako velká holka vědět, ne?
Mě spíš překvapilo, že jsou od sebe 250 km a jsou kolegové...
Není tady
helena napsal(a):
A ještě neco mě napadlo - píšeš "děti nemáme, zatím se nám nedařilo..."
Aby se taky zadařilo, když Beruška píše: "já s manželem skoro nespím"... to by se těžko zadařilo každýmu, žejo...
Upravil(a) Mikeš (11. 5. 2010 9:57)
Není tady
beruška1 napsal(a):
srdce
beruška1 napsal(a):
I on je schopný za mnou přijet 250km a to i když třeba mám mences
možná přijede právě proto
Není tady
Mikeš napsal(a):
třeba si ten barák staví 250km od zaměstnání?
Není tady
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Jde to i přece i jinak, jak píše Laminanonte - to už bys mohla jako velká holka vědět, ne?
Ále no jo, jen můj laický pohled, když na to tak kouknu je ten, že prostě paní se dvěma malými dětmi na to třeba nemá takovou chuť jako mladá paní bez dětí, navíc zamilovaná. A já prostě nevěřím tomu, že ten pán s tou ženou nespí, akorát třeba ne tak často jak by chtěl, co já vím.. A když někde jinde je ta možnost, tak proč si nezajet těch 250 km
Není tady
Bety napsal(a):
Mikeš napsal(a):
třeba si ten barák staví 250km od zaměstnání?
Tak může být velká firma a ta má třeba dceřinky, závody po celé republice.
Není tady
beruška1 napsal(a):
jojo .s manželkou nespí
.a Vám se nedaří a taky spolu moc nespíte:skurt:
To je tak vše stejné, jak přes kopírák
Není tady