6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Toa napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Jinak mě malá přibrala za měsíc víc jak kilo
a kvuli takovejm nam potom Dr vtlouka do hlavy, ze pribirame malo my jsme za mesic pribrali necelyho pul kilca
To není málo
Není tady
holky díky za pozbuzení
Toi u nás je hezky
já se jdu na chvíli natáhnout do vodorovna,mám novou maminku a hrozno bez pecek jo a břicho bolí dole zase fesr
Není tady
Toa napsal(a):
jeste me napadlo,ze ma jen unaveny hlasivky... vcera toho nařvala celkem dost ja fakt nevim
To nevím,ale myslím spí,e ne-pro jistotu tam aspoň fakt zavolej,a má klid
Není tady
Gabu napsal(a):
Toi u nás je hezky
vsak k nam to taky dojde jeee hrozno bych si taky dala, zatim si ho uzivej
a hezky odpocivej, za par hodin muze byt treba po vsem
Není tady
Any tak u nás zatím neprí, a to jsme kousek od sebe - dá se říct.
Toi, mě malá taky řve jak pavián, ale vyřvany hlasivky nemá, tak to se raději zeptej doktora...
Jo a s tou váhou - malá přibrala tolik, aby dotáhla tu svou muí váhu, se kterou přila z porodky. Měla 2,6kg, tak se nedivím..
Gabu, tak si dej odpočinek i za mě
Není tady
Mahari,určitě tu váhu dohání,ona byla celkem malinká-tak buď ráda,e jí to tak krásně jde
To se divím,e v PV neprí,jsme pár kilásků od sebe a tady leje a leje a to jsem chtěla být celé odpoledne pryč.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Akar, a jak to ve zvládá? U sis najela na nějaký reim?
ale jo jde, to
S. je hodne a spokojene miminko - plakala skrz brisko zatim jen 2x - vcera rano (mezi patou a sedmou) a vecer (mezi devatou a desatou) - jinak spinka a basti a cca 3-4 hod. je mezi tim vzhuru.
A. je zatim OK - tim myslim, ze nezarli a naopak, chce se vsim pomahat, odnasi spinave plenky, kdyz S. zacne brecet, hned se k ni zene s dudlikem, furt by ji nejradeji pusinkoval a kdyz se sla v sobotu koupat, tak volala z vany "Sopinko kde si, pod sem"
no ale samozrejme jak ma ted to vztekaci obdobi, tak nektery den se projevuje vic, nektery min
Tak zatim to celkem zvladam, stiham i uvarit, neco poklidit (ale to je az na poslednim miste, to kdyz nestiham, tak na to dlabu ) Akorat manza by mohl z prace chodit trochu driv - vcera dorazil v sedm, v pondeli pred osmou (alespon s tim koupanim, by mohl pomoct)
Není tady
Tak jsme dorazili z procházky, tady je slunečno a na krátkej rukáv
No, my teda za měsíc přibíráme 1,5kg v průměru .
Gabu, snad z toho nic nebude a ty bolesti, a skončí porodem
Mahari, holky suprové
Není tady
teda Blue to je nadeleni, snad se vam neco podari zachranit
Gabu gratuluju ke kontrole a drzim palce at se ti opar neprenese na jina mista
Maha mas krasne holky
ja doma vcera poridila taky jedno rychle foto
http://www.totsites.com/totimages/34627 … 7-AseS.jpg
Není tady
tady taky sviti slunicko, tak jdem s A. ven - S. tu spokojene spi, tak budu jen nakukovat
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Katka83 napsal(a):
Akar, holky - já kdy vidím ty culíčky
Třetí bude culíkatá holčička
ANy, abych spí nemusela nechat narůst Adámkovi dlouhé vlásky já prostě nevím, jak na holčičku a tady mi nikdo neporadí
Holky, myslíte, e se můe brát při kojení chrom? Ta chu na sladké je ílená a mám pocit, e asi začnu zachvíli zase přibírat.
Není tady
ahojky, Maha, holky jsou si dost podobný....my taky měli tenrkát varáku, to se ztratí...
nějaké nové zprávy od Andulky?
Jéééé, tady u to hezky frčí v maminkovských starostech-) u nás tu moc těhulek není, e?
Není tady
Mahari -holky jsou obě kouzelné jinak s tím průjmem, je to divný, hlavně proto e přes den má stoličku normální a a večer na ní přijde to děsný bolení a teče z ní voda....jinak Smecty jsme prozatím dali 10ml (to je pětina pytlíku) a celkem to zabralo, akorátdneska zas jetě nekakala
Ale jdeme zítra na kontrolu tak toproberu s doktorkou.
Katko - hele my máme holčičky a stejně ádný culíčky,Kája je kudrnáček, take jí vlásky do dýlky nerostou a kdy jo tak to musíme ostříhat jinak bychom to neučesali
Není tady
Katko to si nevyberes, manza zase touzi po klukovi a ma smolika, ja do tretiho pokusu uz nejdu (stejne nevim jak by se jmenoval a manza ma tak max. vymyslene jmeno pro treti holku )
Není tady
Mery Andulka psala, ze malou ma od ctyr rana u sebe, na sale ji mela dve hodky a tam se nechtela prisat, ale pak uz v pet a v sedem hezky tahala
No a samozrejme mam vas vsechny pozdravovat
Není tady
Téma zavřeno