29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Toša napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Jinak mě malá přibrala za měsíc víc jak kilo
a kvuli takovejm nam potom Dr vtlouka do hlavy, ze pribirame malo
![]()
my jsme za mesic pribrali necelyho pul kilca
To není málo
Není tady
holky díky za pozbuzení
Toši u nás je hezky
já se jdu na chvíli natáhnout do vodorovna,mám novou maminku a hrozno bez pecek jo a břicho bolí dole zase fesr
Není tady
Toša napsal(a):
jeste me napadlo,ze ma jen unaveny hlasivky... vcera toho nařvala celkem dost
ja fakt nevim
To nevím,ale myslím spíš,že ne-pro jistotu tam aspoň fakt zavolej,ať máš klid
Není tady
Gabu napsal(a):
Toši u nás je hezky
vsak k nam to taky dojde jeee hrozno bych si taky dala, zatim si ho uzivej
a hezky odpocivej, za par hodin muze byt treba po vsem
Není tady
Any tak u nás zatím neprší, a to jsme kousek od sebe - dá se říct.
Toši, mě malá taky řve jak pavián, ale vyřvany hlasivky nemá, tak to se raději zeptej doktora...
Jo a s tou váhou - malá přibrala tolik, aby dotáhla tu svou muší váhu, se kterou přišla z porodky. Měla 2,6kg, tak se nedivím..
Gabu, tak si dej odpočinek i za mě
Není tady
Mahari,určitě tu váhu dohání,ona byla celkem malinká-tak buď ráda,že jí to tak krásně jde
To se divím,že v PV neprší,jsme pár kilásků od sebe a tady leje a leje a to jsem chtěla být celé odpoledne pryč.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Akar, a jak to vše zvládáš? Už sis najela na nějaký režim?
ale jo jde, to
S. je hodne a spokojene miminko - plakala skrz brisko zatim jen 2x - vcera rano (mezi patou a sedmou) a vecer (mezi devatou a desatou) - jinak spinka a basti a cca 3-4 hod. je mezi tim vzhuru.
A. je zatim OK - tim myslim, ze nezarli a naopak, chce se vsim pomahat, odnasi spinave plenky, kdyz S. zacne brecet, hned se k ni zene s dudlikem, furt by ji nejradeji pusinkoval a kdyz se sla v sobotu koupat, tak volala z vany "Sopinko kde si, pod sem"
no ale samozrejme jak ma ted to vztekaci obdobi, tak nektery den se projevuje vic, nektery min
Tak zatim to celkem zvladam, stiham i uvarit, neco poklidit (ale to je az na poslednim miste, to kdyz nestiham, tak na to dlabu ) Akorat manza by mohl z prace chodit trochu driv - vcera dorazil v sedm, v pondeli pred osmou (alespon s tim koupanim, by mohl pomoct)
Není tady
Tak jsme dorazili z procházky, tady je slunečno a na krátkej rukáv
No, my teda za měsíc přibíráme 1,5kg v průměru .
Gabu, snad z toho nic nebude a ty bolesti, ať skončí porodem
Mahari, holky suprové
Není tady
teda Blue to je nadeleni, snad se vam neco podari zachranit
Gabu gratuluju ke kontrole a drzim palce at se ti opar neprenese na jina mista
Maha mas krasne holky
ja doma vcera poridila taky jedno rychle foto
http://www.totsites.com/totimages/34627 … 7-AseS.jpg
Není tady
tady taky sviti slunicko, tak jdem s A. ven - S. tu spokojene spi, tak budu jen nakukovat
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Katka83 napsal(a):
Akar, holky
- já když vidím ty culíčky
![]()
Třetí bude culíkatá holčička
ANy, abych spíš nemusela nechat narůst Adámkovi dlouhé vlásky já prostě nevím, jak na holčičku a tady mi nikdo neporadí
Holky, myslíte, že se může brát při kojení chrom? Ta chuť na sladké je šílená a mám pocit, že asi začnu zachvíli zase přibírat.
Není tady
ahojky, Maha, holky jsou si dost podobný....my taky měli tenrkát varážku, to se ztratí...
nějaké nové zprávy od Andulky?
Jéééé, tady už to hezky frčí v maminkovských starostech-) už nás tu moc těhulek není, že?
Není tady
Mahari -holky jsou obě kouzelné jinak s tím průjmem, je to divný, hlavně proto že přes den má stoličku normální a až večer na ní přijde to děsný bolení a teče z ní voda....jinak Smecty jsme prozatím dali 10ml (to je pětina pytlíku) a celkem to zabralo, akorátdneska zas ještě nekakala
Ale jdeme zítra na kontrolu tak toproberu s doktorkou.
Katko - hele my máme holčičky a stejně žádný culíčky,Kája je kudrnáček, takže jí vlásky do dýlky nerostou a když jo tak to musíme ostříhat jinak bychom to neučesali
Není tady
Katko to si nevyberes, manza zase touzi po klukovi a ma smolika, ja do tretiho pokusu uz nejdu (stejne nevim jak by se jmenoval a manza ma tak max. vymyslene jmeno pro treti holku
)
Není tady
Mery Andulka psala, ze malou ma od ctyr rana u sebe, na sale ji mela dve hodky a tam se nechtela prisat, ale pak uz v pet a v sedem hezky tahala
No a samozrejme mam vas vsechny pozdravovat
Není tady
Téma zavřeno