6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Maharishi napsal(a):
Mefi, ty jsi poslední s překvápkem, jsem zvědavá, jestli to bude taky ta holčička
To bude babinec...
Uz jsem hrozne zvedava , ale co, tech par dnu uz vydrzim...
Není tady
A jak jsem slibila, dala jsem na rajce dve nove fotky pupiku. Z dneska
Není tady
Zdravím a přeji krásný den,
to je teda překvapení takhle po ránu Gabi jetě jednou gratulace
Jestli jsem dobře počítala, tak jetě čtyři mimi a hurá do mamin Tak cooo Gabu, co ty na tooooo takhle se nechat předbíhat
My dneska jedeme na to plicní s tím ramínkem, auu auu, to bude
Jinak kontrolám a monitorům drím palečky a čekám dalí dobrou zprávu ... třeba od Gabu
Jooo a ná prďolka má dneska dva měsíce
Není tady
Ahoooj holky :-)))
teda pár dní tu nejsem a hned dvě dalí enský do naeho jarního spolku Letos to tady holčičky jednoznačně ovládají :-)
Jinak u nás je veselo, předali nám barák, a tentý den volal známej u kterýho máme uskladněnou větinu věcí (postel, sedačku, spotřebiče do kuchyně, oblečení, atd...) e je ta místnost vytopená, take jsme nejspí o vechno přili :-((
Trochu jsem se z toho sesypala .....ale u jsem poměrně v klidu, máme ty mokrý věci v nový garái a o víkendu a budumít hlídání to tam pojedeme probrat a zkusit co půjde zachránit...
Takyteď Kačka u dvě noci hrozně pláče amá úplně vodovej průjem. Ale je divný e jen večer a vnoci...přes den kaká normálně a spí krásně, ale večer je to ílený. Včera jsem jí dokonce dala trochu Smecty - tak jen doufám, e to nevadí. Mám pocit e jste někdo tady psali e jí taky dáváte mimču????
Není tady
Téda Mefi, takový pěkný pidi bříko
Situ, gratuluji Tobíkovi k dvěma měsícům
U jsem se na to myslím ptala, ale z jakýho důvodu se musí kvůli té reakci chodit na plicní??? A co mu tam chudáčkovi budou dělat?
Není tady
Blue, s těma věcima mě to mrzí, snad se z toho něco zachrání...
No a vodovej průjem moc dobrej není..můe jí dávat smectu 3x denně - vdy v jedné dávce 1/3 toho sáčku...Tak a se z toho beruka brzo dostane. Viki u má stoličku lepí, ale stejně je pořád dost uplakaná, ale u to není tak hrozny- a nebo jsme si na to zvykli.
Není tady
Mahar, od kamaradky vim, ze vlastne na plicni na kontrolu nemusis, ze by to mela zvladnout zkontrolovat i obvodacka. Koukne, jestli je tam nejaka reakce a prip. ti povi, co dal. Ale kamoska byla na plicnim a rikala, ze mu tam jeste kontrolovali ruzne reakce, ktere by mel v tom a tom tydnu mit a tak... Ale to ti obvodacka udela taky...
Není tady
Maharishi napsal(a):
Pidi? Ty fotky asi zkresuji
Není tady
mefinka napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Pidi? Ty fotky asi zkresuji
ja bych rekla, ze tak akorat a to vpravo je vazne takova boule, nebo to jen tak vypada??? drobek uz je tam vazne na tesno, co? a jaka ze mate ta jmena Mefi?
Není tady
Toa napsal(a):
ja bych rekla, ze tak akorat a to vpravo je vazne takova boule, nebo to jen tak vypada??? drobek uz je tam vazne na tesno, co? a jaka ze mate ta jmena Mefi?
Zrovna na te fotce to tak vypada, ale je tam bezne i vetsi boule . Je tam prave ta hlavicka a zadicka, takze hlavne ta hlavicka mi dela hroznou bouli
S tim natesno - to nevim. Nekdy se mi "ztrati" az k zadickum a jsem rada, ze nahmatam tu hlavicku. Jindy se mi "navali" dopredu, az se mi napina kde co a vypada to, jakoby chtelo mimco hlavickou pres brisko ven
A jmena? Adam nebo Emilie.
Není tady
BLUE napsal(a):
Trochu jsem se z toho sesypala .....ale u jsem poměrně v klidu, máme ty mokrý věci v nový garái a o víkendu a budumít hlídání to tam pojedeme probrat a zkusit co půjde zachránit...
Ani se ti nedivim. Me by asi kleplo. Ale treba neco zachranite a skoda nebude tak velka, jak se ted na prvni pohled zda... Drzim palecky
Není tady
Paaani, dvoumesicni miminko . To to taaaaak leti...
Holky a uz zadne predbihani... Pak jsou zmatky Ted je na rade Gabu...
Není tady
Mefi,bříko kráááááááásný,ale mě se teda nezasteklo u fakt neee
Mahari,mě taky to očkování na ty pitomé Rotaviry nedoporučil-a nechá ji naočkovat nebo ne?
Blue,snad se vám podaří něco zachránit,to je smůla A má to pojitěný,e by jste aspoň něco dostali od pojiovny.Já pojistku platím na vechno,člověk nikdy neví co se můe přihodit
Není tady
mefinka napsal(a):
Paaani, dvoumesicni miminko . To to taaaaak leti...
Holky a uz zadne predbihani... Pak jsou zmatky Ted je na rade Gabu...
ANO ANO Mefi přesně tak
tak monitor srdíčko ok,kopce tam byli,sestra to jen vdy odnese podepsat doktorovi no poradnu mám zítra,tak sem zvědavá
Blue a jak je se to vytopilo,detěm ? tak to jsou váně starosti ale nenervuj se
hlavně a Kačenka se zbaví průjmíku
Mefi hezký pupajs já mám taky poslední foto na rajčeti,mě příjde e nemám ádný obrbřuch a dnes sesstra kdy mě upínala ty sondy na monitoru na mě"miminko je větí,e jo ?! " grrrrrrrrrr....a já no nevím asi to pozná mě picne
prostě nekompromisně mi zítra musí dr. říct postup co bude a jak bude kdy nebude
jo a hádejte co mám na puse OPAAAAAAAAAAAAAAR zatím pidi,ale je tam
tak jestli se mi udělá i tam tak Mefi jdem do CS spolu
blahopřeji Tobískovi ke dvoum měsícům
a jeho maminka a mě moc neprovokuje
Není tady
Gabu,to je bezva,e monitor je OK,tak snad ti zítra řekne co dál-třeba tě to chytne v noci a na kontrolu u ani nepůjde!!
Miminko nemusí být větí,já břicho měla fakt malinké a Matýsek byl velkej ,ale kolem 3,5kg by mohla Berulka být
Já myslím,e tě nenechají přenáet dlouho a maximálně ti to o víkendu vyvolají!
S tím oparem to je pech-tak doufám,e se ti tam neudělá!!!!!!!!
Není tady
GAbu, gratulace k monitoru...ty u se asi nervuje kvůli porodu, co? e ti vylezl opar...tak hlavně to ber vechno zlehka, a ti nevyrazí i tam Tak drím pěstičky a zůstane jen na pusince a a můe klidně v noci u rodit (jak píe Any )
Any, s tím očkováním proti rotavirům fakt nevím, jetě se zeptám známé (Řehulkové - doktorky na novorozeneckým, jeslti si ji pamatuje), a mi na to řekne svůj názor.
Teda dnes je venku pěkně zataeno..
Není tady
Akar,u jsem se chystala s kamoskou ven-potkaly jsme se na monitoru a ona se před měsícem nastěhovala do K.n.H.- a začalo pret,tak sedíme doma
Já mám taky známou dětskou,u je sice v důchodě,ale je dobrá,tak jak ji potkám tak se jí taky zeptám co si o tom myslí a pak se rozhodnu.Jak s ní bude mluvit ty,tak napi a já ti pak dám taky vědět.Já se těch Rotavirů hrozně bojím ,proto bych to ráda nechala píchnout-já se teda bojím veho-co se týká nemocí,ale kdo ne,e!!
Není tady
Tak jsem si zváila broučínka a máme 4,15kg (po jídle) ptala jsem se kolik mají kojené děti přibrat-tak prý za měsíc maximálně půl kila a kdy nás poutěli domů z porodnice,tak měl 3,55 take máme za měsíc půl kilečka,tak paráda!!
Není tady
ja se zrovna chtela zeptat ANY a Mahari, jestli bude prset... ANY u vas uz se to spustilo?
Gabu gratulace k monitoru a dnes je tam hnusne, dneska by to taky slo
holky mne dneska Verunka zacla hrozne chraptit jinak vypada spokojene, ale kdyz ze sebe vyda hlasek, tak je to hruza mam s tim neco delat? myslite, ze to prejde samo, kdyz dalsi priznaky nejakeho nachlazeni nema???
Není tady
Take volala jsem té známé, a říkala, e dřív byla proti očkování na ty rotaviry, ale jeliko přibývá meních dětí co jsou kvůli tomu na jip, tak to ted u doporučuje.
Pak jsem se ptala na tu reakci po očkování na tbc, a měla by tam být, V. ji vůbec nemá, ale řeí se to a tak za rok, a se naočkoujou ty Hexy a tak, aby toho nebylo moc najednou.
Jinak mě malá přibrala za měsíc víc jak kilo
Není tady
Maharishi napsal(a):
Jinak mě malá přibrala za měsíc víc jak kilo
a kvuli takovejm nam potom Dr vtlouka do hlavy, ze pribirame malo my jsme za mesic pribrali necelyho pul kilca
Není tady
Téma zavřeno