29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
akar napsal(a):
Any A. ma Prevenar (jeste placeny), S. ho dam taky - ted jsou dva druhy - Prevenar nebo Synflorix (jsem to jeste nezkoumala, jaky je rozdil)
To já chci taky,jen nevím jakej je rozdíl-na ceně mi nezáleží-budu to muset pořešit v příští poradně.
Není tady
Téééda Andulko to je nečekané překvapení
, tak ať je to rychlý a co nejméně bolestivý
Gabu , ty jseš tu ještě ...
Taky bych Ti přála ať už máš Berulku u sebe
S očkováním ... Prevenar je teď zdarma, už se nás taky ptal doktor, jestli ho budeme píchat. Ve třech měsících spolu s Hexou.
Není tady
Téééda vidím, že Andulka pěkně předbíhá, pokud porodí zítra, tak to bude mimi narozené úplně stejně 37+4 jako Viki:)
Tak hlavně ať to má rychly a bez komplikací...pozdravuj ji a že držím...
Any, tak V. žádnou reakci nemá...zrovna dnes byl manža pro mast u doktora i s ní, ale nedíval se jí na to...musím se příště zeptat...a nevíš do kdy se tam má ta reakce udělat?
Jinak prevenar nebo to druhý budu dávat určitě, ale ještě nevím kdy...
A nicolce chci nechat naočkovat proti klíštové encefalitidě.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
akar napsal(a):
Any A. ma Prevenar (jeste placeny), S. ho dam taky - ted jsou dva druhy - Prevenar nebo Synflorix (jsem to jeste nezkoumala, jaky je rozdil)
To já chci taky,jen nevím jakej je rozdíl-na ceně mi nezáleží-budu to muset pořešit v příští poradně.
to uz je ted hrazene pojistovnou
Není tady
Tak jsme se vratili z nakupu, navecereli se, zkoukla Ruzovku, vysprsila se a ted se docitam tu novinu, ze nejpozdeji zitra bude mit Andulka prcka u sebe . To je super. Hlavne, at je to bez problemu a Akar, ze mooooc pozdravuju
.
Me dneska v Globu tak hrozne zacalo pichat v brise, ze jsem myslela, ze ani nedojdu na lavicku, co tam maji. A musela jsem tam sedet dobrych 10 min. nez jsem byla schopna jit dal. Stalo se vam to nekdy?
Drobek zrovna skyta
Není tady
ahoj holky.....jééééé, to teda čumim, jak je to možné, že Andulce rupla voda, když to na porod nevapadá? no jo, asi ta zátěž.....tak držím palce, at je to co nejpohodovější....to asi holka nečekala, stejně, jako my-)
Mě cerazeetka taky nesedla pořád jsem krvácela, ted asi zkusím depo proveru, nebo Mirenu-tělísko, ale to je moc drahé, uvidím-)
Jinak já monitor ok, ležela jsem na zádech, takže malá řádila, doktor se smál,asi to bude divoška, se asi pak zbláznim-))))) CS4, nic se zatím nechystá a to mám břicho hodně dole, to mi říká každá, co mě potká sama od sebe....tak snad to nebude jako u Andulky, nejsem ještě připravená-)
Jo a máme už 3 kg-odhad je tak 3, 4 kg-) to je akorát....magnezko bašit už nemám, abych nepřenášela....
Není tady
PS- holky, nemáte zkušenost? udělala se mi dneska boule pod uchem směrem k dolní čelisti, trochu bolí na dotek, teplotu nemám, ale pobolívá mě hlava....napadly mě příušnice....asi si zítra budu muset skočit k obvodačce, abych pak nenakazila malou, nebo co, to mi ještě do toho všeho scházelo.....nevím,co by to mohlo být.....
Není tady
a mame tu prvni prekvapeni - kouknete do Narodili se
Není tady
No to jsou krásné zprávičky , to měla teda rychlovku
A že těch jarních holčiček je
Mery, nemůže to být nateklá uzlina? Neprodělalas nějaký nachlazení třeba? Myslím, že by se příušnice projevovali jinak...nejdřív by pravděpodobně vyrazila vyráška a pak teprv teplota a otok..nedávno to měla moje kámoška.
Není tady
Krásné zprávičky takhle z večera to teda byla rychlovka
už se těším na slohovku
Mahari, já u příušnic vyrážku žádnou neměla
Mery, ale uzlina mě napadla taky.
Přeji všem příjemnou dobrou noc, já jdu ještě hodit vanu a pak
Není tady
Paaani, tak to byla rychlovka . Mam z obou hroznou radost.
A z chlapecka je holcicka , to jsem zvedava, jestli vyjde u nas typovana holcicka nebo ne
Není tady
Hooooolky to jsou veci my to snad v tomhle novem domecku stihneme odrodit vsechno
jestli teda Gabu neceka na extra chlivecek pro Berulku
a tech jarnich holcicek je opravdu prevaha
Není tady
teda holky, dve miminka za vecer - to je krasa
tak Gabu co? mala se jeste slechti?
Není tady
Tak to snad nééé nakonec porodí ještě Nika a Mefík
no co
my máme čas
Akar ta naše "čůza" se šlechtí
za chvilku jedu na monitor,ale tam stejně sledujou srdíčko víc jak nějaký ten kopeček,že jo ??
bolení při chůzy mám fest,ale na to už jsem zvyklá
takže nerodit jasnýýý čekat na Gábu
NIko,Mefíku...né,žepříjdu a budou další mít po
holkám velká gratulace k holčičkám
těch se tedy opravdu v jarňátkách urojilo požehnaně
Není tady
Dobré ráno,
krásné zprávičky, jsem si včera chtěla stěžovat, že se tu dlouho nerodilo a ono tohle
Holky, Synflorix i Prevenar jsou očkovány zdarma pokud dítě splní určité podmínky - musí se naočkovat do určitého měsíce všechny dávky. U Prevenaru je těch pneumokoků míň, ale je to ten starší typ, teď vyšla právě ta novinka, co je na ni reklama a těch pneumokoků je tam 13, což v Synflorixu je asi 11 - myslím. Takže podle žebříčku od nejnižšího je starý Prevenar, pak Synflorix a pak Prevenar 13. Na letáku psali, že by měla být ta 13 také co nejdříve hrazena pojišťovnou.
Jinak jsem si dnes ráno vzpomněla na Blue. Psala tu, že ji pobolívá břicho a od té doby se tu neukázala....A Verča se také neukázala dost dlouho.
Není tady
dobré ránko, hurááááááá, teda , to je úrodička holčiček-) Jsem ráda, že to dopadlo dobře, určo je andulka ráda, že je to holčička, i když ještě neměla připravené věci a nebyla připravená-)))))))
holky, děkuju , určo to bude, jak píšete, ted jsme celá rodina marodili, smrkali, kašlali, já měla i k rýmě zalehlé uši, tak je to určitě uzlina z té rýmy, dneska už je menšíi a mín bolí, tak počkám, jurčo se to vstřebá.......
krásný den.
Není tady
Gabu drzim palce na monitor, treba se tam nejaky kopecek ve spodni casti taky objevi
Není tady
Téééda další jarní holčička...ale s těma holčičkama se roztrhl pytel, co? Pěkně převládají nad chlapečkama:D
Sluni, já mám ty rotaviry napsaný, ale nevím jestli do toho půjdu, pediatr to nijak extra nedoporučuje...Půjdem ale rozhodně do toho prevenaru.
gabu nesmutni , už to brzo bude...
Není tady
Téma zavřeno