18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
u nas je pod mrakem, ale neprsi, tak jsme byly s A. pres hodku venku, S. spinkala doma
Není tady
mefinka napsal(a):
Pry jsou pri kojeni akorat dvoje prasky. Akar, nezkouselas pak ty druhe?
ne, me ten jeden pokus stacil tim, ze jsme pak stejne planovaly do dvou let druhe, tak jsem to nejak neresila. Je fakt, ze pak jsem mezi tim jednou neplanovane otehotnela (ani nevim, jak se to prihodilo , ale to nedopadlo)
Není tady
Já měla ty co Akar a dalí jsem nezkouela
a s tělískem taky nejsem srovnaná ale brala jsem atk 11let a u víc nechci
Není tady
Tak jsme byli na procházce,bylo krásně,jen si mysdlím,e bude odpoledne pret zase se to počasí kazí.
Mahari,já kdy se ptala mudr.na antikoncepci po porodu,tak mi doporučil to tělísko-stejně jako Andulce se mi do práků nechce-jen nevím jestli se to můe při kojení,ale spí asi ne,take uvidím co mi řekne na kontrole a jak jsem to tak četla tak HA co se můe při kojení je na dvě věci.........,nechci pořád krvácet ,tak to raděj nic a ádnej sex nebude,nemůu riskovat,e otěhotním.
Není tady
ANY tak to jsme dosli ke stejnemu vysledku na antikoncepci kaslu... kdybych otehotnela tak co uz... ne teda hned ale sexualni abstinence bude nejucinnejsi reseni to zkusim vecer doma nadhodit
Není tady
Toi a malá Verunka byla "nehoda", nebo jste na to vyloeně kalali a neřeili to?
U nás by sex.abstinence teda neprola, kdy jsme ji měli poctivě víc jak 9 měsíců
Jo Any, jetě k tomu srazu...klidně počkáme a po tvým estinedělí, abys nemusela jezdit a do PV. Ale na druhou stranu já můu dojet kamkoliv (klidně i do Kostelce), take bysme se mohli potkat i tam, akorát s Toou je to horí, kdy neřídí...Toi a plánuje si udělat řidičák?
Upravil(a) Maharishi (11. 5. 2010 13:43)
Není tady
Si představte, e máme zase nabouraný auto (teda jenom odřený, ale i tak je to pech). Dneska byl mana v lékárně vyzvednout malé krémy na ekzém a nějaká enská nám na parkoviti pěkně odřela a promáčkla obě dveře...
Není tady
Maharishi napsal(a):
Si představte, e máme zase nabouraný auto (teda jenom odřený, ale i tak je to pech). Dneska byl mana v lékárně vyzvednout malé krémy na ekzém a nějaká enská nám na parkoviti pěkně odřela a promáčkla obě dveře...
to je těstí
Mahari,já za váma dojedu-pak se domluvíme a někam sednem-asi ke Kocourkovi na palačinku u se na vás těím
Není tady
Ahojky holky,
teda Mahari, vy máte fakt pech
Any, palačinku bych si taky dala ...haaaauuu a bych brečela s kapustou a houbama a houbovou omáčkou , mňááám. ale zelí se zatím bojím , ale včera jsem měla cizrnu a malýmu očividně chutná dneska u 5x papal a kde je do půlnoci
Holky, s tou antikoncepcí ... to máte dobrý, e máte na výběr. A Mahari, vy jste dobrý, e u jste na to hupli , my jetě ne, a to u je to skoro 11 měsíců ale u jsme pokročili a nakoupili "balónky"
Mrně teď chrní na zahradě a já jdu ehlit dvě pračky
Upravil(a) Sita (11. 5. 2010 14:59)
Není tady
Mahari ridicak je hned po malem poprsi muj nejvetsi mindrak rikala jsem si ale, ze ted v lete na to hupnu
a Verunka neni nehoda ale nase naivita... proste jsme se JEDNOU nechali unest
mimochodem na gynde dobry... jen malinkata cysta na vajecniku, ktera zpusobuje vytok, ale to uz absolutne odmitam resit, stejne jako doktor jo a ANY Dostal tam dnes nebyl... byl tam Bilik a bude kazde utery odpoledne... to uz me fakt stve, ze jdu na svoji gyndu a pomalu nikdy dopredu nevim, jaky doktor se ve mne bude starat jeste ze uz jsem si zvykla...jeste pred rokem by me to totalne rozhodilo...
Není tady
Toi,super,e je ve v pořádku-cysta se můe ztratit,mě se dělala-tak jsem na gyndu chodila vdycky po menzes-to tam nebyla a koncem cyklu se udělala-tak to nikdo neřeil,e je to nějaká vodová,která při MS praskne.
Tak to je mazec s těma gyndařema-já natěstí chodím jen k Dostálovi.Bilik mě jednou vyetřoval v porodnici-sympaák
Není tady
Zprava od Andulky:
"Kontrola dopadla perfektne, na porod, ze to nevypada a mam hodit plnou zatez - tak jsem utrela prach a praskla mi voda-bolesti nemam, tak jsem doma a balim "
Dezim palce, at je to rychle
Upravil(a) akar (11. 5. 2010 17:54)
Není tady
Any já jsem tady
tak to vidíte,Andulka bude mít jetě moná dnes miminko u sebe jsem moc zvědavá jestli to bude ten chlapeček
já jdu hopsat na míči fakt prej plnou zátě já tady vytírám takových m2
holky já mám i ten pupek nějak pořád vysoko
Není tady
Gabu to vis, kazdej ma tu zatez nekde jinde ja vydrhla cely barak po ctyrech, plela na zahoncich, delala mozny i nemozny, abych v tom 40tt porodila a nic
Není tady
Mahari,tak jsem se ptala dětské zdr.sestř. na to očkování a prý tam reakce musí být,ale e Matýsek má jetě čas,tak jsem to dneska při koupání zkoumala a zdá se mi,e ten vpich je větí ne jsem se dívala naposled,tak se pro jistotu zeptej svého mudr. ,přece jen Vikinka je o něco starí.
Není tady
akar napsal(a):
Gabu to vis, kazdej ma tu zatez nekde jinde ja vydrhla cely barak po ctyrech, plela na zahoncich, delala mozny i nemozny, abych v tom 40tt porodila a nic
Určitě bych na tom teď byla stejně,taky nechtěl ven brouček malej
Není tady
zprava od Andulky:
"tak manzela poslali domu.nic me neboli.kdyz do 12ti hodin neporodim, tak mi to vyvolaji"
Není tady
Any A. ma Prevenar (jeste placeny), S. ho dam taky - ted jsou dva druhy - Prevenar nebo Synflorix (jsem to jeste nezkoumala, jaky je rozdil)
Není tady
akar napsal(a):
zprava od Andulky:
"tak manzela poslali domu.nic me neboli.kdyz do 12ti hodin neporodim, tak mi to vyvolaji"
Akar,moc ji pozdravuj a e dríme palečky snad se jí to rozběhe samo a bude to rychlý!!
Není tady
Téma zavřeno