21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobré květnové ráno vem,
je moné,e se to tu u řeilo,ale potřebuji poradit.
Máme prastarou sekačku na trávu,na koleně dělanou.Seče dobře,ale přibylo nám celkem dost plochy na sečení,take uvaujeme o nové-moderní.
Nevím,která značka je kvalitní a na co se při nákupu zaměřit.V obchodě toho nakecají,jen aby prodali.Mě zaujímají praktické zkuenosti.
Nepotřebujeme bůhví,co super,ale také ne opak.
Nevím,jaká je průměrná cena sekačky.
Děkuji.
Není tady
Otázka je jak máte velkou plochu k sekání,protoe je otázka dnes jestli traktorek nebo tu sekačku.Traktor lze vyuít i na víc věcí - v zimě na sníh,atd.Od 1000m2 zatravněné plochy mi přijde sekačka celkem mimo mísu,tam bych asi viděla spí ten traktor,které jsou dnes za přijatelmé ceny.
Jinak sekačku bych určitě dnes kupovala s pojezdem,se sbqrným koem a motorovou.Máme také starí sekačku,se sběrným koem na trávu,ale bez pojezdu,manel říkal e dalí u jedině s pojezdem,je to takhle mnohem míň dřiny.Určitě ne elektrickou-ta ňůra je hodně nebezpečná,by ta motorová pak musí mít nějakou tu údrbu.
Není tady
Kuty napsal(a):
Otázka je jak máte velkou plochu k sekání,protoe je otázka dnes jestli traktorek nebo tu sekačku.Traktor lze vyuít i na víc věcí - v zimě na sníh,atd.Od 1000m2 zatravněné plochy mi přijde sekačka celkem mimo mísu,tam bych asi viděla spí ten traktor,které jsou dnes za přijatelmé ceny.
Jinak sekačku bych určitě dnes kupovala s pojezdem,se sbqrným koem a motorovou.Máme také starí sekačku,se sběrným koem na trávu,ale bez pojezdu,manel říkal e dalí u jedině s pojezdem,je to takhle mnohem míň dřiny.Určitě ne elektrickou-ta ňůra je hodně nebezpečná,by ta motorová pak musí mít nějakou tu údrbu.
Díky Kuty,máme určitě pod 1000m2.
Mám strach,aby jsme nekoupili nějaký drek.
Není tady
já mám sekačku elektrickou, se sběrným koem a bez pojezdu z Mountfieldu. Zahrada 850m2. Elektrická mi nevadí, u jsem si zvykla tahat kabel a přehazovat ho, ale pojezd bych brala. Zahradu seču já, baví mě to, ale kdy to trochu přeroste, tak je to dřina
Není tady
My jsme si koupili el. sekačku z Lidlu, sběrný ko 32 l, 1200W, na nai travnatou plochu 350m2 nám max. vyhovuje
Není tady
Na sekačku je manel :-)
Nabízí se spí jiná otázka. Kdy je zahrada velká, tak benzín, nebo elektrika? Osobně mám z benzínové sekačky strach, představuju si, jak mi bouchne do obličeje. U elektrické za sebou zase člověk tahá prodluovačku a musí dávat pozor, aby na ni nenajel...
Není tady