29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Irenka21 napsal(a):
Kde najdu recept na ten gulášek v jedné míse?
Je to stránka 4 desátý řádek odspoda -gulášek bez míchání -KUCHYŇKA
Upravil(a) dzifdayly (20. 9. 2006 16:53)
Není tady
Dnes jsem upekla zákusek podle Judity z rubriky "Opravdu dobrý štrůdlík". Nemá název - bylo to lístkové těsto, piškoty, jablíčka a pudink. Nahoru jsem přidala ještě citrónovou polevu, která to trošku oživila a šlehačku. Bylo to výborné, návštěva - extchýně a expratchýně :-) chválily, moje máti si řekla ještě o kousek domů, dcera, která jindy nevečeřívá, si ho nandala ještě o půl deváté. Takže úspěch - díky.
Není tady
Vyzkoušela jsem upéct tortily, šlo to rychle, dobře a povedly se. Dík za recept.
Není tady
ja zatim delala jen tu porkovou polevku,tchyne se oblizovala,ja to same a nejvetsim prekvapenim vecera byl manzel ktery snedl cely talir a jeste si dal nasup!!!!!!...prekvapeni proto ze normalne zeleninu vubec neji....
budu tu polivecku casteji...byla mnamozni a dalsi krucek jak do toho myho nacpat nejake ty vitaminky ,kdyz ji tak nezdrave....(chipsy,cokolada,oplatky...to je pro nej 80% potravin denne )
Diky moc
Není tady
je ted jsem videla ze je tam receptiku na porkovou vice..tak jmenuju..DIKY dagi
no zitra se pustim do toho gulasku bez michani
Není tady
O víkendu jsem zkusila ten recept na sekanou se zelím a bramb.kaší upečené najednou v pekáči v troubě.Bylo to výborné, a hlavně málo práce.Takové recepty můžu.
Není tady
Zlata napsal(a):
O víkendu jsem zkusila ten recept na sekanou se zelím a bramb.kaší upečené najednou v pekáči v troubě.Bylo to výborné, a hlavně málo práce.Takové recepty můžu.
Ten jsem dávala já, ještě mám Koložvárské zelí:
Koložvárské zelí
Prosím nelekněte se toho, že se vaří zelí a rýže dohromady!
1 sklenice kysaného zelí
2 sáčky předvařené rýže
rýži vysypeme do zelí, přidáme vodu podle potřeby, uvaříme do poloměkka
500 g mletého masa ochutíme solí, pepřem a mletou paprikou,
opražíme na cibulce.
Kvalitní klobásu - nejlepší je opravdu Csabai, tu chuť nenahradí nic,
nakrájíme na drobné kousky.
Uvařené zelí s rýží, opražené maso a nakrájenou klobásu smícháme,
vložíme do nepřilnavého kastrolku nebo pekáčku (nebo pokud nemáme
nepřilnavý, tak do vymazaného tukem)
zalejeme dostatečným množstvím - aspoň 2 ks - zakysané smetany.
Pečeme zakryté.
Není tady
Dík za další inspiraci,to by mohlo manželovi taky chutnat.Dovezla jsem si totiž v létě od švagrové z Plzně 10 kg šlehané sekané a už jsem nevěděla co z ní furt vařit.
Není tady
Aneri: gulasek bez michani byl vyborny!!!!!Vsichni jsme to ten talir vylizali ...plus to byl muj prvni gulasek v zivote ktery jsem kdy delala a asi u toho zustanu
diky!
Není tady
Střecha byla naprosto fantastická !!!!
Není tady
Taky vdávám dík za receptík na "STŘECHU". Ochutnala teta odnaproti a za dva dny chtěly recept i nadšené sousedky. Ten moučník je super!!! Jo, a máslo dávám klidně celé.
Není tady
Oprava - ne vdávám, ale vzdávám dík. Pardon.
Není tady
Musím poděkovat , myslím že Ivče, za bramboráčky s ovesnými vločkami, zvlášť, když je strašná chuť na bramboráky a doma jsou jen 2-3 brambory:
Recept: 1a 1/2 hrnku oves. vloček spařit stejným množstvím horké-vroucí vody, přikrýt a nechat 10 min. přikryté. Mezitím si nastouhám najemno asi 3 brambory. před poslední si nastrouhám 1 cibuli, 5 stroužku česneku, které poslední bramborou vystrouhám. Osolím , opepřím, přidám vajíčko, majoránku a asi 2 lříce polohr. mouky. Dělám malé bramboráčky...Je jich tak 12-15 ks, jsou strašně křehounké, výborné. Pro velký úspěch jsem je dělala během 14 dnů 3x
Upravil(a) Décima (4. 12. 2006 12:08)
Není tady