29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Včera v Blesku vyšel ten recept na štrůdl od prchalové z Rodinných pout.
Není tady
No tak sem s ním! I když v Blesku .........
V seriálu říkali, že tam dávají samé obyčejné věci až na....? Jestli to bude stát za to.
Není tady
jEŠTĚ JE V TROUBĚ, TAK PODÁM ZPRÁVU PŘES rOMANA A OKOPÍRUJI.
Není tady
petrželka napsal(a):
Díky moc Kamčitko,
zkoušela jsem recept od Tebe na Margot řezy a sklidila jsem doma obrovský úspěch. Já moc na pečení nejsem. Nikdy mi buchta pořádně nevyskočila a tohle se mi vážně povedlo. Krásně nadýchané. Mńam. Zařazuji do pravidelného repertoáru.
Jééé díky petrželko, to jsem moc ráda. Já ji taky mám moc ráda, jak říkáš hodně naběhne a není nijak pracná. Taky jsi měla pocit jakoby jsi jedla margotku? Mňam. Já peču hodně, ale nejraději mám když to člověk naháže do misky, pořádně zamíchá a natřese a šup na pekáč
Není tady
Přesně tak :-)
Šup šup hotové a je to mňamka!!!
Podařilo se mi ještě ke všemu koupit Margotky v akci. Jedna stála 9 Kč, takže jsem vlastně ještě ušetřila. Jsem to ale holka šikovná :-)
Není tady
Megan napsal(a):
No tak sem s ním! I když v Blesku .........
V seriálu říkali, že tam dávají samé obyčejné věci až na....? Jestli to bude stát za to.
pivo - do těsta se dává 600g hl.mouky a 250 tuku na pečení a podle potřeby pivo, aby bylo těsto vláčné, dělalo se to dobře, do náplně se nasype kromě skořice trošku kypr.prášku do perníku, rozinky a oříšky a kousky zavařených meruněk a cukr podle chuti, už je snědený, ale 2 z mých domácích strávníku řekli, že ten můj původní jim chutnal víc a 1 si ho nemohl vynachválit, příště budu péct 2 druhy štrůdlu, to jsem si zavařila.
Není tady
Tak u nás už je taky po štrůdlíku. byl výborný jen ty merůňky mi nějak vytékaly
Není tady
Natrhala jsem je na malé kousky a dala jich jen trochu, jako rozinek.
Není tady
R35P3C7.G1RL napsal(a):
Tak jsem uvarila podle Bety zapecenou bramborovou kasi s mletym masem a zelim detem v MŠ.Chutnalo jim a dospelim take.moc me to potesilo,takze diky Bety a vsem,kteri me inspirujete,aby deti meli pestry jidelnicek.Z.
Tak to mám velkou radost! Protože předtím už to tady někdo pekl ale zapomněl že se to musí péct odkryté a moc dobře to nedopadlo! U nás je to oblíbené jídlo.
Není tady
Pekla jsem včera Raffaelo řezy - bylo to velmi rychlé a výsledek - bomba! Jen jsem ubrala cukru a příště uberu ještě více. Ta šlehačka je super nápad - vážně udělá v buchtě dojem krémové náplně.
Upravil(a) Stelička (11. 4. 2006 19:39)
Není tady
Holky, kde najdu recept na Margot řezy a Raffaelo řezy?
Není tady
Ero napsal(a):
Káčo - asi o 8 řádků níže - Sladkosti , je fakt dobré to rafaelo, ale já dala jen jednu šlehačku, chce to dvě!!!
Ero, prosím tě, tu šlehačku jen zalít nebo vyšlehat a potřít??? Díky.
Není tady
masena napsal(a):
Ero napsal(a):
Káčo - asi o 8 řádků níže - Sladkosti , je fakt dobré to rafaelo, ale já dala jen jednu šlehačku, chce to dvě!!!
Ero, prosím tě, tu šlehačku jen zalít nebo vyšlehat a potřít??? Díky.
Maseno, tu šlehačku prostě jen naleješ na upečené, horké těsto. Nic nešleháš a nepotíráš.
Ero dvě šlehačky musí být fajn, ale už je to moc kalorické.
Není tady
Já jsem zkoušela muffins - recept s kávou a rumem - naprosto úžasné... Akorát jsem je trochu přesušila - přeci jenom se to má péct kratší dobu, než buchty na plechu.
Málem jsem sežrala to těsto za syrova...
Není tady
Včera jsem dělala rafaelo řezy a chutnají báječně.A taky jsem zapekla maso v jogurtu,jenže jsem to mírně přesolila,tak jsem do pekáčku přidala rovnou i brambory a upekla najednou,nemělo to chybu.Od včerejška mi přítel neřekne jinak než ty moje kuchtičko.
Není tady
Včera jsem pekla margot řezy.Moc se povedly a chutnaly.Bez Vás by jsme snad hlady umřeli:-)
Není tady
A s námi úspěšně budete kynout - koukám, že pečeš každý den
Není tady
Margot řezy jsem taky zkoušela - jsou super. Prostě v jednoduchosti je krása a tato buchta je hodně jednoduchá, rychlá a výtečná. Po nakrájení mi připomíná stracatelu (vzhledově) a chuť má opravdu jako Margot čokoláda. Jednička s hvězdičkou dvakrát podtržená.....
Není tady
Jéé holky já mám takovou radost, že Vám margotková buchetka chutná
. Už jsem ji dlouho nedělala, asi měsíc, tak ji mám dnes v plánu dělat. Máš pravdu Steličko, manžel taky bručel, že nějak tloustne, tak mu říkám, však to nemusíš jíst, no je asi těžké odolat
Není tady
Já sice peču každý den,dnes pro velký úspěch peču zase rafaelo řezy,beru je na návštěvu,ale sladký nejím.Já peču pro přítele,jen vždycky ochutnám,jestli jsem něco nezapoměla a má to tu chuť ,jak popisujete.
Není tady
Jé holky,to jsem ráda,že vám chutná Rafaelo na plech.Já jsem ho dělala teď během 14 dní 3x,pokaždé pro někoho jiného.Musím říci,že po dnešní návštěvě mi tu zůstaly 3 malinké kousky a ještě pes vylízal plech.Je to fakt bomba buchta.Já taky nemám ráda dlouhé párání s receptem,musí to být nato šup.
Tak jsem se pustila do rafaelo řerů, sice jsem trochu zamotala postup a ten kokos jsem vysypala až na upečenou buchtu, ale přesto je ta bucht adobrá a světe div se, ani jsem ji nespálila, takže zapisuju do oblíbených.
Taky jsem včera pekla kuře plněné červeným zelím s anglickou slaninou , recept od Oty a jedl to dokonce i syn který zatím zelí nevzal do úst. Takže chválím!!
Upravil(a) Májajája (16. 4. 2006 13:32)
Není tady
Nyní jsem přijela od maminky, vařila svíčkovou, no báseň, kluci byli mrtví přejedením.
Není tady
Takže na Velikonoce jsem zkoušela řezy rafaelo. Jsou fakt fajn - rychlé a dobré
Není tady
Právě jsem dojedla rýžové smaženky z "Rychlých jídel". Jen koukám, že jsem tam zapomněla dát máslo (asi proto se mi to před smažením trošku drolilo). Udělala jsem je proto, že se mi válel v ledničce zbylý pytlík rýže. Byla to taková chuťovka, udělala jsem si k tomu okurkový dresink (jog. majonéza + strouhaná okurka + česnek + sůl, pepř). Na ďobnutí to bylo dobré.
Není tady