29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marcella napsal(a):
Můžete mi napsat, kde najdu recept na to mleté maso zapečené v bramborové kaši? Vyzkoušela bych.
www.nioneta.cz - blogy- Bety blog - recepty hlavní jídla
Není tady
Tak napřed jsem to nenašla vůbec a teď koukám že je to tu 2x prosím snad to moderátorka odstraní ? Nějak se mi to nepřeplo na nový příspěvek?Díky.
Není tady
Bety napsal(a):
Tak napřed jsem to nenašla vůbec a teď koukám že je to tu 2x prosím snad to moderátorka odstraní ? Nějak se mi to nepřeplo na nový příspěvek?Díky.
hotovo....
Není tady
Nubi a všichni, kteří byste chtěli nahradit Lučinu: Skvělou "Lučinu" dělám z bílého jogurtu Hollandia (v Glóbusu kupujeme levně rodinná balení). Jogurt přendám do čistého plátna a nechám vykapat syrovátku, občas tomuhle procesu pomůžu tím, že plátno s jogurtem nahoře zatočím do uzlíčku. Když to má příjemnou pomazánkovou konzistenci, je hotovo. Pak se může zamíchat sůl, příp. bylinky (no na ten krém do koláče asi ne )
Není tady
cilka napsal(a):
Bety napsal(a):
hotovo....
Díky já jsem popleta..nevšimla jsem si že už je druhá strana nových příspěvků!
Není tady
Pekla jsem bábovku s jablkama, byla dobrá, nezbylo
Není tady
Vepřová játra na bramboráku:
150 g vepřová játra
pepř
100 g zeleninová směs
olej
kečup
česnek
sůl
Vepřová játra nakrájíme na nudličky, opepříme a opečeme na pánvi.Když jsou játra napůl hotová, přidáme zeleninu podle chuti (kapii, kukuřici, žampiony, papriku, rajče)směs dobře osmažíme, přidáme kečup.Nakonec dochutíme solí, česnekem a pepřem.Podáváme na bramboráku.
Zkoušela jsem toto teď v sobotu a bylo to moc dobré, jiné, netradiční. Bramboráky nebyly tak mastné a játra a zelenina doplnily zdravou stravu.
Není tady
Holky, o víkendu jsem zkoušela mrkvový koláč. Postupovala jsem přesně podle návodu do té doby, než jsem zjistila, že je to hrozně husté, takže nastoupila improvizace - zbytek mléka z krabice, trocha vlažné vody, volně ložená zakysaná smetana v lednici. Pak už to bylo akurát. Ořechy jsem sice měla, ale neměla je na čem ulít, takže to bylo bez ořechů a ananas nejíme, takže jsem do toho nastrouhala jablíčka.
Podrtženo a sečteno - výborná, taková mokrá buchta, nepráší se z ní od huby.
Není tady
Vyzkoušela jsem Péřovou bábovku od Verči-je výborná. Verča psala,že vydrží déle vláčná-to nemohu potvrdit,jelikož byla za chvilku pryč.
Není tady
Tak ten mrkvový koláč fakt stojí za to. Jen jsem nedávala Lučinu (stojí majlant), ale kelímkový tvaroh s troškou želatiny. Nahoru jsem foukla čokoládovou polevu.
Upravil(a) Stelička (15. 3. 2006 21:01)
Není tady
Stelička napsal(a):
Tak ten mrkvový koláč fakt stojí za to. Jen jsem nedávala Lučinu (stojí majlant), ale kelímkový tvaroh s troškou želatiny. Nahoru jsem foukla čokoládovou polevu.
Prosim vas, co je to LUCINA ?
Není tady
To je sýr, dostaneš ho v každém obchodě, buďto obdélníčky nebo ve vaničce. Můžeš nahradit tím tvarohem jak píše Stelička.
Není tady
Ahoj. Já jsem tady vlastně nová (když nepočítám to, že jsem na Babinet nakoukla někdy víc jak před rokem). To tady ještě diskuze o vaření nebyla. To je moc fajn. Jen z toho, co jsem stačila rychle proběhnout, tak dělám taky krabí pomazánku - jednu z variant, co tu jsou - ta s majolkou, cibulí a citr. šťávou. A moc nám chutná. Tyčky nerozmrazuju ani nekrájím. Tak, jak jsou zmrzlé, je hodím do robotu na hrubé struhadlo a je to hned a nemrznou od nich ruce:).Nejoblíbenější recepty si syslím na svoji stránku: jakodoma.webgarden.cz Tak kdo chcete, mrkněte se.
Bety, diky moc krat za vysvetlenie, pouzijem tvaroh, ako Stelicka.
Není tady
Teď jsme snědli k obědu Cibulový koláč od Káčy. Je to VYNIKAJÍCÍ!!! Nezbylo...
Není tady
Tak včera bylo Josefa, a my máme doma hned 3. Proto se vypékalo, vyzkoušela jsem péřovou bábovku od Verči, jen se za ní zaprášilo. Pak taky ten mrkvový koláč, byl dobrý ale nedosáhl ohlasu péřovky.
Není tady
Tiež som skúšala mrkvový koláč, bohužiaľ, neoslovil nás.
Źkoušela jsem kuře na Pálavě od Jesi a je to dobrota. Taky jsem k tomu udělala rýži.
Není tady
Od Kamčitky margotkovou buchtu, a ač jsem totální antitalent, tak se povedla a měla jsem mega úspěch
Není tady
Dělala jsem z rubriky krůtí prsíčka recept na maso naložené v jogurtu, byla to fantazie.
Není tady
jetě k tomu masu v jogurtu
někdy naložím maso do jogurtu a pak dám na pekáček a pod alobalem zapeču - je to vynikající
tam se vyřádím s přísadami - může se dám víc kočení, event česnek apod...
Není tady
ivca napsal(a):
jetě k tomu masu v jogurtu
někdy naložím maso do jogurtu a pak dám na pekáček a pod alobalem zapeču - je to vynikající
tam se vyřádím s přísadami - může se dám víc kočení, event česnek apod...
Jdu to hned udělat , já jsem výjimečně doma nejdřív a chlapáci přijdou později, dík za inspiraci.
Není tady
mrkni se do téma krůtí prsíčka na kuchyňce, mimochoden sblajzli ho i pečené se sýrem a cibulí a ze zbytků jsem na zítřek napíchala ražniči.
Není tady
Včera jsemn na oběd dělala kuře pečené na kysaném zelí, dělala jsem tu variantu bez smetany. ´Mňam.
Díky moc Kamčitko,
zkoušela jsem recept od Tebe na Margot řezy a sklidila jsem doma obrovský úspěch. Já moc na pečení nejsem. Nikdy mi buchta pořádně nevyskočila a tohle se mi vážně povedlo. Krásně nadýchané. Mńam. Zařazuji do pravidelného repertoáru.
Není tady