|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Romiiiii, já mám úplně husí kůži!!!! Kdy, jak, jak dlouho jste s přítelem, povídej, přeháněj!!!
Samozřejmě moc blahopřeju
!!!
Upravil(a) Babucha (13. 5. 2010 12:33)
Není tady
Hi, hi...no takže:
Jsme spolu dva a půl roku, oba po prvním nepovedeném manželství, no a zkrátka přišel z práce s obrovskou růží( chtěl koupit kupu frézií, protože je miluju, ale měli tam prej všechny unavený) a zeptal se mě: Miláčku, vezmeš si mě za muže?

Není tady
Romana.P napsal(a):
Hm, tak já si teda sama pro sebe ještě něco povim. Pro ty, co stejně jako já čeká na nemocenskou, jak jste na tom? Já zatim dostala zaplaceno jen prvních dubnových 14 dní od zaměstnavatele. Jinak ani ň
ROmčo, rychle jsem nakoukla na tvuj příspěvek ... a nemocenská za duben mi došla teďky - v termínu normální výplaty 

Není tady
Romana.P napsal(a):
Holky, já vám musim něco říct... byla jsem požádána o ruku
juuuuuuu .. tak to gratulaceeeeeeeeeee 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Hm, tak já si teda sama pro sebe ještě něco povim. Pro ty, co stejně jako já čeká na nemocenskou, jak jste na tom? Já zatim dostala zaplaceno jen prvních dubnových 14 dní od zaměstnavatele. Jinak ani ň
ROmčo, rychle jsem nakoukla na tvuj příspěvek ... a nemocenská za duben mi došla teďky - v termínu normální výplaty
Hm, tak to je super, to já určo budu mít nějaký průtahy 
Není tady
Romana.P napsal(a):
Hi, hi...no takže:
Jsme spolu dva a půl roku, oba po prvním nepovedeném manželství, no a zkrátka přišel z práce s obrovskou růží( chtěl koupit kupu frézií, protože je miluju, ale měli tam prej všechny unavený) a zeptal se mě: Miláčku, vezmeš si mě za muže?![]()
![]()
A vezmeš, že jo ???? 

Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Hm, tak to je super, to já určo budu mít nějaký průtahy
ono prý docela záleží v jakym okrese bydlis .... jak je ta sociálka rychla ... 
Není tady
Jo 
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Ahoj Kiki. No tak to máš docela štěstí, to si docela pospíšili... Já, jak jsem čekala ty dva měsíce, jsem se už nas... a volala jim a paní mi vysvětila, že to jde od nás ze socky přes Prahu
, nechápu.
Upravil(a) Babucha (13. 5. 2010 12:40)
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
ROmčo, rychle jsem nakoukla na tvuj příspěvek ... a nemocenská za duben mi došla teďky - v termínu normální výplatyHm, tak to je super, to já určo budu mít nějaký průtahy
ono prý docela záleží v jakym okrese bydlis .... jak je ta sociálka rychla ...
V Praze. Tam je to prý superrychlý 
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jo

Není tady
Babucha napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Ahoj Kiki. No tak to máš docela štěstí, to si docela pospíšili...
Ahojky .... no ja když marodila loni s nohou .. tak jsem to mela na 2 mesice a penize mi chodily taky včas .. v termínu, kdyz dostavam výplatu .. takže jsem mooooc spokojena 

... ale je to almužna ... fuj .... 

Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Hm, tak to je super, to já určo budu mít nějaký průtahyono prý docela záleží v jakym okrese bydlis .... jak je ta sociálka rychla ...
V Praze. Tam je to prý superrychlý
tak to ti uprimne nezavidim 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jo
No ale jsem z toho docela nervozní. Přece jenom je to 12 let, co jsem se vdávala naposled

Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jo
No ale jsem z toho docela nervozní. Přece jenom je to 12 let, co jsem se vdávala naposled
![]()
![]()
tak to ja s příťou jsem uz 9 let ... 

a uprimne ... ani nevim co bych mu na to odpovedela .. nejspis bych zustala vykulene stat ... 

Zatim nam soužití "na hromadce" vyhovuje
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
![]()
![]()
a uprimne ... ani nevim co bych mu na to odpovedela .. nejspis bych zustala vykulene stat ...
No víš, my to víceméně děláme z praktických důvodů. Taky si myslím, že na to, že chceš žít s chlapem a vychovávat s ním společně dítě, není třeba žádnej papír. Ale je to prostě rozumnější kvůli dítěti i po finanční stránce. A je konec romantiky 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
No ale jsem z toho docela nervozní. Přece jenom je to 12 let, co jsem se vdávala naposled![]()
![]()
No víš, my to víceméně děláme z praktických důvodů. Taky si myslím, že na to, že chceš žít s chlapem a vychovávat s ním společně dítě, není třeba žádnej papír. Ale je to prostě rozumnější kvůli dítěti i po finanční stránce. A je konec romantiky

tak ja si osobne myslim, že třebas neco spácháme až se to maly narodi ... a uprimne teď by se mi do toho moc nechtelo .. a to jen kvuli skorotchýni ... bych to bud neprezila ja (teda ja a to škvrně
) a nebo ona ...
Ona je mooooc veliky general na to, aby se přijela jen bavit
Není tady
Holky, co se stane ... kdyz ja vitaminy nejim zadny .... 

I když jsem se ted naucila hooodne jist zeleninu a ovoce .... Mléčný výrobky jsem banžárovala ve velké míře už dřív 

Upravil(a) kikinecek (13. 5. 2010 12:55)
Není tady
ahoj Kiki, zrovna jsem si říkala, že jsem tě tu dlouho neviděla 
tak tě jdu pozdravit a zase mizím, jde ke mně mamča na kafe
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
tak to ja s příťou jsem uz 9 let ...a uprimne ... ani nevim co bych mu na to odpovedela .. nejspis bych zustala vykulene stat ...
tak ja si osobne myslim, že třebas neco spácháme až se to maly narodi ... a uprimne teď by se mi do toho moc nechtelo .. a to jen kvuli skorotchýni ... bych to bud neprezila ja (teda ja a to škvrně
) a nebo ona ...
Ona je mooooc veliky general na to, aby se přijela jen bavit
No my to taky sfouknem jenom ve dvou, teda se svědkama. Žádný obstrukce. Jednak nechci mít břicho jako balon a taky chci bejt vdaná než se to narodí, jináč musíš zajít na matriku předem, když chceš, aby se dítě jmenovalo po otci a podobný formality.
Není tady
kikinecek napsal(a):
Holky, co se stane ... kdyz ja vitaminy nejim zadny ....
I když jsem se ted naucila hooodne jist zeleninu a ovoce .... Mléčný výrobky jsem banžárovala ve velké míře už dřív
No já myslim, že když máš vyváženou stravu( ovoce, zelenina, mléčný výrobky, maso), tak třeba nemusíš, ale nevim jak je to s tou listovkou, ale když už máš první trimestr zdárně za sebou... 
Není tady
MiriDc napsal(a):
ahoj Kiki, zrovna jsem si říkala, že jsem tě tu dlouho neviděla
tak tě jdu pozdravit a zase mizím, jde ke mně mamča na kafe
Ahojky Miri .. mi nefungovalo spojeni 

ale snad se problemek vyrešil .... alespon se to tak jevi 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
) a nebo ona ...
Ona je mooooc veliky general na to, aby se přijela jen bavitNo my to taky sfouknem jenom ve dvou, teda se svědkama. Žádný obstrukce. Jednak nechci mít břicho jako balon a taky chci bejt vdaná než se to narodí, jináč musíš zajít na matriku předem, když chceš, aby se dítě jmenovalo po otci a podobný formality.
to, že budu muset oblítávat úřady .. to mi celkem nevadi ... si na to zacinam zvykat 
jsme totiž tedky v dubnu měnili trvalý bydliště .. a lítanda ještě neskončila 

Není tady
Téma zavřeno