|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Cizinko myslíme na vás

Babucho ono nejde o to , že bych nezvládla tu stránu udělat..jen nechci někde veřejně prezentovat naše soukromé fotky víš.. vím, že se to dá dát pod heslo, ale já tomu moc nevěřím, že se do toho nikdo nenabourá...tak sorry
mě řekli že se chodí na glukózový test až kolem 28t a objednali mě na 10.6.. takže u nás objednávají tak...ale proč nevím,,,,
Není tady
jo a SIMI, ti teda pěkně děkuji
jsem byla včera na KO a předemnou šla těhotná Romka, jsem si vzpomněla na ty tvoje šlapky a hygienu...mi nebylo úplně nejlíp, mi to nikdy nepřišlo.... Ale pak mě předběhla jedna paní - v kostýmku, tak mě uklidnilo, že to "otře" 
Upravil(a) Andri (12. 5. 2010 12:51)
Není tady
Krásné dobré ránko!!!
tak my dneska vstávali dřív.. jedeme do plavča tak ať to stíháme.....
dneska malá prohásila že se miminko určitě bojí ohňostroje a že ho na silvestra musíme zavřít do skříně

všem přejeme kontroly na jedničku a ať miminka krásně kopou

Není tady
jitka2 napsal(a):
Cizinko myslíme na vás
![]()
![]()
Babucho ono nejde o to , že bych nezvládla tu stránu udělat..jen nechci někde veřejně prezentovat naše soukromé fotky víš.. vím, že se to dá dát pod heslo, ale já tomu moc nevěřím, že se do toho nikdo nenabourá...tak sorry
mě řekli že se chodí na glukózový test až kolem 28t a objednali mě na 10.6.. takže u nás objednávají tak...ale proč nevím,,,,
Já jsem byla včera u dr. na ko. a mám vypsanou žádanku na glukozový test.Mám se tam dostavit mezi 24tt a 28tt.
Rozmýšlím se kdy jít,moc se mi tam teda nechce.Už jsem totiž byla ve 13 týdnu,když mi špatně vyšla krev a stejně sem to pak měla v pořádku.To vypití není taková hrůza,ale mě sepak udělalo dost zle,ještě že tam se mnou jel manža,takže mě odvezl domů,kde jsem se mohla natáhnot.A pak těch lidí
děs 
Není tady
Jejda, to je hodne informaci pro me.
Jsem zvedava, jestli se tady daji koupit jednorazove kalhotky. Ja si do porodnice asi koupim flanel nocni kosili. Tady je v domech zima a myslim, ze v porodnici to bude stejne. Sama pro sebe si rikam, ze tady se jede na studeny odchov. Rada bych se podivala do nemocnice, jeste nez budu rodit. At vim do ceho jdu a jsem pripravena.
Miri, zajimalo by me, jake byly ty spenatove lasane. Mam spenatu plny mrazak a nevim co s nim.
Není tady
Ahoj Andri a Jitko, vy jste hned po ranu tak vtipne :-), ja jsem se tady hezky zasmala.
JInak tabulku mesicu nemam, ale nasla jsem toto:
http://merenibt.xf.cz/form.html#c
Zadate datum ovulace a vypocte vam to kdy lekar mohl videt gestacni vacek, srdicko, kdy konci prvni trimestr, kdy druhy a vypocet terminu porodu.

Není tady
jitka2 napsal(a):
Jituško jasně, stačilo napsat, že nechceš, na to má každý právo. Já to chápu, ne každý má potřebu vystavovat své fotky na netu. Já si alespoň zamkla Rajče (kdo by chtěl, pošlu mu heslo do SZ), ať ten můj břuch neokukuje každý, ale i tak, ta ochrana asi nebude nic moc...
Jinak to, co řekla malá o tom ohňostroji je super
! Vůbec jsem se tu po ránu zasmála, i díky Andri
.
Upravil(a) Babucha (12. 5. 2010 9:34)
Není tady

Ahoj, holky! Kiwi, to snad ne, aspoň v porodnici by mohli mít teplo... Kdyžtak si přibal i zavinovačku, miminkům je v ní moc dobře, taky si jí plánuju vzít s sebou.
Jinak Simon, ťala do živého, taky u gyndr. vždycky koukám, kdo je přede mnou, ale naštěstí jsem viděla, že když chce abych vylezla na ten stůl s hákama na nohy, tak to vždycky otře takovým tím dezinfekčním ubrouskem i s hákama a dá tam ten nový papír pod zadek, takže mě to uklidňuje, že aspoň tak 
Není tady
jj Lili, teď na to budu vždy koukat, jak jste na to upozornily 
Mě vadí ten igelit, co má dr. na lehátku, když dělá utz. Dávám si tedy pod sebe svůj ručník, ale i tak je mi nepříjemné, že tam předemnou ležely další...bez ručníku 
Kiwi, to by tedy chtělo omrknout a pozjitit, jak to v porodce chodí, co mají za erár, co si vzít sebou (pleny, oblečky, hygienu, toaleťák - u nás nemají!!!, jaké potřeby pro mimčo atd.)...
A jak jsi pokoupila? byla jsi na lovu?
Holky já se zas tááák těším na zítra na to srdíčko, snad prcka pořádně uvidím a taky se už odhalí!!! Akorát má manžel ve 14h jednání, také v UL, já v 15h Utz, tak nevíme, jestli to stihne, no kdyžtak budu muset bez něj a s Tobíkem - snad nebude vyvádět
jo a dopo máme zápisy do školek, tak džte palce, bude to o prsa 
Byl někdo dnes na kontrole?
Není tady
Andri to myslis vnitrni utz? Kdyz si musis lehnout na to lehatko. Dr. tam musi dat ten papir na jedno pouziti, prece si neprilepis zadek ke kozence:-( zvlast v lete :-( A bezny utz to je snad to same, ne? Normalne bych na tom trvala, ze jim to neni blbeee. Ja jeste kontroluji, kdyz mi berou krev, zda si bere sestra nove rukavice. Protoze kdyz si je necha cele dopoledne, tak chrani sebe, ale ne kazdou jednotlivou pacientku. Pravdepodobnost je prenosu je male, ale princip je princip. A kdyby se prece jen neco stalo, tak co si na kom vezmes, ze? A jak to dokazes?
No a ten ultrazvuk ti preji, aby se vyvedl a videla jsi,co potrebujes. A kdyz to manzel nestihne, slo by se domluvit treba s dalsi pani co je na rade a sestrou, ze by sla pred tebou? A natahnout to dle moznosti, aby to manzel stihl? A kdyz to nevyjde, tak maly z toho muze mit zazitek, ze uvidi sourozence, ne?
Ja jsem dnes v ramci vychazet zasla na trh a koupila si redkvicky a mamce konvalinky. No a pak jsem zavitala do Zary. Divala jsem se na sukynky, ktere bych mohla v lete nosit a nastesti jsou vsechny v pase na gumu. Takze se to hodi na boky a na brisko dam volnejsi tricko. Zacalo se mi rysovat :-). A pak jsem vysla do druheho patra do detskeho. Na miminka toho moc nebylo, ale na starsi deti.... barevne saticky, bile platacky a naaadherne. Tak jsem se tak hezky namotivovala, ze si neco koupim na sebe a pak svou holcicku hezky doladim. A mela jsem i predstavy, jake satecky bude mit na prvni narozeniny. No uz magorim, ale ty predstavy jsou tak hezke.

Není tady
Sim, asi tam ten papírový dává, na vnitřní určitě, to zase jo. Teď na vnější ho nedal, možná proto, že jsem držela ten ručník...nevím. Jinak hygienu dodržuje, to jo
spíš to nevníám, ale příště si to zkontroluju 
tak to si hezky pokup....taky mě svrbí ruka na nákupy, ale chci vědět pohlaví, až pak....
S tím zí.utz. to tak udělám, pokud to půjde, mají ale dost narváno, tak to nechám na jejich náladě, nechci tam prudit....no a Tobík z toho asi nic mít nebude, spíš vystrašenej, co se to děje, proč na mě šahá, on musí stát vedle mě...navíc on sám to tam zná - jezdí k tomu samému dr. na srdíčko a moc to tam nemiluje
ale my to nějak zmákneme 
Začíná mě zas přepadat strach o mimíska, měla jsem to i minule, okolo těchto týdnů. Kdyby se něco špatného stalo, už je dost pozdě, jsem si na něj zvykla a těším se na něj....a zároveň brzy, aby ho zachránili.... tže se zas budu 6 týdnů nervovat, pokusím se zvolnit tempo, protože mám výčitky, aby se něco nestalo..... chjo....jsem myslela, že to zvládnu, ale zase to začínám moc vnímat
Není tady
Andri, to bude urcite dobre. Testy vsechny ti zatim vychazely na jednicku. Neboj, nic se prece neopakuje jako pres kopirak,ne? A tesim se jak nam zitra napises, ze je to holcicka a ty budes mit doma parecek.
Ja se jenom divam, ale nenakupuji. Az kolem tricateho tydne, az budu ve tretim trimestru a domnelou jistotu, ze nejhorsi je za mnou.

Není tady

lenula napsal(a):
jo holky nemáte někdo odkaz na stránky,kde jsou přesně rozepsané týdny a dny těhu měsíců? Všude píšou pouze týdny.Díky.
http://www.babyweb.cz/Tehotensky-kalendar.aspx tohle je zajímavý...
a dny a týdny versus měsíce těhu máš tu 
Upravil(a) misha88 (12. 5. 2010 14:20)
Není tady

Jůůů, to je super!
Děkujeme Mishko!
Holky já byla dnes na alergo+imunologii a dělali mi spiro (jak dýchám) a mám super výsledky! Takže mám léky pro sichr, ale jinak mě letos zachránila před mým běžným feťáctvím akupunktura.
Mám jít na kontrolu těsně před porodem, jestli to stihnu, abychom uhlídali kvalitní okysličení mimi 
Mám strašnou radost. S Kájou jsem musela brát dýchací léky už cca od 7. měsíce do konce.
Není tady
jůů krásná tabulka

Kiwi zkus lékárnu tam si myslím by je mohli mít ...
Babucho... není to o tom, že nechci...zatím žádnou fotku nemám, ale až budu mít a někdo bude chtít můžu poslat emailem....
jinak u nás dávájí zavinovačky v porodnici i oblečení..nosí se pouze vlhčené ubrousky a plínky.. zkuste zjistit co v té vaší mají ať se zbytečně netáhneme s věcma...
Andri at dopadne ultrazvuk na jedničku

li.lik super..to je skvělé!!!
jinak mě dneska potěšila známá v plavču... jéé vy jste se spravila?? už je vidět i bříško...no jasné šak je ze mě už velryba... je znát těch 8kg
....
Není tady

Jojo, krásně nám to ubíhá, už se těším, až budu moct dokoupit něco do výbavičky
Podle posledního utz jsem dnes asi 23+2, tomu odpovídá i termín porodu, proto mi zbývá tak "málo" dní do porodu
Taky si připadám jak velryba a to mně to finální zvětšení teprv čeká... Co budeme, jitko, říkat za dva měsíce? 
Není tady
kiwi napsal(a):
Jejda, to je hodne informaci pro me.
Jsem zvedava, jestli se tady daji koupit jednorazove kalhotky. Ja si do porodnice asi koupim flanel nocni kosili. Tady je v domech zima a myslim, ze v porodnici to bude stejne. Sama pro sebe si rikam, ze tady se jede na studeny odchov. Rada bych se podivala do nemocnice, jeste nez budu rodit. At vim do ceho jdu a jsem pripravena.
Miri, zajimalo by me, jake byly ty spenatove lasane. Mam spenatu plny mrazak a nevim co s nim.
Ahoj Kiwi, ty špenátové lasagne jsem dělala asi už počtvrté a musím říct, že nám moc chutnají. Dělala jsem je včera a před chvílí jsme je dojedli. Takže jestli máte rádi špenát, doporučuji.
je to dobrota
Není tady
misha88 napsal(a):
lenula napsal(a):
jo holky nemáte někdo odkaz na stránky,kde jsou přesně rozepsané týdny a dny těhu měsíců? Všude píšou pouze týdny.Díky.
http://www.babyweb.cz/Tehotensky-kalendar.aspx tohle je zajímavý...
a dny a týdny versus měsíce těhu máš tu
http://img230.imageshack.us/img230/8722/43489853.jpg
PŘESNĚ TOHLE JSEM MYSLELA 

DÍKY MOC 
Není tady
A tady je to co jsem cekala - vsimli si toho novinari a nenapadne na to upozornili. Nevim jestli Petruska je nejznamejsi maminka. Ja to beru jako vypocitavy kalkul obou stran. Babyweb na sebe strhne pozornost, zvedne navstevnost stranek a vydela na reklame na strankach( bannery, pr clanky od komercnich subjektu) a Petruska se priblizi maminkach - zvlast kdyz ma na billboardech s Jirim heslo "Myslime na budoucnost nasich deti" . To, ze Standa Gross mel heslo "Myslime to umprimne" asi lide zapomneli. A jak to myslel nam nekolikrat dokazal, ze? Omlouvam se, ale fakt se mi to prici .... http://www.ahaonline.cz/cz/spolecnost/4 … rgaritkou/
Kniha muze byt super, ale toto opravdu NE!

Není tady

ahojte, holky, me posledni dobou docela zchlupatelo bricho! teda jako neni to az tak strasne videt, ale driv jsem tam nemela ani chloupek a ted me prijde, ze jich je tam docela dost!!! je to normalni?
Jinak dnes mam 1. razitko od mudr, byla jsem na zubnim, dostala jsem lokalni injekci, ale verim, ze to nevadi. Porad lepis nez se stresovat a bat " zaziva" 
Není tady
Chlupateni je normalni a neni to jen na brichu, rychleji ti rostou nehty i vlasy. Je to v dusledku hormonalnich zmen. Nektere maminky maji uprostred bricha vyraznou temnou caru, nekdy se objevi i pigmentove skvrny v obliceji. Vse po porodu a ustaleni hormonalni hladiny se vrati do puvodniho stavu. Takze neboj. Ja jsem si toho vsimla taky.

Není tady
Téma zavřeno