|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
já cítím pohyby miminka zatím jen pár dní, nejčastěji po stranách v podbřišku..dneska jsem cítila pohyb mimča dost nízko, tak snad je to v normě-co myslíte?
Upravil(a) MiriDc (11. 5. 2010 20:30)
Není tady
Já pohyby cítím nejčastěji vpravo v podbřišku, jinak taky vlevo a někdy v oblasti pupíku.
Není tady

Já čekám holčičku, na velkém ultrazvuku bylo vše OK, tak jsem ráda, jen ty pohyby moc necítím. Jen snad jednou, nebo jen mírně a dost mě rozčiluje, když se mě na to máma pořád ptá.....Teď musím na ten test na cukrovku.
Zatím papa mějte se moc krásně a hezky se kulaťte.
Není tady
MiriDc napsal(a):
já cítím pohyby miminka zatím jen pár dní, nejčastěji po stranách v podbřišku..dneska jsem cítila pohyb mimča dost nízko, tak snad je to v normě-co myslíte?
MIRI, dnesk jsem se na to ptala dr., miminko mě totiž neustále kope hrozně nízko - "nad čárkou", ale vše je v pořádku, čípek se nezkracuje, uzavřený.... má tam pr..., ale ještě času habakuk na otočení 
Není tady
Simonas napsal(a):
holky pamatujete na cizinku? tak je asi znovu tehotna!psala neco v tom smyslu na zimnatka.
ano je
patří k nám do léta 07
a má zpožďo asi 2 týdny, ale zatím vyčkává a bere to sportovně 
Není tady
jitka2 napsal(a):
Andri takže jdeš na nějaký velký ultrazvuk už do porodky???? né ke svému.???
ne ne, ale jedu do Ústí na spec. utz. Můj synovec je totiž z dvojčat a má rozštěp patra, tže mám několik vyšetření navíc. Tže mi ho udělají ovnou rv pátek tam...no vlastně bych jinak jela do porodky, ale jen proto, že můj gyndr. tam dělá a koupili prý super novou mašinu
proto mi ho ani dnes v ordinaci nedělal
Není tady
ahoj Andri, nebyla jsi na echo taky v UL? já tam jedu 24.5. tak jsem na to zvědavá, dělají to tam v nemocnici
Není tady

Andri - nemáš toho nějak hodně??
Není tady

Toho lítání - haha
Není tady

Já teď hledám odběrová centra na tu cukrovku - abych to měla blízko do práce.
Není tady

Jo jo - říkám si jaká to bude pohoda s jedním, ale možná se teď rouhám a dá mi holčička zabrat.
Tak dobrou, zase v 6 budíček, tak jdu spát - včera mě bolelo břicho, tak to snad nic nebylo. pa
Není tady
Dobrou, taky ho jdu zahnat a padnu. Bohužel není spáč (narozdíl ode mě kdysi dávno
) a vstává také po 6h 
Tak si odpočiň., to ti jen holčička dává najevo, že nemáš tolik uklízet, ale natáhnout se po práci
pááá
Upravil(a) Andri (11. 5. 2010 21:21)
Není tady

Ty jo! Andri, malý je fakt šikula!!!! Úplně mu závidím, co si na ledě užije!
Držím pěsti, ať máš jen dobré zprávy z těch vyšetření.
Z cizinky mám radost, moc jí přeju, aby to tentokrát proběhlo v pohodě až do setkání s mimíkem!
Mně bylo řečeno, že na cukrovku se má do 24.tt, proč, to si nepamatuju...
Není tady
Andri napsal(a):
Miri, jj, byla a jedu tam znovu ve čt. a v pá. k dr. Plzákovi do Gyncentra
můžu se zeptat, na jak dlouho to bylo na tom echu?
já jdu ten den k mému Gyn.na kontrolu ve 13 hod. a potom hned ten den na echo tak abych věděla, jak je to tam časově s čekáním
Upravil(a) MiriDc (11. 5. 2010 21:25)
Není tady
MiriDc napsal(a):
Andri napsal(a):
Miri, jj, byla a jedu tam znovu ve čt. a v pá. k dr. Plzákovi do Gyncentra
můžu se zeptat, na jak dlouho to bylo na tom echu?
nelekej se, že tam bude hodně maminek, stoupni si ke dveřím směrem od wc
jde to popořadě, ale tak tě nikdo nepředběhne
jde to fakt rychle, samotné vyšetření tak 5minut? i se zutím a svlečením
můžeš si to nechat nahrát (dvd-vhs sebou), vyfotit a říct pohlaví- vše za poplatek 
Není tady

Jestli myslíš srdíčko, tak já tam strávila cca 15 min. A to byl dr. velmi poctivý a zkoumal pečlivě srdíčko i velké cévy tak, aby vše jasně viděl
Ale byla jsem u mosteckého dr - Balatka, byl supr.
Upravil(a) li.lik (11. 5. 2010 21:27)
Není tady
holky, díky za postřehy
jinak fotky mimča mám od svého Dr. a pohlaví mimča mi snad už taky řekne ten den, doufám že bez poplatku 
Není tady

Holky, mám nabídku - mám slevový kupon na monitor dechu REEr 3v1 - monitor dechu+chůvička+teploměr - já totiž mám po Káje a na tenhle je sleva 500,-. Stojí teda 2990,- před slevou, kdyžtak dejte vědět, pošlu kupon poštou. Raději prosím na SZ, abych to nepřehlédla. 
Není tady

Cizinka napsal(a):
Tak se mi tady pry drzi palce...diky moc!
Dam vam vedet jak to pokracuje. Uzivejte brisek!!!
Ahoj, kočko, to si piš! Přejeme jen to nejkrásnější! 

Není tady
Téma zavřeno