|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
ahoj holky, před chvílí mi přivezli tu knihu Babyweb do ruky. Komu z vás nevadí, že je na obálce P. Paroubková, knihu doporučuji
byla opravdu zdarma, platila jsem jen poštovné 120 Kč.
Kniha je moc pěkná, má 270 stran, pevnou vazbu. Uvnitř je spousta obrázků, fotek a hlavně informací. Je to od plánování těhot. po 3 roky věku dítěte. 
http://www.babyweb.cz/Clanky/a4035-Mami … -ruky.aspx
Upravil(a) MiriDc (11. 5. 2010 13:32)
Není tady
Adri, čím to?
já hermelín i nivu můžu. v prvním těhu jsem se docela báala, ptala sjems e tentkát Mudr. a dodnes si pamatuji jeho odpověď - myslím, že se dá použít na mnohé z toho, co se má nebo nemá (neberu v potaz takové ty fakt věci typu drog;) )
LEPŠÍ SPOKOJENÁ TĚHULE S HERMELÍNEM NEŽ NERVOZNÍ A VYSRESOVANÁ BEZ HERMELÍNU.
(jediné, co mi řekl, že raději fakt ne-e jsou krájené paštiky a dělané saláty s majonézou. )

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
MiriDc napsal(a):
ahoj holky, před chvílí mi přivezli tu knihu Babyweb do ruky. Komu z vás nevadí, že je na obálce P. Paroubková, knihu doporučuji
byla opravdu zdarma, platila jsem jen poštovné 120 Kč.
Kniha je moc pěkná, má 270 stran, pevnou vazbu. Uvnitř je spousta obrázků, fotek a hlavně informací. Je to od plánování těhot. po 3 roky věku dítěte.
http://www.babyweb.cz/Clanky/a4035-Mami … -ruky.aspx
Miri, tak hlavně, že se líbí..... já nezkousnu, že tam je Paroubková, tže pro mne to není 
Není tady
Taky si myslím, Maryt, že pecorino klidně můžeš. Je to sýr s tak intenzivní chutí, že ti bude bohatě stačit jen trochu. Tak jak píše Simi, na těstoviny nebo něco zapékaného, jako parmazán.
Holky, jak se měří ta velikost podprdy?
Není tady
Díky holky
Jdu na večeři a tam ho mají v jídeláku jako součást salátu. A protože na jídlo myslím asi tak každých 8 minut
prostudovala jsem, co si dám i za hlavní jídlo a dezert 
Ještě, holky, jak to máte s kečupem a tatarkou? Já mám furt chuť na hranolky
No a studovala jsem složení a žádný éčka jsem moc nenašla. Dokonce na té tatarce je napsáno "bez konzervantů" 
Upravil(a) Maryt (11. 5. 2010 14:22)
Není tady
Opet posilam odkaz na anitu, ja si od nich veci neberu, nebot ma velikost je AA, teda ted jiz A. Na tech jejich strankach je kalkulacka pro tehotne jak vybrat pradlo.http://www.anita.com/cz-cs/hledej,kalkulačka_velikost%C3%AD,kalkulačka_velikost%C3%AD-těhotenské_kojic%C3%AD_podprsenky
Ja si kupuji zejmena pradlo, boty, pyzama a dalsi veci pres net na victoriassecret.com, ale musim zaplatit clo:-(

Není tady
kecup, horcici- normalne si davam, tatarku nejim, k hovezimu steaku si davam pravidelne sladkokysele omacky, ktere se prodavaji. Konzervanty to musi mit, jinak by nemely dlouhou trvanlivost a spotreba by byla ihned. Hranolky nesmazim, ale pecu v troube. A ecka neresim, nebot jsou vsude. A pokud si nepestujete ovoce a zeleninu, tak nevite cim to bylo postrikane. Staci srovnat bio jabko- esteticky nehezke a zelene krasne jablko napr. grany smith.To same kurata, hovezi, veprove, ryby.... pokud nevite cim byla krmena.....

Není tady
Simi, díky. Takže dámy, mám teď velikost podprsenky 90AA ! 
Není tady

Simon, kojení se neboj, o velikosti prsou to opravdu není - mně se třeba spustilo mlíko (vysloveně stříkalo) už ke konci těhu, pak po porodu ještě víc. Malá se pak v 6ti měsících rozhodla, že už ode mě nechce, tak jsme musely přestat, sice jsem odstříkávala, ale přestalo se dělat.
Jinak na podporu kója: žádný stres, hodně pít (fakt hodně, nejlíp vodu - já pila kojeneckou), hodně jíst - podle chuti. Pak to chce spolupráci malé přísavky a jde tojedna báseň!
Káju mi přiložili hned po porodu, takže se přicucla takovou silou, až mě všechno bolelo, ale po čase se to upravilo a bylo to neopakovatelně nádherné!
Tak jsem právě zjistila, že mám v pase 90! 
Jinak ty věci od Anity si všichni, které znám, chválí. 
Není tady

Jo a kójo taky podporuje zavinování dělohy, takže se nebojte, že by to nešlo, navíc nám třeba v porodnici dávali jednoduchý seznam cviků, které máme cvičit. Myslím, že to docela zabralo, protože doma jsem byla celkem lempl a stejně jsem hezky zeštíhlela.... 
Není tady
Simonas napsal(a):
O.... je kalkulacka pro tehotne jak vybrat pradlo. http://www.anita.com/cz-cs/hledej,kalku … podprsenky
ááááááááááá mě vyšlo 90 D
co bude za 3 měsíce 
Není tady

ahojte devcata, teda, vy jste se rozepsaly 
Vidim, ze resite prsa, podprdy a kojeni. Nejprv k podprdsenkam -Anita - vyborne a navic hezke - jinak to je des bes. Ja kdysi pracovala brigadne ve spodnim pradle v zahranici a Anitu jsme prodavali a fakt je to kvalitni a super podprda.
No, ja mam prsa taky docela maly, teda vlstne dost maly, ted se mo zvetsily, ale podprdy mam porad jeste svoje.
A kojeni-to fakt neni otazka velikosti, kamoska mela velikost tu nejmensi a ted vypada jak Dolly Buster a koji o 106..no a treba jinna kamoska mela prsa dost velka, a nemam mleko...takze tak
Jinak ja hlasim uz opravdove pohyby 
Není tady

jo a trochu se muzu povazovat za expertsku, takze radim kojici podprdu vybrat takto:
obvod si nemerte pred porodem, to jste uz moc roztazene a zbytecne si koupite podprdu, ktera vam bude velka pod prsama. Kupte si velikost stejnou, nebo jen o 1 velikost vetsi nez pred otehotnenim, Az mimi porodite, hrudnik se vam zmensi. No,a s kosickama je to presne naopak - po porodu se vam naliji mlikem, takze si kupte kosicek radeji vetsi o 1 cilso, nez mate ted...
To jsou teda rady, ktere jsme davaly nasim zakaznicim, a zadna si neprisla stezovat, ze by ji po porodu nebyla 
Není tady
Ahoj holky, ráda bych se vás zeptala, kde vás vaše mimčo nejčastěji" okopává", kde ho nejvíc cítíte? díky
Není tady
Podle jeho polohy a me polohy. Kolem pupku kdyz jsem na zadech nebo sikmo k vajecnikum. Kdyz jsem na levem boku, tak tam.

Není tady
Tak jsem si zmerila prsa a obvod pod prsy, nebot mi manzel rekl, ze se mi nejak zvetsily:supr: a nadsena udaje zadala do kalkulacky... a VYSLEDEK:75AA

Není tady
Simonas napsal(a):
Tak jsem si zmerila prsa a obvod pod prsy, nebot mi manzel rekl, ze se mi nejak zvetsily:supr: a nadsena udaje zadala do kalkulacky... a VYSLEDEK:75AA

Není tady
holky pamatujete na cizinku? tak je asi znovu tehotna!psala neco v tom smyslu na zimnatka.

Není tady
Babucha napsal(a):
Ahoj holky. Tak jsem po 3 hodinách zpět z toho testu na cukrovku. Nebylo to nic extra, ale dalo se to. Akorát to šílené čekání, pročetla jsem snad tolik časopisů, co v životě ne
. A navíc už jsem měla hlad, teď si teprve dávám snídani
Jituš, tak snad se ti ta placenta umoudří... A jak se jinak cítíš, co bříško, roste? Nechceš hodit fotečku? A co mimi, to moje bude asi kicboxer křížený s fotbalistou
když já po pravdě ani žádnou nemám... a taky nemám žádné netové stránky kde bych ji dala

Není tady
Simonas napsal(a):
kecup, horcici- normalne si davam, tatarku nejim, k hovezimu steaku si davam pravidelne sladkokysele omacky, ktere se prodavaji. Konzervanty to musi mit, jinak by nemely dlouhou trvanlivost a spotreba by byla ihned. Hranolky nesmazim, ale pecu v troube. A ecka neresim, nebot jsou vsude. A pokud si nepestujete ovoce a zeleninu, tak nevite cim to bylo postrikane. Staci srovnat bio jabko- esteticky nehezke a zelene krasne jablko napr. grany smith.To same kurata, hovezi, veprove, ryby.... pokud nevite cim byla krmena.....
Simonas tak horčici i kečup již dnes pořídíš bez velkých problémů bez jakýchkoliv umělých konzervantů já je kupuju už dávno stejně jako skoro všechny ostatní suroviny pořídíš bez éček...alespoň jeden výrobek v té řadě na regále je bez nich.cena je samozřejmě nesrovnatelná ale jde o zdraví... já si na to dávám tedy pozor dost..
Není tady
tak mě miminko okopává nejčastěji na levém boku.... už to cítila i dcerka a byla z toho nadšená..sice první bylo..a mamííí proč už mě kope
...
ale te´d dává ruku na bříško pořád a zkouší jestli se brácha či ségra znovu ozvou

Není tady
Hmm holky, mě vyšla podprda 80 D
. A v pase mám 92 
Slani, tobě blahopřeji k pohybům
!
Jituš, ty se nevymlouvej, když jsem si JÁ zvládla založit stránku na rajčeti, zvládne to každý
.
Upravil(a) Babucha (11. 5. 2010 20:18)
Není tady
Jo a holky, budete si kupovat ten těhotenský podpůrný pás a k čemu je to vlastně dobré?
Upravil(a) Babucha (11. 5. 2010 20:25)
Není tady
Téma zavřeno