|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
No počkej, těch kopanců si ještě užiješ
. Třeba mě prcek kopal strašně, až to bolelo, a nejradši kolem půlnoci, kdy jsem už chtěla hajat, nebo v 5 ráno, kdy jsem ještě chtěla hajat
Teď kope méně bolestivěji, ale to asi bude tím, že už má méně místa a nemůže se tam tak rozmachovat 
Upravil(a) Babucha (31. 5. 2010 21:25)
Není tady
Babucha napsal(a):
No počkej, těch kopanců si ještě užiješ
. Třeba mě prcek kopal strašně, až to bolelo, a nejradši kolem půlnoci, kdy jsem už chtěla hajat, nebo v 5 ráno, kdy jsem ještě chtěla hajat
Teď kope méně bolestivěji, ale to asi bude tím, že už má méně místa a nemůže se tam tak rozmachovat

ty mi ted přeješ 

Ne ne .. ja mam hodnyho prcka ... 

snad 

Není tady
No to já taky
. A co ty, už jsi přibrala?
Není tady
Babucha napsal(a):
No to já taky
. A co ty, už jsi přibrala?

ee, pribrala jsem kilo a půl ... ale před tím jsem dve shodila .. takže jsem jestě porád pod váhou ... ani doktorovi se to minulý týden dvakrát nelibilo 

ale ja za to nemuzu .. jim normalne .. v ničem se neomezuju ... 
Není tady
To je divné... ale na druhou stranu závidím, já už mám nahoře 7 kg 
A ty chodíš do práce, nebo jsi na PN?
Upravil(a) Babucha (31. 5. 2010 21:44)
Není tady
Babucha napsal(a):
To je divné... ale na druhou stranu závidím, já už mám nahoře 7 kg
A ty chodíš do práce, nebo jsi na PN?
Jsem musela zůstat doma .. mi strašně lital tlak a nedalo se s tim chodit do školy - kdybych sebou nekde švihla, tak prvnaci me asi neposbiraji. Tak me můj bývalý dr. raději nechal doma
Není tady
To je rozumné... tak se válej a hodně jez! To by bylo, aby nebylo 
Není tady
Babucha napsal(a):
To je rozumné... tak se válej a hodně jez! To by bylo, aby nebylo
válet se ??? a ja ??? ja to neumím 
ale odpocivam a jim ... hodne ... tak jsem zvedava kdy alespon nejaky to kilečko naberu 

Není tady
Holky az budete mit cas, tak zkuste toto:
http://www.makemebabies.com/
nebo
http://www.morphthing.com/
a uvidime za tri mesice

Není tady
Tak já jdu pomalu do hajan. A zítra v poledne jsem tu nalepená a čekám, co napíšeš 
Není tady
Babucha napsal(a):
Tak já jdu pomalu do hajan. A zítra v poledne jsem tu nalepená a čekám, co napíšeš
okie dokie ... ja jdu taky .. snad se na to pořádně vyspim 
Dobrou noc 

Není tady
Silvi tak jsme právě dočetla tvůj příběh. Moc moc moc moc ti držím palečky. Vůbec nevím co napsat, jsme v šoku co vše se mlže stát a zírám jak jsi statečná. Ještě jednou hodně štestí a dobrou noc vám všem holky 
Není tady
Ahoj holky, tak jsem to vaše kecáníčko ze včera všechno přelouskala a taky netrpělivě čekám, kdy nám Kiki oznámí, že to bude kluk

Taky se už těším na kopání, ale jsem z vás poslední, takže zase musím čekat 
Není tady
Romi, pojď do nového chlívečku 
Není tady

prosíme uzamknout, děkujeme
Není tady
Téma zavřeno