|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41
Téma zavřeno
Babu, favorita mezi kočárky jsme měli ale po návštěvě v obchodě jsme změnili názor, prodavač nám řekl, že zrovna ten typ co jsme si vybrali často bývá reklamován kvůli rukojeti...
takže momentálně nevíme..zajedeme asi do Prahy se podívat do jiné prodejny a omrknout to live a poptat se, přece jen z netu se člověk nedozví zkušenosti a poruchovost atd...
Není tady
hezké odpoledne,
jdu na net nakouknout na jednání po volbách, tak sjem zabrousila.
holky, pokud můžu radit - s kosmetikou pro mimčo to na začátku nepřehánějte. ono skoro čím míň, tím líp.
písnu, co jsem měla já - co budu mít - a co se mi osvědčilo.
bepanthen - na pr... i na bradavky, rybylku, mýdlo - dětský syndet značky sebamed - je hodně šetrné, ale stejně používat spíš vyjímečně. z lekarny líh na pupíček, obyč slunečnicový olej na namazání miminka. pak štětičky do uší a nosu - nepoužívají se na zvukovod, ale jen na to vnější ouško a v nose jen pokud má rýmu, tak na vytření. někdo používá olej do vody, mě to moc nevyhovovalo, protože mi mimčo pak klouzalo - docela šetrná je kosmetika babylove právě z DM, ale chce to opatrně zkusit. měla jsem koupený kartáček na vlasy a úplně holohlavé miminko
dále buničité čtverečky na otření očiček a tak (jemnější než látka, lepší než vata), někdo používá borovou vodu. teploměr. dobré je mít připravenou rektární rourku na prdíky - někdo nedoporučuje moc používat, ale my bychom se bez ní fakt neobešly. na teplotu z lekarny čípky. no a pro sebe na mytí nějaký hodně šetrný intim gel.
moc se nedoporučuje používat kosmetika johnson - je hodně checemická (bohužel ji mívají v porodnicích - johnson je zásobuje sponzorsky). jednorázové podložky na přebalování, plenky.
víc mě nenapadá. na špatné počasí pak nějaký krém na obličej - ale to spíš později dle počasí a vyzkušené kosmetiky. nám třeba vyhovoval bubchen a přávě babylove.
jo a šetrný prášek na praní - my dost dlouho používali lovelu - jen prášek, ne aviváž. skoro až do půl roku jen to, pak jak začli příkrmy, atak fleky už nevypere.
Upravil(a) Romisek (30. 5. 2010 15:20)

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady

nazdar holky,
s tim curanim.ja byla ucurana vzdycky, ale ted je to fakt mazec! za noc chodim tak 3x a pres den skoro porad. Nedavno jsem sla z mesta a malem se po....
my tedy jeste fakt nemame krome kocarku vubec nic
myslim, ze je na to jeste dost casu, ale zase na 2.stranu, asi pak s tim velkym brichem to taky neni velka parada...
na MD bych chtela jit na 3 roky s tim, ze bysme se tak po 1,5-2 letech od prcka snazili o 2.mimco, treba to nepujde hned a treba jo, tak uvidime. Nechtelo by se mi jit do prace a pak byt treba po roce znovu tehotna, navic, se po materske nemam kam vratit, takze do nove prace uz bych chtela nastoupit bez toho, ze bych chtela 2.mimco.
Není tady

Andri, diky za add na facebook
Není tady

Babucha napsal(a):
S tím monitorem jsem právě dlouho nebyla rozhodnutá... ale už vím, že ho budu chtít, pro svůj větší klid. Zeptám se v porodnici, zda ho půjčují, jestli ne, koupím si ho.
Do DM skočím dnes, koupím alespoň něco, mám nějakou mánii
Monitor dechu si 100% poridim. V porodnici ho sice pujcuji, asi jak jde, ale tam kde budu rodit ja ho pujcuji jen na 2 mesic. A ten syndrom umrti novorozence muze byt az do 8 mesicu! Moje kamaradka to mela u mimca v 9 mesicich, nastesti byla pohotova a zacala s nim trast. ale kdyby nemela ten monitor, tak nevim...
Není tady
Holky, tak kolik čeho? A od jaký velikosti? Třeba: Body dl.rukáv 4X54 + 4X62 ?
Není tady

Romana.P napsal(a):
Holky, tak kolik čeho? A od jaký velikosti? Třeba: Body dl.rukáv 4X54 + 4X62 ?
to bych taky potrebovala vedet...ale jen 4x me to prijde malo, si vem, ze se mimi pokadi treba i 4x denne a na dalsi den nemas nic...
Není tady
Hm, máš pravdu. Tak já nevim. Asi se shodneme, že od každé velikosti půlku. Tak dejme tomu:
Body dl. rukáv: 6+6
Body kr. rukáv: 5+5
Dupačky: 4+4
Overálek: 4+4
Tričko dl.rukáv: 4+4
Tričko kr.rukáv:3+3
Kabátek(mikinka, svetřík): 2+2
Kombinéza zimní:1+1
Punčocháčky: 3+3
Co??? Já to jen tak střílela od pasu. Opravujte, prosím 
Jo a opravuji smyšlenou velikost 54 na 56 
Upravil(a) Romana.P (30. 5. 2010 17:44)
Není tady
Jo a co velikost 50??

Tak tedˇjsem z toho úplně jelen

Není tady

Romana.P napsal(a):
Hm, máš pravdu. Tak já nevim. Asi se shodneme, že od každé velikosti půlku. Tak dejme tomu:
Body dl. rukáv: 6+6
Body kr. rukáv: 5+5
Dupačky: 4+4
Overálek: 4+4
Tričko dl.rukáv: 4+4
Tričko kr.rukáv:3+3
Kabátek(mikinka, svetřík): 2+2
Kombinéza zimní:1+1
Punčocháčky: 3+3
Co??? Já to jen tak střílela od pasu. Opravujte, prosím
Jo a opravuji smyšlenou velikost 54 na 56
jojo, ja myslim, ze nejdulezitejsi jsou asi bodicka. pak takovy kalhoty a saticky staci podle me vylozene jen par kousku. No, poptam se kamosek, kolik toho nakupovaly-kdyz tady nikdo neni

Není tady

Romana.P napsal(a):
Jo a co velikost 50??
![]()
Tak tedˇjsem z toho úplně jelen![]()
![]()
Romčo 50 bych vůbec neřešila
nám se Berenička narodila s 54cm a musela jsem skoro veškerou 56 vyřadit
takže pokud se nenarodí předčasňátko fakt je 50 zbytečná velikost ve výbavičce 
Není tady

Gabu napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jo a co velikost 50??
![]()
![]()
![]()
Gabu, krasna holcicka 
Není tady

Pavlínko díky za pochvalu
a vítej na BB
máš už podle metříku polovinu těhotenství za sebou 
Není tady
Gabu napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jo a co velikost 50??
![]()
![]()
![]()
Gabu, fakt je nádherná
A díky za radu 
Není tady
Jo, prohlížela jsem si tvé fotky. Musím říct, že výbavička i všechno kolem opravdu překrásný!!! Vysněná holčička? 
Můžu se zeptat, odkud jsou ty hračky ovečky?
Není tady
Ahojky holky. Jsme zpět
Celý víkend jsme byly pryč. Slavily jsme Matýskovi narozeninky, dělal bečku
Já si užila opékaného masenka a makrelek s udírny
Malej má kupu dárečků, tak měl veeeeeeeeeelikou radost
Já se cítím dobře. uklízela jsem, přijdou zítra ještě kamadári s maminkami přát Matýskovi, tak se tu sejde 7 maminek a 8 dětí, snad to ve zdraví přežijeme 
Není tady

Romčo je to z Tchiba
určitě znáš ?! mají svoje prodejny,nebo bývájí jejich regály v hypermarketech,nebo u nás je v DM drogérce
myslím,že nějak v létě je týden kdy opakují kojenecké-dětské zboží 
Není tady
Jasně, že znam
Tak děkuju a přeju hodně radosti s rodinkou 
Není tady
Andri napsal(a):
Jitu, díky. Asi nárok mám - ještě tedy jednou podrobně, promiň
![]()
pracovala jsem, otěhotněla s Tobíkem a šla na rizikové, pak na MD, RD na 3 roky. Ta mi bude končit až 29.7.2010 a TP mám 20.-30.9.2010, což může být před i po skončení RD (s Tobíkem). Můžu si vybrat podle TP, jestli mi nová MD začně buď před skončením RD s Tobíkem (nástup na MD 8 týdnů před TP) nebo až po skončení RD (6 týdnů před TP). Nevím, jestli je to Před a Po rozhodující...je to srozumitelné? já se v tom totálně nevyznámděkujíííí
Andri já si myslím že pokud ti během mateřské s Tobíkem neukončili pracovní poměr což asi nemohli tak nárok máš jak na PPM tak na výběr délky rodičáku....
Není tady
všechny zdravíme!!
krásné výbavičky jste šikulky holky!!...my to máme složitější protože naše překvápko potřebuje neutrální barvičky jinak mám schované krabice oblečení po Natulce ale pokud to bude kluk tak bude zle
to budu muset pořídit spoustu věcí nových... ale něco na kluka bych dostala od sester ty měli všechny kluky...no tak uvidíme jak to dopadne...
tak já bych přivítala i čtyřletou mateřskou kdyby na ní bylo víc peněz takhle půjdeme do tříleté a o dvouleté ani neuvažuju.. před Natulí jsem byla taky přesvědčená že půjdu okamžitě do práce mám dvě hlídací babičky tak přeci není problém..a je!!.. nechci být bez Natulky a taky proč... v deseti letech bude mít kamarádky a nebude mě už potřebovat´bude mít své koužky své zájmy to vidím po synovcích a neteřích takže si jí chceme užít dokud je malá.. ve dvou letech měla navíc plíny a jesla u nás stojí měsíčně 4000,- takže na dva roky fatk néé ..
jinak velikost oblečků jsem měla pár kousků v 56 a většinou jsem brala 62/68....zbytečně bych toho dopředu fakt moc nekupovala protože já měla spustu dupaček a pak jsem zjistila že jsou pro nás lepší polodupačky..nakoupila jsem overálky a zjistila jsem že je to děsně nepraktické když musíte dítko celé vyslíkat tak stačilo stáhnout polodupky a bylo hotovo...
Není tady
Halo, je tu někdo? 
Není tady
Ahoj holky, tak jsem konecne objednana na cukrovku. Pujde se mnou manzel, nebot ja kdyz rano snim/vypiju neco sladkeho, tak mam rychle hlad a je mi spatne a na omdleni. Takze ja kazde rano musim mit slanou snidani ihned po probuzeni a vydrzim dlouho. Glykemie mi lita. Pobavilo me sdeleni na zadance: od pulnoci nejist, nepist, nezvykat zvykacku. Vysetreni trva tri hodiny. Tak to teda nevim, nebot ja mam ted furt v noci zizen...
No a protocily se mi panenky, kdyz jsem skocila u dr. na vahu.... Na minule kontrole 51,5 a dnes 54,5. Takze ja to fakt dotahnu na tech 60.

Není tady
Jo a zapomnela jsem vam napsat, ze jsem se stavila cestou od Dr. na VZP. Presne za tyden zacinam chodit na predporodni kurz a temer vsechny pojistovny prispivaji jak na cviceni pro tehotne, plavani nebo tyto kurzy. Takze ja jsem dostala 400Kc a jeste nejake vitamy a prirucku co a kdy nahlasit na socialce, jak je to s penezi, delkou materske a rodicovske a navazani rd na druhou ppm. Takze mam na nejaky hadrik pro mimouska.

Není tady
Holky, já ještě nedostala nemocenskou za duben 
Už přemýšlim, jestli jsem se třeba nezapomněla podepsat nebo něco blbě nevyplnila... Ach jo 
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41