|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
já jsem měla v začátku 63, teď mám téměř 68
roste mi jen trochu břicho, zatím žádné mega rozměry, ostatní části těla jsou téměř beze změny..jo a prsa se mi zvětšila tak o číslo
Upravil(a) MiriDc (10. 5. 2010 20:55)
Není tady
Jo a jinak .. taky se hlasim k prsatkam 
normlane mam C ... a ted jsem si musela koupit D ... tak to jsem zvedava kam az to dotahnu 

abych si nemusela rovnou kupovat padaky 

až ted mi to zavazi všude 

Není tady
Andri napsal(a):
ty jo Kiki, to teda těžká závist ta kilča
jdu ti omrknout web, jestli tam jsi k vidění s pupíkem
omrkávat klido muzes, ale na takovou foto nenarazis ... ten banďour s Cipiskem ještě neroste 

a ty špeky, co tam byly před otěhu ... ty teda fakt fotit nehodlam 

Není tady
Andri napsal(a):
ty jo Kiki, to teda těžká závist ta kilča
Jo a zavidet nemusis .. ja do těhu nastupovala s dooost těžkou nadváhou - brala jsem moc hormonu a tim jsem nabrala šíleny kila .. takze jsem na jednu stranu rada, že jsem jeste nezacala pribirat ... 
Upravil(a) kikinecek (10. 5. 2010 20:59)
Není tady
Kiki, už jsem zjistila, že tam pupík není
to už přeci musí být vidět ne?
já taky začínala s víc kily
a bohužel nabírám, ale nějak jsem s tím už vcelku smířená, hezká budu zas až za rok
na to se už teším, mooooooooooooc 
jak dlouho jste se o mimčo snažili?
Není tady
Andri napsal(a):
Kiki, už jsem zjistila, že tam pupík není
to už přeci musí být vidět ne?
já taky začínala s víc kilya bohužel nabírám, ale nějak jsem s tím už vcelku smířená, hezká budu zas až za rok
na to se už teším, mooooooooooooc
jak dlouho jste se o mimčo snažili?
no ja tech kil prave mela aaaaž moc .... 

Jinak pupík fakticky jeste videt neni pod těma špekama ... takže si budu muset počkat ... ale když si v leže rukou přes něj přejedu, tak cejtit už je
Ale fakt tam jsou špekáčky, který to zakrývaji 
Snazili jsme se od ledna 2009 ... v lete se zadařilo, ale bohužel z toho byla na podzim revize 

Ale pak se zase zadařilo .... když jsme s příťou oslavovali mamčiny narozky ... 

Upravil(a) kikinecek (10. 5. 2010 21:14)
Není tady
Andri napsal(a):
a hormony jsi brala proč? o té revizi vím z Maminek, ale nějak se mi to teď nevybavuje...

a víš, že už ani nevim ... jen mi doktor dal na výběr. Bud přímo antikoncepci - tu jsem odmitla a nebo "jen" hormony ... Už jsem to pustila z hlavy jen díky tomu, že se nám zadařil cipísek a je s nim zatim vše relativně OK. 

Není tady
Andri napsal(a):
ok, v pohodě..... jdu chrnět, dobrou

tak ti přeju dobrou noc 

a ja jdu jestě dočíst co jste tu nakecaly ... páč jsem to stihla projet jen letem světem 

Není tady
ahojky!!
už jsem vám psla dopoledne jenže nám nějak blbne net a tak se to neodeslalo 
dnes jsme byli na kontrole.. přibrala jsem od začátku 8kg a z toho 7kg za poslední 4týdny
..no paní doktorka říkala že teď nejvíc nabírám plodovku tak jí budu věřit

jinak placenta se malilinkato povytáhla ale miminko je stále KP což se paní doktroce už moc nelíbí protože placenta ho tlačí dolů a už tam moc místa na otočení mít nebude..každým týdnem míň a míň..samo máme nejmíň 10t na otočení čas, ale prý to bude čím dál těžší takže už by prý mohlo... no dneska ho dost přemlouvala tak snad se umoudří...
jinak já chci každopádně nadstandart.. měla jsem ho už při první dceři... nechci se stresovat tím že mi pláče miminko a maminka vedle mě třeba nemůže spát nebo při návštěvách tam chci celou rodinku a chlapům by bylo blbé být na pokoji dýl jak 10minut kdy třeba druhá mamina bude chtít kojit..
do porodnice si neberu žádné pyžamo využiju jejich stejně se člověk furt převlíká...klahotky jednoznačně jednorázové síťované ty jsem používala i doma aby se jizva lépe hojila a šel k ní vzduch...
Simonas kojení není o velikosti prsou ..naštěstí
takže ikdyž tam nemáš nic jak píšeš můžeš klíďo kojit líp a víc než kde jaká se čtyřkama

a podprsenky určitě koupit na teď klasické větší..ale potom kojící bavlněné odklápěcí.. nejsou sice nijak sexy ale půjde především o pohodlí.......
Není tady
Ahoj holky. Tak jsem po 3 hodinách zpět z toho testu na cukrovku. Nebylo to nic extra, ale dalo se to. Akorát to šílené čekání, pročetla jsem snad tolik časopisů, co v životě ne
. A navíc už jsem měla hlad, teď si teprve dávám snídani 
Jituš, tak snad se ti ta placenta umoudří... A jak se jinak cítíš, co bříško, roste? Nechceš hodit fotečku? A co mimi, to moje bude asi kicboxer křížený s fotbalistou 
Upravil(a) Babucha (11. 5. 2010 10:31)
Není tady
Dobré dopolede 

Andri, tak jsem to včera s těma kilčama zakřikla 

dneska mi váha hlásí o kilo víííííííc 

Asi se to Cipajskovi nelibilo, tak dal o sobě vědět 

Není tady
ahoj holky, je tu někdo? já jsem dneska začala dělat oběd dřív, tak už se to peče http://www.toprecepty.cz/recept/9084-la … -spenatem/
odpol. jdu s kamarádkou do pizzerie, tak už se těším 
jinak jsem si objednávala tu knihu Babyweb do ruky a dneska mi ji PPL přiveze, tak jsem na ni zvědavá 
Není tady
AHojky Miri, ja tu jsem, ale pustila jsem se do uklidu .. takže odbiham ...
Není tady
Já jsem tu taky, holky
. Dnes dělám jen kyškovou polívku a odpoledne jdeme k našim na zákusek 
Není tady
Tak to ja budu mit jarní polivečku 
jsem si nakoupila ingredience .. a jupi do vařených vitaminu 

Není tady
já mám poslední dny chuť na medovník nebo marlenku, doma to nepeču, ale asi se pro kousek zastavím odpol. někde v cukrárně
běžně to vůbec nejím, ale potřebuju doplnit hladinu cukru asi tak proto 
Není tady
jinak naše
dává o sobě v bříšku pěkně vědět a začíná si mě oťukávat, nebo spíš okopávat 
Upravil(a) MiriDc (11. 5. 2010 11:26)
Není tady
Já v poslední době bych taky pořád jedla něco sladkého...
Jé, Miri, tak už tě okopkává, je to krásné, že?
Není tady
tak to ja mam zase psíš chutě na ovocně kyselý věcičky ... takový kiwi, nebo pomeranč .... ale zdlábla bych klíďo i citron nebo limetku 

Není tady
MiriDc napsal(a):
jinak naše
dává o sobě v bříšku pěkně vědět a začíná si mě oťukávat, nebo spíš okopávat

já chci takyyyyyyyyyy 

Není tady
Babucha napsal(a):
Já v poslední době bych taky pořád jedla něco sladkého...
Jé, Miri, tak už tě okopkává, je to krásné, že?
je to hrozně zvláštní, musím říct, že nejdřív mě to trochu zaskočilo, je to přece jenom nový pocit, ale teď už to poznám a je to hezký 
Není tady
Téma zavřeno