|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Andri, ty myslíš, že už teď si mám koupit kojící podprdu?? 
Není tady
Téda to je informací
. Prosím potom ještě všechno zopakovat za pár měsíců 
Tak tu podprsenku si koupím i kojící určitě, ale později, až budou mít prsa "finálnější" verzi
. Mi zatím ty obyčejné nevadí.
Jinak masáž mě taky láká... kouknu se, zda tu něco podobného v okolí je. Zítra se chci objednat na kosmetiku.
Upravil(a) Babucha (10. 5. 2010 18:56)
Není tady
Ano, ano, zopakovat později 
Já teda zatim koupim nějakou normální, ale pohodlnou, co? 
Není tady
Romi, mi zatím ty klasické vůbec nevadí. Záleží, jak se cítíš.
Není tady
No, vadit mi taky nevadí, hlavně ji musím mít. I doma. Když si ji sundám, třeba na spaní, cítim se divně. A musím přiznat, že mám jednu takovou jako molitanovou, ale normálně s kosticema, takovou jakoby robustnější nebo jak to nazvat a ta mi je příjemná.
Upravil(a) Romana.P (10. 5. 2010 19:02)
Není tady
Vysledky budu mit jiz ve ctvrtek kolem poledne. Miri a ty? Uz jsi byla na tom vysetreni?
Andri ty jsi me dostala s vetou o vlozce, ale v dobrem:
A také na každé kontrole ráno - v posteli před vizitou ležíš, jen vyhrneš košilku a ukážeš spodek a vložku. To mi dělalo dost problém, já ještě aktivně šla do sprchy a dala si čistou
Toto bych udelala taky a ani by mne nenapadlo, ze je to spatne.
Ja kdyz jdu jen na gynekologii na beznou prohlidku, tak to je procedura - pedikura, lakovani nehtu, holeni, doma sprcha pred odchodem, kdyz uz jsem v cekarne tak skocim na zachod a tam carefree ubrousek, v ordinaci v kabince opet carefree ubrousek..... no des, ale bez tohoto ritualu ani ranu. A to jeste na ty nalakovane nehty a nohy po pedikure si dam ponozky, nebot nesnesu pocit, ze by mel nekdo plisen na nohach a mel ty nohy prede mnou v tech madlech. A nevim jestli to cisti, tu kozenku jiste, ale haky? No proste magor... Pritom gynekolog vam muze prodat za tricet korun jednorazove ponozky, ale stejne jako jednorazove zrcadlo mi to bylo nabidnuto jen dvakrat.
No takze zpet k te sprse... do porodky urcite dvoje boticky. Jedny do sprchy - kvuli plisni nebo pripadne bradavici a jedny na pokoj a chozeni.
Taky jsem premyslela, zda chci nadstandard, ale nakonec jsem se rozhodla, ze chci byt s nejakou maminkou na pokoji a jeste rada. Ja nesnesu byt sama a bude lepsi si povykladat a kdyz jedna skoci do sprchy,tak ta druha hodi oko na miminko. A navic muzu ziskat znamou se stejne starym miminkem na prochazky.

Není tady
Souhlasím, taky nechci nadstandart ze stejného důvodu.
Není tady
Já ohledně pokoje ještě nevím... někdy je "standard" asi fajn, ale někdy ani ne... podle toho, na koho narazíte. Budu rodit tam, kde sestra, a tam jsou na pokoji 3 maminky. To by ani tak problém nebyl, akorát je problém přes návštěvní hodiny, byl tam hluk, do toho miminka spala... navíc jedna maminka byla Romka a tak ty návštěvy u sestry byly opravdu početné a opravdu hlučné... z toho mám strach.
Ale asi to risknu.
Upravil(a) Babucha (10. 5. 2010 19:17)
Není tady
holky, se omlouvám, ale sednu, dočtu a reaguju najednou, dokud mě Tobík nechá
jasný, vše pak včas zopakujeme
jen mě to tak napadlo.
Teď asi 10min. ležel na mým pupku a poslouchal miminko 
Já se nemůžu dočkat zítřka!!!!! jdu na kontrolu a velký utz!!!!!!!!!!!! Jupíííííííííííí a snad se nám ukáže 
SIMI, jsem si na tebe při tom psaní té "věty" vzpomněla, jak to zkousneš. Ty jsi taková cíťa
a to nepíšu dál
času na takové pikantnosti ještě bude dost 
Já mám problém s výběrem porodnice 
V té co jsem rodila, důvěřuji vybavení, ale né mladým doktorům. Znám je z gymplu a jsou i mladší, než já (vím o jednom) a to nedám. Tže jedině varianta, dohodnout se přímo (ideálně) s primářkou, co už mě rodila. To bych věřila a svěřila se jim, klidně i tu službu zaplatila.
Pak je další porodnice v jiném městě, tam je můj gyndr, jemu důvěřuji 100%, ale nemají vybavení, vozí těžké případy do Litoměřic
tže to v žádném případě neriskuji.
A já zase zvažuje nadstandard, ale už tím, že vím, o co jde, manžel nestíhá jejich návšt. hodiny a chci klid
Ale jako prvorodičce mi ho nabízeli, když jsem tam už den ležela, asi abych měla klid, když jsem tam byla bez Tobíčka, ale odmítla jsem. Ale byli soucitní a nechali mě celou dobu samotnou na pokoji (společná sociálka s vedl. pokojem).
Do sprchy jsem šla buď když pak spinkal nebo jsem ho na chvilku odvezla sestrám. Ale maminky si většinou chválí, že jsou 2 a vypomůžou si.
Není tady
jo a k podprdám - pokud vám je normoš pohodlná, koupila bych normoš, ale né nijak drahou, bude jen na chvilku
pak tu kojící. Taky nosím normální, ale větší. Tu kojící budu mít až před porodem, mi i brzy teklo z prsou takové to mlezivo, tže jsem nějak po 30.tt musela nosit ty vat. tampony do podprdy, abych neměla fleky na triku 
Není tady
Holky, jdu zítra na ten test na cukrovku a všude na netu čtu, že se má chodit od 24.tt. A mě má dr poslala už teď, není to brzy???
Není tady
Andri, ja bych byla taky prekvapena, kdyby mi nektery z byvalych spoluzaku a kamaradu z vedlejsi tridy ci nizsich rocniku z gymplu prisel k porodu:-) Ale myslim, ze jiz to nejsou pubertaci a ze by to brali jako profesionalove. Muj tchan napriklad rodil dvakrat manzelku sveho kamarada a spoluzaka z mediciny. A nic se z toho doma nedela, takze bych to brala opravdu s nadhledem.
No neslo by domluvit s tvym lekarem, ze by byl pritomen u porodu jako dohled? Tak jako je tam tatinek, tak by tam byl i on. Ze byste se domluvili a ty mu to pripadne zaplatila? Ja bych chtela mit u porodu manzela a po odborne strance i tchana, aby dohlidl na to, aby vse bylo v poradku. Jeste jsem o tom s nim nemluvila a pripravuji se na to. Ja zatim nevim v kterem meste budu rodit.
No a s pokojem. Nikdy nevite koho chytnete. Moje mamka, kdyz byla na gynekologicke operaci, tak na pokoj dostala mongolku, ktera neumela slovo cesky a jen rusky. Chudinka nerozumela ani slovo, co po ni sestricky chtely, tak ji mamka vsechno malovala nebo se nejak domluvily rusky. Takze me mati prinesl pobyt v nemocnici oziveni jazyka velkeho bratra ze zakladni skoly:-)
Navstevy- nevim v jak ktere nemocnici, ale my jsme sli s manzelem za kamaradkami do porodnice mimo stanovene navstevni hodiny, zeptali jsem se vzdy sestricky a byli jsme tam hodne dlouho a zadny problem z toho nebyl. Dokonce moje sestrenice byla sama na pokoji a pridali ji tam postel pro tchyni, ktera se u ni v noci stridala s manzelem:-) Chudera musela tam tu temer sedmdesatiletou tchyni pretrpet, ale pro zachovani klidu v rodine...

Není tady
Miri ja myslela, ze ti budou hlidat krev kvuli tromboze a destickam.Nebo jsem si te spletla? 

Není tady
Jeee Miri, tak to promin. A Kiki tobe budu drzet palce.

Není tady
Simonas napsal(a):
Ahojky Miri, zatim fajn. Jen nejako po vikendu nestiham .. ale to se srovna uz během zitřka. A jak tobe ?
Simi, k čemu ??? ještě jsem nestihla dočíst ...
Není tady
Simonas napsal(a):
Simčo nevadí, nic se neděje 
Není tady
Simonas napsal(a):
Andri, ja bych byla taky prekvapena, kdyby mi nektery z byvalych spoluzaku a kamaradu z vedlejsi tridy ci nizsich rocniku z gymplu prisel k porodu:-) Ale myslim, ze jiz to nejsou pubertaci a ze by to brali jako profesionalove. Muj tchan napriklad rodil dvakrat manzelku sveho kamarada a spoluzaka z mediciny. A nic se z toho doma nedela, takze bych to brala opravdu s nadhledem.
No neslo by domluvit s tvym lekarem, ze by byl pritomen u porodu jako dohled? Tak jako je tam tatinek, tak by tam byl i on. Ze byste se domluvili a ty mu to pripadne zaplatila? Ja bych chtela mit u porodu manzela a po odborne strance i tchana, aby dohlidl na to, aby vse bylo v poradku. Jeste jsem o tom s nim nemluvila a pripravuji se na to. Ja zatim nevim v kterem meste budu rodit.
No a s pokojem. Nikdy nevite koho chytnete. Moje mamka, kdyz byla na gynekologicke operaci, tak na pokoj dostala mongolku, ktera neumela slovo cesky a jen rusky. Chudinka nerozumela ani slovo, co po ni sestricky chtely, tak ji mamka vsechno malovala nebo se nejak domluvily rusky. Takze me mati prinesl pobyt v nemocnici oziveni jazyka velkeho bratra ze zakladni skoly:-)
Navstevy- nevim v jak ktere nemocnici, ale my jsme sli s manzelem za kamaradkami do porodnice mimo stanovene navstevni hodiny, zeptali jsem se vzdy sestricky a byli jsme tam hodne dlouho a zadny problem z toho nebyl. Dokonce moje sestrenice byla sama na pokoji a pridali ji tam postel pro tchyni, ktera se u ni v noci stridala s manzelem:-) Chudera musela tam tu temer sedmdesatiletou tchyni pretrpet, ale pro zachovani klidu v rodine...
jj Simi, to zní vše logicky. Já mám bohužel po prvním porodu dost blok, jak byl těžký a komplikovaný, tže budu vyžadovat zkušeného lékaře. Já tam vidět toho 28mi letého doktora, tak jedu snad jinam. Mě nejde o to, že je to kamarád, o stud. Bohužel, nevěřím, nemají tolik zkušeností. 100x si říkám, že se to nebude opakovat, ale ani to nepomáhá... Jak se tak poslouchám, asi by byl pro mne nejlepší naplánovaný císař 
A u nás v porodce i na gyndě se musí dodržovat návštěvy od 15-17h. Když mě převezli na novorozenecké, izolovali mě a dovolili manželovi tam být semnou celý den. Ale sestry se vyměnily a jiná nás sprdla, co tam dělá, že návštěvy jsou až v 15h. On tedy stejně musel do práce, ale to byl šok. No pak asi zjistila, jaká je situace a přišla se omluvit...
Zítra se zkusím poptat doktora, jak by to šlo udělat. Ještěže je tolik času 
Není tady
MiriDc napsal(a):
Kiki taky dobrý, díky, jen mám pořád hlad
Tak to já ne .... jim jen kdyz je potřeba ... a to jen trosku .... chjo ... taky se pak muzu divit, že jsem nepribrala ani gram 

Není tady
Andri napsal(a):
Kiki ahoj
ty jsi ještě nepřibrala nic?

ee, ale dr mi na to nic nerekl ... pry to tak muze byt ...
Není tady
Téma zavřeno