|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 10 11 12 13 14 … 41
Téma zavřeno
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
musíme v to pevně veřit
Já bych to planovala úplně stejně jako tyTak jo, budu to tak plánovat
![]()
![]()
Pak se to nepovede, já po dvou letech nebudu vědět kam s dítětem a vrátim se zpátky do prácetýjo ... nebud skeptik .... druhy se zadari podle plánů
a je to ...
Dobře. Věřim tvým i mým plánům
Uděláš to taky tak? 
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Já teď zblajzla rajčata s mozzarellou a hooodně octa
jeeeeeeeee ... tak toto faaak nemusim ... myslim ty rajcata ...
fakt je nejim .. se mi dela jen zle, kdyz si je dava příťa
K véče si dam paštiku s brusinkama( plnou vitamínů a minerálů, ideální hlavně pro těhotné
) Nemůžu za to, fakt mi to chutná a mám na to strašnou chuť. Miluju tyhle paštiky se sladkým( brusinky, pomeranč,..) Jo a na čem teďka fakt ujíždim jsou sušený brusinky. Jsou tak pěkně pikantní 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Tak jo, budu to tak plánovat![]()
![]()
Pak se to nepovede, já po dvou letech nebudu vědět kam s dítětem a vrátim se zpátky do prácetýjo ... nebud skeptik .... druhy se zadari podle plánů
a je to ...
Uděláš to taky tak?

úpně stejně ... abych rekla pravdu .. taky se mi tam nechce vracet ... školství začíná byt pekne na hov..... 

děcka jsou hnusny .. a rodice jeste horsi 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
týjo ... nebud skeptik .... druhy se zadari podle plánůa je to ...
Uděláš to taky tak?
úpně stejně ... abych rekla pravdu .. taky se mi tam nechce vracet ... školství začíná byt pekne na hov.....
Ještě, že jsou na světě zvířátka, ty jsou docela milý

Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Já teď zblajzla rajčata s mozzarellou a hooodně octa
jeeeeeeeee ... tak toto faaak nemusim ... myslim ty rajcata ...
fakt je nejim .. se mi dela jen zle, kdyz si je dava příťa
K véče si dam paštiku s brusinkama( plnou vitamínů a minerálů, ideální hlavně pro těhotné
) Nemůžu za to, fakt mi to chutná a mám na to strašnou chuť. Miluju tyhle paštiky se sladkým( brusinky, pomeranč,..) Jo a na čem teďka fakt ujíždim jsou sušený brusinky. Jsou tak pěkně pikantní
to ja zase ujizdim na ovoci ... a co nejvíc kyselým ... takže neni problem pro me zhltnout třebas citron 
mňam ... a včera jsem zbanžárovala tři kiwi .. najedou 

Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Dobře. Věřim tvým i mým plánůmUděláš to taky tak?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

souhlasim ... asi začnnu učit zvířátka ... angličtinu 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jé, to by bylo hezké, můžu k tobě přihlásit naše dvě siamky? Bartík bude mít asi trochu potíže s výslovností, ale to se časem poddá

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
jeeeeeeeee ... tak toto faaak nemusim ... myslim ty rajcata ...fakt je nejim .. se mi dela jen zle, kdyz si je dava příťa
to ja zase ujizdim na ovoci ... a co nejvíc kyselým ... takže neni problem pro me zhltnout třebas citron
![]()
Jo taky jsem měla období, kdy jsem potřebovala všechno šťavnatý, osvěžující, kyselý a nejlépe studený. I teď mi udělá dobře ovocnej nanuk, objevila jsem nanuk Bonpari, fakt paráda 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Ještě, že jsou na světě zvířátka, ty jsou docela milý![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jé, to by bylo hezké, můžu k tobě přihlásit naše dvě siamky? Bartík bude mít asi trochu potíže s výslovností, ale to se časem poddá
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OK OK .. začnu ale až na podzim ... po porodu ... teď bych na to nemela nervy ... jsem rada, že jsem doma .. 

a hlavne v klidu 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
K véče si dam paštiku s brusinkama( plnou vitamínů a minerálů, ideální hlavně pro těhotné) Nemůžu za to, fakt mi to chutná a mám na to strašnou chuť. Miluju tyhle paštiky se sladkým( brusinky, pomeranč,..) Jo a na čem teďka fakt ujíždim jsou sušený brusinky. Jsou tak pěkně pikantní
![]()
Jo taky jsem měla období, kdy jsem potřebovala všechno šťavnatý, osvěžující, kyselý a nejlépe studený. I teď mi udělá dobře ovocnej nanuk, objevila jsem nanuk Bonpari, fakt paráda
a neni ten nanuk moc sladkej ??? že bych šla taky lovit nekam ... ale nevim kam 
ja si koupila v pondeli v Lidlu ovocny nanuky ... ty jsou spravne kysely ....
To jsou ony .... 
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OK OK .. začnu ale až na podzim ... po porodu ... teď bych na to nemela nervy ... jsem rada, že jsem doma ..
a hlavne v klidu
Tak jo, zatim je nechám projít nějaký učebnice 
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
to ja zase ujizdim na ovoci ... a co nejvíc kyselým ... takže neni problem pro me zhltnout třebas citronmňam ... a včera jsem zbanžárovala tři kiwi .. najedou
![]()
To jsou ony ....
http://lidl.cz/static_content/lidl_cz/i … 105905.jpg
No sladkej...
Asi jako ty bonbony, no. No, že by se ti z něj křivila huba, to teda ne 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jé, to by bylo hezké, můžu k tobě přihlásit naše dvě siamky? Bartík bude mít asi trochu potíže s výslovností, ale to se časem poddá![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a hlavne v klidu
Tak jo, zatim je nechám projít nějaký učebnice

OK
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jo taky jsem měla období, kdy jsem potřebovala všechno šťavnatý, osvěžující, kyselý a nejlépe studený. I teď mi udělá dobře ovocnej nanuk, objevila jsem nanuk Bonpari, fakt parádaa neni ten nanuk moc sladkej ??? že bych šla taky lovit nekam ... ale nevim kam
To jsou ony ....
http://lidl.cz/static_content/lidl_cz/i … 105905.jpgNo sladkej...
no tak to nechcu ... 

ja prave potrebuju, aby se mi huba křivila ... to pak neni to pravy pošušňáníčko 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
To jsou ony ....
http://lidl.cz/static_content/lidl_cz/i … 105905.jpgNo sladkej...
no tak to nechcu ...
ja prave potrebuju, aby se mi huba křivila ... to pak neni to pravy pošušňáníčko
Tak to jsme měli nedávno, myslim, z Alberta, jedny fakt kyselý bonbony. Byly to nějaký ty placatý ovocný pendreky, obalený v cukru, takový proužkovaný a ty teda byly echt kyselý

Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
No sladkej...Asi jako ty bonbony, no. No, že by se ti z něj křivila huba, to teda ne
no tak to nechcu ...
Tak to jsme měli nedávno, myslim, z Alberta, jedny fakt kyselý bonbony. Byly to nějaký ty placatý ovocný pendreky, obalený v cukru, takový proužkovaný a ty teda byly echt kyselý
![]()

odpoledne- jak pojedeme na nakup ... tak jsou moje .... 

Není tady
Jee holky vy jste toho stihly probrat za to dopoledne.
Prvne gratuluji k zasnoubeni. Ja na to rada vzpominam, kdyz me manzel pred dvema lety pozadal v Italii o ruku. A jak chudak navrhoval se zlatnikem zasnubni prsten, vybiral diamant a byl nervozni, aby se mi libil. Jak si na tom daval zalezet. A co se tyka svatby, tak s odstupem casu si myslim, ze nejdulezitejsi je, ze ti dva lidi se rozhodli spolu zit a je jedno jak ten ceremonial pojmou. No a snubaky mame po mym prarodicich, kteri spolu vydrzeli pres padesat let. Jiz bohuzel neziji a je to na ne ma vzpominka.
Co se tyka dovolene. Vetsina zamestnavatelu ji nechce proplacet a nuti ji vybrat. Pokud se nestihne vybrat, tak je mozne ten zbytek dobrat po ukonceni rodicovske a tim si o neco prodlouzit pobyt doma a nastoupit do prace pozdeji. Nicmene zamestnavatel je povinnen drzet pracovni pozici a zarazeni pul roku po dobu md, ale po rodicovske ma povinnost vam jen poskytnout zamestnani - nikoliv stejnou pozici jako pred md.
2) listovka. Ta se opravdu bere jen do konce prvniho trimestru.

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
no tak to nechcu ...ja prave potrebuju, aby se mi huba křivila ... to pak neni to pravy pošušňáníčko
![]()
![]()
No, možná bych nějakou tu kyselotinu taky zmákla 
Sem si myslela, že se jako na chvilku natáhnu, ale vedle začali vrtat, vrtáci

Není tady
jsem to nedopsala. Ohledne te listovky. Po prvnim trimestru gynekolog muze doporucit branií vitaminku pro podporu. Ty co jsou na trhu jsou si vsechny podobne jen se lisi vyrobcem a marketingem. Ty z vas, ktere maji vyvazenou stravu nemuseji nic doplnkoveho brat. Navic vetsi mira vitaminu zpusobi, ze miminko je vetsi. Ja nemam vyvazenou stravu, tudiz je beru.
Navic mi dopadly spatne ty vysledky krve - spatne desticky a budu muset byt pravidelne do porodu sledovana.

Není tady
jeee lekoricove pendreky, tak ty muzu. A co se tyka kyseleho... tak ja mam rada ty energeticke pomerancove bonbony, ktere se prodavaji v plechove krabicce a stoji 4O Kc. Jinak zmrzku si delam sama - jahudkova dren, to je moje.

Není tady
Romana.P napsal(a):
Sem si myslela, že se jako na chvilku natáhnu, ale vedle začali vrtat, vrtáci![]()
tak to bych je hnala sviňský krokem ... 

i když ono to v panelaku tak snadno nejde 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
no tak to nechcu ...ja prave potrebuju, aby se mi huba křivila ... to pak neni to pravy pošušňáníčko
![]()
![]()
Jo taky mají v Albíku nanuk, jmenuje se nápaditě Maliny v čokoládě a jsou to jenom zmražený maliny politý hořkou čokoládou. Taky fajn
a taky nepatří k nejsladším 
Není tady
Simonas napsal(a):
jeee lekoricove pendreky, tak ty muzu. A co se tyka kyseleho... tak ja mam rada ty energeticke pomerancove bonbony, ktere se prodavaji v plechove krabicce a stoji 4O Kc. Jinak zmrzku si delam sama - jahudkova dren, to je moje.
Mraženy rozmačkany jahůdky ... juuuu ... mam tu taky ... a u našich plnej mrazak 

díky za tip .. jdu si je vytahnout ... ať to trochu povoli
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Sem si myslela, že se jako na chvilku natáhnu, ale vedle začali vrtat, vrtáci![]()
tak to bych je hnala sviňský krokem ...
i když ono to v panelaku tak snadno nejde
Přemýšlim o nějakým hluku, kterej bych mohla na oplátku taky vyluzovat 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Tak to jsme měli nedávno, myslim, z Alberta, jedny fakt kyselý bonbony. Byly to nějaký ty placatý ovocný pendreky, obalený v cukru, takový proužkovaný a ty teda byly echt kyselý![]()
![]()
Jo taky mají v Albíku nanuk, jmenuje se nápaditě Maliny v čokoládě a jsou to jenom zmražený maliny politý hořkou čokoládou. Taky fajn
a taky nepatří k nejsladším
a je to vodova zmrzka ??? ja totiž nikdy nejedla ty smetanový ... mi nejak nelezou 
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 10 11 12 13 14 … 41